Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateizam kao vjera i kao religija???

+13
zbracun
pustinja
Lenica
evitaa
Prop
damfisk
Teo
diabolik.
WEYLAND-YUTANI
Hunnerkongen
RobinUd
fosforica
Iron Man
17 posters

Stranica 12 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty Re: Ateizam kao vjera i kao religija???

Postaj by tanuki ned ruj 15, 2013 11:37 am

Teo je napisao/la:
daj teo skuliraj se i nemoj citirati popove!
znam da si vjernik i poštujem tvoje stavove, pače vrlo su dobri i iskreni, ali teo nemoj srati po ateizmu, a pogotovo ne sa citiranjem debila. svečenika!
Ateizam je zapravo također religija i to vrlo angažirana religija koja štuje mnoštvo idola.
zanima me što bi to trebalo značiti, uz sve moje napore da shvatim ovu prostoproširenu rečenicu, jednostavno je ne razumjem!
ali ti si je citirao,
možeš li mi pomoći da je shvatim?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty700 / 999700 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty Re: Ateizam kao vjera i kao religija???

Postaj by Teo ned ruj 15, 2013 12:52 pm

Ako tko sere to si ti tanuki. smajlić
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty0 / 9990 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel ned ruj 15, 2013 2:51 pm

ateizam (A-teizam) = Nevjera.

pojam koji su smislili-vjernirnici/teisti kao protutežu sebi samima.
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty0 / 9990 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned ruj 15, 2013 3:10 pm

Teo je napisao/la:Ako tko sere to si ti tanuki. smajlić
objasni i obrazloži:
Ateizam je zapravo također religija i to vrlo angažirana religija koja štuje mnoštvo idola.
ovakva  nebuloza i  idiotizam zahtjeva i obrazloženje!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty700 / 999700 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun ned ruj 15, 2013 4:13 pm

Štovanje ovozemaljskog, klanjanje ovozemaljskom. Na prvom mjestu novac, pa ljudski "bogovi", pa još brdo toga. Koliko si puta vidio i na TV kako ljudi kleknu i klanjaju se do zemlje svojim idolima, od sportskih, estradnih, financijskih, i.t.d.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty3 / 9993 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel ned ruj 15, 2013 4:21 pm

zbracun je napisao/la:Štovanje ovozemaljskog, klanjanje ovozemaljskom. Na prvom mjestu novac, pa ljudski "bogovi", pa još brdo toga.
ovo sa ateizmom ima jednako veze kao i sa crkvom, kud bi većih "novcoljubaca" i štovatelja ovozemaljskog od onih koji propovjedaju suprotno, odnosno od vatikana pa na sve strane svijeta gdje god su se proširili?
zbracun je napisao/la:Koliko si puta vidio i na TV kako ljudi kleknu i klanjaju se do zemlje svojim idolima, od sportskih, estradnih, financijskih, i.t.d.
počesto znam i ja kleknuti iza ili iznad žene, pa i ona pred mene ali to ne znači da jedno drugo smatramo za boga/božanstvo.
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun ned ruj 15, 2013 5:21 pm

Dobri su ti odgovori kesek . Istina je da su veliki novcoljupci zaposjeli crkvu, i to je jako veliki problem. Pa tko će vjerovat onom tko se ponaša kontra onoga šta propovjeda? Zato su ljudi na kraju okrenuti samo sebi i novcu, kad vide kako se ponašaju oni koji bi im svojim primjerom trebalo pokazat pravi put.
Da, i moraš znat da u kući ima samo jedan bog, i nema drugih bogova osim nje. Ženu moramo slušat i klečat pred njom afro .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty3 / 9993 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel ned ruj 15, 2013 9:09 pm

zbracun je napisao/la:Da, i moraš znat da u kući ima samo jedan bog, i nema drugih bogova osim nje. Ženu moramo slušat i klečat pred njom afro .
Ma ajd...prihvaćam stav da je božica, aj he problem što se i komšinica nađe ponekad massy 
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto ruj 17, 2013 8:54 pm

,,Želite li da vidite sveštenika?"
,,A zašto bih?"
,,Na uputu vam piše da ste katolik"
,,Baš sada sam prestao da budem"
,,Zašto?"
,, Bio sam nekad. Kad napišete da ste ateista,ljudi vam postavljaju čudna pitanja"
Charles Bukowski

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty999 / 999999 / 999Ateizam kao vjera i kao religija??? - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri ruj 18, 2013 5:26 am

Ivice zar se vi ne pomolite prije ručka ?
NE, nema potrebe, moja mama dobro kuha .

smajlić
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mihael12 čet ruj 25, 2014 8:13 am

Gabriel je napisao/la:
Ma ajd...prihvaćam stav da je božica, aj he problem što se i komšinica nađe ponekad massy 
Nadam se da je tvoja komsinica zena! papa

Mihael12
Privremeno baniran/a

Registriran/a : 11.05.2013
Broj postova : 503
Reputacija Reputacija : 42
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mihael12 čet ruj 25, 2014 8:14 am

pustinja je napisao/la:Ivice zar se vi ne pomolite prije ručka ?
NE, nema potrebe, moja mama dobro kuha .

smajlić
Dobro kuhanje ne implicira sterilnost! kofica

Mihael12
Privremeno baniran/a

Registriran/a : 11.05.2013
Broj postova : 503
Reputacija Reputacija : 42
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

[Vrh]

- Similar topics