Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
damfisk je napisao/la:Čekaj malo, čekaj malo... Ma šta to ona kao supruga ne mora? Šta to točno, nisam te baš najbolje razumio?
Daj pojasni to malo, jer mi se čini da si opet provalio glupost.
Meni bi to bila prva nekretnina i bio bi oslobođen poreza ali ona putem nasljedstva ima dio nekretnine i ako bi joj želio pokloniti dio kuće da se i ona upiše na nekretninu onda ona mora platiti porez. Ako se vjenčamo prije kupnje onda nema problema s tim stvarima i nije niti bitno ako je upisana ili ne.
Možda sam krivo informiran, ti si pravnik pojasni mi.
Dawor- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija : 99
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
ja ču ti objasniti,Dawor je napisao/la:damfisk je napisao/la:Čekaj malo, čekaj malo... Ma šta to ona kao supruga ne mora? Šta to točno, nisam te baš najbolje razumio?
Meni bi to bila prva nekretnina i bio bi oslobođen poreza ali ona putem nasljedstva ima dio nekretnine i ako bi joj želio pokloniti dio kuće da se i ona upiše na nekretninu onda ona mora platiti porez. Ako se vjenčamo prije kupnje onda nema problema s tim stvarima i nije niti bitno ako je upisana ili ne.
nema šanse da izbjegneš davanja državi-
i ja živim u kući mojih roditelja, i kada su umrli ja sam nasljedio tu kuću koja je oduvijek bila moja, ali država hoče svoju lovu, a ti se možeš jebat!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/06/13/0950006.html?pos=n0
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ja ču ti objasniti,
i ja živim u kući mojih roditelja, i kada su umrli ja sam nasljedio tu kuću koja je oduvijek bila moja, ali država hoče svoju lovu, a ti se možeš jebat!
Znači gay sex u jednom licu.
Dawor- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija : 99
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:Ne treba ih kastrirati nego zabraniti te parade,ova je bila toćno
tempirana jer se znalo kako će završiti,moglo je biti i 4 000 policajaca
isto bi bilo
ti si jedan od onih koji misle i da je žena sam kriva ako je silovana jer je hodala polugola, pa se nekom idiotu digo, jel da?
fuj!
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Dawor je napisao/la:damfisk je napisao/la:Čekaj malo, čekaj malo... Ma šta to ona kao supruga ne mora? Šta to točno, nisam te baš najbolje razumio?
ne trebaš joj ništa poklanjati. nekretnina može biti samo na tvoje ime, ali ako je stečena u braku ili izvanbračnoj zajednici (pod uvjetom da je to dokazivo, npr. istom adresom stanovanja), ona jednakim dijelom pripada i njoj.
Započeo/la tema :
i da, tanuki priča o nasljedstvu na koji se plaća porez, a ti o darivanju.
da su tanukijevi roditelji prije smrti njemu darovali tu kuću, on ne bi trebao platiti porez.
da su tanukijevi roditelji prije smrti njemu darovali tu kuću, on ne bi trebao platiti porez.
Započeo/la tema :
neznam po kojem zakonu niti u kojoj državi tanuki plaća porez, al ovo jednostavno nije istina,eva kant je napisao/la:i da, tanuki priča o nasljedstvu na koji se plaća porez, a ti o darivanju.
na nasljedstvo se porez NE PLAĆA, bar ne ako djete nasljeđuje roditelje.
Gost- Gost
kako ne, prošle godine mi je umro tata pa smo imali za platiti nekakav porez na ostavštinu.
Započeo/la tema :
sad baš gledam zakon koji kaže da se porez ne plaća, ali koji smo mi kiki platili onda? znam da se točno odnosilo baš na stan jer se procijenjivala vrijednost i onda je još ispalo da je neznatna razlika naslijediš li kuću od 300 kvadrata ili stan od 100.
uglavnom, nešto se sigurno plaća, a šta točno više ne znam.
uglavnom, nešto se sigurno plaća, a šta točno više ne znam.
Započeo/la tema :
neznam eva što si platila, ali porez na promet nekretnina sigurno znam da se u ovom slučaju ne plaća, jedino što se plaća je ostavinska rasprava i provedba rješenja u gruntovnici, neznam točno da li treba i neke takse u katastru ali to sve skupa je nekuh parsto kuna troškova.
Gost- Gost
ma kakvih parsto kuna, više tisuća kuna. i taj iznos se određivao na osnovu vrijednosti stana.
nažalost ovdje nemam te uplatnice, ali kad odem dole krajem mjeseca ću pogledati, jer me baš zanima o čemu se točno radilo.
nažalost ovdje nemam te uplatnice, ali kad odem dole krajem mjeseca ću pogledati, jer me baš zanima o čemu se točno radilo.
Započeo/la tema :
marko je napisao/la:ili neonacističke skupove u kojima su svi obučeni u crno sa kalašovim fotkama i ustaškim kapama .....
to je još gore ......
a ponosni očevi vode djecu na takve skupove koji veličaju neke pizdarija ......
to je ok , pohvlano
Kakve veze sad imaju pederi i neonacisti, doduše ipak moram priznati da si i pravu.
Naime, peder bal (čitaj gay parada) je isto kao i neonacistička povorka ponosa i jedni i drugi traže pozornosti u meidjima i javnosti , i jedni i drugi imaju neprijatelja tj protivnika, i jedni i drugi su nešto nenormalno u uobičajenim (čitaj večini) ljudskih razmišljanja, i jedni i drugi imaju neke svoje simbole, i jedni i drugi misle da su u pravu a u biti i jednima i drugima je bolje da se sruže u svojim malim krugovima bez uznemiravanja ostatka javnosti jel kako sam psovao pedere za vrijeme njhove parade zbog zatvaranja prometa isto tako bi psovao i neonaciste jer narod je izmislio pločnik (nogostup) za kretanje pješaka a cesta je namjenjena kretanju vozila i svako blokiranje ceste je ograničavanje slobode kretanja nekome drugome ali to ne zanima niti pedere, niti lezbače niti neonaciste boli njih spolni organ za to kaj netko možda mora nekam hitno otići i iz njegovog poreza se izdvaja za te njihove udruge bolesnih umova.
Da bolesnih umova, i jednima i drugime je pod hitno potrebna stručna pomoč kako onima koji pod imenom ljubavi pokušavaju nagurati neke svoje iskrivljene seksualne ideje tako i onima koji pokušavaju naturiti arijevski čiste nacije dakle iz jedne krajnosti u drugu , bolesno željni javne pažnje i jedni i drugi ne zaslužuju moju pažnju tako dugo dok ne ometaju neka moja prava a to je kako sam već rekao pravo na slobodu kretanja i slično.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Na neonacističke skupove koje spominje marko nitko ne baca kamenje kao na homiće koji paradiraju. Ne kažem da te neonaciste treba kamenovat ali ipak nacisti su u prošlosti činili zločine a gejevi su smo bili žrtve tih zločina ili bili proganjani.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Slažem se. Ali većini ljudi se pederi gade više nego bilo koji drugi ljudi upravo zato što kad zamisliš taj čin jebavanja između dva muška, ogadi ti se život.Teo je napisao/la:Na neonacističke skupove koje spominje marko nitko ne baca kamenje kao na homiće koji paradiraju. Ne kažem da te neonaciste treba kamenovat ali ipak nacisti su u prošlosti činili zločine a gejevi su smo bili žrtve tih zločina ili bili proganjani.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Dawor je napisao/la:
Meni bi to bila prva nekretnina i bio bi oslobođen poreza .
ovisno o kakvoj je nekretnini riječ , za prvu nekretninu si djelomično oslobođen poreza , računaju
ti za vas dvoje do 60 m 2 stambenog prostora , 40 m2 za tebe i plus 20 m2 za drugu osobu , sve preko plačaš , ako je kuča sa zemljištem , računaju do 400 m2 , sve preko te kavdrature plačaš zemljišta , dvorišta plačaš ....
tanuki je napisao/la: ja ču ti objasniti,
nije istina , ja sam nadsljedio od pokojnog oca dio kuče u zd .....
pošto mi je to otac , prvo koljeno kako oni gledaju , nisam apsolutno ništa morao platiti , to je bilo prije tri godine , jel tek tada sam se išao zajebavati sa time , prije uređenja .........
Gabrijel je napisao/la:neznam eva što si platila, ali porez na promet nekretnina sigurno znam da se u ovom slučaju ne plaća, jedino što se plaća je ostavinska rasprava i provedba rješenja u gruntovnici, neznam točno da li treba i neke takse u katastru ali to sve skupa je nekuh parsto kuna troškova.
Neu je napisao/la:Slažem se. Ali većini ljudi se pederi gade više nego bilo koji drugi ljudi upravo zato što kad zamisliš taj čin jebavanja između dva muška, ogadi ti se život.
ne znam mei se više gade upravo ti koju briju na ustaše , koji svojoj maloj djeci crne legije prikazuju kao nešto pohvalno , koji maksa luburiča koji je bio zapovijednik logora jasenovac slave ko heroja , meni se to gad , a koliko ima ponosnih očeva koji svoju djecu vode na te neke skupove , još ih onako malene obuku u neku crninu , maje sa kojekakvi simbolima ...
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Započeo/la tema :
Slažem se, ni meni se to ne sviđa. Užas. Takvim roditeljima treba zabranit odgoj djece.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
krme kakve veze ima Luburić sa paradommarko je napisao/la:ne znam mei se više gade upravo ti koju briju na ustaše , koji svojoj maloj djeci crne legije prikazuju kao nešto pohvalno , koji maksa luburiča koji je bio zapovijednik logora jasenovac slave ko heroja , meni se to gad , a koliko ima ponosnih očeva koji svoju djecu vode na te neke skupove , još ih onako malene obuku u neku crninu , maje sa kojekakvi simbolima ...
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
sada ču ti ja napisat kakv veze ima ....
gledaj tebi je maks luburič , ante pavelič , crnac Jure , to su teb heroji .
a povjesno gledano zličinci , ubjice , a ti ih slaviš kao heroje .....
i oni su ti kao takvi prihvatljivi ....ali jasno mi je jel ste u stranku primili međunarodnog terorista koji je oteo avion i to kao počasnog člana stranke , sramota ....
pa dok su vaše parade neonacizma pod okriljem koncerata upitini glazbenika vrlo dobrodošle , ma nisu to glazbenici to su neki muzikanti ,
na kojima sve veliča , slavi taj režim NDHzije ....
što je totalna sramota ......to je sramota za hrvatsku i njen narod .
neki ljudi vam nisu prihvatljivi iako nitkome ništa ružno ne rade .....
nikoga nisu ubili , na nikome se nisu iživljavali ....
jedino su malo drugačije seksualne orjentacije .
nego jel to taj parlamentarizam , domokracija , uvažavnje ljudskih prava , jednakosti , kojima te uče u toj tvojoj kvazi političkoj stranci .
eto kakve veze ima ........
nije se kc ništa odmaknula od mračnog doba ona i dalje poziva na linč ...
svim ovim tekstovima pojednih svečenika koji su izašli u medije , jasno i glasno se pozvina na linč gay osoba .........
sramota .....
gledaj tebi je maks luburič , ante pavelič , crnac Jure , to su teb heroji .
a povjesno gledano zličinci , ubjice , a ti ih slaviš kao heroje .....
i oni su ti kao takvi prihvatljivi ....ali jasno mi je jel ste u stranku primili međunarodnog terorista koji je oteo avion i to kao počasnog člana stranke , sramota ....
pa dok su vaše parade neonacizma pod okriljem koncerata upitini glazbenika vrlo dobrodošle , ma nisu to glazbenici to su neki muzikanti ,
na kojima sve veliča , slavi taj režim NDHzije ....
što je totalna sramota ......to je sramota za hrvatsku i njen narod .
neki ljudi vam nisu prihvatljivi iako nitkome ništa ružno ne rade .....
nikoga nisu ubili , na nikome se nisu iživljavali ....
jedino su malo drugačije seksualne orjentacije .
nego jel to taj parlamentarizam , domokracija , uvažavnje ljudskih prava , jednakosti , kojima te uče u toj tvojoj kvazi političkoj stranci .
eto kakve veze ima ........
nije se kc ništa odmaknula od mračnog doba ona i dalje poziva na linč ...
svim ovim tekstovima pojednih svečenika koji su izašli u medije , jasno i glasno se pozvina na linč gay osoba .........
sramota .....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
krmak ovdi se piše o gay paradama a ne o logorima-usput Pavelić je za mene izdajnik-od sviju nabrojanih jedino cijenim Juru i Bobana jer su bili ratnici(eto krme da znaš-da se ne ponavljaš više)koliko si prolupo vidi se ovdi
i na tim koncertima ima izgreda,no ti si glup da se sa tobom rasp.o ovakvim temama-praščiću
i na tim koncertima ima izgreda,no ti si glup da se sa tobom rasp.o ovakvim temama-praščiću
Započeo/la tema :
koja diskreditacija sugovornika , kaj zato kaj sam upravu , kad pogledaš ti vaši koncetri i okupljanja su parada testesterona , pravih muškaraca ..........
koji mrze sve oko sebe .....
ali večinom vjernici , katolici ...........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Slažem se. Ali većini ljudi se pederi gade više nego bilo koji drugi ljudi upravo zato što kad zamisliš taj čin jebavanja između dva muška, ogadi ti se život.
Meni se život ogadi kad vidim koliko je ovo sjebana i opljačkana država, a nikad si nisam zamislio čin jebavanja dva muškarca, čisto jer mi nije privlačno.
Oni koji to zamišljaju rade to s očitim razlogom.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/06/14/0301006.html?pos=n0
slažem se s ovime....
slažem se s ovime....
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 16 / 40.