Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by Prop pet vel 10, 2012 12:55 pm

To je tvoje mišljenje.
Moj did je mlatija babu svaki dan i moj tata je to gledao i, pazi sad ovo čudo, nikad nije udario moju mamu.
To mora da je Božiji znak!

Ne vidim kakve veze seksualnost ima sa odgojem, ali to je moje mišljenje.
I da, onog dana kada netko namlati hetero ljude zato jer su hetero orijentacije, neka slobodno prosvjeduju.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty108 / 999108 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by Prop pet vel 10, 2012 12:56 pm

Neu je napisao/la:zašto kažeš nekad, kad i dan danas znamo to radit?

Mene je odavno uhvatio bonton i ne grabim dragu u javnosti...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty108 / 999108 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet vel 10, 2012 12:57 pm

Prop je napisao/la:Ma hajde, svi smo mi bili ludi i mladi, seksali se u javnosti jer je to bilo ludo i vatali se jer nas je vatala strast, ali ako moreju dečko i cura, moreju i dečko i dečko, il nemore niko, jelte..
Nije to bit teme.

Ja nisam.
sw2
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty142 / 999142 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pet vel 10, 2012 12:59 pm

Purgy je napisao/la:

Ja nisam.
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 968106

Nisam ni ja, ali eto, da neu ne bude usamljena misa
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet vel 10, 2012 1:06 pm

Ja jesam i jos uvijek to radim, neda mi se bit neka fina guzica (ne kazem da ste vi da nebi bilo) ako ocu primit malu za guzu dok smo u gradu napraviti cu to i uzivat u trenutku.

Moze otac udarat mater koliko god oce puta oces li ti postat takav ili ne to je tvoj odabir (podosta njih postanu takvi, dokazano a narocito u manjim urbanim sredinama gdje sinovi oponasaju oceve pa se ponasaju poput oceva prema zenama kada smo kod toga) a narocito sexualne orijentacije, ako djete gleda i zna od rodjenja kako tata jebe tatu i kada se ide u grad idu tata sa tatom pod ruku , djete ce postati isto tetkica jer ce to vidjeti a ujedino se i ponasati u skladu svog pederskog odgoja.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pet vel 10, 2012 1:07 pm

oces li ti postat takav ili ne to je tvoj odabir

Tako nekako, da...
Moj stav jest da pederski odgoj ne stvara pedere.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet vel 10, 2012 1:13 pm

Koliko sam ja čuo/čitao, biti peder je zapravo bolest.
Doslovno.

Muško djete se rodi sa viškom ženskih hormona, te si zabrije da je žensko. Pogledajte ih sve kako se oblače, paze na obrve, trepavice, dlake na nogama...

Isto kao ako ste vidjeli dvije lezbe u gradu... Mislim, prave, ne ove kaj se ljube samo da bi mene iznervirale misa... Uvijek jedna izgleda kao muško. Polučelava, tetovirana, taice ili nedaj bože štikle su im strani pojam...

Tako da, u većini slučajeva nisu oni krivi.

Primjećujem da ima tu homofoba, ali kako vam je lijepo vidjeti dvije žene, a dva muškarca odvratno?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty142 / 999142 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet vel 10, 2012 1:23 pm

Neu je napisao/la:Što su mi Mas i Prop luckasti kad ovako brane pedere, odmah se zapitam, ima li štogod među njima Very Happy
sorry ali ovo ti je glupa izjava...znači ako cjeniš ljudska prava i slobode ugrođenih skupina u društvu..odmah si i sam pripadnih tih skupina? ... Neu ne želim znati kakve ćeš vrijednosti učiti svoju djecu ali po ovome vidim da će biti pogrešne. Gay populacija nije po ničem različito od ostalih. I slažem se da nema toliko mržnje nebi bilo parade..i usput vani u tim paradama su svi,to se zove solidarnost.

Purgy u tu definiciju gay osoba ne spadaju oni.... Medvjedići ..kak ih više zovu...XD
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty497 / 999497 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet vel 10, 2012 1:35 pm

Purgy je napisao/la:Koliko sam ja čuo/čitao, biti peder je zapravo bolest.
Doslovno.

Muško djete se rodi sa viškom ženskih hormona, te si zabrije da je žensko. Pogledajte ih sve kako se oblače, paze na obrve, trepavice, dlake na nogama...

Isto kao ako ste vidjeli dvije lezbe u gradu... Mislim, prave, ne ove kaj se ljube samo da bi mene iznervirale misa... Uvijek jedna izgleda kao muško. Polučelava, tetovirana, taice ili nedaj bože štikle su im strani pojam...

Tako da, u većini slučajeva nisu oni krivi.

Primjećujem da ima tu homofoba, ali kako vam je lijepo vidjeti dvije žene, a dva muškarca odvratno?

Hm tebi je ljepo vidjeti da si dva muskarca zabijaju onu stvar odostraga ? ajd super kiša
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet vel 10, 2012 1:53 pm

Nisi mi odgovorio.

Kako je prihvatljivo vidjeti dvije žene zajedno, a dva muškarca ne?

Jesi ti imao neugodnih iskustava sa muškim pripadnicima homoseksualne skupine ljudi?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pet vel 10, 2012 1:59 pm

spaljo je napisao/la:

Hm tebi je ljepo vidjeti da si dva muskarca zabijaju onu stvar odostraga ? ajd super kiša

hh1 hh1
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty39 / 99939 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet vel 10, 2012 2:45 pm

Purgy je napisao/la:Nisi mi odgovorio.

Kako je prihvatljivo vidjeti dvije žene zajedno, a dva muškarca ne?

Jesi ti imao neugodnih iskustava sa muškim pripadnicima homoseksualne skupine ljudi?

Nisam imao nikakvih problema sa takvim ljudima . Opet ti kazem , tebi je ljepo vidjeti 2 frajera kako si ga turaju od iza ako je, drago mi je da te to veseli, a zenske osobe jedino mogu gurati vibrator ili prstice ili one loptice na lancu itd, a isto tako kada vidis zensku osobu koja se ljubi s drugom zenskom osobom onda je to napaljujuce , to je u nama , ali kada viis dvije muske osobe da se cmakaju i uvaljuju si jezik boga mi to nije ni za pogledat a kamoli gledat. A ista tako kako za 2 muska tako i za dvije zenske nebi im nikada po mome dozvolio da imaju djete, tj da posvoje djete.

1. Ako se djete odgaja medju amisima- biti ce amis a ne neki tehnofreek
2. Ako se djete od rodjenja odgaja da bude sljepi vjernik , biti ce upravo tu, sljepi vjernik
3. Ako se djete odgaja da bude budala i da maltretira okolo sebe ostale to ce upravo i raditipa isto tako ako su djetetu tata i tata("mama") pederi odgajat ce djete tako jer su i oni sami takvi pa ce i djete biti upravo to a ne nesto drugo.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pet vel 10, 2012 3:15 pm

A što ako dva muškarca koja se žvale napaljuje žene? Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 555879
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet vel 10, 2012 3:21 pm

spaljo je napisao/la:

Nisam imao nikakvih problema sa takvim ljudima . Opet ti kazem , tebi je ljepo vidjeti 2 frajera kako si ga turaju od iza ako je, drago mi je da te to veseli, a zenske osobe jedino mogu gurati vibrator ili prstice ili one loptice na lancu itd, a isto tako kada vidis zensku osobu koja se ljubi s drugom zenskom osobom onda je to napaljujuce , to je u nama , ali kada viis dvije muske osobe da se cmakaju i uvaljuju si jezik boga mi to nije ni za pogledat a kamoli gledat. A ista tako kako za 2 muska tako i za dvije zenske nebi im nikada po mome dozvolio da imaju djete, tj da posvoje djete.

1. Ako se djete odgaja medju amisima- biti ce amis a ne neki tehnofreek
2. Ako se djete od rodjenja odgaja da bude sljepi vjernik , biti ce upravo tu, sljepi vjernik
3. Ako se djete odgaja da bude budala i da maltretira okolo sebe ostale to ce upravo i raditipa isto tako ako su djetetu tata i tata("mama") pederi odgajat ce djete tako jer su i oni sami takvi pa ce i djete biti upravo to a ne nesto drugo.

Pa ja te pitam, koja je razlika?
Zašto se uvijek spominju pederi, a lezbe se smatraju super privlačnima?
Sam sebe negiraš tri puta u jednom postu. Treba i to znat.

I, jel mogu dvije cure posvojit dečka?
Kaj, odgojit će ga da postane lezba?
spam
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet vel 10, 2012 3:38 pm

Purgy je napisao/la:

Pa ja te pitam, koja je razlika?
Zašto se uvijek spominju pederi, a lezbe se smatraju super privlačnima?
Sam sebe negiraš tri puta u jednom postu. Treba i to znat.

I, jel mogu dvije cure posvojit dečka?
Kaj, odgojit će ga da postane lezba?
spam

Napisao sam ljepo, da je to u prirodi muskoj da je ok vidjeti dvije zenske kako se "bare" al ne sad i da posvoje osobu, jer djete ce imati traume u skoli i okolo.
I koji tocno dio ne razumijes ili se samo volis pokazati pametnim pa kao ne razumijes post ?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet vel 10, 2012 3:42 pm

U Gay paradi sudjeluju i muškarci i žene.

I nikako da mi odgovoriš, kako je prihvatljivo vidjeti lezbe (Osim sta si rekao da je to u muskoj prirodi, i to, recimo, nije nastrano, bolesno i sl.), a pedere treba ubit, streljat, ili u najmanju ruku kamenovat te ih poslat na goli otok.

Logika?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet vel 10, 2012 4:04 pm

Purgy je napisao/la:U Gay paradi sudjeluju i muškarci i žene.

I nikako da mi odgovoriš, kako je prihvatljivo vidjeti lezbe (Osim sta si rekao da je to u muskoj prirodi, i to, recimo, nije nastrano, bolesno i sl.), a pedere treba ubit, streljat, ili u najmanju ruku kamenovat te ih poslat na goli otok.

Logika?

Dali si ti igdje, al apsolutno igdje vidio da sam ja napisao da bi pedere trebalo streljati, kamenovati ubiti i slicno ? Nigdje, ja sam samo rekao da im nebi nikada dozvolio da posvoje dijete, ok nek su u braku , al da bi im dao dijele nebi nikada, a kaj se tice parade, ista stvar. Uskoro ce biti normalno da zoofili naprave svoju paradu jer su po tvome drugaciji, pa i to bi trebalo biti normalno da se prihvati.
A kaj se tice razlika izmedju lezbijskog para i pederskog para je u tome sto et kaj je privlacnije vidjeti zenske osobe kako se bare nego muske, em da i djete odraste musko u lezbijskom paru bio bi jos odlucniji bariti zenu a ne kao u pederskom paru gdje musko dijete vidi i gleda cijeli zivot kako se 2 muskarca maze itd. Ali u oba slucaja bi dijete u skoli imao traume jer bi ga se zadirkivalo, maltretiralo itd.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub vel 11, 2012 6:57 am

Jebate irud o stražnjičarima 74 sranice postova, zato nam država i ode u qurac jer se samo priča o političarima i stražnjičarima
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sub vel 11, 2012 11:16 am

I o Srbima, ne zaboravi da imamo jednu temu o njima preko 100 stranica.
Partizani, ustaše i tako to...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub vel 11, 2012 4:53 pm

smajlić , kak mi je to promaklo , imaš fulll pravo
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 15, 2012 4:02 pm

Naravno tema je interesantn jer svakome od nas čući jedan mali peder i upravo oni koji se najviše opiru, u dubini duše znaju da su pederčine Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty700 / 999700 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by morbuss čet oľu 08, 2012 9:09 am

Evo čujem za novu paradu u Splitu 9. lipnja. Ma super, takvo nešto nedostaje ovom gradu. Samo molim domaće homoseksualce da dignu glas i preuzmu stvar u svoje ruke. Ja živim u ovom gradu i koliko mi je poznato nisam homo, ali čitajući neke prethodne komentare malo sam se zamislio pa ću nastojat dodatno izanalizirati stvar.
Protiv homoseksualaca nemam ništa, neka ljudi, imaju svoj izbor i način života i to je sve ok i prihvatljivo dok ne počnu maltretirati sve oko sebe navodnim paradama ljubavi, veselja, tolerancije, uvažavanja i sl. Nedaj bože da bi oni provocirali, ma neeeee, di bi oni to tako tolerantni. Ajde dobro, to ih ne sprečava da u svojoj povorci u jednom ipak po tom pitanju konzervativnom Splitu nose slike osoba koje se tako ne deklariraju što ja smatram ipak provokacijom.
Prošlogodišnja proslava dotičnih osoba je organizirana od strane likova koji s ovim gradom nemaju ništa, ali su našli vezu u jednoj udruzi građana koja u biti nije prvenstveno homoseksualna, te su se udostojili pokušati izvršiti invaziju svojih po meni bolesnih stavova u ovu sredinu. Prošli su kako su prošli. Nije mi drago, ali sam tada bio ponosan na svoj grad i reakciju građana. Da su to učinili lokalni homoseksualci u traženju nekih svojih realnih prava ja bi im se pridružio i stao uz njih, a ove interventne borbene homo jedinice koje imaju taktiku miloševićevih jogurt revolucija treba pobacati u more. Lani nisam bio na rivi, a ove godine ću otići iz prkosa iako mislim da će taj dan u Splitu biti uvedeno izvanredno stanje, policijski sat i da će dotične nakaze (ne po stavovima i orijentaciji, već po ponašanju) čuvati policija iz svih županija lijepe naše i da im nećeš moći prići ni s kopna, zraka ili mora.
morbuss
morbuss
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 24.02.2012
Broj postova : 83
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 39
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. čet oľu 08, 2012 9:22 am

morbuss je napisao/la:
Prošlogodišnja proslava dotičnih osoba je organizirana od strane likova koji s ovim gradom nemaju ništa

Da su to učinili lokalni homoseksualci u traženju nekih svojih realnih prava ja bi im se pridružio i stao uz njih, a ove interventne borbene homo jedinice koje imaju taktiku miloševićevih jogurt revolucija treba pobacati u more.

Lokalni traže svoja prava, pa ih se ne čuje.
Niti ih se smije vidjeti.
Niti znati za njih.
A i da se jave samo malo glasnije od šapata i na svjetlu dana, jopet bi završili u moru.
Razbijene ćelenke.
Ljudi misle ako ih se ne čuje, ako se skrivaju, da ne postoje.
Krivo.
Oni su tu. Oni su realnost.
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty74 / 99974 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by morbuss čet oľu 08, 2012 9:30 am

Točno tako, oni su tu i oni su realnost. I tko ih dira. Nitko. Svatko tko živi u ovom gradu je toga svjestan i pozaje najmanje nekoliko homoseksualaca, pa ih nema u crnim kronikama više nego u nekim drugim sredinama. I u čemu su oni to zakinuti. Šta oni traže. Dobro, generalno traže pravo na zasnivanje bračnih odnosa, nasljedno pravo i sl , što im treba omogućiti, zašto ne. Pravo na usvajanje djece im ipak nebih dao, nije prirodno, neka si naprave djecu, fizički su za to predodređeni. Ali skupiti se iz drugih krajeva lijepe naše, susjednih zemalja, pa i nekih kvazi europskih homo institucija i doći ovamo s očitom namjerom provokacije nije u redu. Neka naprave takvu paradu u Teheranu npr.
morbuss
morbuss
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 24.02.2012
Broj postova : 83
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 39
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. čet oľu 08, 2012 9:43 am

morbuss je napisao/la: Neka naprave takvu paradu u Teheranu npr.

Nije nama Teheran uzor.
U EU mi idemo.
Takve parade su sasvim normalne i ntko ih ne doživljava kao provokaciju, čak i u Ljubljani, a da ne govorimo o Berlinu, Amsterdamu...

Primitivizam i netolerancija su glavni uzrok neprihvaćanja parada.
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty74 / 99974 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics