Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić
+14
WEYLAND-YUTANI
m
rider331
minutus
damfisk
Hunnerkongen
Gabriel
RobinUd
eva kant
tanuki
FALKON 2
Teo
histrion
Neu
18 posters
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Živi zid & Ivan Vilibor Sinčić
i meni je zagonetka kako taj živi zid funkcionira, ali očito je da su motivirani u kršenju zakona, ali eto zanimljivo je da je Vilibor kao predsjednički kandidat bio postrojen u savskoj ispred šatora,Neu je napisao/la:a što bude kad njihovi aktivisti budu uhvaćeni i odvedeni u maricu? što kad dobiju prekršajnu prijavu? je li se ta prijava provede i kako?
možda pitanje za novu predsjednicu, kako dopušta anarhizam i protuzakonito postavljanje šatora u savskoj
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
neki misle da imaju nekog iza sebe tko ih gura
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
pa i ja to mislimNeu je napisao/la:neki misle da imaju nekog iza sebe tko ih gura
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
što misliš o pernaru?
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
šteta je što je don Grubišić odustao od izbora za predsjednika,
čak bi i ja izašao na biralište i glasovao za njega, mada vjerujem da je shvatio kako bi se slomio za manje od godinu dana, jer moral i politika ne idu skupa
Šteta što je don Grubušić tražio da mu Sinćić preda svoje potpise za kandidaturu pa mu je Sinčić rekao da mu neće dati i da ne želi iznevjeriti ljude koji su mu dali svoje potpise tj. povjerenje. Tim potezom me je Grubišić razočarao.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Sinčić mi je djelovo ok,misla sam konačno netko novi,mlad...a sad svaki dan sve gori i gori mi je.....
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
nikolina je napisao/la:Sinčić mi je djelovo ok,misla sam konačno netko novi,mlad...a sad svaki dan sve gori i gori mi je.....
Napisah vec... predbacuju mu da u ekipi ima onih, koji se (valjda teatralno) uslikavaju u ustaskim uniformama.
Tko to javno cini u danasnje vrijeme, ne moze biti sasvim "cist" u glavi.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
zašto ti je sve gori? što te navelo na to?nikolina je napisao/la:Sinčić mi je djelovo ok,misla sam konačno netko novi,mlad...a sad svaki dan sve gori i gori mi je.....
mnogi misle isto to
Započeo/la tema :
Sreća neu pa ti se odlučila im priključiti u njihovu stranku
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Započeo/la tema :
nisam još odlučila
Započeo/la tema :
Osobno sam imao prilike vidjeti i čuti I. V. Sinčića i I. Pernara.
Sinčić je miran i ljubazan kao osoba, nije jako pričljiv. Ovo govorom na predsjedničkim izborima imao je dobrih stavova a i nekih koje nikad nebi realizirao kao predsjednik. Još nije dovoljno iskusan u politici no ne treba ga podcjenjivati. Čak Kolinda i Josipović su se složili s nekim mišljenjima na sučeljavanju sa Sinčićem.
Pernar također je ljubazan kao osoba, ali za razliku od Sinčića je jako pričljiv da drugi ne mogu ponekad doći do riječi. On je mladi revolucionar. Jako je predan stranci čak je napisao knjigu "Kako je nastao novac", mislim da je još jednu napisao nisam siguran.
Ono što je zajdeničko kod jednog i kod drugog to su osobe koje žele promjene u društvu. U svakom slučaju ne bih nazvao luđacima kao što neki misle. Imaju dobre ideje ali trebaju ih na pravilan način provesti ne može se to preko noći.
Sinčić je miran i ljubazan kao osoba, nije jako pričljiv. Ovo govorom na predsjedničkim izborima imao je dobrih stavova a i nekih koje nikad nebi realizirao kao predsjednik. Još nije dovoljno iskusan u politici no ne treba ga podcjenjivati. Čak Kolinda i Josipović su se složili s nekim mišljenjima na sučeljavanju sa Sinčićem.
Pernar također je ljubazan kao osoba, ali za razliku od Sinčića je jako pričljiv da drugi ne mogu ponekad doći do riječi. On je mladi revolucionar. Jako je predan stranci čak je napisao knjigu "Kako je nastao novac", mislim da je još jednu napisao nisam siguran.
Ono što je zajdeničko kod jednog i kod drugog to su osobe koje žele promjene u društvu. U svakom slučaju ne bih nazvao luđacima kao što neki misle. Imaju dobre ideje ali trebaju ih na pravilan način provesti ne može se to preko noći.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
nekako je nedorečiv u svojim stavovima...posebno nakon prvog kruga,jedno je rekao u izbornoj noći,sutra već drugo...a i mogao bi posjetit frizeraNeu je napisao/la:
zašto ti je sve gori? što te navelo na to?
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
ja neću u njihovu stranku. isti su kao i svi drugi.
na jednom video na youtubeu pernar (glavni) je rekao da mu se jebe za obitelj koju deložiraju, da se bori za sebe, i to je živa istina.
na jednom video na youtubeu pernar (glavni) je rekao da mu se jebe za obitelj koju deložiraju, da se bori za sebe, i to je živa istina.
Započeo/la tema :
Neu to ti je dobra odluka. Ne znam da li si gledala zadnje Otvoreno kao alternativna ljevica koja se nudi SDP-u. Mislim ono što Sinčić govori uopće nije realno i nemoguće je.
Nemo- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 10.01.2015
Broj postova : 2099
Reputacija : 163
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
da, to je obična demagoogija i obmanjivanje naroda u svrhu pridobivanja što više glupih članova kako bi mogli ući u sabor i primati saborske plaće
Započeo/la tema :
Nikad mi nije bio drag, od prvog dana, to se i dokazalo.
Započeo/la tema :
oni su katastrofa. ne dopuste svojim članovima ili potencijalnim članovima da iskažu svoje mišljenje već od članova hoće da slijepo slijede njihove riječi
Započeo/la tema :
još mi je najžešće od svega toga licemjerstvo osobno sinčića a iza toga njegovih clanova. znaci ici cemo na delozacije samo onih koji nisu članski opredjeljeni. meni je to kontradiktorno, ako si vec protiv delozacija onda budi protiv delozacija SVIH, ne samo pojedinaca.
Započeo/la tema :
svaka deložacija provedena je s ciljem smao reklame jer drugačije ne bi dobili reklamu i ne bi dospjeli u medije
Započeo/la tema :
a da bar imaju sto pametno reklamirat pa bi covjek nesto i rekao.
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tenis - općeniti topic
» Ivan Kovačić
» Ivan Kušan (1933-2012)
» The Walking Dead - Živi mrtvaci (2010–)
» The Walking Dead (Živi Mrtvaci) - strip
» Ivan Kovačić
» Ivan Kušan (1933-2012)
» The Walking Dead - Živi mrtvaci (2010–)
» The Walking Dead (Živi Mrtvaci) - strip
Stranica 7 / 7.