Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 40.
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
jednostavno je jadna ta naša zemlja... da rusija i srbija brane te parade a mi ne...
danas na misi je župnik to spomenul, ineče nebi ja ni znal, i za njih rekel da su bolesnici... i to kak su dobili batina u rusiji i beogradu...
danas na misi je župnik to spomenul, ineče nebi ja ni znal, i za njih rekel da su bolesnici... i to kak su dobili batina u rusiji i beogradu...
fernando torres- Junior
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 984
Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
Veći su bolesnici oni što su ih tukli, nego li gayevi, a bome ni taj tvoj pop nije velike pameti...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
I da,glupo mi je kad neko tuče pedera samo zato jer je peder,to nije uredu,zamisli kak bi bilo kad bi svi pederi tukli ove koji nisu pederi
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ja bi baš išla! ko će samnom?
stidljiva ljubičica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija : 81
Započeo/la tema :
stidljiva ljubičica je napisao/la:ja bi baš išla! ko će samnom?
Ja ću....
Započeo/la tema :
Ima jedna prića iz 2 sv.rata, gdje je jedan čovijek englez,- genijalac- uspio probiti njemačku šifru, pa su tako englezi znali gdje su postavljene mine u moru,
takoj indirektno spašeno tisuće i tisuće života, ali problem je bio što je genijalac bio homić i to nije skrivao- u engleskoj je u to vrijeme zakon strogo osuđivao tu ljudsku devijaciju,- pa je čovijek dbio na izbor dvije alternative- ili da se podvrgne kastraciji ili hormonalnoj terapiji-
Izabrao je ovo drugo- i poćele su mu rasti sise- i ostale promjene, i genijalacje izvršio suicid!
Danas si homoseksualci pribvljaju pravo da budu agresivni- zakon ih više ne smatra ljudima drugog reda, nitko im ne nameće drakonske kazne-po zakonu mogu napraviti poslovni ugovor sa partnerom ( koji je po meni pošteniji od institucije braka); ali ne
oni imaju potrebu za egzibicionizmom, moraju svima nabiti na nos da je guranje penisa u govna normalno, ili korištenje silikonskog kuca!
Ja prihvaćam njihovu perspektivu da su za sebe u pravu, ali gadi mi se kada tvrde da su za mene u pravu!
Njihovo ponašanje mogu komparirati sa ponašanjem crkava i tako ih i doživljavam!
takoj indirektno spašeno tisuće i tisuće života, ali problem je bio što je genijalac bio homić i to nije skrivao- u engleskoj je u to vrijeme zakon strogo osuđivao tu ljudsku devijaciju,- pa je čovijek dbio na izbor dvije alternative- ili da se podvrgne kastraciji ili hormonalnoj terapiji-
Izabrao je ovo drugo- i poćele su mu rasti sise- i ostale promjene, i genijalacje izvršio suicid!
Danas si homoseksualci pribvljaju pravo da budu agresivni- zakon ih više ne smatra ljudima drugog reda, nitko im ne nameće drakonske kazne-po zakonu mogu napraviti poslovni ugovor sa partnerom ( koji je po meni pošteniji od institucije braka); ali ne
oni imaju potrebu za egzibicionizmom, moraju svima nabiti na nos da je guranje penisa u govna normalno, ili korištenje silikonskog kuca!
Ja prihvaćam njihovu perspektivu da su za sebe u pravu, ali gadi mi se kada tvrde da su za mene u pravu!
Njihovo ponašanje mogu komparirati sa ponašanjem crkava i tako ih i doživljavam!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
meni ide na nerve da bilo tko javno pokazuje spolne organe, bilo hetero, bilo homo
a ovo, pa šta se ne bi šetali, smijat ćemo se nemoramo podržavat pišonje u zraku
nemam nešto protiv samo nek su kulturni, nek se skuliraju, i nek mi ne diraju tipa jer će dobit po kostima!
a ovo, pa šta se ne bi šetali, smijat ćemo se nemoramo podržavat pišonje u zraku
nemam nešto protiv samo nek su kulturni, nek se skuliraju, i nek mi ne diraju tipa jer će dobit po kostima!
Započeo/la tema :
& ma bravo, njihov cilj je da se napravi što veća gužva, po mogućnosti i koji incident, i da se onda to danima poteže po novinama!
Moje mišljenje je da ih treba ignorirati!- ljubićice- žalosno je ako ti trebaju gay parade kako bi uživala u šarenilu i socijali!
Moje mišljenje je da ih treba ignorirati!- ljubićice- žalosno je ako ti trebaju gay parade kako bi uživala u šarenilu i socijali!
Započeo/la tema :
treba bacit bombu u tu paradu kad bude
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
A na anti-gay paradu koja će se održati istog dana? Njima medalja hrabrosti...??
Započeo/la tema :
e da, to bi bio hepening koji bi jedva dočekali!THUNDER_DINIX je napisao/la:treba bacit bombu u tu paradu kad bude
Započeo/la tema :
pa nije ni to od njih u redu. nisam za ni jednu od te 2 parade
Započeo/la tema :
:S: svašta...tanuki je napisao/la:
ostala sam bez riječi...
Započeo/la tema :
Joj, pa kog je briga a pedere i lezbe- treba ih ignorirati- svako slovo o njima, pa čak i u ovom forumu je njihova pobjeda,prop_ovednik je napisao/la:A na anti-gay paradu koja će se održati istog dana? Njima medalja hrabrosti...??
zato ja više ni slova!
Započeo/la tema :
Ovo se odnosilo na ideju da se baci bomba na gej paradu.
Započeo/la tema :
ma pedere treba prebit, antigejeve poslat kuc i super
Započeo/la tema :
meni je totalno svejedno oće li biti lezbi pedera i kako će se i na koji način netko voliti u svom krevetu i svom domu
neke stvari doduše ipak nisu zaslužili, a to je potomstvo, jer ga na prirodan način nemogu dobiti
ali šta, ljudi je na svitu ipak puno, nećemo sad svi forsirati po desetoro dice
osim u nas Hrvata
tu u nas radi toga triba zabranit pederluk i forsirat da se svi požene i dobiju hrpu male pametne dica koja će sva ići na besplatne fakultete i donijeti procvat ovoj državi
inače su mi skroz simpatični
neke stvari doduše ipak nisu zaslužili, a to je potomstvo, jer ga na prirodan način nemogu dobiti
ali šta, ljudi je na svitu ipak puno, nećemo sad svi forsirati po desetoro dice
osim u nas Hrvata
tu u nas radi toga triba zabranit pederluk i forsirat da se svi požene i dobiju hrpu male pametne dica koja će sva ići na besplatne fakultete i donijeti procvat ovoj državi
inače su mi skroz simpatični
Započeo/la tema :
Rekao sam više ni slova, ali ti oćito ne kužiš što sam napisao-
baciti bombu na gay paradu bi bila njihova pobjeda, i baš je to ono što žele!
i uopće nije bitno što bi poginuli nekakvi klinci, ali bilo super jer bi se pisalo . ćitalo i objavljivalo u svim svjetskim medijima!
baciti bombu na gay paradu bi bila njihova pobjeda, i baš je to ono što žele!
i uopće nije bitno što bi poginuli nekakvi klinci, ali bilo super jer bi se pisalo . ćitalo i objavljivalo u svim svjetskim medijima!
Započeo/la tema :
....budu i moji izasli pa ce biti guzenja
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
ja da vidim 2 pedera kak šetaju gradom i drže se za ruku,ja bi crkla od smijeha sigurno :crkavam:
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ogavno ^^
Započeo/la tema :
...pa to ti je bas slatko...pa si jezike uvale malo ..
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
ja njih razumim. meni se isto sviđaju dečki. i ja sam peder
Započeo/la tema :
fernando torres je napisao/la:jednostavno je jadna ta naša zemlja... da rusija i srbija brane te parade a mi ne... :ij:
baš je pravi našao komentirat...
još nisam odlucila šta mi je strašnije.
karneval pod duginim bojama, slican "spomeniku kulture" - brazilskom karnevalu...ili povorka licemjernih popova i upravo navucenih pokorničkih lica skrušenog stada dok ulicama u procesijama nosaju razne dijelove mrtvaca, kostiju i pelenica.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
procesija u kojoj se nose kosti svete rozalije (za koje je inace dokazano da su zapravo kosti jarca...lol ali ih to nije omelo)
nosanje prastare krpe koja se vodi pod - isusove pelenice...
po dubrovačkom stradunu...
gay pride
hm...uisitnu, ko je degutantniji
nosanje prastare krpe koja se vodi pod - isusove pelenice...
po dubrovačkom stradunu...
gay pride
hm...uisitnu, ko je degutantniji
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 40.