Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORaH - Održivi razvoj Hrvatske

+12
Prop
silent
eva kant
FALKON 2
nikolina
Hell
damfisk
Gabriel
Neu
Teo
igor malteze
Mihovil
16 posters

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty Re: ORaH - Održivi razvoj Hrvatske

Postaj by eva kant ned ruj 28, 2014 7:33 pm

Gabriel je napisao/la:
ne sudiš o mojim motivima ali si sigurna da radim loše zato što sam član stranke, bez obzira na motive...lol

za mene biti član neke stranke znači podržavati politiku te stranke, makar bio samo član na papiru. a ako je ta stranka iznjedrila najveće lopove i prevarante, onda je podrška takvoj stranci nešto negativno u mojim očima.

Gabriel je napisao/la:
svojim članstvom ili svojim glasom, možda kod nekoga to jest ista stvar ali za mene ne, budući da ja član stranke jesam, ali glasač nisam.
ok, ti si samo član..

Gabriel je napisao/la:
jednako kako mogu reći da su u hdz-u lopovi na čelu stranke, isto tako mogu reći da su i na čelu sdp-a licemjeri, pogotovo milanović da dalje u koaliciju ne ulazim, da li po tebi ja jesam ili nisam kompetentan za to, to je isključivo tvoja stvar, ali pitati me kako imam(o) obraza suditi o tome je već nešto drugo.

možda sam izabrala krivu riječ, možda sam trebala pitati s kojim pravom, iako vjerujem da bi i ta riječ bila krivo shvaćena.
Gabriel je napisao/la:
ja osobno nikada nikoga nisam sudio po njegovoj pripadnosti stranci/organizaciji ili ne, ali građanin sam države hrvatske i kao takav sam slobodan kritizirati bilo koga i pohvaliti bilo koga želim, ovisno da li po mom mišljenju je ta osoba učinila nešto dobro ili loše.

nadalje, što se obraza tiče, moj je obraz čist, trenutno neobrijan, ali čist.

a ja na osnovu pripadnosti nekoj stranci sudim o osobnim stavovima pojedinca iako ih možda sami javno ne izražavaju, jer se oni gotovo uvijek poklapaju sa stavovima i ideologijom stranke kojoj pripadaju. inače ne bi bili članovi stranke s kojom se ne mog identificirati.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty92 / 99992 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty Re: ORaH - Održivi razvoj Hrvatske

Postaj by Gabriel ned ruj 28, 2014 8:10 pm

damfisk je napisao/la:

I opet - to nitko nigdje nije rekao.

:faceklanjanje:
čini se da ipak je
eva kant je napisao/la:

za mene biti član neke stranke znači podržavati politiku te stranke, makar bio samo član na papiru. a ako je ta stranka iznjedrila najveće lopove i prevarante, onda je podrška takvoj stranci nešto negativno u mojim očima.
eva kant je napisao/la:možda sam izabrala krivu riječ, možda sam trebala pitati s kojim pravom, iako vjerujem da bi i ta riječ bila krivo shvaćena.
u tom slučaju ja bih ti odgovorio ovako
Gabriel je napisao/la:građanin sam države hrvatske i kao takav sam slobodan kritizirati bilo koga i pohvaliti bilo koga želim, ovisno da li po mom mišljenju je ta osoba učinila nešto dobro ili loše.
eva kant je napisao/la:a ja na osnovu pripadnosti nekoj stranci sudim o osobnim stavovima pojedinca iako ih možda sami javno ne izražavaju, jer se oni gotovo uvijek poklapaju sa stavovima i ideologijom stranke kojoj pripadaju. inače ne bi bili članovi stranke s kojom se ne mog identificirati.
na ovo neam što komentirat.
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty0 / 9990 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk ned ruj 28, 2014 8:21 pm

Gabriel je napisao/la:
čini se da ipak je

Ne, nije.

"Raditi krivo" nije isto šta i "negativno".

boring

Gabriel je napisao/la:

Naravno da nemaš šta komentirat, kad je sve točno i istinito.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty0 / 9990 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant ned ruj 28, 2014 8:39 pm

Gabriel je napisao/la:
čini se da ipak je

ja znam što sam napisala, iako neki pokušavaju tvrditi da sam rekla i ono što nisam rekla.

eva kant je napisao/la:možda sam izabrala krivu riječ, možda sam trebala pitati s kojim pravom, iako vjerujem da bi i ta riječ bila krivo shvaćena.

Gabriel je napisao/la:
u tom slučaju ja bih ti odgovorio ovako
Gabriel je napisao/la:građanin sam države hrvatske i kao takav sam slobodan kritizirati bilo koga i pohvaliti bilo koga želim, ovisno da li po mom mišljenju je ta osoba učinila nešto dobro ili loše.

u konkretnom slučaju, ova stranka o kojoj je riječ nije napravila još ništa, ni loše ni dobro, ali eto, falkon ju je već u start osumnjičio.

Gabriel je napisao/la:
izgleda da moram pojasniti:
kad netko kaže da je npr. član neke desničarske stranke, odmah znam da je ta osoba konzervativnih stavova, da je vjernik, da je nacionalististički nastrojena...jer desnica upravo zastupa takve stavove, pa oni čije osobne stavove ne zastupa, neće biti članovi takve stranke nego neke druge. veoma jednostavno.
isto tako ti na osnovu toga što se meni sviđa ORaH-ov program možeš zaključiti koji su moji osobni stavovi, bez da ih ja izričito iznosim.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty92 / 99992 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk ned ruj 28, 2014 8:42 pm

Možda bi valjalo dodati i slijedeće:

Moguće je da postoje osobe koji su članovi neke stranke iako ta stranka ne zastupa stavove koje ima ta osoba.

I za takve osobe postoji odgovarajući pojam. Very Happy
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant ned ruj 28, 2014 9:11 pm

nikolina je napisao/la:ORaH ako dođe na vlast onda smo tek na*ebali...zatvorit će se i ovo malo firmi što ima,jel njihov je program takav,da sve šteti okoliši...i onda ćemo svi lijepo da živio od "čistog" zraka Very Happy

ma bingo! ponavljate ko papige, bez razmišljanja.
ORaH, kao i bilo koja stranka na vlasti će zakone o očuvanju okoliša morati prilagoditi zakonima EU pa će se tako one firme koje se ne budu htjele ili mogle prilagoditi tim uvjetima isto pozatvarati, i ljudi će živjeti od zraka.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell ned ruj 28, 2014 9:48 pm

Ljudi ne shvaćaju još da sve dolazi iz Brisela.Da ne može neki manijak dođi na vlast i mijenjati sve kak mu se svidi.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty497 / 999497 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina pon ruj 29, 2014 7:13 am

eva kant je napisao/la:

ma bingo! ponavljate ko papige, bez razmišljanja.
ma bingo tebi!
obožavam ove naše iz dijaspore kada počnu pametovati ko bi trebalo biti kod nas kofica
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon ruj 29, 2014 7:17 am

Nikolina bolji su mi upravo ti koji kažu da mi koji ovdje živimo nismo kompetentni davati kritike ... ali oni su kompetentni sve i u svako mjesto zabadati nos ... tvrde da mi optužujemo a upravo oni to rade ... ma bravo za njih al neka ostanmu tamo di jesu
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty9 / 9999 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon ruj 29, 2014 7:43 am

smajlić

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk sri lis 01, 2014 10:46 am

FALKON 2 je napisao/la:Nikolina bolji su mi upravo ti koji kažu da mi koji ovdje živimo nismo kompetentni davati kritike ... ali oni su kompetentni sve i u svako mjesto zabadati nos ... tvrde da mi optužujemo a upravo oni to rade ... ma bravo za njih al neka ostanmu tamo di jesu

I opet lažeš, kao pravi HDZ-ovac.

Nitko nije rekao da "mi koji ovdje živimo nismo kompetetentni davati kritike".

Zašto toliko lažeš? Zar nisi već prebacio standardnu HDZ-ovsku normu laganja? Pokušavaš li oborit stranački rekord u količini laganja?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri lis 01, 2014 3:12 pm

TTo što si ti slijep ne znači da su i drugi ...

A što se laži tiče pa od pravnika nema većih lažova, jer danas tužite ubojicu a već sutra kada vas angažira ga branite ... tako da ti si najmanje kompetentan bilo kome govoriti da laže ...

A št ose Eve tiče jasno je što je ona rekla, samo što ja još uvijek imam tolerancije prema njoj iako imam finih argumenata koje bi joj mogao nabiti na nos o toj kompetentnosti ... ali ipak ja nisam čovjek sa mora ... ja imam svoj obraz ... a ne optužujem druge za ono što i sam radim
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty9 / 9999 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri lis 01, 2014 3:50 pm

jesi li ti uopće svjestan da si ovim zadnjim uvrijedio sve one ljude i forumaše koji su s mora, a nemaju veze s ovom raspravom? očito da nisi.

od 12 mjeseci u godini, otprilike 3 mjeseca živim u HR. od djelatnosti kojom se tada bavim plaćam porez, a moja tročlana obitelj u ta 3 mjeseca potroši na život u HR (od čega HR isto ubire porez) više nego moja mama u godinu dana.
u HR mi živi dobar dio obitelji i prijatelja, i želim im bolji i ljepši život. samim tim, nije mi svejedno kako je u HR.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk sri lis 01, 2014 4:14 pm

FALKON 2 je napisao/la:TTo što si ti slijep ne znači da su i drugi ...

Strawman. Jedino šta je HDZ-ovac sposoban smisliti...

FALKON 2 je napisao/la:
A što se laži tiče pa od pravnika nema većih lažova, jer danas tužite ubojicu a već sutra kada vas angažira ga branite ... tako da ti si najmanje kompetentan bilo kome govoriti da laže ...

Opet lažeš.

Tuženje odn. obrana ubojice (ili bilo koga drugoga) nema nikakve veze sa laganjem.

Doduše, očekivati od člana HDZ-a da shvaća kako funkcionira pravni sustav je jednako kao i očekivati od glave kupusa da zapjeva uvodnu ariju iz La Traviate. Potpuno izlišno.

FALKON 2 je napisao/la:
A št ose Eve tiče jasno je što je ona rekla, samo što ja još uvijek imam tolerancije prema njoj iako imam finih argumenata koje bi joj mogao nabiti na nos o toj kompetentnosti ...

I opet - lažeš. Nemaš tolernacije, a nemaš nit jedan jedini argument.

Doduše, da si tolerantan i argumentiran, onda ne bi bio član HDZ-a.

FALKON 2 je napisao/la:
ali ipak ja nisam čovjek sa mora ...

Naravno da nisi.

FALKON 2 je napisao/la:
ja imam svoj obraz ...

Lažeš. Nemaš svoj obraz. Izgubio si ga onog momenta kada si postao član HDZ-a.

FALKON 2 je napisao/la:
a ne optužujem druge za ono što i sam radim

Lažeš.

Optužuješ druge za laganje i nekompetentnost, a upravo si ti nekompetentni lažov.

kofica
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri lis 01, 2014 8:12 pm

Jednako kako i vi cijelo vrijeme vrijeđate nas kontinentalce ... ali to je sasvim ok jer ipak po vama mi smo zatucani !

Eva postani ti i ovaj narkić splićo svjesni svojega pisanja i značenja istoga prema drugima, a ne samo onoga što vama paše ili nepaše ...

damsfik ja ne optužujem nikoga tko to ne radi ... tako da si ti svaki puta opravdano spomenut u takvim rečenicama.

Kada pravnik priča o obrazu to je jednako kao i kada Sanader priča o poštenju ...

Eva te priče o svojoj obitelji zadrži za sebe jer me to ne zanima ... jr dok ti pljucaš po tuđim obiteljima i onome kako se oni osjećaju ja ipak neću dirati u tvoju ...

I Eva kada ti postaneš svjesna svojih komentara te kako oni utječu na mnoge druge osobe , a očito nisi svjesna jer nebi bilo rasprava i diskusija kakve ti vodiš ...
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri lis 01, 2014 8:30 pm

ja pljuckam po tuđim obiteljima? ne bih rekla..
ti očito imaš problem s razumijevanjem teksta pa bilo kakva diskusija s tobom nema baš i nekog smisla.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet lis 02, 2014 8:39 am

FALKON 2 je napisao/la:Jednako kako i vi cijelo vrijeme vrijeđate nas kontinentalce ... ali to je sasvim ok jer ipak po vama mi smo zatucani !

Lažeš. Mi nikoga ne vrijeđamo. Samo odgovaramo na uvrede.

FALKON 2 je napisao/la:
Eva postani ti i ovaj narkić splićo svjesni svojega pisanja i značenja istoga prema drugima, a ne samo onoga što vama paše ili nepaše ...

Mi smo savršeno svjesni onog šta pišemo.

Mi nismo članovi HDZ-a, poput tebe, pa da vrijeđamo bez razloga i bez svijesti o vrijeđanju.

Za razliku od članova HDZ-a, mi samo odgovaramo na uvrede. Onog momenta kada prestaneš vrijeđat, mi ćemo prestat odgovarat na uvrede.

Kao šta sam već više puta napisao: quid pro quo.

FALKON 2 je napisao/la:
damsfik ja ne optužujem nikoga tko to ne radi ... tako da si ti svaki puta opravdano spomenut u takvim rečenicama.

Lažeš. Ti svaki put optužuješ neosnovano, bez dokaza, bez smisla i bez ikakve logike. Ali to je, uostalom, potpuno očekivano, jer se ne može od člana HDZ-a očekivati da barata dokazima, da poznaje logiku ili da govori smisleno. Da to sve može, onda ne bi ni bio član HDZ-a.

FALKON 2 je napisao/la:
Kada pravnik priča o obrazu to je jednako kao i kada Sanader priča o poštenju ...

Upravo suprotno. Osobe koje nisu a niti su bili članovi HDZ-a mogu bez ikakvog problema pričati i obrazu i o poštenju.

FALKON 2 je napisao/la:
Eva te priče o svojoj obitelji zadrži za sebe jer me to ne zanima ... jr dok ti pljucaš po tuđim obiteljima i onome kako se oni osjećaju ja ipak neću dirati u tvoju ...

I opet lažeš.

Nitko (osim tebe) nije ovdje pljucao po ničijim obiteljima.

Doduše, to je potpuno očekivano, jer član HDZ-a ne može niti zna komunicirati na bilo kakav način izuzev neosnovanog vrijeđanja sugovornika i njegove familije.

I Eva kada ti postaneš svjesna svojih komentara te kako oni utječu na mnoge druge osobe , a očito nisi svjesna jer nebi bilo rasprava i diskusija kakve ti vodiš ... [/quote]
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 čet lis 02, 2014 2:05 pm

E moj pravniče ako ti vodiš sporove na temelju dokaza tipa kao što ti je jedini argument za demantiranje mene da sam član HDZ-a te da sma ujedno lopov itd .. onda nije niti čudo što provodiš dane na forumu i po sajtovima umjesto po sudnicama ... Wink

Eva da pitamo Vukovarke šta one misle o tome i tvojim stavovima kako treba Srbima dati sva prava?
Dali bi odgovorile da im treba dati indetična prava kao što su oni dali njihovim najmilijim na Ovčari i u logorima po Srbiji?

Gay je tebi ok jer u Istri turizam prospreira upravo od toga, itd itd ... a sada ja opet kažem nebi u detalje o tome koliko i u kojem postotku ti plaćaš poreze u ovoj državi jer ipak malo više ja poznam kako se to radi nego što ti to misliš ...
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet lis 02, 2014 2:38 pm

da ovo nije tužno bilo bi komično..

naravno da svim državljanima treba dati ista prava, pa makar to bili i srbi. kao što i svim strancima treba dati ona prava koja su zakonom određena.
a to što neke vukovarke misle drugačije to je pokazatelj da ih vode emocije, a ne razum.
pa zamisli da svatko kome je netko nekoga ubio, ozlijedio, silovao...ide uzvraćati istom mjerom, gdje bismo došli? na divlji zapad..

gay je meni ok jer svatko ima pravo živjeti svoju seksualnost kako hoće. koliko istra profitira od gay turizma ne bih znala, ali sumnjam da je to nešto značajno, budući da je u istri najviše zastupljen obiteljski turizam.

što se tiče poreza, možda ti znaš kako se to radi, ali ja plaćam sve što moram.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 čet lis 02, 2014 3:33 pm

Naravno da je tako ...

I tužno što netko tko je otišao iz države želi nama krojiti sudbinu te je kompetentan davati mišljenje tko jeste a tko nije kometetntan bilo šta komentirati ...

Naravno to možeš reći onog trenutka kada staneš oči u oči sa MAJKOM koja je izgubila više sinova i muža u Vukovaru , ali naravno da je netko iz područja jadrana napisao rečenicu tipa "da se u SVIM većinskim Srpskim selima u slavoniji odavna poštiva dvojezičnost i nitko ne osporava manjinska prava OSIM kada je VUKOVAR u pitanju" (naravno Vukovar se naglašava zbog zločina počinjenih za vrijeme i nakon okupacije) to bi se prihvatilo sa smiješkom, ALI kada to netko iz Slavonije napiše to je ustašluk i šovinizam ...

Što se gay tiče to je ok dok ti sin ne bude isti, onda bi te pitao za iskreno mišljenje... jer bi ga istjerala iz stana/kuće otrenutno odmah ...

Što se tiče poreza to možeš pričati nekome drugome ali 70% iz područja jadnana ne prijavljuje porez u cijelosti, zato i jeste bila tolika hajka baš na tome području ... ali ja se ne bojim, pošaljem ti svoje podatke pa ti napravi prijavu da sam utajio porez, javno obznanim rezultate prijave ...
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by silent čet lis 02, 2014 5:29 pm

Ako smijem dati svoje skromno misljenje o temi, po meni, ORaH ta nova stranka pa zasto im ne dati sansu? Da naravno mogu biti katastrofalno losi, ali to neznamo. Za HDZ i SDP znamo.

silent
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 03.07.2009
Broj postova : 90
Reputacija Reputacija : 69
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 čet lis 02, 2014 6:02 pm

silent je napisao/la:Ako smijem dati svoje skromno misljenje o temi, po meni, ORaH ta nova stranka pa zasto im ne dati sansu? Da naravno mogu biti katastrofalno losi, ali to neznamo. Za HDZ i SDP znamo.

Skromno jeste ali se slažem sa tobom, jer HDZ i SDP su svojim vođenjem države uništili istu, jedsnako kao što su u tome sudjelovali i HSS koji se svojim trgovinama uništio jer je postao trgovačka stranka te sateliti koji su nastali od onih prvo navedenih stranaka DCi HNS.

Možda bi stvarno ova incijativa za referendum urodila plodom da se isti maknu sa političke scene odnosno njihovi ključni ljudi koji vode državu u pogrešnom smjeru već dva desetljeća, pa bi možda stvarno dobili šansu da nešta poduzmu oni koji imaju znanje i volju za time, jer dok je ovakav sistem nikada neće doći na mjesto donosenja odluka kompetentni nego uvijek podobni ...
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet lis 02, 2014 6:05 pm

Ako ORaH jednog dana dođe na vlast imat ćemo orehnjaču na vlasti. Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 čet lis 02, 2014 6:09 pm

Ma jok, nego ćemo zdravo živjeti i nema više jesti špek nego samo salatu ... Razz
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet lis 02, 2014 6:19 pm

FALKON 2 je napisao/la:Naravno da je tako ...

I tužno što netko tko je otišao iz države želi nama krojiti sudbinu te je kompetentan davati mišljenje tko jeste a tko nije kometetntan bilo šta komentirati ...

odakle ti uopće ideja da ja nekome osim sebi želim krojiti sudbinu? mislim da je iz mog prvog posta na ovoj temi jasno da ne glasam u HR, a mišljenje o svakoj stranci mogu imati i izreći, kao i o tome koga smatram kompetentnim ili ne. to što bi ti to zabranio svakome tko ne živi u HR je tvoj problem za koji mene nije briga.
FALKON 2 je napisao/la:

Naravno to možeš reći onog trenutka kada staneš oči u oči sa MAJKOM koja je izgubila više sinova i muža u Vukovaru , ali naravno da je netko iz područja jadrana napisao rečenicu tipa "da se u SVIM većinskim Srpskim selima u slavoniji odavna poštiva dvojezičnost i nitko ne osporava manjinska prava OSIM kada je VUKOVAR u pitanju" (naravno Vukovar se naglašava zbog zločina počinjenih za vrijeme i nakon okupacije) to bi se prihvatilo sa smiješkom, ALI kada to netko iz Slavonije napiše to je ustašluk i šovinizam ...
ono što sam gore napisala mogu reći svakome u oči, a ako to shvati kao nešto loše, šta ja tu mogu..
ovo dalje što si napisao ne shvaćam..

FALKON 2 je napisao/la:
Što se gay tiče to je ok dok ti sin ne bude isti, onda bi te pitao za iskreno mišljenje... jer bi ga istjerala iz stana/kuće otrenutno odmah ...
svašta..
nit sam zatucana, niti živim u zatucanoj sredini da bih ovako razmišljala. meni je najvažnije da mi je sin sretan pa čak i ako bi bio homoseksualac. ali jasno mi je da ti to ne možeš shvatiti.

FALKON 2 je napisao/la:
Što se tiče poreza to možeš pričati nekome drugome ali 70% iz područja jadnana ne prijavljuje porez u cijelosti, zato i jeste bila tolika hajka baš na tome području ... ali ja se ne bojim, pošaljem ti svoje podatke pa ti napravi prijavu da sam utajio porez, javno obznanim rezultate prijave ...

ne zanima me koliko drugi prijavljuju porez, za to postoje nadležne institucije. ja znam za sebe, a to što ti misliš je nebitno.
tvoji podaci me ne zanimaju, čak i da znam da ne prijavljuješ porez, ja te ne bih cinkala.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics