Ateizam kao vjera i kao religija???
+13
zbracun
pustinja
Lenica
evitaa
Prop
damfisk
Teo
diabolik.
WEYLAND-YUTANI
Hunnerkongen
RobinUd
fosforica
Iron Man
17 posters
Stranica 3 / 12.
Stranica 3 / 12. • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Ateizam kao vjera i kao religija???
Ah... Michael je katolicki pop u nastajanju. Ima (valjda "bozji") zadatak, reklamirati jdnog od najnesposobnijih bogova u povijesti ljudske rase.
Bozje poslanje: kristijanizacija foruma.
Sad, kad katolicka crkva nema vise mogucnosti silom "uvjeravati" vjernike, pribjegli su "analitickim ili pseudo-naucnim metodama".
Katolicizam ili katolicanstvo je stanje na umoru. Uz tu hrpu sranja, "analiza ateizma", svakako bi pasala i statistika istupnja vjernika iz crkve, iz zemlje, iz koje dolazi autor teme:
1981- 26.380
1995- 44.304
2005- 52.177
2010- 85.960
2012- 52.425
Porast broja vjernika se (navodno !) biljezi samo u najbijednijim, najzaostalijim, najprimitivnijim i najnerzvijenijim dijelovima svijeta, Juznoj Americi i Africi. Bog se najbolje osjeca medju intelektualno sebi ravnima.
Da, za sada je Hrvatska jos uvijek "obecana zemlja" za Vatikan. No, trend pokzuj da nece to jos dugo. Dok se crkvu ne smjesti tamo, gdje joj je mjesto, na rub drustvenih zbivanja. Uostalom tamo, gdje je u svim modernim, naprednim i razvijenim zemljama.
Bozje poslanje: kristijanizacija foruma.
Sad, kad katolicka crkva nema vise mogucnosti silom "uvjeravati" vjernike, pribjegli su "analitickim ili pseudo-naucnim metodama".
Katolicizam ili katolicanstvo je stanje na umoru. Uz tu hrpu sranja, "analiza ateizma", svakako bi pasala i statistika istupnja vjernika iz crkve, iz zemlje, iz koje dolazi autor teme:
1981- 26.380
1995- 44.304
2005- 52.177
2010- 85.960
2012- 52.425
Porast broja vjernika se (navodno !) biljezi samo u najbijednijim, najzaostalijim, najprimitivnijim i najnerzvijenijim dijelovima svijeta, Juznoj Americi i Africi. Bog se najbolje osjeca medju intelektualno sebi ravnima.
Da, za sada je Hrvatska jos uvijek "obecana zemlja" za Vatikan. No, trend pokzuj da nece to jos dugo. Dok se crkvu ne smjesti tamo, gdje joj je mjesto, na rub drustvenih zbivanja. Uostalom tamo, gdje je u svim modernim, naprednim i razvijenim zemljama.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Ah... aganore, bludni sine.... jedva te prepoznah po "rukopisu".
Aganor (jedan od nickova autora teme) j protjeran sa svih poznatih i nepoznatih (cak i katolickih!!) foruma, metodom visestrukog trajnog bana.
Metoda mu je poznata, u pocetku pokusava dokazati "svojeg" boga na nacin, kako je zapoceo ovu temu. Kako se nitko (ili rijetki) mogu spustiti na tako nisku intelektualnu razinu, pokazuje svoje pravo lice, i pocinje s uvredama.
Aganor (jedan od nickova autora teme) j protjeran sa svih poznatih i nepoznatih (cak i katolickih!!) foruma, metodom visestrukog trajnog bana.
Metoda mu je poznata, u pocetku pokusava dokazati "svojeg" boga na nacin, kako je zapoceo ovu temu. Kako se nitko (ili rijetki) mogu spustiti na tako nisku intelektualnu razinu, pokazuje svoje pravo lice, i pocinje s uvredama.
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Hahaha..on mi je prvi pao na pamet kad sam vidjela količinu gluposti koju je nakeljio
Napomena adminici...nemoj ga banirati prije nego li izloži svoje Samo Vjerovanje o tome kako je ateizam bolest...pliiiz
Napomena adminici...nemoj ga banirati prije nego li izloži svoje Samo Vjerovanje o tome kako je ateizam bolest...pliiiz
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
I ti si imala "cast" ??
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Mihael12 je napisao/la:1) To jest znanje, ali nije apsolutno znanje. Dakle, tvoja argumentacija se gubi u tvojim nepreciznim pojmovima. Ja osobno uvjek znam sto pisem.
2) Objava je znanje! Zasto onda vjerujes bilo kome bilo sto, jer sve je u konacnici vjera i subjektivno znanje?
3) Logika podrzava postojanje Boga. Kako ces objasniti univerzum i njegovo porijeklo? Pokusaj, pa cu ti pokazati da logika slijedi Bozji put, a ti slijedis put nelogicnosti i iracionalnosti.
Zasto postoji ista, a ne nista?
Kakva gomila besmislenog nepovezanog sranja...
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ateizam je pokret koji se bori protiv nametnutih društvenih normi i nametnutih stajališta koji nam se ugrađuju još od malih nogu.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
RobinUd je napisao/la:I ti si imala "cast" ??
O da
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
1) Aha, nas nogometas ponovno na djelu! On je misljenja, da je Bog projekcija ljudskom uma ne znajuci pri tome, da svaka projekcija trazi ono na cemu se moze projicirati, dakle nesto sto postoji. Medjutim, nasem vrlom nogometasu ta logika nije dostpna, jer se on trosi u naganjanju lopte po losim nogometnim terenima, u nadi da ce jednom biti bolje. Ja cisto sumnjam u to. Beznadan slucaj, nas vrli nogometas, jer ateizam je svjetonazor bez nade, smisla i cilja!RobinUd je napisao/la:
1) Ah... Michael je katolicki pop u nastajanju. Ima (valjda "bozji") zadatak, reklamirati jdnog od najnesposobnijih bogova u povijesti ljudske rase.
2) Sad, kad katolicka crkva nema vise mogucnosti silom "uvjeravati" vjernike, pribjegli su "analitickim ili pseudo-naucnim metodama".
3) Porast broja vjernika se (navodno !) biljezi samo u najbijednijim, najzaostalijim, najprimitivnijim i najnerzvijenijim dijelovima svijeta, Juznoj Americi i Africi. Bog se najbolje osjeca medju intelektualno sebi ravnima.
4) Da, za sada je Hrvatska jos uvijek "obecana zemlja" za Vatikan. No, trend pokzuj da nece to jos dugo. Dok se crkvu ne smjesti tamo, gdje joj je mjesto, na rub drustvenih zbivanja. Uostalom tamo, gdje je u svim modernim, naprednim i razvijenim zemljama.
2) Neovisno kojim se metodama sluzi, ne sluzi se terorom kao tvoji komunisti.
3) Interesantno je i to, da se tamo najbolje osjecaju tvoji komunisticki ateisti, proleteri duha i uma od pamtivjeka! Pa znas li ti postotak ateista u svijetu? Kako vidim ne znas. Od 7 milijardi ljudi na nasoj planeti, tek kojih 2-5% su ateisti. Minornije ne moze biti. A i ovaj mali postotak je zaveden logikom "bias overrules logic". Pogledaj sto ti o tome kaze najpoznatiji filozof, nekadasnji ateist a sada krscanin, Prof. Dr. A. Flew. Tek onda mi se mozes javiti!
4) Pa najmodernija i najnaprednija zemlja svijeta Amerika obara tvoju trivijalnu argumentaciju bez ratia i logike. Tamo je vecina ljudi religiozna, a najvecim dijelom su KRSCANI.
Izlet u avanturu argumentacije bio ti je za jednog nogometasa karakteristicno kratak, ali treba se priznati, ti polako ucis.
Mihael12- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 11.05.2013
Broj postova : 503
Reputacija : 42
Započeo/la tema :
Tvoji najbolji argumenti su kao i uvjek do sada bili ad hominem napadi, jer ti inace ne nudis nista sto bi bilo vrijedno paznje jednog intelektualca, a to je za jednog nogometasa razumljiv pristup komunikaciji i diskusiji.RobinUd je napisao/la:Ah... aganore, bludni sine.... jedva te prepoznah po "rukopisu".
Vidimo tko vrijedja i tko tako pocinje!
Jedini nacin da mi se suprostavite oduvjek su bile ad hominem tirade, teror i progon, ali to meni ne skodi, a vas unistava.
Započeo/la tema :
Sinko, ateizam je besmislen, besciljan i beznadan put u propast!Hunnerkongen je napisao/la:Ateizam je pokret koji se bori protiv nametnutih društvenih normi i nametnutih stajališta koji nam se ugrađuju još od malih nogu.
Započeo/la tema :
Pokusaj jos jedanput, jer ti se ovaj put nije potrefilo. LOTTO-sve je moguce!damfisk je napisao/la:
Kakva gomila besmislenog nepovezanog sranja...
Započeo/la tema :
Tko si ti, da adminici dajes savjete? Jedini nacin da mi se suprostavite je teror, progon i uvreda!fosforica je napisao/la:Hahaha..on mi je prvi pao na pamet kad sam vidjela količinu gluposti koju je nakeljio
To su poznati i uhodani modusi diskusije kod sekularnih humanista.
Bijeda na kvadrat!
Započeo/la tema :
ad 1. ...da je Bog projekcija ljudskom uma...
Nedovoljno ! Bog je projekcija primitivnog ljudskog uma. Tek dvadeseto stoljece je donijelo kakvu-takvu demokraciju. Znaci, ateizam se nije mogao razviti u primitivnim (prijasnjim) drustvima. Pogotovo ne u takvima, gdje je krscanstvo imalo monopol.
ad 2. tvoji komunisti
"Moji" komunisti ?? Kakve veze ima komunizam s Isusom ?? I na koncu, samnom ?? U Italiji, centru (bar europskog) katolicanstva, Komunisticka Partija Italije je u parlamentu te zemlje zastupljena od 1946. I bila je zastupljena u (skoro) svim vladama te zemlje. Tvoj upis se vjerojatno odnosi na to....
ad 3. postotak ateista u svijetu.... tek kojih 2-5% su ateisti....
Ovo mi je posebno drago. Iako, naravno, uopce ne odgovara istini. Da pariram postocima krscana u Hrvatskoj ?? Po "tvojoj" matematici, sigurno je preko 100% Hrvata-katolika. Kako onda objasniti prazne crkve svake nedjelje (izuzetak je uskrs i bozic), zatvorena vecina crkava po selima (nema "osoblja")?? A postotak... povijest je pokazala da je svaki napredan pokret u pocetku bio u manjini. Time je na ateizmu velika odgovornost.
ad 4. obara tvoju trivijalnu argumentaciju bez ratia i logike. Tamo je vecina ljudi religiozna, a najvecim dijelom su KRSCANI....
Od uvijek je poznato da nije dovoljno znati (skoro) sva slova. Treba znati citati, i razumjeti napisano. Ja sam pisao o porastu broja vjernika.
Ne postoji iole napredna zemlja, koja biljezi porast vjernika.
Uostalom, zasto ne komentiras stanje krscanstva u zemlji, iz koje pises ?!
(Znam, na meni je velika odgovornost. Nije lako nekome otvarati oci, tko je decenijama bio izlozen negativnom utjecaju krscanstva. Ja sam i malim pomacima zadovoljan. Taman tolikima, koliko tvoj um moze savladati.)
Nedovoljno ! Bog je projekcija primitivnog ljudskog uma. Tek dvadeseto stoljece je donijelo kakvu-takvu demokraciju. Znaci, ateizam se nije mogao razviti u primitivnim (prijasnjim) drustvima. Pogotovo ne u takvima, gdje je krscanstvo imalo monopol.
ad 2. tvoji komunisti
"Moji" komunisti ?? Kakve veze ima komunizam s Isusom ?? I na koncu, samnom ?? U Italiji, centru (bar europskog) katolicanstva, Komunisticka Partija Italije je u parlamentu te zemlje zastupljena od 1946. I bila je zastupljena u (skoro) svim vladama te zemlje. Tvoj upis se vjerojatno odnosi na to....
ad 3. postotak ateista u svijetu.... tek kojih 2-5% su ateisti....
Ovo mi je posebno drago. Iako, naravno, uopce ne odgovara istini. Da pariram postocima krscana u Hrvatskoj ?? Po "tvojoj" matematici, sigurno je preko 100% Hrvata-katolika. Kako onda objasniti prazne crkve svake nedjelje (izuzetak je uskrs i bozic), zatvorena vecina crkava po selima (nema "osoblja")?? A postotak... povijest je pokazala da je svaki napredan pokret u pocetku bio u manjini. Time je na ateizmu velika odgovornost.
ad 4. obara tvoju trivijalnu argumentaciju bez ratia i logike. Tamo je vecina ljudi religiozna, a najvecim dijelom su KRSCANI....
Od uvijek je poznato da nije dovoljno znati (skoro) sva slova. Treba znati citati, i razumjeti napisano. Ja sam pisao o porastu broja vjernika.
Ne postoji iole napredna zemlja, koja biljezi porast vjernika.
(Znam, na meni je velika odgovornost. Nije lako nekome otvarati oci, tko je decenijama bio izlozen negativnom utjecaju krscanstva. Ja sam i malim pomacima zadovoljan. Taman tolikima, koliko tvoj um moze savladati.)
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
´1) Nogometas,RobinUd je napisao/la:
1) Nedovoljno ! Bog je projekcija primitivnog ljudskog uma. Tek dvadeseto stoljece je donijelo kakvu-takvu demokraciju. Znaci, ateizam se nije mogao razviti u primitivnim (prijasnjim) drustvima. Pogotovo ne u takvima, gdje je krscanstvo imalo monopol.
2) "Moji" komunisti ?? Kakve veze ima komunizam s Isusom ?? I na koncu, samnom ?? U Italiji, centru (bar europskog) katolicanstva, Komunisticka Partija Italije je u parlamentu te zemlje zastupljena od 1946. I bila je zastupljena u (skoro) svim vladama te zemlje. Tvoj upis se vjerojatno odnosi na to....
3) Ovo mi je posebno drago. Iako, naravno, uopce ne odgovara istini. Da pariram postocima krscana u Hrvatskoj ?? Po "tvojoj" matematici, sigurno je preko 100% Hrvata-katolika. Kako onda objasniti prazne crkve svake nedjelje (izuzetak je uskrs i bozic), zatvorena vecina crkava po selima (nema "osoblja")?? A postotak... povijest je pokazala da je svaki napredan pokret u pocetku bio u manjini. Time je na ateizmu velika odgovornost.
4) Od uvijek je poznato da nije dovoljno znati (skoro) sva slova. Treba znati citati, i razumjeti napisano. Ja sam pisao o porastu broja vjernika.
5) Ne postoji iole napredna zemlja, koja biljezi porast vjernika.
6) (Znam, na meni je velika odgovornost. Nije lako nekome otvarati oci, tko je decenijama bio izlozen negativnom utjecaju krscanstva. Ja sam i malim pomacima zadovoljan. Taman tolikima, koliko tvoj um moze savladati.)
ateizma je bilo davno prije nego sto se krscanstvo pojavilo u svijetu. Krscanstvo je donijelo svijetu najnapredniju kulturu u povijesti covjecanstva. Pa pogledaj svijet i uvjeri se u to! Kako i sam vidis tvoji argumenti ne vrijede ni pisljiva boba, jer ateizam se razvija uvjek tamo, gdje ljudi zeli izbjeci odgovornost pred autoritetima, i tamo, gdje bjeze od realnog zivota.
2) Tvoji komunisti, jer moji zacjelo nisu! Svi komunisti su bili ateisti, a sto su ostavili iza sebe, to svi vidimo. Duhovnu i materijalnu pustos. Sustav vrijednosti bez vrijednosti. Sustav terora, denunciranja, masovnih pogroma i hekatombi nevinih zrtava (Izmedju 150 i 300 milijuna nevinih zrtava!op. pi!). Pogledaj S. Koreju danas! Sto ti upada u oci? Tu imas svoj sekularni humanizam na djelu. Osim gladi, terora, progona i ubijanja, tamo neces naci nista vrijednog paznja. Nogometas, uz svu paznju i respekt, tvoja argumentacija nije vrijedna paznje.
3) Neovisno koliki je postotak katalika u Hrvatskoj, on je jos uvjek 100% veci od postotka ateista, iako su isti gnjavili, progonili i terorizirali skoro 50 godina hrvatski narod.
Nesto im se ne da! Oni bi i danas najradije izmijenili cijeli hrvatski zivalj za azilante iz svih krajeva svijeta, cime jasno pokazuju, da oni sa Hrvatskom i Hrvatima nisi na "mirnoj nozi".
4) Neces vjerovati, to sam i ja napravio, jer u Americi raste broj vjernika vrtoglavom brzinom, a broj ateista se radikalno umanjuje. Imam jednu statistiku sa Harvarda, gdje jedna Profesorica sociologije jasno i decidirano pise, da u USA- nema vise od kojih 2500 deklariranih ateista, a ti su u elitnim dristvima posijani diljem USA.
5) I u Austriji je porast vjernika evidentan. Ljudi napustaju RKC- poradi nemilih skandala iz zadnjih vremena, ali ti isti ljudi koji napustaju krscanstvo ne postaju ateisti, nego su i dalje vjernici, ali neudruzeni vjernici.
6) Sumnjam da tvoja edukacija moze zadovoljiti bilo koji um, a moj najmanje, jer da bi bio u stanju nesto takvo uciniti, morao bi pohadjati skole i skole, sto je za jednog obicnog, ali vrlo skromnog nogometasa pretezak teret. Zasto nikad ne pokusas upotrijebiti svoj um, jer Bog ti ga je dao, kako bi se izdigao iznad biljaka i zivotinja, a ti ga maltretiras beznadjem, besmislom i besciljnoscu?
Započeo/la tema :
Eh, aganore...pardon, Bruce Willis...pardon... Michael der XII...
Nisam mislio da ce, bar sto se mene tice, diskusija tako brzo zavrsiti.
Izgleda da si ishlapio. Ne razumijes ni osnovne stvari, koje se dogadjaju u drustvu.
Kao, na primjer, ta tvoja "jedna Profesorica sociologije sa Harvarda", koja "radi na Harvardu" kao spremacica (na isti se nacin i ti busas u "junacka prsa", ako radis "u medicini", ne znaci da si obrazovan, jer i vrtlari, cistaci i podvornici rade "u medicini"... ne zelim nikoga uvrijediti, i to je castan posao).
Na svu srecu, covjek ima jedan prirodni, obrambeni mehanizam, koji ga stiti od pretjeranog utjecaja religije. Takvi ljudi onda prestanu vjerovati. No, ne daju si dodatnog truda, to javno obznaniti. Takve onda crkva "prisvaja", i tvrdi da su vjernici. Oni pak, koji ne posjeduju taj prirodni obrambeni mehanizam (neka vrsta imuniteta), takvi onda zavrse kao ti. Ja takvima zelim pomoci, da ostatak zivota ne budu podsmjeh drustva...
Izgleda da si ishlapio. Ne razumijes ni osnovne stvari, koje se dogadjaju u drustvu.
Kao, na primjer, ta tvoja "jedna Profesorica sociologije sa Harvarda", koja "radi na Harvardu" kao spremacica (na isti se nacin i ti busas u "junacka prsa", ako radis "u medicini", ne znaci da si obrazovan, jer i vrtlari, cistaci i podvornici rade "u medicini"... ne zelim nikoga uvrijediti, i to je castan posao).
Na svu srecu, covjek ima jedan prirodni, obrambeni mehanizam, koji ga stiti od pretjeranog utjecaja religije. Takvi ljudi onda prestanu vjerovati. No, ne daju si dodatnog truda, to javno obznaniti. Takve onda crkva "prisvaja", i tvrdi da su vjernici. Oni pak, koji ne posjeduju taj prirodni obrambeni mehanizam (neka vrsta imuniteta), takvi onda zavrse kao ti. Ja takvima zelim pomoci, da ostatak zivota ne budu podsmjeh drustva...
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Hahahahahahahaha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Robine,,,,,,,,,,,,,kad ces postati pravi nogometas?RobinUd je napisao/la:Eh, aganore...pardon, Bruce Willis...pardon... Michael der XII...
Započeo/la tema :
Toliko sranja drug mišel da ni tvojoj mamici nije bilo lako kad te stepla s picke na asfalt,bolje da je pola metra drva skotila.
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Ovo su najbolji argumenti Koje vi sekularni humanisti mozete ponuditi. Nije ni cudo, ako se uzme u obzir ispiranje mozga agresivnim "persilom". Sve je za vremena, pa i sila!WEYLAND-YUTANI je napisao/la:Toliko sranja drug mišel da ni tvojoj mamici nije bilo lako kad te stepla s picke na asfalt,bolje da je pola metra drva skotila.
Započeo/la tema :
Mihael12 je napisao/la:
Ovo su najbolji argumenti Koje vi sekularni humanisti mozete ponuditi. Nije ni cudo, ako se uzme u obzir ispiranje mozga agresivnim "persilom". Sve je za vremena, pa i sila!
..drug,polemizirati i argumentirati s tobom je totalno besmisleno,ali ako zeliš slobodno se javi u Jankomir ima mjesta za tebe,ziher.
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
A ti si tamo kod kuce, zar ne?WEYLAND-YUTANI je napisao/la:
..drug,polemizirati i argumentirati s tobom je totalno besmisleno,ali ako zeliš slobodno se javi u Jankomir ima mjesta za tebe,ziher.
Hahahahaha,,,,,, ,,,,,,,proleter,,,,,,,,,,,,,,,,nisam ti ja drug!
Započeo/la tema :
diskusija između ateista i teista nema smisla.
ni teisti ni ateisti većinom ne vjeruju u boga, s tim da se teisti nadaju njegovom postojanju, a ateisti ne vjeruju u njegovo postojanje!
ipak bi napomenuo da postoji velika razlika između današnjih ateista i ateista- komunista, jer ateizam kod komunista je nametnut i nasljedan poput religije, a današnji ateisti do svoje ne vjere dolaze vlastitim razmišljanjem i stavom, dakle nikako nije u istoj dimenziji sa religijom !
ni teisti ni ateisti većinom ne vjeruju u boga, s tim da se teisti nadaju njegovom postojanju, a ateisti ne vjeruju u njegovo postojanje!
ipak bi napomenuo da postoji velika razlika između današnjih ateista i ateista- komunista, jer ateizam kod komunista je nametnut i nasljedan poput religije, a današnji ateisti do svoje ne vjere dolaze vlastitim razmišljanjem i stavom, dakle nikako nije u istoj dimenziji sa religijom !
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Mihael12 je napisao/la:
Pokusaj jos jedanput, jer ti se ovaj put nije potrefilo. LOTTO-sve je moguce!
Nebitan si. Poštedi i sebe i nas nepotrebnog utroška energije i otiđi svoja sranja podvaljivat nekome drugome tko je dovoljno naivan da nasjedne na tvoje jadne provokacije.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Diskusiju o ateizmu ti nazivas provokacijama! Nevjerojatan stav!damfisk je napisao/la:
Nebitan si. Poštedi i sebe i nas nepotrebnog utroška energije i otiđi svoja sranja podvaljivat nekome drugome tko je dovoljno naivan da nasjedne na tvoje jadne provokacije.
Započeo/la tema :
1) Zato sto su ateisti netolerantni dogmatici, ili imas neki drugi razlog, koji bih zelio saznati. OK?tanuki je napisao/la:
1) diskusija između ateista i teista nema smisla.
2) ni teisti ni ateisti većinom ne vjeruju u boga, s tim da se teisti nadaju njegovom postojanju, a ateisti ne vjeruju u njegovo postojanje!
3) ipak bi napomenuo da postoji velika razlika između današnjih ateista i ateista- komunista, jer ateizam kod komunista je nametnut i nasljedan poput religije, a današnji ateisti do svoje ne vjere dolaze vlastitim razmišljanjem i stavom, dakle nikako nije u istoj dimenziji sa religijom !
2) Da li si uopce svijestan nelogicnosti koju si u ovoj recenici deponirao? Ateisti su militantni i netolarantni, jer znaju, da nisu u stanju logicno i racionalno obrazloziti svoj svjetonazor. Ako promislis psteno, racionalno i logicno, onda ces doci do spoznaje, da ateizam nema ni smisla,´ni cilja, jer nudi beznadje.
3) Hahahaha,,,,,,,, ,,,,,,koja argumentacija!!!!!!!!!!!!! Ateizam u komunizmu je obojen nasiljem i terorom, jer je totalitaran u teoriji i praksi, docim su neo-ateisti totalitarni relativisti u teoriji i praksi. Dakle u totalitarnosti se nije nista promjenulo, nego je iskljucivo razlika u praksi i njezinoj sadrzini.
3)
Započeo/la tema :
Mihael12 je napisao/la:
Diskusiju o ateizmu ti nazivas provokacijama! Nevjerojatan stav!
Svoje baljezganje o nečemu o čemu ne posjeduješ niti osnovna predzanja, pljucanje po neistomišljenicima, autistično izbjegavanje odgovora i papagajsko ponavljanje jednih te istih besmislica ti nazivaš diskusijom! Nevjerovatan stav!
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 12. • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mislite li da je ateizam čvrsto znanje ili čvrsta vjera
» Što je to ateizam?
» Ateizam i ateisti
» Druidizam priznat kao religija