Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORaH - Održivi razvoj Hrvatske

+12
Prop
silent
eva kant
FALKON 2
nikolina
Hell
damfisk
Gabriel
Neu
Teo
igor malteze
Mihovil
16 posters

Stranica 1 / 6. 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty ORaH - Održivi razvoj Hrvatske

Postaj by Neu čet ruj 25, 2014 9:04 pm

Održivi razvoj Hrvatske (ORaH), zelena politička stranka koja djeluje u Hrvatskoj.
Stranka je osnovana 29. listopada 2013. godine. Zauzima političku poziciju lijevog centra.
Predsjednica stranke je Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, koja je jedina članica stranke u Hrvatskom Saboru i jedina članica stranke u Europskom parlamentu. wiki

što mislite o stranci?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty999 / 999999 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty Re: ORaH - Održivi razvoj Hrvatske

Postaj by Mihovil čet ruj 25, 2014 9:56 pm

Bezveze kao i sve ostale.
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty37 / 99937 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze pet ruj 26, 2014 4:51 am

zašto imati sabor i gomilu političkih birokrata i njenih uhljeba ako sav posao oko politike u hrvatskoj mogu javno obavljati birokrate iz brisela a ne kao dosada ispod stola i fingirati kao eto i hrvate se nešto pita.
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty0 / 9990 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet ruj 26, 2014 6:11 am

Za sad mi je OK stranka, ali pravo lice stranke se vidi kad se domogne vlasti.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty0 / 9990 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet ruj 26, 2014 7:16 am

Ako bi vodila politiku kao što je vodila ministarstvo onda možemo očekivati da će se doslovno sve proizvodne djelatnosti zatvarati jer njih 90% ne zadovoljavaju uvjete kakve ona forsira ...

Treba poštivati ekologiju ali ne treba ići na forsiranje nekih stvari koje doslovno će unštiti sve proizvodne djelatnosti ...

Znači moje mišljenje je negativno !
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty9 / 9999 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 7:31 am

da glasam u hr, definitivno bih njima dala svoj glas. ova stranka ima nekakvu viziju i jedina ulijeva kakvu takvu nadu da je neka promjena u hr moguća.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty92 / 99992 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet ruj 26, 2014 7:50 am

A koja je to vizija ???
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty9 / 9999 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 10:05 am

vizija kako hr država treba funkcionirati i koji su strateški interesi hrvatske.
ako te konkretno zanima šta bi to bilo, možeš pogledati na njihovoj stranici.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :
ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty92 / 99992 / 999ORaH - Održivi razvoj Hrvatske Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet ruj 26, 2014 10:20 am

Eh, eva, eva...

Pa kako ne shvaćaš da su to sve jugounitaristi, komunisti i partizani kojima je jedini cilj ukidanje privatnog vlasništva.

Baš si naivna... No No

Very Happy
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 10:33 am

priznajem, naivna sam što vjerujem da se neki mogu osloboditi svojih predrasuda i izaći iz svog mentalnog sklopa..Very Happy

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet ruj 26, 2014 10:35 am

Ali morala si prozrijeti ovu neokomunističku jugonostalgičarsku srbočetničku zavjeru ekstremnih partizana koji mrze sve hrvatsko i žele ukinuti privatno vlasništvo.

Jer zašto bi inače Mirela Holly bila član Partije?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 10:42 am

a šta ću kad ne razmišljam svojom glavom..Very Happy

kako zašto? sigurno i zato da osim sebe, zaposli i nekog prijatelja ili poznanika..Laughing

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet ruj 26, 2014 11:09 am

Naravno. A njezin je plan da zaposli partijski kadar, djecu partizana, Srbe i ateiste koji će onda uništiti hrvatsku državu jer se nikada nisu pomirili sa neovisnom Hrvatskom i uvijek su sanjali Srboslaviju.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet ruj 26, 2014 11:24 am

eva kant je napisao/la:vizija kako hr država treba funkcionirati i koji su strateški interesi hrvatske.
ako te konkretno zanima šta bi to bilo, možeš pogledati na njihovoj stranici.

Eva necu citati negovtevpitam koje su to vizije KOJE CE ORAH ostvariti za dobrobit gradana a ne osobni interes?
Dali ti je poznato da vec ima razmirica kod njih navtu temu tj tih "vizija"?
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet ruj 26, 2014 11:40 am

A zašto, molim te, ne bi trebalo bit "razmirica na tu temu vizije"?

damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 2:01 pm

FALKON 2 je napisao/la:

Eva necu citati negovtevpitam koje su to vizije KOJE  CE ORAH ostvariti za dobrobit gradana a ne osobni interes?
Dali ti je poznato da vec ima razmirica kod njih navtu temu tj tih "vizija"?

isto tako ja tebe mogu pitati koju će viziju ostvariti HDZ ili SDP za dobrobit građana, a ne za osobni interes? a pogotovo ako imamo na pameti konkretne slučajeve iz ne tako daleke prošlosti kao temelj za takvu sumnju.

tvoje pitanje je za svaku zdravu, konstruktivnu raspravu prilično glupo. prvo zato jer prvi dio pitanja uzima za pretpostavku da ta stranka ima većinu glasača na svojoj strani zbog koje uopće može nešto poduzimati, kao i to da ja ili bilo koji glasač koji svojim glasom podrži tu stranku, ima moć predvidjeti budućnost.
drugi dio pitanja implicira da ti ili bilo tko drugi sa sigurnošću zna kako će članovi stranke djelovati isključivo u svom interesu, a ne za interes građana.

kao što sam vidiš, pitanje ti uopće nije korektno, jer ovako postavljeno samo ukazuje na tvoju želju da pljucaš po nečemu, a bez stvarnog interesa da se upoznaš sa njihovom vizijom. jer da je drugačije, ne bi ti bio problem kliknuti na njihovu stranicu.

ja ne znam koje konkretne mjere bi oni poduzeli kad bi jednog dana bili u toj poziciji da mogu nešto poduzeti, ali vjerujem da oni koji znaju postaviti konkretne ciljeve, znaju naći i rješenje kako ih ostvariti, za razliku od onih koji konkretnih ciljeva nemaju.

damfisk je napisao/la:A zašto, molim te, ne bi trebalo bit "razmirica na tu temu vizije"?

vjerojatno ne zna, ali pretpostavljam da je uvjeren kako svi trebaju misliti isto i kako su razmirice nužno nešto negativno i loše.
eva kant
eva kant
Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet ruj 26, 2014 2:20 pm

Svi oni imaju istu viziju a to je doci na vlast. Narodu je dosta lopova i zele promjene a gospodja Holy bi i dalje vodila ideologiju SDP-a da nije izbacena, sada vodi borbu da im oduzme vlast.

Eva razmirice u diskusijama i planovima su jedno ali kada ti zbog istih kljucni ljudi napustaju stranku to je dobar razlog za razmisliti sta se planira "iza zastora"?
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 2:26 pm

ma blago nama da imamo tebe koji znaš šta bi tko radio..Very Happy

a razmišljaš li tako i kad je o razmiricama u HDZ-u riječ? ili treba razmišljati o tome samo kad su druge stranke u pitanju?

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet ruj 26, 2014 5:13 pm

Vidiš šta da ti kažem na ovo .. nego samo da se povodiš za damsfikom,

da si pročitala post i jedan koji sam napisao onda bi možda razmišljala svojm glavom, ali završili smo raspravu jer očigledno da je ovo forum na kojem se ne čita nego se drži teorije HDZ je kriv za sve pa i za neki rat tamo u Ukraini ... nebitno zašto i kako al HDZ je kriv zajedno sa svim članovima ...

sesirko
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet ruj 26, 2014 5:39 pm

FALKON 2 je napisao/la:SVI oni imaju istu viziju a to je doci na vlast. Narodu je dosta lopova i zele promjene a gospodja Holy bi i dalje vodila ideologiju SDP-a da nije izbacena, sada vodi borbu da im oduzme vlast.

Eva razmirice u diskusijama i planovima su jedno ali kada ti zbog istih kljucni ljudi napustaju stranku to je dobar razlog za razmisliti sta se planira "iza zastora"?

Ispričavam se ali ovo je upućeno za Evu kant ... Eva pročitaj boldano u mojem postu, odnosno to je citat mojeg prethodnog posta na koji si odgovorila a da ga nisi niti pročitala jer da jesi odgovorila bi sa smislom ...

Srdačan pozdrav "plavušo"
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 6:13 pm

uvijek pročitam sve postove na temi u kojoj sudjelujem, kao i one na koje slučajno naletim, a dovoljno imam mozga da sama donesem sud i da se ne moram povoditi za drugima.

to tvoje svi koje si naglasio u kontekstu s vizijama je totalno promašeno, jer ono što je svima zajedničko nije vizija, nego cilj - doći na vlast kako bi se moglo djelovati. ono što čini razliku je vizija i ciljevi koja neka stranka ima. i HDZ i SDP su pokazali da njihova vizija i ciljevi, kao i strategija nisu dobri, jer da jesu urodili bi plodom. i to mi ne mora nitko reći, jer je i slijepcu očito.

pitanje o razmiricama u HDZ-u nije postavljeno s namjerom da se njima imputira sva krivnja, nego zato što si ti član te stranke, pa me zanimao tvoj odgovor.
a to što ti misliš da ti ja nisam odgovorila sa smislom samo je znak da čak ni sa jednom "plavušom" (što god bi to trebalo značiti) nisi dorastao diskutirati.

pozdrav i tebi Very Happy

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pet ruj 26, 2014 8:10 pm

eva kant je napisao/la:ma blago nama da imamo tebe koji znaš šta bi tko radio..Very Happy

a razmišljaš li tako i kad je o razmiricama u HDZ-u riječ? ili treba razmišljati o tome samo kad su druge stranke u pitanju?
mogu ja? jer i ja sam član iste kriminalne organizacije.
eva kant je napisao/la:to tvoje svi koje si naglasio u kontekstu s vizijama je totalno promašeno, jer ono što je svima zajedničko nije vizija, nego cilj - doći na vlast kako bi se moglo djelovati.
ili možda tipfeler? moramo priznati, za jednog člana hdz-a i nije za očekivati da bude posve pismen
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 9:17 pm

Gabriel je napisao/la:
mogu ja? jer i ja sam član iste kriminalne organizacije.

možeš, zašto ne..ako i ti kao falkon smatraš da je dobar razlog za razmisliti šta se planira "iza zasora" kad ključni ljudi, zbog razmirica oko vizije, napuštaju tu istu stranku?
pa te onda u tom kontekstu pitam jel ste i vi (ili ako hoćeš samo za sebe reći) dobro razmišljali kada su ključni ljudi napuštali vašu stranku i kad je danas napuštaju zbog razmirica? ili to o razmišljanju vrijedi samo za druge stranke?

Gabriel je napisao/la:
ili možda tipfeler? moramo priznati, za jednog člana hdz-a i nije za očekivati da bude posve pismen

ok, nek se radi o lapsusu, ali moraš priznati da je onda ta konstatacija još besmislenija ako posebno naglašava težnju za dolazak na vlast političkih stranaka kao neku negativnost, ako je jasno da drugačije nije moguće politički vladati i provoditi svoje programe. svrha svake stranke je da u ime svojih birača djeluje, a ne samo da postoji.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pet ruj 26, 2014 9:42 pm

eva kant je napisao/la:možeš, zašto ne..ako i ti kao falkon smatraš da je dobar razlog za razmisliti šta se planira "iza zasora" kad ključni ljudi, zbog razmirica oko vizije, napuštaju tu istu stranku?
pa te onda u tom kontekstu pitam jel ste i vi (ili ako hoćeš samo za sebe reći) dobro razmišljali kada su ključni ljudi napuštali vašu stranku i kad je danas napuštaju zbog razmirica? ili to o razmišljanju vrijedi samo za druge stranke?
naravno da je dobar razlog za razmisliti, kao što je bilo za zamisliti se kada je holly izašla/izbačena iz sdp-a, ne sjećam se više točno kako je bilo, jednako kao kada je "moj ivo" odstupio sa premijerske dužnosti pa se malo poslje vratio i dobio pedala iz hdz-a, sasvim je jasno da kada ključni ljudi unutar stranke (bilo koje, pa tako i hdz-a) izlaze iz iste, mislim da treba razmisliti zašto to rade...i da, iako sam član hdz-a ne znači nužno da svaku glupost im opravdavam, upravo suprotno a tako i falk, dovoljno ga dugo i dovoljno dobro poznam da to mogu tvrditi, to što je kritičan prema drugima ne znači da o hdz-u misli baš sve najbolje.

eva kant je napisao/la:ok, nek se radi o lapsusu, ali moraš priznati da je onda ta konstatacija još besmislenija ako posebno naglašava težnju za dolazak na vlast političkih stranaka kao neku negativnost, ako je jasno da drugačije nije moguće politički vladati i provoditi svoje programe. svrha svake stranke je da u ime svojih birača djeluje, a ne samo da postoji.
svrha stranke bi trebala biti takva kako ti kažeš, to je točno, u nekom idealnom svijetu ili u nekoj drugoj državi to možda i jest tako, ali ne i u hrvatskoj, niti jedna vlast do sada, a imali smo dvi partije na vlasti, nije ispunila obećano, nije niti pokušala, tek neke sitnice da ovcama zamažu oči...i da, dolazak bilo koje političke opcije bit će i dalje negativnost dok god su političke stranke ustrojene i funkcioniraju na način kao do sada.
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet ruj 26, 2014 10:26 pm

Gabriel je napisao/la:
naravno da je dobar razlog za razmisliti, kao što je bilo za zamisliti se kada je holly izašla/izbačena iz sdp-a, ne sjećam se više točno kako je bilo, jednako kao kada je "moj ivo" odstupio sa premijerske dužnosti pa se malo poslje vratio i dobio pedala iz hdz-a, sasvim je jasno da kada ključni ljudi unutar stranke (bilo koje, pa tako i hdz-a) izlaze iz iste, mislim da treba razmisliti zašto to rade...i da, iako sam član hdz-a ne znači nužno da svaku glupost im opravdavam, upravo suprotno a tako i falk, dovoljno ga dugo i dovoljno dobro poznam da to mogu tvrditi, to što je kritičan prema drugima ne znači da o hdz-u misli baš sve najbolje.

pa onda reci kako netko tko je u svojoj stranci imao veća sranja od razmirice oko vizije i raznih skrivenih igrica iza zastora , a nije nakon toga istupio iz iste te stranke, ima obraza drugog upućivati na dobro promišljanje samo zato jer podržava neku stranku koje nije ni član?
vjerujem ti da falkon zna biti kritičan i prema HDZ-u, ali u ovoj raspravi, kao i u nekim drugima se nije baš dokazao kao takav, s obzirom da je odbio odgovoriti na sasvim jednostavno pitanje, a počeo se baviti mojim nečitanjem, bojom kose i šta ja znam čime sve..

Gabriel je napisao/la:
svrha stranke bi trebala biti takva kako ti kažeš, to je točno, u nekom idealnom svijetu ili u nekoj drugoj državi to možda i jest tako, ali ne i u hrvatskoj, niti jedna vlast do sada, a imali smo dvi partije na vlasti, nije ispunila obećano, nije niti pokušala, tek neke sitnice da ovcama zamažu oči...i da, dolazak bilo koje političke opcije bit će i dalje negativnost dok god su političke stranke ustrojene i funkcioniraju na način kao do sada.

nema to veze s idealnim svijetom, tako je u svakoj državi s demokratskim, višestranačkim sistemom. svaka stranka želi pridobiti što više glasača kako bi mogla biti na funkciji izvršne vlasti, i to samo po sebi nije ništa negativno.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 6. 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics