Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 30 / 40.
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
Ma nije stvar primitivizma i netolerancije. Zašto bi pojam naprednosti i slobodoumlja bilo podržavanje gay parada i uživanje u njima. Ajmo se ponašati primjereno svojoj tradiciji. Nije sve što dolazi sa zapada dobro. Nismo mi Amsterdam ni Berlin, iskreno to ni ne želim biti. Jesam li zato primitivan?
Šta je to dobro, napredno, društveno afirmativno u gay orijentacij? Zašto onda ne podržavamo i pedofile koji u Nizozemskoj imaju svoju stranku i bore se za svoje stavove. Hoćemo li dizati spomenike Breviku, jer se tip zauzima za svoje stavove i sigurno ima dosta njih koji ga podržavaku i misle da je u pravu ?
Šta je to dobro, napredno, društveno afirmativno u gay orijentacij? Zašto onda ne podržavamo i pedofile koji u Nizozemskoj imaju svoju stranku i bore se za svoje stavove. Hoćemo li dizati spomenike Breviku, jer se tip zauzima za svoje stavove i sigurno ima dosta njih koji ga podržavaku i misle da je u pravu ?
morbuss- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.02.2012
Broj postova : 83
Reputacija : 6
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
morbuss je napisao/la:Ma nije stvar primitivizma i netolerancije. Zašto bi pojam naprednosti i slobodoumlja bilo podržavanje gay parada i uživanje u njima. Ajmo se ponašati primjereno svojoj tradiciji. Nije sve što dolazi sa zapada dobro. Nismo mi Amsterdam ni Berlin, iskreno to ni ne želim biti. Jesam li zato primitivan?
Eh sad, čini mi se da ti ideš iz krajnosti u krajnost.
Homoseksualci su ljudi poput nas. I ti (ili ja) smo se mogli roditi kao homoseksualci, ali niti nigdje ne stoji da i naša djeca neće biti homo.
Većina ljudi tolerira deklarativno njihovo seksualno opredjeljenje, ali u praksi to izgleda poražavajuće. Šikaniranja su prisutna u svim sferama života. Jednostavno se osjećaju kao da su drukčiji od ostalih, a nisu. I u tome je bit problema.
Njihove parade propagiraju ljubav, radost, veselje, jednakost...
I to ljude ne bi smjelo iritirati.
Iritiraju ih ljudi koji paradiraju zato jer su "drukčiji"
To je problem.
Da apsurd bude još veći, nikoga ne iritiraju divljanja nogometnih navijača, njihova razbijanja imovine, fizičko nasilje do te mjere da na njih nasrne fizički, bocom, kamenom...
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Ponavljam, nemam ništa protiv homoseksualaca, može i moje dijete biti jedno od njih i ja ću ga kao takvog prihvatiti jer to mi nije ništa stravično. Imam jako puno protiv načina na koji navodno pokušavaju izboriti svoja prava. Nikakvi agresivni pristupi umotani u miroljubivost mi nisu dobrodošli ni kod njih ni kod bilo koga drugog. I zašto to mora biti tamo di znaš da će te dočekati na nož. Da li zato što je to izazov, ma saživi u svojoj sredini i onda osvajaj druge prostore ako smatraš da je to u redu. O nogometnom huliganizmu i sl. neću ni govoriti u ovoj temi jer je normalno da je to neprihvatljivo do srži.
morbuss- Nevina dušica
Započeo/la tema :
morbuss je napisao/la:Imam jako puno protiv načina na koji navodno pokušavaju izboriti svoja prava.
Svi smo mi previše zaokupljeni sami sobom. Sve nam smeta.
Smetaju nam seljaci, radnici, raznorazni prosvjednici, pederi, smetaju nam susjedi, njihovi automobili, kućni ljubimci, Srbi...
Nitko nema niti sluha, niti vremana, niti volje da posluša svojeg, a di će tuđeg, da čuje nečiji tuđii problem, da bar sasluša, a kamoli da pomogne itd., itd...
E i tako ti se nakupi kritična masa, pa se ljudovi organiziraju i naprave blokadu ceste, ili gej paradu.
Bolja je parada, od seljačke blokade. Ima tako slatkijeh lesbica...
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Hahahaha....i ti meni kažeš da ti se čini da idem iz krajnosti u krajnost. Možda, a ti razvodnjavaš polemiku bez pardona. Ma od svega što si nabrojio ništa mi osobno ne smeta, a o svemu imam svoje mišljenje i rado ću ga iznijeti.
Kad pročitam sve što smo ovdje nabrojili, nismo ja i ti ni dijametralno različitih mišljenja, samo ih iznosimo malo drugačije, ajd ti si ka ono liberalniji, a ja sam više ono malo južnjački opičen, ali to je to...
Kad pročitam sve što smo ovdje nabrojili, nismo ja i ti ni dijametralno različitih mišljenja, samo ih iznosimo malo drugačije, ajd ti si ka ono liberalniji, a ja sam više ono malo južnjački opičen, ali to je to...
morbuss- Nevina dušica
Započeo/la tema :
jel prop glavni u paradi?morbuss je napisao/la:Evo čujem za novu paradu u Splitu 9. lipnja.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
morbuss je napisao/la:Evo čujem za novu paradu u Splitu 9. lipnja. Ma super, takvo nešto nedostaje ovom gradu.
Zar se u Splitu mora događat samo ono šta Splitu nedostaje?
morbuss je napisao/la:
Protiv homoseksualaca nemam ništa, neka ljudi, imaju svoj izbor i način života i to je sve ok i prihvatljivo dok ne počnu maltretirati sve oko sebe navodnim paradama ljubavi, veselja, tolerancije, uvažavanja i sl. Nedaj bože da bi oni provocirali, ma neeeee, di bi oni to tako tolerantni. Ajde dobro, to ih ne sprečava da u svojoj povorci u jednom ipak po tom pitanju konzervativnom Splitu nose slike osoba koje se tako ne deklariraju što ja smatram ipak provokacijom.
To šta ti osobno smatraš provokacijom nema apsolutno nikakve veze sa ustavnim pravom građana ove zemlje na slobodno okupljanje i izražavanje svojih stavova.
Primjerice, ja osobno smatram provokacijom postojanje nogometnog kluba Dinamo. Ali opet, to nema nikakve veze sa pravom građana Republike Hrvatske da za nogometni klub Dinamo javno navijaju, podržavaju taj klub i tu svoju podršku javno iskazuju.
morbuss je napisao/la:
Prošlogodišnja proslava dotičnih osoba je organizirana od strane likova koji s ovim gradom nemaju ništa, ali su našli vezu u jednoj udruzi građana koja u biti nije prvenstveno homoseksualna, te su se udostojili pokušati izvršiti invaziju svojih po meni bolesnih stavova u ovu sredinu.
Prebivalište i/ili boraviše organizatora nekog javnog događaja nema apsolutno nikakve veze sa pravom građana Republiek Hrvatske da javno iskazuju svoje stavove i da se javno okupljaju u bilo kojem mjestu na teritoriju Republike Hrvatske.
Također, pravo na javno okupljanje i na izražavanje svojih stavova jest ustavno pravo, i kao takvo ne predstavlja apsolutno nikakvu "invaziju" bilo čega.
morbuss je napisao/la:
Prošli su kako su prošli. Nije mi drago, ali sam tada bio ponosan na svoj grad i reakciju građana.
Svatko onaj tko je ponosan na nasilje, na agresiju, na javno iskazivanje mržnje i nesnošljivosti ima ozbiljnih problema sa zdravim razumom i sa shvaćanjem demokracije, prava i slobode.
morbuss je napisao/la:
Da su to učinili lokalni homoseksualci u traženju nekih svojih realnih prava ja bi im se pridružio i stao uz njih, a ove interventne borbene homo jedinice koje imaju taktiku miloševićevih jogurt revolucija treba pobacati u more.
Jesi ti znaš da je javno pozivanje na počinjenje kaznenih djela jest kažnjivo prema važećem kaznenom zakonu Republike Hrvatske?
morbuss je napisao/la:
Lani nisam bio na rivi, a ove godine ću otići iz prkosa iako mislim da će taj dan u Splitu biti uvedeno izvanredno stanje, policijski sat i da će dotične nakaze (ne po stavovima i orijentaciji, već po ponašanju) čuvati policija iz svih županija lijepe naše i da im nećeš moći prići ni s kopna, zraka ili mora.
Ukoliko zaista bude uvedeno "izvanredno stanje", onda će ono biti uvedeno da bi se zaštitilo ustavno pravo građana Republike Hrvatske na javno okupljanje i javno izražavanje svojih stavova.
A u tome nema apsolutno ništa loše.
morbuss je napisao/la:Ma nije stvar primitivizma i netolerancije.
Da, upravo je stvar primitivizma i netolerancije.
morbuss je napisao/la:
Zašto bi pojam naprednosti i slobodoumlja bilo podržavanje gay parada i uživanje u njima.
To nije pojam naprednosti i slobodoumlja.
Pojam naprednosti i slobodoumlja je pustiti ljude da na miru paradiraju.
morbuss je napisao/la:Ajmo se ponašati primjereno svojoj tradiciji.
A koja je to "naša tradicija" u ovom slučaju? Razbijanje glava pederima?
morbuss je napisao/la:Nije sve što dolazi sa zapada dobro.
Naravno da nije. Ali nije sve ni loše.
morbuss je napisao/la:
Nismo mi Amsterdam ni Berlin, iskreno to ni ne želim biti. Jesam li zato primitivan?
Jesi.
morbuss je napisao/la:
Šta je to dobro, napredno, društveno afirmativno u gay orijentacij?
Ja mislim da u pederluku nije ništa ni dobro ni afirmativno.
Ali sam uvjeren da je puno toga dobrog i afirmativnog u dopuštanju ljudima da se javno okupe i izraze svoje stavove. Baš kao šta im to Ustav ove zemlje garantira.
morbuss je napisao/la:
Zašto onda ne podržavamo i pedofile koji u Nizozemskoj imaju svoju stranku i bore se za svoje stavove.
Homoseksualnost nisu pedofilija, niti je pedofilija homoseksualnost. Ako već imaš namjeru raspravljat o ovoj temi, trebao bi barem razlikovat ta dva pojma.
morbuss je napisao/la:
Hoćemo li dizati spomenike Breviku, jer se tip zauzima za svoje stavove i sigurno ima dosta njih koji ga podržavaku i misle da je u pravu ?
Homoseksualci nisu višestruko ubojstvo, niti je višestruko ubojstvo homoseksualnost. Ako već želiš raspravljat o ovoj temi, trebao bi barem razlikovat te pojmove.
morbuss je napisao/la: a ja sam više ono malo južnjački opičen, ali to je to...
Nisi ti "malo južnjački opičen", nego si ti zadrt i primitivan, a tu svoju zadrtost i primitivizam pokušavaš upakirat u "južnjački temperament", iako to sa jugom i sa temperamentom nema veze.
Zadrtosti i primitivizma ima na svim stranama svijeta.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Hehehe....mogu li na ovo odgovoriti iza vikenda sad mi se ne da.
Btw...gay parade oblika, načina i svrhe poput lanjske u Splitu su najobičnija tragikomedija i provokacija.
Btw...gay parade oblika, načina i svrhe poput lanjske u Splitu su najobičnija tragikomedija i provokacija.
morbuss- Nevina dušica
Započeo/la tema :
a u čemu ti momci hodaju na paradama?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
morbuss je napisao/la:Hehehe....mogu li na ovo odgovoriti iza vikenda sad mi se ne da.
Razumin te... Malo je obilatiji post, masu je materijala, triba to i pročitat... I ja san se satra dok san ga napisa, mogu mislit kako je tek bilo za pročitat.
morbuss je napisao/la:Btw...gay parade oblika, načina i svrhe poput lanjske u Splitu su najobičnija tragikomedija i provokacija.
Svaki je prosvjed u svojoj biti provokacija.
Kvaka je u tome da demokracija dopušta provokaciju, jer je provokacija neotuđivo pravo svakog građanina. Bez obzira je li on peder, crnac, Srbin, troglodit ili nešto još gore...
Razumiš?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:a u čemu ti momci hodaju na paradama?
u tangama
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
kaj znaš iz iskustva
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
http://www.jutarnji.hr/-djecu-u-skoli-vise-necemo-uciti-da-je-homoseksualnost-nastrana-bolest-/1019932/
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
[quote="damfisk"]
To šta ti osobno smatraš provokacijom nema apsolutno nikakve veze sa ustavnim pravom građana ove zemlje na slobodno okupljanje i izražavanje svojih stavova.
Primjerice, ja osobno smatram provokacijom postojanje nogometnog kluba Dinamo. Ali opet, to nema nikakve veze sa pravom građana Republike Hrvatske da za nogometni klub Dinamo javno navijaju, podržavaju taj klub i tu svoju podršku javno iskazuju.
Prebivalište i/ili boraviše organizatora nekog javnog događaja nema apsolutno nikakve veze sa pravom građana Republiek Hrvatske da javno iskazuju svoje stavove i da se javno okupljaju u bilo kojem mjestu na teritoriju Republike Hrvatske.
Također, pravo na javno okupljanje i na izražavanje svojih stavova jest ustavno pravo, i kao takvo ne predstavlja apsolutno nikakvu "invaziju" bilo čega.
Evo me, ajme oprosti što me dugo nije bilo. Evo sam malo quote-ao, ali mi se neda sve, brate, pretjerao si. Imam dojam da nisi htio shvatiti bit mog izlaganja sagledavajući cijeli kontekst mojih postova, već ti je draže bilo izvlačiti rečenice iz konteksta i donositi svoje stereotipne zaključne neoliberalnog predznaka temeljene na zakonima, podzakonskim aktima, ustavu i sl. Da si malo razmislio u kontekstu poznavanja sredine u kojoj i ti živiš, ako je to točno, shvatio bi da u meni nema takve agresivnosti koja bi opravdavala nasilje nad ljudima po bilo kojoj osnovi. Ali, imam pravo izraziti svoje mišljenje i stavove, i ponavljat ću ih ako treba stalno i gdje to treba.
Nemam se namjeru sad tu nešto opravdavati za izneseno jer iza svega čvrsto stojim i pitam se ima li smisla tebi objašnjavati iznova nešto što možeš shvatiti ako se ohladiš i par puta ponovo pročitaš što sam napisao.
Nisi shvatio moje viđenje tradicije i kulture ovog podneblja, nema veze, preporučam gledanje kultnih serija Miljenka Smoje "Naše malo misto" i "Velo misto".
Nisi shvatio ni moju aluziju na "bacanje u more", već si je protumačio kao pozivanje na nasilje, sad se stvarno pitan gdje ti živiš, je si li stvarno moj sugrađanin ili možda jesi ali te sram grada u kojem živiš i njegovih stanovnika. Pa bar tebi ne bi trebalo objašnjavati kako mi ovdje dišemo, razmišljamo, živimo i u kojim granicama se kreće naša imaginacija. Jesi li čuo za Smoju, Tomu Bebića, Pajdu, Žilu i da ne nabrajam.
Ma da ne postanem dosadan u svojem primitivizmu i zatucanosti predlažem referendum, živila demokracija, pa da mi kao građani ovog grada damo svoje mišljenje želimo li gay paradu u svom gradu na rivi 9. lipnja ili ne.
A to što ti kažeš da demokracija dozvoljava provokaciju, u redu, ali demokracija dozvoljava i odgovor na provokaciju. Normalno, izostavimo bilo kakvo nasilje, ali zašto ja ne bi mogao vikati "uaaa, doli pederi", "jebem vam mater retardiranu", "gonite se iz našeg grada", "tko vas je zvao debili". Ti ćeš reći da ja na taj način njih vrijeđam. Ali načinom na koji oni nastupaju ja se osjećam povrijeđen. U čemu je razlika, u tome što oni šetaju sa smješkom u miljardu boja, vrteći guzicama i uvjeravajući nas da je nenormalno - normalno, još mogu koristiti megafone i izvikivati poruke neprirodnih spolnih odnosa (namjerno ne govorim ljubavi, jer se taj izraz zloupotrebljava), koristeći "pravo demokratske provokacije" noseći likove u prirodnoj veličini Severine, Thomsona i Keruma /nebitno što ja o ovim likovima mislim).
A ja sam samo prirodno primitivan i zatucan pa se ne znam organizirati i prilagoditi, već samo ih znam psovati i nastojati da im ne bude ugodno i da shvate da su ovdje nepoželjni.
APOSTROFIRAM DA JE BILO KAKVO NASILJE ISKLJUČENO. Ovo shvati !
Ali, imam ja prijedlog za tebe. 9.lipnja se nađimo na prvoj vidilici odakle ćemo imati lijep pogled na tvoje vrtiguze i moje primitivce pa ćemo se ka ljudi ismijati ljudskoj gluposti bilo koje provijencije.
Evo me, ajme oprosti što me dugo nije bilo. Evo sam malo quote-ao, ali mi se neda sve, brate, pretjerao si. Imam dojam da nisi htio shvatiti bit mog izlaganja sagledavajući cijeli kontekst mojih postova, već ti je draže bilo izvlačiti rečenice iz konteksta i donositi svoje stereotipne zaključne neoliberalnog predznaka temeljene na zakonima, podzakonskim aktima, ustavu i sl. Da si malo razmislio u kontekstu poznavanja sredine u kojoj i ti živiš, ako je to točno, shvatio bi da u meni nema takve agresivnosti koja bi opravdavala nasilje nad ljudima po bilo kojoj osnovi. Ali, imam pravo izraziti svoje mišljenje i stavove, i ponavljat ću ih ako treba stalno i gdje to treba.
Nemam se namjeru sad tu nešto opravdavati za izneseno jer iza svega čvrsto stojim i pitam se ima li smisla tebi objašnjavati iznova nešto što možeš shvatiti ako se ohladiš i par puta ponovo pročitaš što sam napisao.
Nisi shvatio moje viđenje tradicije i kulture ovog podneblja, nema veze, preporučam gledanje kultnih serija Miljenka Smoje "Naše malo misto" i "Velo misto".
Nisi shvatio ni moju aluziju na "bacanje u more", već si je protumačio kao pozivanje na nasilje, sad se stvarno pitan gdje ti živiš, je si li stvarno moj sugrađanin ili možda jesi ali te sram grada u kojem živiš i njegovih stanovnika. Pa bar tebi ne bi trebalo objašnjavati kako mi ovdje dišemo, razmišljamo, živimo i u kojim granicama se kreće naša imaginacija. Jesi li čuo za Smoju, Tomu Bebića, Pajdu, Žilu i da ne nabrajam.
Ma da ne postanem dosadan u svojem primitivizmu i zatucanosti predlažem referendum, živila demokracija, pa da mi kao građani ovog grada damo svoje mišljenje želimo li gay paradu u svom gradu na rivi 9. lipnja ili ne.
A to što ti kažeš da demokracija dozvoljava provokaciju, u redu, ali demokracija dozvoljava i odgovor na provokaciju. Normalno, izostavimo bilo kakvo nasilje, ali zašto ja ne bi mogao vikati "uaaa, doli pederi", "jebem vam mater retardiranu", "gonite se iz našeg grada", "tko vas je zvao debili". Ti ćeš reći da ja na taj način njih vrijeđam. Ali načinom na koji oni nastupaju ja se osjećam povrijeđen. U čemu je razlika, u tome što oni šetaju sa smješkom u miljardu boja, vrteći guzicama i uvjeravajući nas da je nenormalno - normalno, još mogu koristiti megafone i izvikivati poruke neprirodnih spolnih odnosa (namjerno ne govorim ljubavi, jer se taj izraz zloupotrebljava), koristeći "pravo demokratske provokacije" noseći likove u prirodnoj veličini Severine, Thomsona i Keruma /nebitno što ja o ovim likovima mislim).
A ja sam samo prirodno primitivan i zatucan pa se ne znam organizirati i prilagoditi, već samo ih znam psovati i nastojati da im ne bude ugodno i da shvate da su ovdje nepoželjni.
APOSTROFIRAM DA JE BILO KAKVO NASILJE ISKLJUČENO. Ovo shvati !
Ali, imam ja prijedlog za tebe. 9.lipnja se nađimo na prvoj vidilici odakle ćemo imati lijep pogled na tvoje vrtiguze i moje primitivce pa ćemo se ka ljudi ismijati ljudskoj gluposti bilo koje provijencije.
morbuss- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Ma, šefe, nemam se ja šta hladit.
Ako ti misliš da je kršenje osnovnih ljudskih prava dio "kulture i tradicije ovog podneblja", onda se varaš.
Ljudi imaju pravo paradirat. I neka paradiraju. To pravo im nitko ne može i ne smije oduzimat i ograničavat.
Ako se tebi pederluk gadi, kao šta se gadi i meni, ti jednostavno nemoj doć gledat tu njihovu pedersku paradu, i sve OK.
I molim te najfinije, ubuduće se suzdrži od tumačenja splitskog mentaliteta i preporučavanja literature i serija meni, koji 35 godina živim i radim u Splitu, u gradu u kojem sam rođen i u kojem ću umrijet. Čisto onako, da rasprava ostane na kako-tako civiliziranoj razini.
OK?
Ako ti misliš da je kršenje osnovnih ljudskih prava dio "kulture i tradicije ovog podneblja", onda se varaš.
Ljudi imaju pravo paradirat. I neka paradiraju. To pravo im nitko ne može i ne smije oduzimat i ograničavat.
Ako se tebi pederluk gadi, kao šta se gadi i meni, ti jednostavno nemoj doć gledat tu njihovu pedersku paradu, i sve OK.
I molim te najfinije, ubuduće se suzdrži od tumačenja splitskog mentaliteta i preporučavanja literature i serija meni, koji 35 godina živim i radim u Splitu, u gradu u kojem sam rođen i u kojem ću umrijet. Čisto onako, da rasprava ostane na kako-tako civiliziranoj razini.
OK?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ok, šefe, sve dogovoreno.
Neka ljudi paradiraju kad im se to pravo daje i neka im oni koji se s tim ne slažu kažu šta o tome misle.
A što se tiče našeg grada i mentaliteta ne vjerujem za potrebno da jedan drugom tu išta objašnjavamo. Oba smo tu rođeni, radimo, a vjerovatno ćemo tu i umrit i sigurno bi u pola sata razgovora shvatili da smo vrlo blizu po tom pitanju.
Neka ljudi paradiraju kad im se to pravo daje i neka im oni koji se s tim ne slažu kažu šta o tome misle.
A što se tiče našeg grada i mentaliteta ne vjerujem za potrebno da jedan drugom tu išta objašnjavamo. Oba smo tu rođeni, radimo, a vjerovatno ćemo tu i umrit i sigurno bi u pola sata razgovora shvatili da smo vrlo blizu po tom pitanju.
morbuss- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Jel to znači da ako mogu paradirati pederi mogu i ostali poput neonacista, pedofila, kriminalaca, popova ..... i tako dalje
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
ja bi te pedere pred zid i ratqatata!
kji kurac imaju paradirati?
kji kurac imaju paradirati?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ja ne bi, ima i među njima ljudi
Šalim se, ako hočeju biti ritopikači nek se pikaju ali ceste neka mi ne diraju, najbolje mi ide na jetru to kad oni svojim preseravanjem zatvore promet a baš onda ko za qurac kasnim, najradije bi stisnuo gas i idemo dalje, ali isto se odnosi i na naciste, popove, crvene kmere i ostale koji radi svoje zajebancije i samopromocije zatvarju promet i time direktno utječu na sigurnost i protočnost istoga
Šalim se, ako hočeju biti ritopikači nek se pikaju ali ceste neka mi ne diraju, najbolje mi ide na jetru to kad oni svojim preseravanjem zatvore promet a baš onda ko za qurac kasnim, najradije bi stisnuo gas i idemo dalje, ali isto se odnosi i na naciste, popove, crvene kmere i ostale koji radi svoje zajebancije i samopromocije zatvarju promet i time direktno utječu na sigurnost i protočnost istoga
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
neka pederi paradiraju..neka lezbe paradiraju..to je dozvoljeno..mi smo demokratska država pogotovo sada kada vladaju antifašisti...jedan veliki državnik je rekao svi će fašisti postati antifašisti
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
pustinja je napisao/la:Jel to znači da ako mogu paradirati pederi mogu i ostali poput neonacista, pedofila, kriminalaca, popova ..... i tako dalje
Ne.
Jer je nacizam zakonom zabranjen. Pedofilija je zakonom zabranjena. Kriminal je zakonom zabranjen (jer da nije zakonom zabranjen, ne bi bio kriminal, zar ne? )
Dok pederluk nije zakonom zabranjen.
Uočavaš li tu sitnu, ali ipak prilično bitnu razliku?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ti gabo,
da se samo jedan od licemjernih popva oglasio povodom jedne vojne parade!
da se samo jedan od licemjernih popva oglasio povodom jedne vojne parade!
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
ima li razlike između procesije i gay parade?
meni to vuče na isto!
meni to vuče na isto!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
ima. gayevi ne nosaju mrtvace po ulicama, normalnije su obuceni i kad govore o ljubavi..stvarno to i misle.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Općenito me ne zanima tko koga i kako praši u svoja 4 zida .
sunce- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija : 127
Započeo/la tema :
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 30 / 40.