Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 34 / 40.
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
http://www.jutarnji.hr/vinkovic-u-saboru--zabranio-bih-gay-paradu-u-dakovu--protiv-sam-promocije-bolesti-i-nastranosti-/1031616/
eh a sada su u stranku primili onog salapiča iz hdz_ja koji je jedna od boljih prijatelja našeg modnog mačka , koji je vjerovatno isto tako gay kao i modni mačak ..
pa mi nisu neke stvari jasne ......
eh a sada su u stranku primili onog salapiča iz hdz_ja koji je jedna od boljih prijatelja našeg modnog mačka , koji je vjerovatno isto tako gay kao i modni mačak ..
pa mi nisu neke stvari jasne ......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
lool
Imam osječaj da su previše gledali filma Parada...
Imam osječaj da su previše gledali filma Parada...
Gost- Gost
Kratko i jasno. Nek si paradiraju doma, a ostale nek puste na miru da žive. Ovak samo izazivaju netrpeljivost. A možda to i namjerno hoće, da bi ispali kao neke neshvaćene žrtve.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Ako seljaci mogu svako malo blokirat prometnice ne vidim zašto gay populacija ne bi imala svoju paradu. Neka ih, proći će i to
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Upravo tako.
Ne krše zakon. Čak štoviše, uredno prijavljuju i ispunjavaju sve pretpostavke za održavanje tog skupa.
Mora im se dopustit. Neka paradiraju.
Ne krše zakon. Čak štoviše, uredno prijavljuju i ispunjavaju sve pretpostavke za održavanje tog skupa.
Mora im se dopustit. Neka paradiraju.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Gledat ću gej paradu samo zato da vidim masa i propa
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Da, ima prijenos na CNN-u
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Treći red, desno, tamo gledaj...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
A šta, bit će čak tri reda?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Započeo/la tema :
kaj bu i prenos na tv_u bil
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Juce sam cuo jednu navijacku pesmicu......
"kad si srecan razbi glavu pederu
Kad si srecan razbi glavu pederu
Kad si srecan i kad zelis sdrugim deli srecu tu
kad si srecan razbi glavu pederu......"
Dokle ide ta mrznja....
Dokle ide ta mrznja....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
već sam mislila da si ju ti smislio
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
na koju glavu se misli kad počinje pjesma kad si sretanbokaso1 je napisao/la:Juce sam cuo jednu navijacku pesmicu......
Dokle ide ta mrznja....
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
upravo tako!zbracun je napisao/la:Kratko i jasno. Nek si paradiraju doma, a ostale nek puste na miru da žive. Ovak samo izazivaju netrpeljivost. A možda to i namjerno hoće, da bi ispali kao neke neshvaćene žrtve.
i ti si onaj koji je netrpeljiv: netolerantan šovinist.
Šovinizam je u izvornom smislu oblik pretjeranog ili čak i agresivno pretjeranog nacionalizma. Šovininisti se osjećajaju superiorni prema pripadnicima drugih naroda i tako obezvređuju druge ljude.
Može u ekstremnim slučaju dovesti do politike progonjenja, istrebljivanja, ugnjetavanja, koja je dobila ime po francuskom vojniku Chauvinu, pokloniku Napoleonove imperijalističke politike.
Šovinizam se usmjeruje prema drugim narodima, raspaljivanju nacionalne mržnje te propovijedanju nacionalne isključivosti. (wikipedija)
nemaš pravo svoju deformaciju nametati drugima ili čak zahtijevati uzdići ju u sveopću društvenu normu i napraviti ju odrednicom djelovanja društvenih struktura i državnih organa.
tebi slični su sad također krivicu za nestanak jedne djevojke pripisali homoseksualcima i njihovoj naizgled blesavoj ali bezazlenoj paradi. naizgled, jer uistinu razotkriva mob koji je odgojila kc. kc je proglasila homoseksualnost protivnu prirodi, božjoj volji i nakani te time grijehom protiv boga, prirode i čovjeka. kc nije propovijedala toleranciju i ljubav prema bližnjem, nego je uzgajala mržnju i agresiju, šta po predodžbama njenih slaboumnih nasilnih sljedbenika treba postati društveni habitus hrvata.
tako je mobilizacija izluđene raje već od „svetog nikole“ uhodan instrument crkvenih zločina do danas. čudna je to radost, stoljećima plivati u krvi čovječanstva i klicati haleluja. serem se na takvu radosnu vijest, organizaciju koja ju prenosi i njenog „dragog boga“.
sad je to sve ispalo prilično ad hominem, ali u tome ne vidim grešku. treba stvar imenovati i personificirati, jer inače ispada da smo to svi mi. ali nismo svi mi norci.
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Meu, nisam je ja izmislio , samo sam je cuo..... Nisam ja ekstreman.....
Rekoh moje misljenje vise puta.....
"Gospodo pederi, vasu intimu ostavite za vas stan ili klubove i nemojte posten i normalan svet maltretirati vasom intimom..... Vase devijacije i komplekse ispoljavajte i lecite na drugim mestima......"
E nasao sam i ovo Teo.... Pazi budala......
"If you want me to be day OK
pull the trigger and kill gay
If you want to be happy then
kill again.....
Rekoh moje misljenje vise puta.....
"Gospodo pederi, vasu intimu ostavite za vas stan ili klubove i nemojte posten i normalan svet maltretirati vasom intimom..... Vase devijacije i komplekse ispoljavajte i lecite na drugim mestima......"
E nasao sam i ovo Teo.... Pazi budala......
"If you want me to be day OK
pull the trigger and kill gay
If you want to be happy then
kill again.....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
bokaso1 je napisao/la:Juce sam cuo jednu navijacku pesmicu......
Dokle ide ta mrznja....
Riječ 'pederu' možeš zamijeniti sa milijun drugih riječi.. Recimo 'tovaru', 'grobaru', 'srbinu', 'ciganu'...
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Moj boki, fino se praviš fin, ali dojma sam da si puno bliže tim pjesmicama nego li to priznaš...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
o mudonja , pa ovo nisam očekivao od tebe ........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
... jao uvijek me fascinira kapacitet ljudi da mrze pripadnike svoje vrste...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pa kaj bi ih trebali voljeti, niti oni vole nas niti mi njih, pride i nije ništa drugo nego povorka prkosa svim građanima koji bi slobodno šetali, zaštičena jakim snagama MUP-a,
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
...predrasude i primitivizam....
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
A istina nažalost.
Jebu nas sa svih strana i mi to samo šutke promatramo, al čim se pojavi grupica ljudi koja je drugačija od uobičajenih (da ne kažem normalnih) onda odma pola hrvatske skače na noge
Jebu nas sa svih strana i mi to samo šutke promatramo, al čim se pojavi grupica ljudi koja je drugačija od uobičajenih (da ne kažem normalnih) onda odma pola hrvatske skače na noge
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:Moj boki, fino se praviš fin, ali dojma sam da si puno bliže tim pjesmicama nego li to priznaš...
Ma de sam fin Prope, daleko od toga, samo stvarno ja ne mrzim pedere.... Jedino sam protiv parade i javnog iznosenja intime.... Ja ih smatram poremecenim ljudima i zasto bi ih mrzeo..... Cak nebi dopustio da ih iko dira zato sto su pederi..... Ali u njihovu intimu ne zalazim.... Imam ja od drage drugaricu ili druga kako hoces i znam da je peder pa sasvim normalno komuniciramo..... Stvarno je dobar momak..... Cak sam mu i pomogao kad su ga provocirali..... Cak sam i njegovog dragog upoznao i on je savim ok momak..... Cak se i oni slazu da je intima za sobu a ne za ulicu......
Oko ovoga se stvarno ne pravim fin.....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Mass je napisao/la:A istina nažalost.
Tacno je Mass, da ostalo prihvatamo cutke jer nas sve teraju u masinu koju niko normalan nebi hteo..... Postavili su hrpu zakona da bi se stitili iza njih i oslobadjali psihopate i bolesnika a postena coveka sjebali za primer drugima....
Cela masinerija represije za postena coveka..... E sad pederi su samo orudje u rukama mocnih.... Oni su kolateralna steta vlasti da bi skrenuli paznju sa zivotnih problema..... Kada nema pedera tu su Srbi, Hrvati, Siptari, liliputanci, kriza, epidemije, ratovi.....
Veci deo Hrvata ili Srba zabole za pedere ali kad se to tako namece onda smata postenom coveku.....
Obrati paznju kako to postaje normalno polako..... Pa to i jeste cilj.... Zato se i dize tolika prasina..... I tebi i vecini polako to postaje normalna slika..... Ne znaci da ih mrzis ako si protiv njihovog paradiranja.... Imaju ono sasvim dovoljno klubova, klanova, profesija gde ne moze niko normalan od njih da se zaposli..... Pre bi rekao da su drugi ugrozeni od njih..... I OPET NEKA RADE STA VOLE SAMO U INTIMI
Novinari su prostitutke koje rade za pare i onoga ko plati..... (SVI MEDIJI).... Preko njih se kreira javno mnjenje.... Sada neko zeli da to postane normalno....
Ako se ne varam Jevreji imaju opravdanje cak i za pedofiliju u odredjenim situacijama..... Da ne budu pedofili sledeci koji se legalizuju..... ( po Talmudu)
I ako se ne varam mi smo za Jevreje "GOJE" u prevodu stoka a ovo udredjenje svetsko me nekako podseca na to...... Imam utisak da me tretiraju kao stoku...... ( po Talmudu).....
Da me ne shvatite sada da mrzim Jevreje, Ima casnih i postenih Jevreja.... To je lepo rekao jedam pametam covek:
" Nisu svi Jevreji zli i losi, ima puno postenih i casnih Jevreja, ali svo zlo potice od njih.....".
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 34 / 40.