Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?

+48
damfisk
Mihovil
Teo
Žužika
nikolina
blazee
Tava Karabatić
vili
Petra Sanader
JShepard
evitaa
slavonka
Noidan Kirot
zagorac
rider331
rihanna
John Kimble
Lenica
bokaso1
Prop
zbracun
sunce
pustinja
Hunnerkongen
m
Narco
Stevo Largo
Dawor
Turrican
Baka Slavica
Ive
diabolik.
scorpio57
AryMan
Porotnica
Dorian Gray
Layla
shakti
Dr.Kiyu
tanuki
zrinčica
Love
blu-blu
Amyicha
FALKON 2
Mr.Cooly
Mass
eva kant
52 posters

Stranica 10 / 21. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

Go down

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty Re: Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?

Postaj by Prop pet sij 22, 2010 7:31 pm

tanuki je napisao/la:
heteroseksualni par ulazi u vezu s željom da ima djete- kad shvate da to nije moguće, odlučuju se za usvajanje!

Generaliziraš, teško generaliziraš!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty108 / 999108 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty Re: Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?

Postaj by tanuki pet sij 22, 2010 7:42 pm

shakti je napisao/la:
tanuki je napisao/la:kad homoseksualni par ulazi u vezu, apsolutno im djeca nisu na pameti- željaza usvjanjem djeteta realno ima druge uzroke!

a koje to molim te?
po tebi to znači da ako si homoseksualac nije ti stalo do djece, mrziš ih kao osobe i želiš ih imat samo kao igračke? ma daj ne pričaj gluposti
idemo ispočetka!
dakle zaljube se dva muškarca jedan u drugog!
prihvačaju svoju različitost i to im je normalno!
odluće živjeti zajedno zato jer se vole- a definitivno im ni u primisli nije da bi mogli imati djete!ali sad kad su skupa nešto tu manjka!
i evo djete - usvojeno, bilo bi idealno da se prikaže kako su odgovorni, i da njihova veza bude društveno prihvatljiva!
ma dajte molim vas-
uz sva poštovanja individualnosti i ljudskih prava, nije mi prihvatljivo da homoseksualni parovi usvajaju djecu, pa makar na drugu stranu vage, kao argument stavili siromaštvo!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty700 / 999700 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet sij 22, 2010 7:43 pm

scorpio57 je napisao/la:
Hell je napisao/la:Vratimo se na temu...

Trebaju li homoseksualni parovi imati pravo na posvajanje djece i brak?

Ne jel to nije ni normalno ni moralno,zamisli dijete izlazi iz škole i dočeka ga tata tj.2 tate-kako bi se ti osječao?
isto kao i da nisam vidio.. neznam ..kakve to veze ima?
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty497 / 999497 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by shakti pet sij 22, 2010 7:55 pm

tanuki je napisao/la: i evo djete - usvojeno, bilo bi idealno da se prikaže kako su odgovorni, i da njihova veza bude društveno prihvatljiva!

zar je tebi apsolutno nepojmljivo da većinom ima onih koji to rade iz ljubavi, a ne zbog želje za pozornosti?
shakti
shakti
Junior
Junior

Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija Reputacija : 61
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet sij 22, 2010 8:12 pm

tanuki je napisao/la:
uz sva poštovanja individualnosti i ljudskih prava, nije mi prihvatljivo da homoseksualni parovi usvajaju djecu, pa makar na drugu stranu vage, kao argument stavili siromaštvo!
a možeš ti nama onda objasniti zašto tebi to nije prihvatljivo?

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty92 / 99992 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pet sij 22, 2010 9:33 pm

Neznam, ja imam dojam da su homoseksualci još previše iskompleksirani s obzirom na to da ih većina osuđuje da bi im se moglo davati djecu na posvajanje. Tu djecu bi vjerojatno od malena odgajali u takvome duhu, opterećivali bi djecu vjerojatno sa glupostima umjesto da sam shvati kroz djetinjstvo što je što...Pogledajte samo koliko agresivno žele nametati i nameću tu svoju seksualnu orijentaciju kroz razne parade, medije i sl..i općenito društvo.. ja neznam više koliko sam serija ili filmova pogledao a da u njemu nije bio jedan peder...
Onda... ako netko kaže slučajno da on to ne smatra normalnim odmah je zaostao, ponaša se kao da je u 18. stoljeću i sl... Mislim wtf? Zašto bi svi to morali prihvaćati? Kao i bilo što drugo? Kao u 21. smo stoljeću, pa nam to mora biti normalno. Samim time stvara se još veća odbojnost ljudi prema istospolnim vezama... Nemam ništa protiv da postoje istospolne zajednice (iako mislim da se ne bi trebale zvati brak jer riječ brak ipak predstavlja nešto drugo)ali nek žive svoj život kao i svi mi drugi! No mislim da takve zajednice definitivno još nisu spremne za djecu.

Jednostavno imam dojam da takvim pravima samo žele "dokazati" da su jednaki u svemu više nego što im je do djece. Mislim nije mi jasno, što bi htjeli, da ih svi vole i poštuju? Da svi smatraju da je to sasvim normalno i prihvatljivo ili da smatraju i da su "moderniji" od ostalih, jer to bi danas trebalo bit "in"? Još treba vjerojatno i promijeniti i uđžbenike iz biologije, pa nek se uče djeca i kako se muškarci ševe? I žene međusobno?

Definitivno mi nije jasno...

Uostalom, možete li zamisliti kako bi to dijete bilo tretirano od svojih vršnjaka u školi? Ja mislim da bi mu svaki dan bila najgora noćna mora.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty111 / 999111 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Baka Slavica uto sij 18, 2011 4:16 pm

kako bi jednog dana djetetu objasnili da nema mamu i tatu već da ima dva stričeka koja ga odgajaju koji se vole se, ljube, maze i paze baš kako i mama i tata druge djece?
Baka Slavica
Baka Slavica
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.08.2010
Broj postova : 208
Reputacija Reputacija : 7
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican uto sij 18, 2011 5:04 pm

Baka Slavica je napisao/la:kako bi jednog dana djetetu objasnili da nema mamu i tatu već da ima dva stričeka koja ga odgajaju koji se vole se, ljube, maze i paze baš kako i mama i tata druge djece?
djetetu to ne bi bilo čudno, nego bi možda i samo krenulo u tom smjeru (makar u početku)

Dijete je kao prazan disk, (osim savjesti) nema znanje što je dobro i loše, što je moralno itd., sve nauči iz društva i društvo ga oblikuje na svoju sliku.

Koliko stvari mi shvaćamo zdravo za gotovo (bez ikakvog preispitivanja) jednostavno zato što su nas tako naučili odmalena...

EDIT: jedino da mu se drugi počnu rugati (utjecaj društva) onda bi dijete počelo preispitivati svoju situaciju. Ali u sekularnom društvu (kakvo se reklamira stalno) novim generacijama to ne bi bilo čudno.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty55 / 99955 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Dawor uto sij 18, 2011 5:19 pm

Mislim da bi svi ljudi trebali neku vrstu dozvolu za dijete, bilo za usvajanje ili za pravljenje. Nevidim zašto dva muškarca ili dvije žene, koji su situirani i normalni nebi imali pravo na usvajanje dok (konkretan slučaj) znam ljude koji su došli iz BiH napravili 12 djece i žive od socijale i dječijeg doplatka.
Dawor
Dawor
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija Reputacija : 99
Godina imam : 42
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo uto sij 18, 2011 8:30 pm

ja im ne bi dal to pravo... ne sviđa mi se to mn
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty20 / 99920 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Narco uto sij 18, 2011 11:18 pm

ja im nebi dozvolio

zato sto ce dijete imati velikih problema kada krene u skolu
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty30 / 99930 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri sij 19, 2011 7:55 am

tu sam imao svakakvo mišljenje ...................
oko toga dai trebaju imati djecu , pa sam bio protiv , pa sam bio za .........

sada kada imam dijete opet sam nekako protiv ............
jel sam uvidio da sam imao apsolutno pravo sa tezom da djeca uče , oponašaju sve što vide oko sebe, da kupe od roditelja ko malene spužvice , upijaju sve ......
mada su mi neki tumačili kako to nije tako ........
pogotovo oni koji nemaju djece a znaju sve oko odgoja djece i ostalogavezanoga uz djecu ............

tako da ipak im ne bih dozvolio da posvajaju djecu , da dva stričeka imaju dijete .....
mada kad se pogleda koliko ih ima napuštene djece po domovima za nezbrinutu djecu, opet nekako promijenim mišljenje na trenutak , ali kad vidim koliko hetero parvi imaju problema sa posvajanje djeteta , ovima bi po našem zakonu bilo to potpuno nemoguče ....

uglavnom ja bih homo osobama dozvolio sve i svašta , ali djecu ne ......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty14 / 99914 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Dawor sri sij 19, 2011 4:58 pm

Ja bih im dozvolio, a bome bi mnogim heterosexualnim parovima oduzeo njihovu vlastitu.

A ako bi klince netko zahebavo u školi. Čuj moj tata je jači od tvog, možda od jednog ali ne od oba. hammer
Dawor
Dawor
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija Reputacija : 99
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri sij 19, 2011 6:53 pm

Ja bi im dozvolio, to mi je neki konačan stav!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty108 / 999108 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri sij 19, 2011 7:37 pm

Nek se žene, al nebih da djecu posvajaju. Sad zamisli da se vratiš kući i da vidiš kako tata prči ''mamu''.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty39 / 99939 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri sij 19, 2011 7:48 pm

Za dite je sve to isti kurac.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri sij 19, 2011 10:14 pm

e kad poraste onda je belaj kavica
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty20 / 99920 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell sri sij 19, 2011 10:52 pm

..pa ko niste znali gay par može posvojiti djecu, samo kolko mi se čini nitko nije iskoritio tu rupu u sustavu. Posvojiti kod nas u iznimnim slučajevima može i samac, a njega ništa ne sprečava da osnuje neformalnu istospolnu zajednicu. To se masovno iskorištava u Velikoj britaniji.

Članak 133.

(1) Dijete mogu posvojiti bračni drugovi zajednički, jedan bračni drug ako je drugi bračni drug roditelj ili posvojitelj djeteta te jedan bračni drug uz pristanak drugoga bračnog druga.

(2) Dijete može posvojiti osoba koja nije u braku ako je to od osobite koristi za dijete.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty497 / 999497 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet sij 20, 2011 7:28 am

Dawor je napisao/la:Mislim da bi svi ljudi trebali neku vrstu dozvolu za dijete, bilo za usvajanje ili za pravljenje. .

znaš kaj to si potpuno upravu ........
ali kako to zakonski ili bilo kako drugačije regulirati da nemože svatko " praviti " djecu ........
tko bi o tome odlučivao , netko ko je uniformiran , tko sjedi u nekoj fotelji i glumi
" svetca " , a u stvari manijak , psihički bolesnik ............

ili neka " radna " skupina koja ustvari to nije ...............

psiho testovi su dobra stvar ali svi znamo da ih ima svalakvih i neke je vrlo lako naučiti na pamet , na pamet ...........

sad malo o financijama ......
znam jednu ženu koja ima palču dva puta veču nego ja , pa čak veču i od toga ,
ali nije u vezi , braku .....
pa nema veze kaj ona ima para ko salate , kaj tom djetetu ne bi vjervatno ništa falilo u životu ( osim drugog roditelja . ali koliko nas ima kaj smo rasli samo sa jednim rodtiteljem ) nije uspijela posvojiti djete .....
iako je imala veliku želju za bebicom , ili starijim djetetom ............
jednostavno neki drugi su imali prednost ..........
koji su u vezi , braku ...........
i nema veze kaj je recimo npr. taj bračni par zajedno nema mjesečnu lovu ko kaj ona ima sama ....

jebiga .........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty14 / 99914 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet sij 20, 2011 7:32 am

Hunnerkongen je napisao/la:Nek se žene, al nebih da djecu posvajaju. Sad zamisli da se vratiš kući i da vidiš kako tata prči ''mamu''.

isto tako bi bilo kad bi djete došlo doma i vidjelo hetero par koji se guzi , ono tour de stan ili kuča .............
kaj misliš da ne bi imao neka u najmanju ruku pitanja ..............
kaj to delaju .................

mada je nekima na forumu tako što prihvatljivo ......
tour de kuča ili stan dok su djeca u blizini ...........
jel kao to je prirodno , nikada nisam shvatio tu rečenicu .....
dosta toga je prirodno pa ne delamo bio gdje i u bilo kojem trenutku .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet sij 20, 2011 8:15 am

tour de kuča, tour de stan, koje fraze Laughing
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet sij 20, 2011 9:03 am

nemoj mi se smijati ......... Laughing

pa da tour de kuča ili stan .....
kreneš u dnevnom boravku , pa pređeš kuhinji , jednu sobu , drugu , pa na kraju završiš u spavačoj .........
ono tour de kuča .................

Laughing Laughing
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet sij 20, 2011 9:51 am

marko je napisao/la:nemoj mi se smijati ......... Laughing

pa da tour de kuča ili stan .....
kreneš u dnevnom boravku , pa pređeš kuhinji , jednu sobu , drugu , pa na kraju završiš u spavačoj .........
ono tour de kuča .................

Laughing Laughing
i na kraju predaš štafetnu palicu Laughing
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet sij 20, 2011 9:54 am

neka se žene ako žele, djecu imk ne bih dao, nikakvo posvojenje ne dolazi u obzir osim ako jedan od njih zatrudni, onda neka to dijete i ima na brigi, ali da kojim slučajem ja i žena nastradamo i moje dijete dobiju pederi na odgoj došao bih sa one strane svijeta da tom socijalnom zaokrenem vratom.
Neka me zovu i homofobom ali sad potpišem ako mi se što dogodi ZABRANJUJEM da se moje dijete dade na posvajkanje pederima.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet sij 20, 2011 9:56 am

pustinja je napisao/la:Neka me zovu i homofobom ali sad potpišem ako mi se što dogodi ZABRANJUJEM da se moje dijete dade na posvajkanje pederima.

onda nas ima homofobba ...........
onda sam i ja takav ..................
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 21. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics