Različita ljubav, jednaka prava! Trebaju li homoseksualci moći posvojiti dijete?
+36
okasa
minutus
bokaso1
zagorac
Lady with hat
evitaa
zbracun
Teo
Hunnerkongen
RobinUd
Robot3
LaLa_Whatever
slavonka
rider331
m
gio_deluxe
Mass
Hell
Prop
tanuki
Sinister
WEYLAND-YUTANI
ivanna
Hitman
nana_du
bittersweet
mrkyblu
fernando torres
Optimyst
ylangylang
Love
goc
House
Grof Vuger
Neu
40 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 11.
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Različita ljubav, jednaka prava! Trebaju li homoseksualci moći posvojiti dijete?
treba li homoseksualnim parovima odobriti posvajanje djece? šta vi mislite o tome?
ja mislim da ne treba,jer su loš primjer svojoj djeci.
ja mislim da ne treba,jer su loš primjer svojoj djeci.
Zadnja promjena: Neu; pet oľu 29, 2013 9:58 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Grof Vuger- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 144
Reputacija : 0
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Različita ljubav, jednaka prava! Trebaju li homoseksualci moći posvojiti dijete?
prvo treba postavit pitanje sta ce njima djeca uopce, sto se mene tice ne smije im se odobrit posvajanje djece
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Različita ljubav, jednaka prava! Trebaju li homoseksualci moći posvojiti dijete?
Nikako!To dijete bi samo patilo,možda ne od strane njih al od strane vršnjaka da...
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Ne. Ali ne toliko zbog samog para koliko zbog reakcija okoline koja bi dijete ukomirala...
ylangylang- Upravo mi ošla nevinost
Broj postova : 256
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Love je napisao/la:Nikako!To dijete bi samo patilo,možda ne od strane njih al od strane vršnjaka da...
potpisujem....
fernando torres- Junior
Broj postova : 984
Reputacija : 19
Započeo/la tema :
ylangylang je napisao/la:Ne. Ali ne toliko zbog samog para koliko zbog reakcija okoline koja bi dijete ukomirala...
potpisujem.....
mrkyblu- Aktivni forumaš
Broj postova : 1482
Reputacija : 40
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
ne. djeca uče ponašanjem viđenog tako da je moguće da im homoseksualizam postane ''normalnija'' stvar od heteroseksualnosti.
ne smatram da je homoseksualnost bolest, ali mislim da bi oni trebali to držati za sebe u svoja četiri zida i prihvatiti da ne mogu očekivati da im se dozvole stvari koje su heteroseksualnim parovima dopuštene. takvi su kakvi su- to poštujem, ali neka shvate da takvim ponašanjem snose i neke posljedice.
ne smatram da je homoseksualnost bolest, ali mislim da bi oni trebali to držati za sebe u svoja četiri zida i prihvatiti da ne mogu očekivati da im se dozvole stvari koje su heteroseksualnim parovima dopuštene. takvi su kakvi su- to poštujem, ali neka shvate da takvim ponašanjem snose i neke posljedice.
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija : 12
Započeo/la tema :
nana_du- Nevina dušica
- Registriran/a : 08.01.2009
Broj postova : 200
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Dr.House je napisao/la:ne
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
ne,nikako,ne živimo u okruženju gdje je to moguće prihvatiti.
ivanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 132
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Off obrisan!!
Još uvijek sam za ne jer smo u okolini oja to nikad nebi prihvatila...
Još uvijek sam za ne jer smo u okolini oja to nikad nebi prihvatila...
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
Pod krinkom "prava čovijeka"- homoseksualci ugrožavaju prava heteroseksualaca! Veza između muškarca i žene ima cilj održavanja vrste! Homoseksualizam je prirodna anomalija!
Nemam ništa protiv homoseksualaca, dok svojom seksualnom orjentacijom nikoga ne ugrožavaju, ali čin usvajanja djeteta od strane homoseksualaca , bio bi čin nasilja nad heteroseksualcima!
Nemam ništa protiv homoseksualaca, dok svojom seksualnom orjentacijom nikoga ne ugrožavaju, ali čin usvajanja djeteta od strane homoseksualaca , bio bi čin nasilja nad heteroseksualcima!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Različita ljubav,jednaka prava!
Evo gledam baš sad vijesti i vidim parole u Hrvatskoj sa natpisima jednakim imenu topica...
Šta vi mislite o tome da se gay parovima omogući posvajanje djece i sklapanje brakova?
Znam da ima tema o homoseksualcima,ali skoncetrirajte se samo na ove dvije stavke,djeca i brak.
Razmišljao sam da ovo stavim u politiku,ali zanimaju me komentari sa moralnog stajališta,tako da je tema ipak primjerenija ovom pdf-u.
Šta vi mislite o tome da se gay parovima omogući posvajanje djece i sklapanje brakova?
Znam da ima tema o homoseksualcima,ali skoncetrirajte se samo na ove dvije stavke,djeca i brak.
Razmišljao sam da ovo stavim u politiku,ali zanimaju me komentari sa moralnog stajališta,tako da je tema ipak primjerenija ovom pdf-u.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
djeca nikako, brak možda- tek tolko da im se olakša u vezi nasljedstva, posjeta u bolnici gdje samo član obitelji može prisustvovati i tak još nekih ''pogodnosti''.
Započeo/la tema :
Brak bi im da' svaki dan, koga briga jesu li u braku ili nisu, to je ionako simbolična gesta, pa ako ljudi žele, nek' se žene, a država će još zgrnit' para priko matičara...
Dica nikako, to još ne ide, ne znam kako će to izgledati kad ja umrem, al' danas ne, ko' je tu mama, ko' tata, što kad mali oće bracuili seku, "Evo, sutra ćemo ga posvojiti, oćeš crnokoso, plavokoso, kineza?!" WTF...
Dica nikako, to još ne ide, ne znam kako će to izgledati kad ja umrem, al' danas ne, ko' je tu mama, ko' tata, što kad mali oće bracuili seku, "Evo, sutra ćemo ga posvojiti, oćeš crnokoso, plavokoso, kineza?!" WTF...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ništa od navedenog...genetika.. je riješenje..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Započeo/la tema :
Hellraiser je napisao/la:ništa od navedenog
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ja se slažem,doduše ja im ne bih dao ništa od tog...
Ali opet se tu nameće pitanje,jesu li ti roditelji (makar bili pederi) toliko loša i negativna pojava,zar je bolje imati oca nasilnog pijanduru njego brižne roditelje,pa makar bili gay...?
Ali opet se tu nameće pitanje,jesu li ti roditelji (makar bili pederi) toliko loša i negativna pojava,zar je bolje imati oca nasilnog pijanduru njego brižne roditelje,pa makar bili gay...?
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
poanta je u tome kaj oni do djeteta prirodnim putem ne mogu doći nego moraju posvajati, a u Hrvatskoj ima premalo djece, a previše usvojitelja(to kaj su zakoni za ku*** pa je za posvojiti dijete potrebno čudo je druga priča). normalno- i usvojitelji različitog spola mogu i dalje biti nasilnici, alkoholičari, ali koliko ja znam niti homoseksualni parovi nisu cijepljeni od toga
Započeo/la tema :
netreba im dopustit, to nije normalno!
goc- Docent foruma
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Gay prava - koja su to prava jednog običnog pedera?
» Kako odgajati dijete - kako bi vi odgajali dijete - odgoj djece
» Michael Jackson the King of Pop
» Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?
» Antidepresivi -trebaju li ih ljudi piti?
» Kako odgajati dijete - kako bi vi odgajali dijete - odgoj djece
» Michael Jackson the King of Pop
» Trebaju li se legalizirati homoseksualni brakovi?
» Antidepresivi -trebaju li ih ljudi piti?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 11.