Vjera u tv!
+4
diabolik.
pustinja
Neu
tanuki
8 posters
Stranica 1 / 1.
Vjera u tv!
neki dan sam bio prisiljen ( na neki naćin)
gledati jezikovu juhu!
smućilo mi se koliko ta emisija obiluje režijom i prodaje laž pod istinu!
dali je korektno da se ostavlja gledaoce u uvjerenju kako se sve dešava spontano!kuharica govori:
"davam otkaz"
argantni konobar, koji je najvjerojatnije i vlasnik, postaje na kraju krotak ko janje-
kuharica se vraća na posao, jer je navodna vlasnica zove nazad?
tko puši te jeftine trikove
i zašto rtl ne objavi stvarne podatke i lokacije tih restorana, pa da i mi gledatelji provjerimo, koliko ima istine u tom!
gledati jezikovu juhu!
dali je korektno da se ostavlja gledaoce u uvjerenju kako se sve dešava spontano!kuharica govori:
"davam otkaz"
argantni konobar, koji je najvjerojatnije i vlasnik, postaje na kraju krotak ko janje-
i zašto rtl ne objavi stvarne podatke i lokacije tih restorana, pa da i mi gledatelji provjerimo, koliko ima istine u tom!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Re: Vjera u tv!
zato jer je to sve marketing, reklamiraju svoj tzv talent u kuhinji kako bi namamili gledatelje da gledaju itd
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
je slažem se da je sve marketing! a što je s zaštitom potrošaća? pa 80% gledatelja tog sranja vjeruje kako je to sve spontano! zar nebi bilo u redu da se zaštite i naivni ljudiNeukrotiva je napisao/la:zato jer je to sve marketing, reklamiraju svoj tzv talent u kuhinji kako bi namamili gledatelje da gledaju itd
Započeo/la tema :
Pa ne znam baš da bi to bilo neistinito ipak to gledaju ljudi.
Ja ne vjerujem niti u one sve afere koje se pokazuju po TV-u jer akteri kažu da to nije istina.
Ja vjerujem da je sve što govore u političkim emisijama čista istina jer su mediji neovisni i ne bi politika njima nalagala kaj da nam serviraju.
Ja ne vjerujem niti da su utakmice koje se prikazuju preko televizije lažirane.
Jesam li možda malo u zabludi ???
Ja ne vjerujem niti u one sve afere koje se pokazuju po TV-u jer akteri kažu da to nije istina.
Ja vjerujem da je sve što govore u političkim emisijama čista istina jer su mediji neovisni i ne bi politika njima nalagala kaj da nam serviraju.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
samo si naivanpustinja je napisao/la:Pa ne znam baš da bi to bilo neistinito ipak to gledaju ljudi.
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
!
Gledanje televizije nije obaveza. Obaveza je samo plaćanje pretplate.
Imaš i drugih programa, pa gledaj šta te zanima , ili jednostvno ugasi TV i seksaj.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
do sada vecina ljudi koja je to komentirala rekla je da sumnja kako je sve u režiji.
osim toga, u svakom restoranu se sve događa po istom scenariju.
uvijek je tu bjesno osoblje, daju se otkazi, drami se, psuje se, a onda hvale do neba.
lokacije su poznate.
jednom je snimalno u restoranu sempre u zagreb toweru tam na radničko-vukovarskoj.
poznam i vlasnika, ali mi žao što tu epizodu nisam gledala...buduci da je kod njega uvjek sve prilično savršeno, pa ne znam što je njemu našao kao manu.
osim toga, u svakom restoranu se sve događa po istom scenariju.
uvijek je tu bjesno osoblje, daju se otkazi, drami se, psuje se, a onda hvale do neba.
lokacije su poznate.
jednom je snimalno u restoranu sempre u zagreb toweru tam na radničko-vukovarskoj.
poznam i vlasnika, ali mi žao što tu epizodu nisam gledala...buduci da je kod njega uvjek sve prilično savršeno, pa ne znam što je njemu našao kao manu.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
tanuki, jako dobra tema, rep+, i slažem se s tobom, stvarno to sve nekad (ne nekad, nego često) izgleda tako izlažirano i namješteno, ali jedna od emisija snimala se u restoranu u kojem ja u prosijeku dvaput tjedno sjedim i pijem kavu. i za to mjesto mogu reć da je onakvo kakvo je prikazano na televiziji - osoblje je u rasulu! i sve se to vidjelo i prije dok sam odlazila onamo, a na tv-u je prikazana baš stvarna situacija tog restorana. ne znam za druge restorane, što je od toga izlažirano, što spontano, jer zbilja rijetko to gledam...ali da je često na tv-u sve namješteno - s time se slažem.
Melinda- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija : 223
Započeo/la tema :
šteta melinda šta nisam uspijela gledati tu emisiju. baš mi je žao. al sigurno da i ti znaš bolje od mene jer si tam češće
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:neki dan sam bio prisiljen ( na neki naćin)
gledati jezikovu juhu!
"davam otkaz"
znam jednu lokaciju ( jer je blizu mene . baš iz te emisije gdje kuharica kaže "davam otkaz ", pa ako stvarno hćeš provijeriti to ti je na križanju Petrove ulice i ulice Jordanovac u Zagrebu . restoran se zove " Jordanovečki vuglec " i dugo je tu .
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:samo si naivanpustinja je napisao/la:Pa ne znam baš da bi to bilo neistinito ipak to gledaju ljudi.
misliš li da sam i zaveden
Započeo/la tema :
mislim da kao čovijek iz struke , mogu nešto napisati o tome .
bijesno osoblje ? u 75 % lokala , restorana , osoblje je nadr....
razlog ? misle da su potplačeni i da previše rade , te da su građani drugog reda .
večina ih je ljubomorna i kivna , na gazdu ( jer "ima para" , jer im ne daje plaću 7000 za posao od 42 sata tjedno itd.
isto tako , večina osoblja , ali i vlasnika lokala radi taj posao , a to im nije struka .
motivi su samo lova , a ljubav prema onome što rade ili ne postoji ili je jako mala .
ja sam radio na dosta mijesta u Hr . i to je tako u 75 % slučajeva .
zašto bi onda ovo bila manipulacija ?
to što ljudi imaju takve probleme , ne znači da nemaju respekt , a Stefan Machi je kuhar sa 3 Michelinove zvijezdice i ono malo što vidimo u emisijama pokazuje da je vrhunski profesionalac . sa takvim stavom i pristupom , kakav ima prema poslu , nije ni malo nevjerovatno , da će i najtvrdoglaviji popustiti i uživati , gledajući majstora na djelu.
Mislim da je jedino izrežiran doljev gostiju , da bi se priča zaokružila , ali to ne umanjuje riješene probleme u tim objektima .
bijesno osoblje ? u 75 % lokala , restorana , osoblje je nadr....
razlog ? misle da su potplačeni i da previše rade , te da su građani drugog reda .
večina ih je ljubomorna i kivna , na gazdu ( jer "ima para" , jer im ne daje plaću 7000 za posao od 42 sata tjedno itd.
isto tako , večina osoblja , ali i vlasnika lokala radi taj posao , a to im nije struka .
motivi su samo lova , a ljubav prema onome što rade ili ne postoji ili je jako mala .
ja sam radio na dosta mijesta u Hr . i to je tako u 75 % slučajeva .
zašto bi onda ovo bila manipulacija ?
to što ljudi imaju takve probleme , ne znači da nemaju respekt , a Stefan Machi je kuhar sa 3 Michelinove zvijezdice i ono malo što vidimo u emisijama pokazuje da je vrhunski profesionalac . sa takvim stavom i pristupom , kakav ima prema poslu , nije ni malo nevjerovatno , da će i najtvrdoglaviji popustiti i uživati , gledajući majstora na djelu.
Mislim da je jedino izrežiran doljev gostiju , da bi se priča zaokružila , ali to ne umanjuje riješene probleme u tim objektima .
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
ma baš-
a isprovocirana kuvarica koja kaže davam otkaz, a na kraju se ipak vraća-
režija jadna i za sapunice
Započeo/la tema :
Sorry ja stvarno ne znam ništa oko mišelinovih zvjezdica ali pretpostavljam da te zvjezdice nemaju ništa sa gumama ili možda imaju???
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:ma baš-
vidim da nisi samo ateist u vjerskom smislu