Ivan Kovačić
4 posters
Stranica 1 / 1.
Ivan Kovačić
Da je vise ovakvih primjera
Gradonačelnik prodaje auto da bi djeci u Kučićima uredio vrtić
Kako je Božo Petrov uspio smanjiti dugove u Metkoviću, tako je i gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić u istom razdoblju uspio smanjiti gradski minus od 31 milijun kuna za čak 9,5 milijuna kuna, piše tportal.
Kovačić nije smanjivao plaće svojih činovnika, ali je povukao nekoliko pravih poteza. Prvo, riješio se luksuznog Audija kojeg je zatekao u voznom parku lokalnog vatrogasnog društva te je tim novcem kupio cisternu za opskrbu vodom sela i zaselaka u zaleđu.
Također, prodaje i službenu Škodu Superb koja je kupljena prije nešto više od godinu dana. Kovačić se odlučio odreći i usluga službenog vozača, a ušteđeni novac iskoristit će za uređenje malog vrtića u selu Kučićima.
- Tih 150 tisuća kuna neće biti dovoljno, ali će svakako puno pomoći - kazao je.
Gradonačelnik prodaje auto da bi djeci u Kučićima uredio vrtić
Kako je Božo Petrov uspio smanjiti dugove u Metkoviću, tako je i gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić u istom razdoblju uspio smanjiti gradski minus od 31 milijun kuna za čak 9,5 milijuna kuna, piše tportal.
Kovačić nije smanjivao plaće svojih činovnika, ali je povukao nekoliko pravih poteza. Prvo, riješio se luksuznog Audija kojeg je zatekao u voznom parku lokalnog vatrogasnog društva te je tim novcem kupio cisternu za opskrbu vodom sela i zaselaka u zaleđu.
Također, prodaje i službenu Škodu Superb koja je kupljena prije nešto više od godinu dana. Kovačić se odlučio odreći i usluga službenog vozača, a ušteđeni novac iskoristit će za uređenje malog vrtića u selu Kučićima.
- Tih 150 tisuća kuna neće biti dovoljno, ali će svakako puno pomoći - kazao je.
Gost- Gost
Re: Ivan Kovačić
Lijepo i pohvalno ali mislim da je to u samoreklamne svrhe također.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
I ako je reklama, lijepo je pročitati pokoji ovakav primjer, smanjiti dug za 9.5 milijuna u malenom Omišu je svakako poprilično !
Vjerujem da su svi sretni, osim nesretnog vozača koji je izgubio posao
Vjerujem da su svi sretni, osim nesretnog vozača koji je izgubio posao
Gost- Gost
Pa imaš i primjer gradonačelnika Metkovića gdje je sebi i pomoćnicima smanjio plaće a asistenti mu volontiraju i ne dobivaju plaću. Drastično je smanjio gradski dug.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Još jedan dokaz da nisu bitne stranke, nego ljudi koje biramo !
Koliko je ovo ljepše čitati nego uobičajenih "zamracio xxxx milijuna....."
Koliko je ovo ljepše čitati nego uobičajenih "zamracio xxxx milijuna....."
Gost- Gost
Ako je ovo i samoreklama kako neki kažu, ovo je pozitivna samoreklama, a ujedno može biti i dobar primjer Vlade kako bi se trebala ponašati i na koji način se može država izvući iz krize ...
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
E da ih je više ovakvih gdje bi nam kraj bio....razumno raspolaganje novcem,ne nužno štednja je ključ svake uspješne firme, grada, države !
Gost- Gost
Svojeg kućnog budžeta, tko nezna doma raspolagati taj definitivno nezna niti bilo gdje drugo ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:Svojeg kućnog budžeta, tko nezna doma raspolagati taj definitivno nezna niti bilo gdje drugo ...
i ti sada vidi našeg ministra gospodarstva , propala mu poljopivredna apoteka , znači nije uspio izvući poljo apotekku, voditi istu ali eto bude poboljšao cijelu popoprivredu i sve vezano uz to .......
m- Faca foruma
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Misliš na ministra poljoprivede?
Pa kako mu je završila privatna poljoprivedna apoteka tako mu i cijeli resor stoji ... svaki dan se sve više gospodarstava zatvara i prijavljuju se na burzu rada, mljekarski sektor je u godinu dana doslovno uništio da je Hrvatska postala najveći uvoznik mljeka u EU.
Moj druže ako je to za tebe pohvalno inda stvarno ova država ide u "dobrom smjeru".
Pa kako mu je završila privatna poljoprivedna apoteka tako mu i cijeli resor stoji ... svaki dan se sve više gospodarstava zatvara i prijavljuju se na burzu rada, mljekarski sektor je u godinu dana doslovno uništio da je Hrvatska postala najveći uvoznik mljeka u EU.
Moj druže ako je to za tebe pohvalno inda stvarno ova država ide u "dobrom smjeru".
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
a kako si došao do zaključka da je to meni pohvalno , pa lijepo pišeš ti da tko ne zna kućnim buđetom raspolagati ,kako će državnim , pa sam samo povukao usporedbu sa tim likom ....
kako nije mogao voditi poljo apoteku , a vodi cijeli resor ..da je bedak onaj tko mu je to dozvolio ......
razmeš , ja polupam fiću a ti mi nakon toga daš ne znam , neku zvijer da vozim ....
normalno svjestan da sam polupao fiću i da nisam baš neki za volanom ...
kako nije mogao voditi poljo apoteku , a vodi cijeli resor ..da je bedak onaj tko mu je to dozvolio ......
razmeš , ja polupam fiću a ti mi nakon toga daš ne znam , neku zvijer da vozim ....
normalno svjestan da sam polupao fiću i da nisam baš neki za volanom ...
m- Faca foruma
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Ispričavam se onda nisam shvatio da si "sarkastičan" ...
ali moglo se isčitati upravo na tome primjeru šta mislim i šta sam želio reći.
ali moglo se isčitati upravo na tome primjeru šta mislim i šta sam želio reći.
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.