Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić

+14
WEYLAND-YUTANI
m
rider331
minutus
damfisk
Hunnerkongen
Gabriel
RobinUd
eva kant
tanuki
FALKON 2
Teo
histrion
Neu
18 posters

Stranica 3 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty Re: Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić

Postaj by damfisk ned pro 14, 2014 10:18 pm

Klasičan odgovor salonskog teoretičara. Suočen sa realnom situacijom iz stvarnog života, uspenje se na lažno-moralni pijedestal pa kao s visoka sere po nižim bićima koja nisu na njegovoj spoznajnoj razini.

Ukratko - sranje par exellance.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty Re: Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić

Postaj by minutus pon pro 15, 2014 1:25 am

sačuvao sam se tvog istinskog morala! nikakav je bolji. stoga ne serem kao s visoka.
i nije na mojim tjelesnim potrebamaŽivi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Funny-fly-smiling_small nego na tvom prebivalištu.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion pon pro 15, 2014 6:31 am

minutus je napisao/la:
na tebi je, na koju igru pristaješ. možeš i ruski rulet igrati. ili bušmana. ili bezbroj varijanti između.
ja moram odraditi svoj doživotno i meni je moj život prešteta za ovako glupe igre i predodžbe.
meni se takva igra ne sviđa, točnije, serem na takvu igru. igraj ju s damfixom, njemu se to dopada.

Ni riječ nisam shvatio.

Pa ipak ... ne moraš se truditi ... ne zanima me što si htio reći.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 6:41 am

histrion je napisao/la:

Mene ovaj pravni sistem nije tjerao iz kuće.
Među ljudima koje poznajem nema nijednog kojeg bi istjerali iz kuće.

Možda je razlog u činjenici da svoje dugove (ako ih imamo) vraćamo ??!!??

U par riječi a puno toga rečeno, a glavni argument je upravo zadnja rečenica. klanjanje
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty9 / 9999 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 pon pro 15, 2014 7:20 am

Mislim da je normalno da se banka naplati prodajom kuće da bi podmirila dug. Kad su dizali kredite trebali su razmisliti i o tome kako ga vratiti. Što ako ostanem bez posla? Koliko je to dižem kredita? I ono najvažnije za što ja to dižem kredit?
Ne treba im to oprostiti. Nije fer prema onima koji uredno plaćaju svoje kredite.

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 8:48 am

Sinčić se vodi metodom logike, odnosno "puca" na glasove upravo ciljane građanske populacije, iako i sam zna da ako i postane predsjednik da neće moći ništa napraviti po tome pitanju.
A priče ako su se opraštali poezni dugovi (pojedincima) da se trebaju oprostiti i krediti baš i ne drži vodu, jer ja bi prvi se onda našao oštećen jer sam sve svoje kredite redovno i uredno plaćao ... znači da sam ja i svi koji to rade budale hmm
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty9 / 9999 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 9:19 am

nitko ne tvrdi da dugove ne treba vratiti.
ali zajmoprimac u svakom trenutku mora znati koliki mu je dug, da laički pojasnim;
ako posudi npr. 1000 kuna kroz određeni period vratit će 1500 kn ili manje ako dug otplati prije,
uvođenjem devizne klauzule sve postaje neizvjesnost za dužnika.
bankama nije u interesu otimati kuće, jer novac je njihova roba, kuće su samo jamstvo, poput devizne klauzule jer banke se ne kockaju svojom robom, ali zato svoje klijente tjeraju u dužničko ropstvo,
banke su te koje određuju kurs i postavljaju uvjete, a normalno je da ova jadna lijepa naša ne može uvjetovati bankama ništa jer je i sama u dužničkom ropstvu, pa svi oni koji tvrde da nikome nisu dužni eto otplaćuju kredite u koje je ušla država.
ova država više nije socijalna, nije ni kapitalistička;
to je zemlja koja se odriče svoje prošlosti, a nema budućnost.

eto pojedinci kažu tko im je kriv, tko ih je tjerao da dižu kredite, da može biti da su u pravu, ali eto na ponos nove hrvatske njeni građani kopaju po kontejnerima za smeće;
24 pet boce za vrhunski gablec u saboru, a naš kopač kontejnera će dati tih 12 kuna za litru vina i štrucu kruha, da bi mu se akademski obrazovani ljudi micali s puta i u sebi mislili:
crkni pijani gade da ne zagađuješ svoju okolinu.
ili političari koji žive van stvarnog svijeta,
ogromne plače i ogromne penzije, jer to su zaslužili.
pojedinačne ljudske sudbine ih ne zanimaju, osim u slučajevima kada mogu doprinijeti vlastitoj samopromociji!
eto u taj sistem nam se uklapa i naš dragi forumaš kodnog imena damkiks,
naravno on se involvirao u sistem, vjerojatno je aktivist u nekoj političkoj stranci što mu osigurava budućnost,
kredit nije dizao jer mu nikada nije ni trebao pa ni ne razumije idiote koji su u kreditu vidjeli rješenj svojih životnih problema i eto popušili;
ostali bez kuće, bez posla bez snova Sad
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon pro 15, 2014 10:13 am

Daj ne seri starkeljo... idi popij lijekove, možda tvoja baljezdanja dobiju nekakv smisao.

Možda.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 10:21 am

damfisk je napisao/la:Daj ne seri starkeljo... idi popij lijekove, možda tvoja baljezdanja dobiju nekakv smisao.

Možda.
stvarno zašto se ti toliko protiviš mojim godinama?
koji te kompleksi jebu fiškalu,
što te tjera da na moj napis odgovoriš uvredama, a ne argumentima?
zašto se prikazuješ glup, ako to nisi,
ili možda jesi hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon pro 15, 2014 10:25 am

Kenjčino matora olinjala dementna.

Kad se počneš ponašat pristojno, dobit ćeš i pristojan odgovor.

Do tada, pljucat ću po tebi jer samo to i zaslužuješ svojim ponašanjem, ofunacana stara ishlapjela budaletino.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 10:50 am

damfisk je napisao/la:Kenjčino matora olinjala dementna.

Kad se počneš ponašat pristojno, dobit ćeš i pristojan odgovor.

Do tada, pljucat ću po tebi jer samo to i zaslužuješ svojim ponašanjem, ofunacana stara ishlapjela budaletino.
pa ja i ne želim tvoj odgovor, jer si se pokazao i dokazao na ovom forumu Very Happy
svoju stručnost si dokazao, pa baš i nemam nekakvu želju pročitati tvoj pristojan odgovor,
draži si mi ovakav kakav jesi Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 11:02 am

tanuki je napisao/la:nitko ne tvrdi da dugove ne treba vratiti.
ali zajmoprimac u svakom trenutku mora znati koliki mu je dug, da laički pojasnim;
ako posudi npr. 1000 kuna kroz određeni period vratit će 1500 kn ili manje ako dug otplati prije,
uvođenjem devizne klauzule sve postaje neizvjesnost za dužnika.
bankama nije u interesu otimati kuće, jer novac je njihova roba, kuće su samo jamstvo, poput devizne klauzule jer banke se ne kockaju svojom robom, ali zato svoje klijente tjeraju u dužničko ropstvo,
banke su te koje određuju kurs i postavljaju uvjete, a normalno je da ova jadna lijepa naša ne može uvjetovati bankama ništa jer je i sama u dužničkom ropstvu, pa svi oni koji tvrde da nikome nisu dužni eto otplaćuju kredite u koje je ušla država.
ova država više nije socijalna, nije ni kapitalistička;
to je zemlja koja se odriče svoje prošlosti, a nema budućnost.

eto pojedinci kažu tko im je kriv, tko ih je tjerao da dižu kredite, da može biti da su u pravu, ali eto na ponos nove hrvatske njeni građani kopaju po kontejnerima za smeće;
24 pet boce za vrhunski gablec u saboru, a naš kopač kontejnera će dati tih 12 kuna za litru vina i štrucu kruha, da bi mu se akademski obrazovani ljudi micali s puta i u sebi mislili:
crkni pijani gade da ne zagađuješ svoju okolinu.
ili političari koji žive van stvarnog svijeta,
ogromne plače i ogromne penzije, jer to su zaslužili.
pojedinačne ljudske sudbine ih ne zanimaju, osim u slučajevima kada mogu doprinijeti vlastitoj samopromociji!
eto u taj sistem nam se uklapa i naš dragi forumaš kodnog imena damkiks,
naravno on se involvirao u sistem, vjerojatno je aktivist u nekoj političkoj stranci što mu osigurava budućnost,
kredit nije dizao jer mu nikada nije ni trebao pa ni ne razumije idiote koji su u kreditu vidjeli rješenj svojih životnih problema i eto popušili;
ostali bez kuće, bez posla bez snova Sad

Opet ne vidim u čemu je problem,

Znači kada podižeš kredit i potpisuješ ugovor o istom , te daješ garancije (bile to mjenice,zadužnice ili nekretnine) JAVNI BILJEŽNIK ti obavezno objasni šta potpisuješ a pojedini te doslovno natjeraju da pročitaš ugovor pred njime da bude siguran da znaš šta potpiseuješ, znači u svakom ugovoru stoji i ta devizna klauzula koju pojedinac svjesno prihvaća. Zbog čega sada je problem kada trebaš vratiti dug a nije bio problem kada si potpisivao i primao novac "na ruke" ??? kao

Znaš one priče kada se "duša proda vragu " i vrag dođe po nju kada je dogovoreno, a čovjek onda počme bježati jer ne želi dati dušu vragu ... na to mu vrag odgovara da se dogovor mora poštivati i da je dug dug sve dok se ne vrati Laughing
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 11:22 am

Znaći da država bankama ne bi smjela dozvoliti deviznu klauzulu, jer devizna klauzula je neizvjesnost,
dakle banke ne žele riskirati sa nestabilnom domačom valutom i vežu dužnika uz devizniu klauzulu. pa ona jednostavna šema više nije primjenjiva,
dužnik koji se zadužio s 1000 kn po ugovoru da vrati 1500 kn na kraju mora vratiti 5000 kn.
naravno večina korisnika kredita nisu ekonomski stručnjaci, i žele ostvariti svoj san,
kreditno su sposobni u tom trenutku, jer u protivnom banka im i ne bi odobrila kredit!
dali su stvarno sami krivi zbog tog što su bili glupi hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by RobinUd pon pro 15, 2014 12:27 pm

Istina uvijek ima vise strana....
Cak i u EU je bilo takvih kredita (Njemacka, Austrija), no tamo je katastrofa za one, koji su uzeli takav kredit, bila nesto blaza.

Principijelno, nitko ne negira obavezu vracanja kredita. To je neupitno.
Upitna su "pravila igre". Jer su ta "pravila igre" jednostrana. Tog misljenja je bio i sud, zato je presudio, kako je presudio.

Dvije su glavne stvari, koje se predbacuju bankama: prvo je jednostrano mijenjanje (ili, kako oni kazu "prilagodjavanje") uvjeta otplate, na koje korisnik nema bas nikakvog utjecaja. I drugo, nedovoljno objasnjenje svih rizika.
Ako je banka na trziste ponudila takav "proizvod", onda je zu to trebala ponuditi i "uputstvo za upotrebu". U banci sjede vrhunski ekonomski, devizni, monetarni... i sta ja znam kakvi jos strucnjaci, i oni ponude svoj "proizvod" korisnicima, od kojih mnogi nemaju ni srednju skolu. Dakle, objasnjenje svih rizika je trebalo biti transparentno, bar na toj razini.

Ono, sto "obicnog smrtnika", korisnika tih kredita, dodatno smeta je moral.
Sve banke su u stranom vlasnistvu, i one taj, na takav nacin "zaradjen" kapital, transferiraju u svoje maticne zemlje.
U Europi postoje i drugaciji primjeri (u kojima drzava malo vise stiti svoje gradjane). To su primjeri, u kojima Vlada, Nacionalna Banka... i jos neke institucije uopce ne dozvoljavaju ovakve "igre".
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 12:32 pm

Kada potpisuješ ugovor i uzimaš novac upoznat si sa pravilima igre ... tako da ako si mogao trošiti novac bez obzira na pravila igre, onda možeš taj novac i vratiti!

Da si posudio novac od nekog kamatara na ulici taj bi ti polomio noge i dušu izvadio te prodao organe da si namiri dug ... tako ide i kod banaka ali pravnim putem ...
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 1:20 pm

FALKON 2 je napisao/la:Kada potpisuješ ugovor i uzimaš novac upoznat si sa pravilima igre ... tako da ako si mogao trošiti novac bez obzira na pravila igre, onda možeš taj novac i vratiti!

Da si posudio novac od nekog kamatara na ulici taj bi ti polomio noge i dušu izvadio te prodao organe da si namiri dug ... tako ide i kod banaka ali pravnim putem ...
kamatar s ulice ima više morala od banaka,
posudiš 1000 kuna vratiš 2000 kuna,ili što si već uložio kao garanciju,
ali tu nema neizvjesnosti, za razliku od bankarskih kredita vezanih uz deviznu klauzulu,
i da činjenica je da nisi upoznat s pravilima igre,
banka ti nudi kredit,jer to je u njenom interesu, a negativnosti će skrivati kao zmija noge!
apsolutno stojim iza toga da se kredit moraju vratiti u potpunosti i bez ikakvog oprosta,ali dozvolite da oboje strane imaju zajednički interes!
do sada u neokapitalizmu banke su se samo dokazale kao predvodnik jednog sistema pljačke,
za sada nema puno ljudi koji su došli do ruba, pa su postali beskućnici, ali puno je njih koji grcaju u tom dužničkom ropstvu, koji su već odavno trebali otplatiti svoj dug, ali i dalje plaćaju,
ali eto reći ćemo:
tko ih jebe kad su bili glupi Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 1:46 pm

Al evo ja sam 2002 godine podigao prvi kredit, 30 000 eura i otplatio ga,nakona toga sam podizao još par kredita i otplatio ih, (bilo je i u švicarcima) ali nisam kukako i tražio prava nego sma zapeo,radio i otplatio sve do lipe ...

Naravno da ima zajednički interes, kada stranka dođe u banku i traži kredit, uopće ne gleda šta potpisuje i bitno je samo da dobije novac (vidio xxl puta) i sve je ok dok se novac ne potroši i stignu prve rate, onda nastane problem ... i traže se razna prava i oprosti a novac si ipak podigao i potrošio.

Sada otplaćujem kredit 65 000 eura, i pitam te dali bi meni tko lipe oprostio ili bi se duplo naplatio? Naravno da nebi oprostio nego bi me oderao jer sma ja to odobrio sa potpisom prilikom podizanja kredita i zaključenja ugovora.
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pon pro 15, 2014 1:48 pm

tanuki je napisao/la:
kamatar s ulice ima više morala od banaka,

kakva bedastoča !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pon pro 15, 2014 2:03 pm

jedan kamatar  wtf je bolji od drugog
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 2:07 pm

FALKON 2 je napisao/la:Al evo ja sam 2002 godine podigao prvi kredit, 30 000 eura i otplatio ga,nakona toga sam podizao još par kredita i otplatio ih, (bilo je i u švicarcima) ali nisam kukako i tražio prava nego sma zapeo,radio i otplatio sve do lipe ...

Naravno da ima zajednički interes, kada stranka dođe u banku  i traži kredit, uopće ne gleda šta potpisuje i bitno je samo da dobije novac (vidio xxl puta) i sve je ok dok se novac ne potroši i stignu prve rate, onda nastane problem ... i traže se razna prava i oprosti a novac si ipak podigao i potrošio.

Sada otplaćujem kredit 65 000 eura, i pitam te dali bi meni tko lipe oprostio ili bi se duplo naplatio? Naravno da nebi oprostio nego bi me oderao jer sma ja to odobrio sa potpisom prilikom podizanja kredita i zaključenja ugovora.
gle, ti i frajer,
digao si kredit i uložio u proizvodnju,
interesantan si banci,
jer jebe se banci za tvoju kuću i tvoje traktore,
banku zanima dobar dil,
ti si poduzetnik, digao kredit, uložio si ga na obostrano zadovoljstvo,
ali eto bili su i neki ljudi koji su digli kredite da svojoj djeci osiguraju egzistenciju, bili su kreditno sposobni u trenutku dizanja kredita,
jest da im ta devizna klauzula nije ništa značila, jer su kreteni i budale.

ne nije da ih branim, ali smatram da banke nisu smjele plasirati kredite s deviznom klauzulom!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pon pro 15, 2014 2:21 pm

minutus je napisao/la:jedan kamatar  wtf je bolji od drugog

normalo da nije , isti pimpek , ali radije bih zel 1000 kn od baanke , papirnato uredno , čisto , sa jasnim obavezama ..
nego li od nekog lika sa ceste .....
koji ti ne bu slal opomene , neg bu došel sa frendom na tvoja vrata .....
tako da kad netko napiše onako što ......
je bedastoča .......

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 3:13 pm

Banke plasiraju kredit/nova onako kako njima odgovara jer je to NJIHOV novac, odnosno svatko postavlja uvjete tko financira, a onaj tko "kupuje" taj novac je svjestan rizika da taj novac mora i vratiit ...

Ja kada sam se upustio u te igre sa kreditima automatski mi se radno vrijeme promijenilo iz 12 u 18 sati dnevno ( govorim u sezoni proljeće-jesen) jer znam da moram zaraditi i vratiti "kupljeni" novac.
U trenutku da dođe do nemogućnosti otplate istoga sigurno nebi tražio oproste nego bi tražio druge načine otplate, a ne krivio banku za moja sranja jer nakraju pa sve stoji crno na bijelo. (da pojasnim banke su seratori i muljaju ali treba se znati snaći u tome svemu i raditi a ne kukati kak ose nema računa ovo ili ono) .
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 15, 2014 3:37 pm

u jednom normalnom odnosu to bi trebalo biti tako, da su obje strane zadovoljne,ali kako objasniti kredit u kojem jedna strana nije u mogučnosti spoznati kakav joj je stvarni dug?
blago rečeno to je lopovluk smajlić
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon pro 15, 2014 5:46 pm

Zanimljivo je da ja u svakom trenutku znam koliki mi je dug i koliko imam za platiit, čak i svaka lipa mi je poznata ako imam zatezne kamate zbog zakašnjenja ?!

Lopovluk je uzeti novac od banke, svjesno dati krov nad glavom kao garanciju i onda tražiti da se netko bori za tebe jer ti ne otplaćuješ kredit a novac si svejedno potrošio/razjebao
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon pro 15, 2014 8:08 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-gorana-vojkovica-je-li-ivan-vilibor-sincic-mesija-koji-ce-spasiti-hrvatsku/789981.aspx

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty92 / 99992 / 999Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

[Vrh]

- Similar topics