Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
Uči se, uči se!Mass je napisao/la:To što nemam svoju djecu ne znači da ne znam kako mala djeca funkcioniraju. Bio sam (i još sam) 'prisutan' u odgoju 2 djeteta, sestre i nećakinje tako da znam kako funkcioniraju
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
jena je napisao/la:SAS oprosti jos nisam upoznala dobro ljude na forumu pa neznam jel ti imas dijete, ali ako i nemas daj mi molim te reci kako bi ti objasnio svom klincu zakaj se dvoje muskaraca ili zena ljube, pipkaju ili seksaju vani?
jel bi im rekao da je to normalno ili?
Zamisli da je tvoje dijete stvarno gay, i nemože se promijeniti što ćeš učiniti po tom pitanju ?
Odreći se ga ili prihvatiti takvo kakvo je ?
Biti gay nije izbor niti odgoj, i to smo vidjeli na primjerima kada su neki roditelji stvarno se odrekli svoje djece kada su izjavili da su gay i da imaju partnera. Ti koji su se odrekli svoje djece prosto sumnjam da su ikada rekli da je biti gay normalno.
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Inace nemam nis protiv njih, ako postoje, postoje, jbga, neka su dalje od mene i sve ok, a ovu njihovu paradu ne kuzim da ga jebes, koji se kurac imaju preseravati po cesti ponosni kaj su pederi, mislim gle, dal mi imamo svoj dan gdje velicamo to kaj smo hetero ? i paradiramo po cesti zato kaj smo hetero ? Dali mormoni marsiraju zato kaj su drugacije vjere itd itd. Glume debile i provociraju narod i stanovnike, a zahvaljujuci tome et kako zavrsavajufernando torres je napisao/la:jednostavno je jadna ta naša zemlja... da rusija i srbija brane te parade a mi ne... :ij:
danas na misi je župnik to spomenul, ineče nebi ja ni znal, i za njih rekel da su bolesnici... i to kak su dobili batina u rusiji i beogradu...
Gost- Gost
Kad bi većina vas imala drugačije mišljenje o pederima tada parade ne bi bile potrebne.
Zanimljivo kako nikome ne smetaju kojekakve crkvene procesije, a ovo pederi vas tolko jebu
Zanimljivo kako nikome ne smetaju kojekakve crkvene procesije, a ovo pederi vas tolko jebu
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Crkvene procesije se odvijaju u crkvama i svetistima tipa marije bistrice a ne u svim gradovima po cijelom gradu, kad si vidio crkvenu procesiju po gradu ?Mass je napisao/la:Kad bi većina vas imala drugačije mišljenje o pederima tada parade ne bi bile potrebne.
Takve parade nisu niti potrebne, kome su one potrebne ? Tko od njih ima koristi ? osim zdravstvenih ustanova, policijskih postaja itd ?
Gost- Gost
Potrebne su pederima.
Zar procesija na Tijelovo ne ide priko čitava jebena grada, koliko me pamćenje služi?
Kad je Papa bio tu zar nije promet u čitavom Splitu bio praktički zatvoren?
Zar procesija na Tijelovo ne ide priko čitava jebena grada, koliko me pamćenje služi?
Kad je Papa bio tu zar nije promet u čitavom Splitu bio praktički zatvoren?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Kažem, kad bi ljudi pokazivali manje mržnje prema pederima, parade ne bi bile potrebne.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Prop, to sa papom je cisti idiotizam i ja to isto ne razumijem i ide mi na neku stvar
Ja ih ne mrzim al ta njihova parada nema veze s vezom
Mass je napisao/la:Kažem, kad bi ljudi pokazivali manje mržnje prema pederima, parade ne bi bile potrebne.
Ja ih ne mrzim al ta njihova parada nema veze s vezom
Gost- Gost
Možda ih ti ne mrziš, al ja pričam općenito o ljudima, a više je nego očito da ih većina ljudi mrzi.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Što su mi Mas i Prop luckasti kad ovako brane pedere, odmah se zapitam, ima li štogod među njima
Započeo/la tema :
Kako nema?Ja ih ne mrzim al ta njihova parada nema veze s vezom
Ljudi žele neka prava i žele ih dobiti na način da hodaju ulicom kako bi se pažnja obratila na njih.
To se stalno radi, zar ne?
Evo u Splitu ljudi iz Dalmacija-Vina svako malo prosvjeduju i traže svoja prava, nitko da ih mlati.
Ali s njima se ti možeš poistovjetiti, pa ti ne smetaju.
Nemorete to gledati na način "Meni je to glupo, meni to smeta!"
Ono, zakon kaže da mogu i oni to rade.
A ja ti garantiram da ne bi to radili kada narednih 10-20 puta nitko ne bi baca kamenje na njih, pritija životom i mlatija ih.
Započeo/la tema :
najbolje da i kurve odaju ulicom kako bi ih narod prihvatio i kako bi se legalizirala prostitucija ovdje. SPRDAČINA
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:
Kako nema?
Ljudi žele neka prava i žele ih dobiti na način da hodaju ulicom kako bi se pažnja obratila na njih.
To se stalno radi, zar ne?
Evo u Splitu ljudi iz Dalmacija-Vina svako malo prosvjeduju i traže svoja prava, nitko da ih mlati.
Ali s njima se ti možeš poistovjetiti, pa ti ne smetaju.
Nemorete to gledati na način "Meni je to glupo, meni to smeta!"
Ono, zakon kaže da mogu i oni to rade.
A ja ti garantiram da ne bi to radili kada narednih 10-20 puta nitko ne bi baca kamenje na njih, pritija životom i mlatija ih.
Ajde ne pricaj gluposti, ko ih mlati osim na gey paradi ? Kada si zadnji put vidio u novinama da je neki peder dobio batine ? Pa vise se ljudi ovako mlate medjusobno nego kaj se pedere napada , tko to baca kamenje po njima kada nisu na gey paradi ? nigdje nikada, ne pricaj gluposti koje nemaju veze s vezom. Isto tako ljudi prosvjeduju jer nemaju pare za jest, platiti si osnovno troskove zivota , skapavaju od gladi, krediti ih zderu itd, a ti ides to usporedjivat sa hrpom pedera koji traze kvazi neka prava ? Ma kakva to prava, da se jebu nasred ceste ? nekuzim, kakva to prava traze koja vec nemaju ???????
Pa ako cemo raditi takve usporedbe koje nemaju veze s vezom,onda i pedofili, ubojice,opovi, svi mogu na ulice traziti svoja prava i imati paradu pedofila po cesti itd , pa po tebi bi to trebalo biti normalno kaj ne ?
Gost- Gost
Neu je napisao/la:najbolje da i kurve odaju ulicom kako bi ih narod prihvatio i kako bi se legalizirala prostitucija ovdje. SPRDAČINA
U normalnim zemljama to i rade.
spaljo je napisao/la:
Ajde ne pricaj gluposti, ko ih mlati osim na gey paradi ? Kada si zadnji put vidio u novinama da je neki peder dobio batine ? Pa vise se ljudi ovako mlate medjusobno nego kaj se pedere napada , tko to baca kamenje po njima kada nisu na gey paradi ? nigdje nikada, ne pricaj gluposti koje nemaju veze s vezom. Isto tako ljudi prosvjeduju jer nemaju pare za jest, platiti si osnovno troskove zivota , skapavaju od gladi, krediti ih zderu itd, a ti ides to usporedjivat sa hrpom pedera koji traze kvazi neka prava ? Ma kakva to prava, da se jebu nasred ceste ? nekuzim, kakva to prava traze koja vec nemaju ???????
Pa ako cemo raditi takve usporedbe koje nemaju veze s vezom,onda i pedofili, ubojice,opovi, svi mogu na ulice traziti svoja prava i imati paradu pedofila po cesti itd , pa po tebi bi to trebalo biti normalno kaj ne ?
Pa jel ti čitaš što ja pišem ili samo grakćeš da grakneš?
Napisao sam upravo to, da ih mlate na gej paradama i da će ljudi i zato ići drugi put na pride.
Drugo, kad si ti točno po ulicama vidio dva muškarca da hodaju zagrljeni i tako to.
Da u Splitu tako izađu stavljam 100 kuna na to da bi ih mlatili.
Drugo, smiri se malo, može se i kulturno raspravljati i diskutirati, jel...
Traže prava na brak i prava na posvajanje.
Naravno da ne mogu. Pedofilija je, ako nisi znao, zakonom zabranjena svar. Ubojstvo isto. Pederluk nije. Vidiš razliku. Oni ne štete društvu, ovi štete.
Zadnja promjena: Prop; pet vel 10, 2012 12:05 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Ja sam protiv svega toga, ebiga, konzerva nek sam, ali to mi se ne sviđa
Započeo/la tema :
I ja sam protiv idiota na ovom svijetu, mrzim fejsbuk i gade mi se Šeks i ekipa i sve bi ih pobija pa tko te pita...
Započeo/la tema :
I ja sam, pa jebiga.Prop je napisao/la:I ja sam protiv idiota na ovom svijetu, mrzim fejsbuk i gade mi se Šeks i ekipa i sve bi ih pobija pa tko te pita...
Voljela bi da da ttaj fejsbuk propadne
Započeo/la tema :
Pa ipak, kad se skupi 10 ljudi na kavi i pričaju o statusima na fejsu ne mlatim po njima.
Dignem se i odem.
Biram svoje društvo
Dignem se i odem.
Biram svoje društvo
Započeo/la tema :
Isteklo mi vrime za edit...
Da me se ne shvati krivo, nerviraju i mene parade svake vrste i gužve koje dolaze sa njima, kao i manjak bontona očitan u javnom plazenju po drugoj osobi, ali, ili zabranimo to svima ili nikome, nemoremo bit selektivni
Da me se ne shvati krivo, nerviraju i mene parade svake vrste i gužve koje dolaze sa njima, kao i manjak bontona očitan u javnom plazenju po drugoj osobi, ali, ili zabranimo to svima ili nikome, nemoremo bit selektivni
Započeo/la tema :
Znači u javnosti ti nikad nisi plazio po drugoj osobi?
Započeo/la tema :
Dakako da jesam, bio sam i ja u glupim teenage danima
Započeo/la tema :
I dan danas sam u takvima ponekad.
Započeo/la tema :
Ma hajde, svi smo mi bili ludi i mladi, seksali se u javnosti jer je to bilo ludo i vatali se jer nas je vatala strast, ali ako moreju dečko i cura, moreju i dečko i dečko, il nemore niko, jelte..
Nije to bit teme.
Nije to bit teme.
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:
Pa jel ti čitaš što ja pišem ili samo grakćeš da grakneš?
Napisao sam upravo to, da ih mlate na gej paradama i da će ljudi i zato ići drugi put na pride.
Drugo, kad si ti točno po ulicama vidio dva muškarca da hodaju zagrljeni i tako to.
Da u Splitu tako izađu stavljam 100 kuna na to da bi ih mlatili.
Drugo, smiri se malo, može se i kulturno raspravljati i diskutirati, jel...
Traže prava na brak i prava na posvajanje.
Naravno da ne mogu. Pedofilija je, ako nisi znao, zakonom zabranjena svar. Ubojstvo isto. Pederluk nije. Vidiš razliku. Oni ne štete društvu, ovi štete.
Pa upravo i citam sto pises, po tome bi trebao svaki dan biti parada hetero jer ih je netko izmlatio jucer. Da,jesam, u zagrebu jedan i po par puta i vidio sam da ih ljudi samo odmjeravaju al bome i nisam vidio da ih je netko izudarao zato. Pa kulturno se razlovaram. Pa cekaj malo , po tebi je normalno da 2 ljudi istog spola odgaja dijete ? Kakvo to djete tocno moze ispast ako ga 2 pedera odgajaju, jedino moze ispast to kaj su i oni, i kako onda to nije stetno ? To djete nece imati familiju, niti raditi djecu nego ce opet ic na posvajanje , i to je tebi ok, ne vidis nis lose u tome ? Tebi je to super ? Pa neka, tako svi i ko bu onda radil djecu ? Chuck noris, ali s kim kada su svi pederi, hm, nemam pojma. Za brak ne kazem nis, neka se zene ili kako god oni to vec zovu, al da imaju djecu nebi nikada dopustio to, jer s time unistavaju djetetov zivot, em kaj ce to djete imati torturu kroz cijelo skolovanje a em kaj je pitanje kakav ce mentalni sklop imati i kakav ce postati. E pa vidis po tome oni stete kao i pedofilija, ubojice itd. stete tom djetetu koje ce posvojiti
Gost- Gost
zašto kažeš nekad, kad i dan danas znamo to radit?Prop je napisao/la:Ma hajde, svi smo mi bili ludi i mladi, seksali se u javnosti jer je to bilo ludo i vatali se jer nas je vatala strast, ali ako moreju dečko i cura, moreju i dečko i dečko, il nemore niko, jelte..
Nije to bit teme.
Započeo/la tema :
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 28 / 40.