Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?

+48
damfisk
Mihovil
Teo
Žužika
nikolina
blazee
Tava Karabatić
vili
Petra Sanader
JShepard
evitaa
slavonka
Noidan Kirot
zagorac
rider331
rihanna
John Kimble
Lenica
bokaso1
Prop
zbracun
sunce
pustinja
Hunnerkongen
m
Narco
Stevo Largo
Dawor
Turrican
Baka Slavica
Ive
diabolik.
scorpio57
AryMan
Porotnica
Dorian Gray
Layla
shakti
Dr.Kiyu
tanuki
zrinčica
Love
blu-blu
Amyicha
FALKON 2
Mr.Cooly
Mass
eva kant
52 posters

Stranica 6 / 21. Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Go down

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty Re: Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?

Postaj by tanuki pon stu 23, 2009 9:02 am

tanuki, ona prava kojima podliježu i hetero brakovi. ako mogu ovi legalizirati svoje veze, zašto to ne bi mogli i ovi drugi?
eva o kojim pravima ti govoriš!
pa i vanbraćne veze- kada partneri žive skupa- imaju istu težinu kao i regularni brakovi - pred zakonom!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty Re: Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?

Postaj by eva kant pon stu 23, 2009 9:12 am

istina, ali hetero parovi svoje veze mogu još uvijek ozakoniti, dok se to pravo homoseksualcima uskraćuje. i oni čine životnu zajednicu kao i ovi prvi, zar ne?

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty92 / 99992 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love pon stu 23, 2009 9:15 am

imam pitanje,npr žena i žena se žele oženit i odu u kanadu i tamo se ožene jer je to tamo moguče i kako npr sad oni dođu u hr i traže svoja prava pošto su se oženili tamo?
hoče njima to naša država priznat pošto to ovdje toga nema i protiv toga su?ne kužim?
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty672 / 999672 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon stu 23, 2009 9:17 am

ne znam, mislim da im se taj brak ovdje ne priznaje, pa tako i bilo koja prava.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty92 / 99992 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon stu 23, 2009 9:24 am

eva kant je napisao/la:istina, ali hetero parovi svoje veze mogu još uvijek ozakoniti, dok se to pravo homoseksualcima uskraćuje. i oni čine životnu zajednicu kao i ovi prvi, zar ne?
ma šta to znaći ozakoniti?
koji je to k...?
sad je to jako bitno da postoji papir da je veza regularna!
i ovi prvi nemaju ništa od tog papira!
što e uopće regularni brak?
i kako zakoni štite pojedince kad dođe do konflikta!
pa pederi bi trebali ući u vezu zbog zajedničkog interesa, a ne tražiti regularni brak , kako bi sudske institucije reagirale u slućaju njihovih nesporazuma i svađa!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon stu 23, 2009 11:11 am

meni je bolje kad je veza ozakonjena nego kad nije.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty999 / 999999 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pon stu 23, 2009 8:24 pm

usput, .. socijalna skrb u slučaju svađa je jača u formalno sklopljenim brakovima.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty497 / 999497 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon stu 23, 2009 8:29 pm

Cylon je napisao/la:usput, .. socijalna skrb u slučaju svađa je jača u formalno sklopljenim brakovima.
na kakvu socijalnu skrb misliš?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pon stu 23, 2009 8:31 pm

kod zlostavljanja, žena (te sigurne kuće)(prednost imaju udate), onda kod domova za djecu (prednost imaju ona djeca u braku)..i tak..
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty497 / 999497 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty Trebaju li homoseksualni parovi imati pravo na posvajanje djece i brak?

Postaj by Love čet sij 21, 2010 6:10 pm

Što mislite,trebaju li homoseksualni parovi imati pravo na posvajanje djece i brak?

Tko je za a tko protiv i zašto se oko toga diže toliko prašine?
Jel to normalno ili nenormalno?
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty672 / 999672 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell čet sij 21, 2010 6:12 pm

...kaj nema tema..slična...

brak, da, jer brak je ovak samo na papiru,... djeca,još ne, jer neznam kako bi to funkcioniralo..

homoseksualnost nije bolest, i to je činjenica, a opčenito previše i ne mislim o njima, nek žive, brak dopuštam:)

Zadnja promjena: Hell; čet sij 21, 2010 6:53 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet sij 21, 2010 6:13 pm

ne trebaju imat pravo za posvajanje djece jer nisu dobar primjer svojoj djedi, kad dijete gleda 2 tate,što možeš očekivat od njega nego da i on jednog dana sebi nađe dečka. i obrnuto ako gleda 2 mame.

a brak- nek se žene ako oće,ali ne moraju od toga braviti hajku.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty999 / 999999 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mr.Cooly čet sij 21, 2010 6:29 pm

netreba im pravo na posvajanje i brakove

******************** bedara

Ne vrijeđaj!

Edit by:Neukrotiva
Mr.Cooly
Mr.Cooly
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha čet sij 21, 2010 6:31 pm

ma šta ima veze da imaju pravo i za brak i za djecu, a poslije oće ta djeca htijet biti s njima il ne nije naša stvar. brijem da bi djete pobjeglo od njih. aj dvije mame i nekak, al imati tate hmmm ne znam da je to baš lijepo. mada nemam ništa protiv tog u svakom slučaju XD
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty113 / 999113 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell čet sij 21, 2010 6:34 pm

cool..izravni crveni karton..govor mržnje.. diskriminacija se kažnjava prijavom, i grubo kršiš ustav, zakone ..
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell čet sij 21, 2010 6:39 pm

u vezi, djece.. pa psihološki u homoseksualnome braku jedan "tata" uvijek uzme ulogu majke dok drugi oca, djete bi teoretski moglo biti normalno , isto kao da je s jednim roditeljem...ali još nema empirijskih podataka
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by shakti čet sij 21, 2010 6:51 pm

Neukrotiva je napisao/la:ne trebaju imat pravo za posvajanje djece jer nisu dobar primjer svojoj djeci, kad dijete gleda 2 tate,što možeš očekivat od njega nego da i on jednog dana sebi nađe dečka. i obrnuto ako gleda 2 mame.

u najmanju ruku možeš očekivat da će bit tolerantan prema homoseksualcima.

ja sam za jedno i za drugo, ali posvajanje bih dozvolila samo u tolerantnim i liberalnim zemljama u kojima dijete ne bi imalo problema pri odrastanju. dakle, hrvatska - nikako ne
shakti
shakti
Junior
Junior

Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija Reputacija : 61
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet sij 21, 2010 6:52 pm

Brak da, nedvojbeno!
Djeca, ako je to funkcionalna i normalna veza, dakako!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty108 / 999108 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 21, 2010 6:57 pm

znači ako nekog odgajaju dva tate ili 2 mame....on/a će postat homoseksualac?
a od tih 2 tate ili 2 mame svakog je odgajo tata i mama,kako su oni postali homoseksualci?

btw hell i ti vrieđaš sa svojim dubokoumnim izjavama i nemoj koristit termine za koje nemaš pojma šta znače!

djete bi teoretski moglo biti normalno

ovo je također predrasuda i neizravna uvreda kojom govoriš da homoseksualci u stvari nisu normalni!
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Hell čet sij 21, 2010 6:59 pm

ne dragi, dijete homoseksualaca bi bilo pod jakom stigmom društva, vrijeđano, i sada je pitanje, bi li djete bilo normalno..ja sam na to mislio...
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 21, 2010 7:01 pm

ti neznaš šta si mislio i nemoj meni govorit dragi.....
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Hell čet sij 21, 2010 7:02 pm

pa ja sam mislio na emocije.. pa djete homosekualaca je u istom položaju kao i djete samohrane majke, zna samo jedan spol... ali to nije negativno, ali društvo može od djeteta napraviti manijaka, i depresivca...
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet sij 21, 2010 7:02 pm

Hell je napisao/la:ne dragi, dijete homoseksualaca bi bilo pod jakom stigmom društva, vrijeđano, i sada je pitanje, bi li djete bilo normalno..ja sam na to mislio...

A što je kriv onaj mali iz Bjelovara?
Činjenica jest da nasilje proizlazi iz želje nasilnika, ne iz izazivanja okoline!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty108 / 999108 / 999Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?  - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by shakti čet sij 21, 2010 7:06 pm

slažem se s tobom, ali ako žive oko tebi netolerantni luđaci, bit dijete homoseksualaca sigurno neće bit povoljna činjenica
shakti
shakti
Junior
Junior

Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija Reputacija : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 21, 2010 7:07 pm

Hell je napisao/la:pa ja sam mislio na emocije.. pa djete homosekualaca je u istom položaju kao i djete samohrane majke, zna samo jedan spol... ali to nije negativno, ali društvo može od djeteta napraviti manijaka, i depresivca...
to su ti doslovno priče za malu djecu,nasilnika ne čini društvo,nasilnika čini odgoj,ne vidim negativnije ništa u tom da djete živi sa dvije mame ili sa jednom mamom već da živi sa tatom pijancem i mamom nakomankom
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 21. Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics