Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić

+14
WEYLAND-YUTANI
m
rider331
minutus
damfisk
Hunnerkongen
Gabriel
RobinUd
eva kant
tanuki
FALKON 2
Teo
histrion
Neu
18 posters

Stranica 1 / 7. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić

Postaj by Neu pon pro 08, 2014 11:01 pm

Živi zid je aktivističko – politička organizacija koja spriječava deložacije kako bi ukazala na problem neotplativosti duga unutar isključivo kreditnog financijskog sustava sa centralnom bankom kao mjenjačnicom.

Od deložacija ne branimo članove političkih stranaka koje zagovaraju nasilne i tajne deložacije onih koji ne mogu vraćati kredite.

Uvod.

Problem novca kao duga skriven je od šire javnosti i budući da nismo znali na koji drugi način ukazati na njega, odlučili smo sabotirati deložacije koje provode banke, kreditni uredi, kartičarske kuće i sl.

Naime, prvo obilježje duga pri trenutnoj regulaciji novca je njegova neotplativost. Ako vas zanima taj problem molimo vas da pročitate knjigu ‘Kako je nastao novac‘. Ona će vam na jednostavan način objasniti zašto je došlo do kreditne krize i zašto ljudi ostaju bez svojih domova. Drugim riječima, navesti će vas na razmišljanje o tome jesu li za neotplativ dug krivi ljudi koji ne mogu vratiti kredite ili sustav koji je postavljen na način da krediti budu neotplativi.

Tek kada shvatite da krivnja ne leži na ljudima, već na monetarnom sustavu koji je postavljen na način da nas razvlasti od imovine moguće je od vas kao pasivnih promatrača očekivati da nam se pridružite. Bez te spoznaje nemoguće je očekivati vaše djelovanje budući da na problem gubitka imovine gledate kao na osobni problem pojedinca, a ne opći problem cijelog društva koji će se kad tad prelomiti i na vama.

z Ivu Josipovića, Kolindu Grabar Kitarović i Milana Kujundžića u utrci za Pantovčak sudjelovat će i 25-godišnji Ivan Vilibor Sinčić, javnosti relativno nepoznat aktivist udruge Živi zid s kojom je aktivno sudjelovao u brojnim sprečavanjima deložacije.

Na zahtjev Večernjeg lista za njegovom biografijom, iz Živog zida su nam odgovorili da je ''Ivan Vilibor Sinčić 25-godišnji inženjer elektrotehnike iz Karlovca i istaknuti član političke stranke Živi zid.''

– U četiri godine aktivizma i političkog rada kreirao je i aktivno kao organizator sudjelovao u mnogim akcijama i inicijativama usmjerenim protiv političkih elita i njihove samovolje. Još u veljači 2011. godine bio je jedan od suorganizatora prosvjeda protiv Vlade HDZ-a, a od 2012. godine organizira i koordinira radom Živog zida, organizacije koja aktivno sprečava deložacije građana koje banke, korumpirano pravosuđe i država izbacuje na ulicu. U nepune tri godine rada zajedno sa Živim zidom uspio je spriječiti više od stotinu zakazanih deložacija građana, a zbog svojih političkih djelatnosti pet puta je privođen. Aktivno surađuje s mnogim udrugama za zaštitu ljudskih prava i aktivističkim organizacijama. Sudjelovao u nekoliko aktivističkih akcija na organizaciji referenduma za zabranu deložacija iz jedinog doma, zabrane rasprodaje državne imovine i sl. Osim političkog djelovanja, Ivan Sinčić aktivno se bavi i organskom poljoprivredom te obnovljivim izvorima energije u kojima vidi tehnološki temelj svijeta koji će svakom čovjeku pružiti slobodu, besplatnu energiju, očuvan okoliš. večernji.hr

što velite na kandidaturu ivana?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty999 / 999999 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty Re: Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 5:59 am

Tko želi imati predsjednika koji ruši pravni sistem i otvoreno iskazuje simpatije glupim ljudima ??!!??

Ja ne.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty0 / 9990 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto pro 09, 2014 7:28 am

Baš bi htio vidjeti reakcije Kolinde i Josipovića uđe u drugi krug ili pobijedi. Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty0 / 9990 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 8:06 am

Banana republika Hrvatska

Realno je za očekivati da će onih 400 000 blokiranih građana dati njemu svoj glas.
Uz te dodamo još 200 000 onih koji imaju blokiranog člana obitelji ili prijatelja i još 400 000 onih koji imaju namjeru podići kredit kojeg nemaju namjeru vratiti ... i evo pobjedničke kombinacije.
Milijun glasova !!!

Pitanje je samo tko će te njihove kredite vratiti!!!

JA??? NE HVALA!
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 8:20 am

Burleska obitelji Fel iz Pitomače (sažetak video zapisa i nekih novinarskih članaka).

Gospođa Marijana danas tvdri da ju je muž godinama maltretirao ... a ona se ipak veselo jebala s njim i rađala mu djecu. U toku tih godina maltretiranja potrošili su 300 000 kuna koje ona ne bi vratila i očekuje da ih ja vratim umjesto nje.

Banana republika Hrvatska
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 uto pro 09, 2014 8:54 am

Histrion u potpunosti se slažem sa tobom, postoje oni koji su silom prilika zaglavili ... ali velika većina je upravo podigni kredit i banka će propasti pa tako i kredit i zašto bi ja vraćao to ...

ja sam dosada imao xxl kredita, ( imam i sada) i sve uredno plaćam, jer znam da sam to svojim potpisom jamčio ... tako da za ovog kandidata ide dole
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty9 / 9999 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto pro 09, 2014 10:09 am

FALKON 2 je napisao/la:Histrion u potpunosti se slažem sa tobom, postoje oni koji su silom prilika zaglavili ... ali velika većina je upravo podigni kredit i banka će propasti pa tako i kredit i zašto bi ja vraćao to ...

ja sam dosada imao xxl kredita, ( imam i sada) i sve uredno plaćam, jer znam da sam to svojim potpisom jamčio ... tako da za ovog kandidata ide dole

Jesi razmišljao što je s onima koji su uredno plaćali kao i ti, ali na njihovu nesreću ostali su bez posla pa ne mogu plaćati kredit, i banka onda okrene postupak ili što već na sudu za deložiranje.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 uto pro 09, 2014 10:17 am

Svatko preuzima rizik, ali među njima je masa koji su podizali kredite bez potrebe da bi se vozili u novim autima, da bi išli na ljetovanje,zimovanje i onda ostali bez posla te nastao problem ...

Tko bi suosjećao samnom da meni seljačine propadne proizvodnja te me deložiraju? Nitko, odnosno već smo xxl puta doživjeli upravo pljuvačnicu prema svakom poljoprivedniku jer eto kupio je traktor i propao jer ga nije mogao plaćati kredit itd itd ...
Napravio je farmu i zadužio se ALI DA BI PROIZVODIO I ZARAĐIVAO pa propao i doživili su svi blaćenje i nerazumijevanje, tako da molim lijepo svatko snosi odgovornost i živi sa posljedicama potpisanog.
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty9 / 9999 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 10:29 am

Teo je napisao/la:
Jesi razmišljao što je s onima koji su uredno plaćali kao i ti, ali na njihovu nesreću ostali su bez posla pa ne mogu plaćati kredit, i banka onda okrene postupak ili što već na sudu za deložiranje.

Jesi li ti razmišljao tko je u tom slučaju dužan otplatiti kredit?

Vratimo se na obitelj Fel. Misliš li da su onih 300 000 kuna potrošili za kruh?

Netko tih 300 000 mora vratiti. Ako ih ne vrati Marijana koja je novac potrošila moramo taj novac vratiti ti i ja.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto pro 09, 2014 11:24 am

histrion je napisao/la:

Da, a ti?

histrion je napisao/la:Vratimo se na obitelj Fel. Misliš li da su onih 300 000 kuna potrošili za kruh?

Netko tih 300 000 mora vratiti. Ako ih ne vrati Marijana koja je novac potrošila moramo taj novac vratiti ti i ja.
Moj primjer nema ni sličnosti s obitelji Fel.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 11:55 am

histrion je napisao/la:

Teo je napisao/la:
Da, a ti?

I ja sam.
Moje mišljenje vidljivo je iz dosadašnjih upisa.

Kredit je dužan vratiti onaj tko je potrošio novac.
Banka ima pravo (i dužnost) uzeti (uzimati) mu sve (osim iznosa potrebnog za životni minimum) dok ne vrati dug.

p.s. - osobni stečaj obično je sviranje kurcu i krađa.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto pro 09, 2014 12:55 pm

Samo što banka ide odmah na stan/kuću a ne na npr. ovrhu nad pokretninama. Od prodaje stana/kuće namiri dugovanje, a treći se okoristi koji je kupi po cijeni koja je najčešće niža od stvarne cijene.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 09, 2014 1:15 pm

pa ovako, dečko je mlad, ali ide glavom  kroz zid,

postoji i neka pravna logika:
ako netko posudi 1000 švicarskih franaka, onda je i dužan vratiti 1000 franaka+kamate,
ali se pitam zašto država nije zaštitila svoje građane?
zašto je dopustila kredite u švicarcima kada to nije moneta u opticaju RH.
da bi jadnik  koji je bio prisiljen podignuti kredit u francima, za upotrebu morao  te franke pretvoriti u kune, naravno po nepovoljnom kursu!
ali ne iako se banke ponašaju kao okupatori hrvatska politika na to ne reagira!
ako banke nude kredite  u drugoj valuti osim kuna, onda bi logično bilo da kreditoprimac može biti samo onaj koji ima i prihode u toj valuti inače je sve očigledni lopovluk!
dug je dug i ne može se oprostiti, ali nekakva buduća politika bi trebala sanirati štetu, u dogovoru s bankama.

da bi imali dobrog predsjednika trebamo imati i dobru vladu, a vlada nam je u kurcu više od 20 godina!
a Ivan vidi da nešto ne štima,
snalažljiv dečko, ulazi u visoku politiku metoeritski, a ono što blebeće ni sam ne vjeruje u to  Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty700 / 999700 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 3:03 pm

Teo je napisao/la:Samo što banka ide odmah na stan/kuću a ne na npr. ovrhu nad pokretninama. Od prodaje stana/kuće namiri dugovanje, a treći se okoristi koji je kupi po cijeni koja je najčešće niža od stvarne cijene.

Nije istina.
Banka ide na ono čime je kredit osiguran. Stan, umjetnička djela, dionice ...

Nitko te ljude nije tjerao da uzmu kredit i kao garanciju da će ga vratiti ponude kuću.

I vratimo se onoj Marijani ... Što da joj banka uzme i proda da pokrije 300 000 kuna duga???
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 3:10 pm

tanuki je napisao/la:
... zašto država nije zaštitila svoje građane?
zašto je dopustila kredite u švicarcima kada to nije moneta u opticaju RH.
da bi jadnik  koji je bio prisiljen podignuti kredit u francima, za upotrebu morao  te franke pretvoriti u kune, naravno po nepovoljnom kursu!

Zašto bi država mora štititi glupe ???
Kredit su dobili u kunama ali su kalkulirali s kamatama. Rizik je sastavni dio kalkuliranja.
Nitko nije bio prisiljen podignuti kredit ... uzimali su kredite za stanove, plovila, automobile .... nitko ga nije uzeo za kruh.
I da ponovim ... oni su dobili kune i dužni su vratiti kune ... ali je kuna otišla u kurac nasuprot franku pa su dužni nekoliko puta više kuna nego što su ih dobili (ali su dužni točno toliko franaka koliko su ih dobili).
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 09, 2014 3:29 pm

histrion je napisao/la:

Zašto bi država mora štititi glupe ???
Kredit su dobili u kunama ali su kalkulirali s kamatama. Rizik je sastavni dio kalkuliranja.
Nitko nije bio prisiljen podignuti kredit ... uzimali su kredite za stanove, plovila, automobile .... nitko ga nije uzeo za kruh.
I da ponovim ... oni su dobili kune i dužni su vratiti kune ... ali je kuna otišla u kurac nasuprot franku pa su dužni nekoliko puta više kuna nego što su ih dobili (ali su dužni točno toliko franaka koliko su ih dobili).
naravno država ne želi štititi glupe jer živi na račun njih, a to pokazuje stanje u zemlji,
a što se tiče kredita, stan je isto tako potreba kao i kruh, a to što su oni dobili kredit u kunama, dobili su dakle po prodajnom kursu banke, zašto je država dopustila tu deviznu klauzulu?
zato što su njeni građani glupi hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty700 / 999700 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto pro 09, 2014 3:55 pm

vrlo jednostavno, zato jer je kuna nestabilna valuta u bankarskom svijetu.

i da, stan jeste potreba, ali stan se može i iznajmiti, nije nešto što se nužno mora kupiti, pa tako ako ga više ne možeš plaćati, potražiš manji i povoljniji.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty92 / 99992 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 09, 2014 4:05 pm

eva kant je napisao/la:vrlo jednostavno, zato jer je kuna nestabilna valuta u bankarskom svijetu.

i da, stan jeste potreba, ali stan se može i iznajmiti, nije nešto što se nužno mora kupiti, pa tako ako ga više ne možeš plaćati, potražiš manji i povoljniji.
gle Eva, država mora štititi svoje građane, pa iako bili i glupi,
banka se štiti na sve načine, a glup hrvatski građanin nema te mehanizme,
dakle roditelji ulože svoju kuću da bi svojoj djeci osigurali stan, i onda u kaosu divljanja kursa ostaju i bez vlastite kuće, jer ostaju bez posla, bez prihoda, zbog nesposobnosti vlade ove države!
dakle u jednoj obostranoj pogodbi oni su jedini koji riskiraju, a banke uzimaju kuće i ljudske sudbine, dio tih nekretnina propada, jer banke nije briga, gubitci su samo rizik posla!
da, ne može se vratiti proliveno mlijeko, ali socijalna politika može biti bolja,
mora zaštititi i glupe građane ove države!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto pro 09, 2014 4:12 pm

slažem se da država mora štiti sve građane, ali da nije bilo te valutne klauzule, velika većina hrvata ne bi uopće dobila kredite.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty92 / 99992 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto pro 09, 2014 4:16 pm

histrion je napisao/la:

Nije istina.
Banka ide na ono čime je kredit osiguran. Stan, umjetnička djela, dionice ...

Nitko te ljude nije tjerao da uzmu kredit i kao garanciju da će ga vratiti ponude kuću.

Ne mora biti, ima kredita i bez hipoteke. Za krdite se mogu kao jamstvo staviti police životnog osiguranja. Ako je mješovito životno banka se može namiriti štenjom na polici, ali ako je riziko životno osiguranje jamstvo (najčešće se uzima se jer je jeftinije)  banka se može namiriti iz police samo ako osiguranik umre, a pošto je nosioc kredita odnosno osiguranik živ banka ide na ovrhu i tako kuća ili stan dođu na red. Još ajde ovdje su novci u pitanju pa nekako razumijem te odnose bannka-dužnik, ali da nekog deložiraju jer zgradu denacionaliziraju i vraćaju vlasniku, a osoba ni kriva ni dužna dobila stan od države pa sad mora van iz stana to mi nema logike.

eva kant je napisao/la:slažem se da država mora štiti sve građane, ali da nije bilo te valutne klauzule, velika većina hrvata ne bi uopće dobila kredite.
s tim se i ja slažem

Zadnja promjena: Teo; uto pro 09, 2014 4:17 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 09, 2014 4:16 pm

eva kant je napisao/la:slažem se da država mora štiti sve građane, ali da nije bilo te valutne klauzule, velika većina hrvata ne bi uopće dobila kredite.
slažem se s tim, slažem se i s Histrionom, puno njih nije trebalo dobiti kredite, za jahte ili aute, ali upravo bankama je bila interesantna ta devizna klauzula koja je za pametne bila očigledna  zamka  , ali eto  80  i kusur% Hrvata su vjernici  Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto pro 09, 2014 4:21 pm

pa jasno da se banke žele osigurati od rizika..

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto pro 09, 2014 4:22 pm

tanuki je napisao/la:
... zašto je država dopustila tu deviznu klauzulu?

Što ima država s tim ??!!??

Banke su nudile kredite .... u kunama s kamatnom stopom 5% ili u kunama gdje se rata preračunava po tečaju na dan uplate s kamatnom stopom 2%.

Znači ... uzmeš 75 000 kuna kredita ... na pet godina ... vratiti moraš 95 000 .... to je 1 600 kuna mjesečno.
Ili ... uzmeš 75 000 kuna kredita (to je 10 000 Eura) ... na pet godina ... vratiti moraš 11 000 Eura ... to je 185 Eura odnosno 1 400 kuna mjesečno (ako tečaj ostane 7,5 pobijedio si .... a ako tečaj ode na 20 onda si u kurcu jer ti rata ide na 3 700 kuna ... što znači da moraš vratiti 220 000 kuna).

Sve jasno ???

p.s. - brojevi su veoma približni i prilično zaokruženi
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 09, 2014 4:52 pm

histrion je napisao/la:

Što ima država s tim ??!!??

Banke su nudile kredite .... u kunama s kamatnom stopom 5% ili u kunama gdje se rata preračunava po tečaju na dan uplate s kamatnom stopom 2%.

Znači ... uzmeš 75 000 kuna kredita ... na pet godina ... vratiti moraš 95 000 .... to je 1 600 kuna mjesečno.
Ili ... uzmeš 75 000 kuna kredita (to je 10 000 Eura) ... na pet godina ... vratiti moraš 11 000 Eura ... to je 185 Eura odnosno 1 400 kuna mjesečno (ako tečaj ostane 7,5 pobijedio si .... a ako tečaj ode na 20 onda si u kurcu jer ti rata ide na 3 700 kuna ... što znači da moraš vratiti 220 000 kuna).

Sve jasno ???

p.s. - brojevi su veoma približni i prilično zaokruženi
sve je jasno da su banke nudile kredite, a u neokapitalizmu hrvatski građani su sjeli ko ovce pod nož
zašto danas banke više ne mogu plasirati takve kredite?,
ovaj tvoj prikaz mi je neprihvatljiv jer opet ulaziš u eure, ako bih kojim slučajno odlučio na kredit, onda on mora biti vezan uz kune a ne uz eure,
može kredit u eurima istog dana kada ću u trgovinama plaćati eurom Wink
što će se dešavati s kursom, prosječnog građanina ne zanima, osim kad upadne u dužničko ropstvo,
ali s obzirom na to da nam je cijela država u dužničkom ropstvu onda nije ni čudo što je sitni pojedinac glup.
izgradili smo autoceste na ponos, ali s nepovoljnim kreditima
novci su papirnati, a autoceste ostaju i nema veze tko sada kome liže guzicu!
nismo mi ušli u Europu zato što nas Europa želi, već stoga što nas je Europa kupila,a sve ostalo je bio igrokaz za puk Very Happy
ne možeš histrione zamjerati jednoj budali što je uletjela u nepovoljni kredit, kada to radi politika posljednjih 20 g.
jedan građanin želi auto, stan, a politička elita želi ostati na vlasti,
ovrha kuće ili prodaja dok možeš?
ili prodaja autoceste ili MMF vrlo zgodna usporedba Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 uto pro 09, 2014 5:20 pm

Znači mora štiti sve građane a nakraju pojedinci prođu los jer eto njih država štiti a drugi otplaćuju tuđe kredite jer eto su morali ići na ljetovanje pa im stan otišao u ovrhu ... gdje je tu zaštita mene kao građanina koji izvršava svoje obaveze kako prema državi tako i prema bankama?
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 7. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

[Vrh]

- Similar topics