Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić
+14
WEYLAND-YUTANI
m
rider331
minutus
damfisk
Hunnerkongen
Gabriel
RobinUd
eva kant
tanuki
FALKON 2
Teo
histrion
Neu
18 posters
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić
tanuki je napisao/la:
... devizna klauzula je neizvjesnost ...
Kakva neizvjesnost??!!??
Uzmeš 10 000 Eura ... potrošiš 75 000 kuna ... deset godina svaki mjesec vratiš 100 Eura (u kunama po tečajnoj listi na dan uplate).
Što je tu neizvjesno??!!??
Za slijedećih deset godina točno znaš ... svaki mjesec moraš vratiti 100 Eura.
tanuki je napisao/la:
... dali su stvarno sami krivi zbog tog što su bili glupi
Da.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
je li ivan vilibor sinčić taj koji nosi promjene? svejedno, s obzirom na to da ni jedan od drugih kandidata izvjesno neće ništa promijeniti. barem ne na bolje za široko stanovništvo. svaki od njih zastupa i upire se na razbojničke udruge, koje ovdje glume državu.eva kant je napisao/la:http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-gorana-vojkovica-je-li-ivan-vilibor-sincic-mesija-koji-ce-spasiti-hrvatsku/789981.aspx
principijelno odbijam ovu idiotsku igru bez obveznih parametra i zakona. nju mogu, što se mene tiče svi, igrati bez mene. pa do sada smo čuli samo blabla, bez da je netko konkretno rekao kako će izvesti svoje - koje konkretno? - navodne namjere. kojom ovlasti, kojom zakonskom mehanikom? pravo na sazivanje nekakve sjednice vlade još dugo ne znači da će se bilo šta zaključiti i provesti. a da će svi biti jedinstveni i voljeti domovinu, koja će se za petnaest godina opet uspeti na predratne nizine je ismijavanje hrvatskih debila.
bolni rezovi i stezanje remena je ovima zabrana sa službenim luksuznim automobilom voziti na skijanje. nisam si to ja izmislio, nego danas čitao na vijestima. ali kad vozi na skijanje, nije ministar, nego neki balkanski funkcionar na dopustu, kao što kod nas dolaze neki ruski turisti na dopust, a koji su doma isto neki k.
izvjesno je samo da sve razbojničke udruge i njihovi kandidati silom države žele prisvojiti i privatizirati obilje mog života.
svi oni hoće moje najbolje. ali ja im to neću dati.
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:u jednom normalnom odnosu to bi trebalo biti tako...
:belaja:a ja sam spao na trebalo...
a ti, bolesni brate rider, uzmi si bolje zdravu braću za uzor
Zadnja promjena: minutus; pon pro 15, 2014 10:27 pm; ukupno mijenjano 1 put.
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:
je li ivan vilibor sinčić taj koji nosi promjene?
moguće, ali na gore, ne na bolje..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:
moguće, ali na gore, ne na bolje..
ne bi dublje uranjao u zabave dezorijentiranih birača ničega
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:
:belaja:a ja sam spao na trebalo...
a ti, bolesni brate rider, uzmi si bolje zdravu braću za uzor
Misliš ovo?
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
... devizna klauzula je neizvjesnost ...
Ni najbolji ekonomisti, analitičari i matematičari u bankama nisu mogli predvidjeti da će švicarski franak "popizditi".
Kad su vidjeli da je popizdio samo su se smijali. Njima je to bilo zabavno.
Ali ...
Moglo se dogoditi da švicarski franak izgubi 10-20% vrijednosti (prema Euru - što znači i prema kuni).
Još uvijek mi nije jasno o kakvoj neizvjesnosti pišeš??!!??
Potrošiš 10 000 švicarskih franaka .... vratiš 10 000 švicarskih franaka + kamate.
Banke imaju mogućnost kredit preračunati i u zlato ...
Uzmeš kredit u vrijednosti kile zlata i 10 godina vraćaš vrijednost 10 grama zlata na mjesec.
Od prvog dana ti je sve jasno. Svaki mjesec moraš iskopati 10 grama.
Započeo/la tema :
ništa tebi očito nije jasno,
onaj dan kada će zlato biti kupovno sredstvo u hrvatskoj, onda banke mogu izdavati kredite u zlatu, za sada je kupovno sredstvo kuna, pa neka se banke tako i ponašaju i snose rizik pada domaće valute.
ovako je za banke rizik nula, a za korisnike igra na sreću u kojoj redovito gubi.
i ja sam protivnik kredita,
ako trebam novi auto, radije ću kemijati sa starim još 5 godina i kupiti ga za keš nego da dižem kredit, ali eto ako netko treba rješavati stambeno pitanje onda je kredit odgovor,
ali ne lopovski kredit!
Prema najnovijim podacima Hrvatske narodne banke, ukupni krediti banaka svim sektorima su krajem listopada iznosili 258,3 milijardi kuna,
ali hrvatska nije nekakvo imaginarno tijelo, to smo i ti i ja koji nemamo osobnih kredita, ali eto otplaćujemo ih.
u dužničkom ropstvu smo.
što misliš dali su ti krediti koje duguje hrvatska država vezani uz švicarce ili možda uz cijenu zlata
onaj dan kada će zlato biti kupovno sredstvo u hrvatskoj, onda banke mogu izdavati kredite u zlatu, za sada je kupovno sredstvo kuna, pa neka se banke tako i ponašaju i snose rizik pada domaće valute.
ovako je za banke rizik nula, a za korisnike igra na sreću u kojoj redovito gubi.
i ja sam protivnik kredita,
ako trebam novi auto, radije ću kemijati sa starim još 5 godina i kupiti ga za keš nego da dižem kredit, ali eto ako netko treba rješavati stambeno pitanje onda je kredit odgovor,
ali ne lopovski kredit!
Prema najnovijim podacima Hrvatske narodne banke, ukupni krediti banaka svim sektorima su krajem listopada iznosili 258,3 milijardi kuna,
ali hrvatska nije nekakvo imaginarno tijelo, to smo i ti i ja koji nemamo osobnih kredita, ali eto otplaćujemo ih.
u dužničkom ropstvu smo.
što misliš dali su ti krediti koje duguje hrvatska država vezani uz švicarce ili možda uz cijenu zlata
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
Krediti koje duguje Hrvatska vezani su na dolar, euro, švicarski franak, jen, zlato, naftu, pšenicu ....
Nijedan od tih kredita nije vezan na kunu.
Započeo/la tema :
naravno da nije, kuna je papir, čiji tečaj ovisi o bogatstvima ove države koje ima ili nema,histrion je napisao/la:
Krediti koje duguje Hrvatska vezani su na dolar, euro, švicarski franak, jen, zlato, naftu, pšenicu ....
Nijedan od tih kredita nije vezan na kunu.
ali uglavnom nema, jer je politika prodala sve što je vrijedno.
potpuno mi je jasno da ne podupireš glupave kreditoprimce koji su podigli kredit da kupe auto,
ima tu još hrpa smicalica koja se nudi naivnom građaninu hrvatske , poput lizinga, ali to je druga priča,
pitam te kako se ti osjećaš, kada naša vlada ulazi u nova zaduženja, samo da bi mogla uspostaviti funkcioniranje ove države?
kredit da bi se otplatio drugi kredit?
da bi penzionerima svaki mjesec pristizale penzije od 2000 kuna, mada su cijeli svoj životni vijek odvajali za te penzije?
elita u saboru koja se naždere za 12 kuna učinit će sve da ostane u toj kantini, pa iako dugove otplaćivali i naši praunuci!
Započeo/la tema :
Zanimljivo mi je kako se svi sprdaju s Sinčića. Mlad, govori budalaštine, ne zna kaj hoće, skuplja jeftine poene druženjem s siromašnima, nema ništa u imovinskoj kartici, navodno mu cura bivša Pernarova....
A dok pogledaš ostalo troje i kakve oni gluposti drobe, zapakirane u stručne fraze koje ne znače ništa, optužuju jedni druge,... O čemu mi pričamo?
A dok pogledaš ostalo troje i kakve oni gluposti drobe, zapakirane u stručne fraze koje ne znače ništa, optužuju jedni druge,... O čemu mi pričamo?
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ne, ne sprdaju se,Hunnerkongen je napisao/la:Zanimljivo mi je kako se svi sprdaju s Sinčića. Mlad, govori budalaštine, ne zna kaj hoće, skuplja jeftine poene druženjem s siromašnima, nema ništa u imovinskoj kartici, navodno mu cura bivša Pernarova....
Vilibor je zasigurno moralnija osoba od ostalih predsjedničkih kandidata, ali isto tako je i političko govno koje nema hrabrosti iznijeti svoj stav!
na pitanje o križevima u školama, on odgovara da to nije trenutno bitno za hrvatsku,
dakle nema hrabrosti dati svoje mišljenje,
iskreno mislio sam izaći na biralište i glasovati za Vilibora, ali 10 minuta mi je bilo dovoljno da shvatim kako Vilibor nije politička avangarda
Započeo/la tema :
A ti bi u kazolibanskoj zemlji izgovorio svoje mišljenje !? Daj se skuliraj živiš u prciji stari moj,zatucanoj,primitivnoj,jalnoj,gnjusnoj,korumiranoj....i onda je fakat važan odg na to pitanje!!! Dečko prav govori ali đabe šljam ostaje šljam,tako da ovaj utopijski narod nema šanse za bilo koji drugi put,niti ga ikad bude! Zato boze čuvaj vukojebinu Odo ja u qatar !!!!
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ne, ne sprdaju se,
Vilibor je zasigurno moralnija osoba od ostalih predsjedničkih kandidata, ali isto tako je i političko govno koje nema hrabrosti iznijeti svoj stav!
na pitanje o križevima u školama, on odgovara da to nije trenutno bitno za hrvatsku,
dakle nema hrabrosti dati svoje mišljenje,
iskreno mislio sam izaći na biralište i glasovati za Vilibora, ali 10 minuta mi je bilo dovoljno da shvatim kako Vilibor nije politička avangarda
Pametno veli nije bitno pitanje kao i mnoga druga koja se postavljaju npr. treba li biti bista druga Tita u na Pantovčaku odgovorom na ttakva pitanje Hrvatsko gopodrastvo neće se uzdići.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:
...
principijelno odbijam ovu idiotsku igru bez obveznih parametra i zakona. nju mogu, što se mene tiče svi, igrati bez mene.
...
svi oni hoće moje najbolje. ali ja im to neću dati.
Salonski teoretičar koji kao sa visine promatra "glupu masu" koja, navodno, nije dostigla njegovu spoznajnu razinu.
A u biti, najobičnija muha zunzara koja misli da ne smrdi jer je uspjela uzletjet sa hrpe govana.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Započeo/la tema :
živio govornikHunnerkongen je napisao/la:Zanimljivo mi je kako se svi sprdaju s Sinčića. Mlad, govori budalaštine, ne zna kaj hoće, skuplja jeftine poene druženjem s siromašnima, nema ništa u imovinskoj kartici, navodno mu cura bivša Pernarova....
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić kazao je danas, pred zgradom Ine u Zagrebu, da najveća hrvatska naftna kompanije nije u 49-postotnom vlasništvu MOL-a, nego petorice hrvatskih tajkuna.
– Tvrdim da Ina nije prodana MOL-u, nego je preko skrbničkih računa u Zagrebačkoj banci, u iznosu od 49 posto, u vlasništvu petorice hrvatskih tajkuna čija imena ću razotkriti u sučeljavanju – rekao je Sinčić te dodao kako je "dobio dokumente" kojima to može dokazati.
"MOL je samo paravan"
Kazao je da je "MOL samo paravan". – Ista stvar je i s vlasništvom hrvatskih banaka, koje su takoreći prodane, ali iza njih stoje domaći tajkuni. Dokumenti postoje i bit će objavljeni. Ti isti dokumenti poslani su na adrese svih institucija, Državnog odvjetništva, svih drugih kandidata, ali očito njih ta tema ne zanima i dalje lažu narodu u ovoj priči s MOL-om. Kazao je da je Ina ključna tvrtka i institucija u hrvatskom društvu i gospodarstvu "oko koje se vrte malverzacije i u kojoj je bilo mnogo korupcije". – Najavljujem da ću se kao predsjednik zalagati za povratak Ine hrvatskoj državi – rekao je Sinčić.
– Sve što je nelegalno stečeno korupcijom mora biti vraćeno hrvatskom društvu – rekao je Sinčić i dodao kako se "kao javnost" moramo boriti za svoju energetsku tvrtku "u ovim nesigurnim vremenima" – Hrvatska treba svoj energetski suverenitet i dužnost je predsjednika da o tome govori – zaključio je Sinčić.
Odgovorio na pitanja sindikata
Tijekom konferencije za novinare odgovorio je i na pitanja koja su kandidatima danas postavili sindikati te je kazao da je podupro sve referendume za koje su se skupljali potpisi te da će biti protiv outsourcinga i protiv prodaja autocesta. – Zalažem se za transparentnost pri provođenju referenduma, za dizanje kvalitete izbornog procesa, procesa prikupljanja potpisa i brojanja potpisa i to je nešto komplementarno sa onih 500 tisuća duhova o kojima sam govorio. Trebamo napokon taj izborni proces u elektroničko doba usavršiti i završiti – rekao je Sinčić.
– To je samo još jedna od sabotaži referenduma kojima ova i bivše vlasti pokušavaju satrti volju naroda. Prije nego se krene u referendum treba ispitati hoće li uopće pitanje proći na Ustavnom sudu, a ne da vlast to ignorira pa se skupljaju potpisi, a na kraju sve propadne. To je ismijavanje referenduma i izbornog procesa od strane države i režima – zaključio je Siničić.
izvor: http://www.vecernji.hr/predsjednicki-izbori2014/imam-dokumente-49-posto-vlasnistva-ine-je-u-vlasnistvu-petorice-tajkuna-980064?
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
da i ?
dali nam je Sinčić otkrio nšeto novo?
mladac sa tikom koji nema hrabrosti obznaniti vlastiti stav za njega marginalnih pitanja?
za mene ni jedno pitanje nije marginalno,
naravno da je ekonomija zemlje krucijalno pitanje, ali isto tako želim znati i mišljenje eventualnog predsjednika o marginalnim pitanjima,
jedan pop koji je odustao od predsjedničke utrke je javno rekao da vjeronauk ne treba biti u školama i da treba promjeniti vatikanske ugovore,
zašto o tome šute svi predsjednički kandidati, odnosno ne šute,
jedan kreten od njih zagovara križeve u školamai javnim ustanovama,
nadam se da će biti zadnji na rang listi, pa makar ja i ne dobio okladu na ovom forumu
dali nam je Sinčić otkrio nšeto novo?
mladac sa tikom koji nema hrabrosti obznaniti vlastiti stav za njega marginalnih pitanja?
za mene ni jedno pitanje nije marginalno,
naravno da je ekonomija zemlje krucijalno pitanje, ali isto tako želim znati i mišljenje eventualnog predsjednika o marginalnim pitanjima,
jedan pop koji je odustao od predsjedničke utrke je javno rekao da vjeronauk ne treba biti u školama i da treba promjeniti vatikanske ugovore,
zašto o tome šute svi predsjednički kandidati, odnosno ne šute,
jedan kreten od njih zagovara križeve u školamai javnim ustanovama,
nadam se da će biti zadnji na rang listi, pa makar ja i ne dobio okladu na ovom forumu
Započeo/la tema :
Breaking News!
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/predsjednicki-kandidati-na-zajednickoj-fotografiji-nakon-suceljvanja-na-media-servisu---365485.html
Na kraju krajeva nebitno ko pobjedi kad nitko od tih četvorice nema snage i mogućnosti da promjeni išta.
Samo mi je vrlo zaniljivo kako novinari prate tko je što obukao, ko je koga optužio, tko se kako držao i kojekakve druge bedastoće umjesto da se posvete programima za koje se zalažu.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/predsjednicki-kandidati-na-zajednickoj-fotografiji-nakon-suceljvanja-na-media-servisu---365485.html
Na kraju krajeva nebitno ko pobjedi kad nitko od tih četvorice nema snage i mogućnosti da promjeni išta.
Samo mi je vrlo zaniljivo kako novinari prate tko je što obukao, ko je koga optužio, tko se kako držao i kojekakve druge bedastoće umjesto da se posvete programima za koje se zalažu.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
dali je to uopće bitno?
tema je Živi zid i Vilibor,
slažem se s njim da nikog ne treba protjerati iz kuće, ali prioritetnije pitanje jest, zašto bi se nekoga trebalo deložirati?
glupi građani koji su primili nepovoljni kredit?
zašto i zbog koga?
slažem se s njim da nikog ne treba protjerati iz kuće, ali prioritetnije pitanje jest, zašto bi se nekoga trebalo deložirati?
zašto i zbog koga?
Započeo/la tema :
Gle nisu svi zbog kredita, ima ljudi koji nemaju kredi jer nisu ni kreditno sposobni. Slaba su im primanja pa ne mogu uredno podmirivati sve režije. Dugovi se nagomilaju i sljede ovrhe. Pošto nemogu sjesi ovrhom na novac jer ga nemaju sjedaju ovrhom na nekretninu.tanuki je napisao/la:dali je to uopće bitno?
zašto i zbog koga?
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
da se vratimo na temu,
dakle Vilibor bi napravio referendum po kojem se nitko ne bi smio izbaciti iz vlastite kuće,
slažem se s tim, ali ipak postoje uzroci i posljedice. a Vilibor očito s tim nije upoznat
dakle Vilibor bi napravio referendum po kojem se nitko ne bi smio izbaciti iz vlastite kuće,
slažem se s tim, ali ipak postoje uzroci i posljedice. a Vilibor očito s tim nije upoznat
Započeo/la tema :
dali je sada bitno raspravljati se o cijeni mljeka,
tema je živi zid i Vilibor Sinčić,
zasigurno je da poljoprivrednik kao proizvođać ima svoje mjesto u hrvatskom društvu, kao što je imao i u toj omrznutoj ex yu.
Sinčić svoju popularnost bazira na socijalnoj osjetljivosti,
zasigurno nije ljepo izbaciti nekoga iz svog doma na ulicu. ali pri tome se Sinčić ne pita što je dovelo do tog?
tema je živi zid i Vilibor Sinčić,
zasigurno je da poljoprivrednik kao proizvođać ima svoje mjesto u hrvatskom društvu, kao što je imao i u toj omrznutoj ex yu.
Sinčić svoju popularnost bazira na socijalnoj osjetljivosti,
zasigurno nije ljepo izbaciti nekoga iz svog doma na ulicu. ali pri tome se Sinčić ne pita što je dovelo do tog?
Započeo/la tema :
Na jučerašnjoj predsjedničkoj debati zadominirao je Ivan Vilibor Sinčić sa snažnim zauzimanjem za odlučnu restauraciju hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Pomalo zatečeni ostali su drugi kandidati s ratobornošću ovog inače mirnog mladića. No, njegovi razlozi su sasvim opravdani.
- Ne mogu oprostiti aktualnom predsjedniku što je toliko puta vidio zaprašivače hrvatskog neba, a nije poduzeo ništa da zaštiti svoj narod. Očito da surađuje s našim trovačima. Ne bi mu bilo prvi put. Umjesto da užasna glazba u Hrvatskoj odumre sama od sebe, složio je zakon o zaštiti muzičkih autorskih prava koji trovačima naših ušiju omogućava da i dalje lagodno žive od proizvodnje glazbe koja truje dušu i mozak - s gađenjem na licu je Sinčić sve to predbacio aktualnom predsjedniku.
Sinčić smatra da je u ovoj atmosferi nezainteresiranosti za problem chemtrailsa propadalo naše ratno zrakoplovstvo, umjesto da je aktivno branilo naše nebo.
- Zamislite da smo uložili novac u suvremene lovce, pa da smo oborili 4-5 jumbo jetova koji lete iznad Hrvatske... Da, izginulo bi možda par tisuća ljudi na tim letovima, plus još nešto kolateralnih žrtava na tlu, ali mala bi to bila cijena za platiti kad chemtrails avioni više ne bi letjeli iznad Hrvatske. Među ostacima aviona na tlu pronašli bi čvrste dokaze o tome kako nas truju, te bi to prezentirali svjetskoj javnosti koja bi i sama tada krenula u obračun s mrskim neprijateljem. Hrvatska bi tada bila najuglednija zemlja na svijetu i više joj nitko ne bi proturječio, jer je zauvijek zadužila čovječanstvo - nadahnuto je objasnio ključne točke svoje vizije obrane i vanjske politike, budući vrhovni zapovjednik HV-a, Ivan Vilibor Sinčić.
- Ne mogu oprostiti aktualnom predsjedniku što je toliko puta vidio zaprašivače hrvatskog neba, a nije poduzeo ništa da zaštiti svoj narod. Očito da surađuje s našim trovačima. Ne bi mu bilo prvi put. Umjesto da užasna glazba u Hrvatskoj odumre sama od sebe, složio je zakon o zaštiti muzičkih autorskih prava koji trovačima naših ušiju omogućava da i dalje lagodno žive od proizvodnje glazbe koja truje dušu i mozak - s gađenjem na licu je Sinčić sve to predbacio aktualnom predsjedniku.
Sinčić smatra da je u ovoj atmosferi nezainteresiranosti za problem chemtrailsa propadalo naše ratno zrakoplovstvo, umjesto da je aktivno branilo naše nebo.
- Zamislite da smo uložili novac u suvremene lovce, pa da smo oborili 4-5 jumbo jetova koji lete iznad Hrvatske... Da, izginulo bi možda par tisuća ljudi na tim letovima, plus još nešto kolateralnih žrtava na tlu, ali mala bi to bila cijena za platiti kad chemtrails avioni više ne bi letjeli iznad Hrvatske. Među ostacima aviona na tlu pronašli bi čvrste dokaze o tome kako nas truju, te bi to prezentirali svjetskoj javnosti koja bi i sama tada krenula u obračun s mrskim neprijateljem. Hrvatska bi tada bila najuglednija zemlja na svijetu i više joj nitko ne bi proturječio, jer je zauvijek zadužila čovječanstvo - nadahnuto je objasnio ključne točke svoje vizije obrane i vanjske politike, budući vrhovni zapovjednik HV-a, Ivan Vilibor Sinčić.
Započeo/la tema :
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tenis - općeniti topic
» Ivan Kovačić
» Ivan Kušan (1933-2012)
» The Walking Dead - Živi mrtvaci (2010–)
» The Walking Dead (Živi Mrtvaci) - strip
» Ivan Kovačić
» Ivan Kušan (1933-2012)
» The Walking Dead - Živi mrtvaci (2010–)
» The Walking Dead (Živi Mrtvaci) - strip
Stranica 4 / 7.