Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
čeekaj malo kakve to veze sa vezom ima , pitao sam te nekaj , ali skužio si da si sam sebi opet po tko zna koji put upakirao pa ajmo prebaciti lopticu na to kako je mmarkec ne znam kaj ......
ha hahhahha ha jooj
ha hahhahha ha jooj
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Tipično hrvatsko izdrkavanje mačo fora pokazalo je svoje lice na splitskim ulicama, di su se divljaci našli seruckati nekomu tko paradira radi svoje seksualnosti, a danas u "Slobodnoj" popovi i Kerum podržavaju te ljude, "glas naroda se mora čuti i prihvatiti", "nekulturno je bacati kamenje, al' je nekulturno i biti homoseksualac", te meni osobno najdraža izjava jednog popa, "drago mi je da su slike iz Splita obišle svijet, da vide da smo normalni ljudi!"...
Zanima me samo ako netko od vas zna kako katolička crkva pojašnjava homoseksualizam?
Te fore, "Zašto paradiraju?" su apsolutno blentave - paradiraju jer na to imaju ustavno pravo! Kao i sve druge zajednice, grupacije i slično...
Da se sutra skupe krofrendovci i krenu u paradu za potporu ovom forumu, u slučaju regularne zakonske prijave i mirne povorke, to je sve legalno i realno i pošteno i ustavno...
Al' dobro je reka jedan psiholog, ti koji su bacali kamenja su latentni homići, koji se boje svoje seksualnosti...
Drago mi je viditi da su fašistička načela još živa u ovoj državi.
Zanima me samo ako netko od vas zna kako katolička crkva pojašnjava homoseksualizam?
Te fore, "Zašto paradiraju?" su apsolutno blentave - paradiraju jer na to imaju ustavno pravo! Kao i sve druge zajednice, grupacije i slično...
Da se sutra skupe krofrendovci i krenu u paradu za potporu ovom forumu, u slučaju regularne zakonske prijave i mirne povorke, to je sve legalno i realno i pošteno i ustavno...
Al' dobro je reka jedan psiholog, ti koji su bacali kamenja su latentni homići, koji se boje svoje seksualnosti...
Drago mi je viditi da su fašistička načela još živa u ovoj državi.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
pa kaj to nije bezveze , znaači oni su takvi " bolesni " ........
a ovi ponosni očevi koji vode svoju malenu djecu na skupove koji veličaju ustaštvo , i takve neebuloze , to je ok , super prihvatljivo ,,,,,
dok takvi roditelji svojoj djeci na neki meni čudan način mogu obajsniti kako je to ok , ustaše , pavelič , lubburič , crne legije , ne mogu objasniti da je ljubav najnormalnija i da su to ljudi koju si najnormalniji ....
ja znam da ču jednog dana imati možda problema sa pojašnjavanjem toga ali ču se svim silama truditi da to objasnim kao nešto normalno ......
što u principu i je ...
mada nisam na čistac sam sa sobom oko mojih stavova u svezi leza i pedera ...
kaj ja znam ..........
kaj crkva misli o tome , a kaj da je to boleština , nemoralno , neprihvatljivo , trebali bi oni krenuti od svojeg prljavog veša , prvo kod sebe naraviti reda , a oni stavno delaju pizdarije koje se na žalost ne kažnjavaju , neki a neki ne ....
ali kaj za kc je i bajaga neprihvatljiv tak da .......
to je bio jedan smješan članak u svezi gostovanja bajage u puli ili gdje več , par dana prije uskrsa ,pa se javio neki katolički svečenik , kako je došao srbin provocirati za najsvetiji katolički praznik ....
nebuloze
a ovi ponosni očevi koji vode svoju malenu djecu na skupove koji veličaju ustaštvo , i takve neebuloze , to je ok , super prihvatljivo ,,,,,
dok takvi roditelji svojoj djeci na neki meni čudan način mogu obajsniti kako je to ok , ustaše , pavelič , lubburič , crne legije , ne mogu objasniti da je ljubav najnormalnija i da su to ljudi koju si najnormalniji ....
ja znam da ču jednog dana imati možda problema sa pojašnjavanjem toga ali ču se svim silama truditi da to objasnim kao nešto normalno ......
što u principu i je ...
mada nisam na čistac sam sa sobom oko mojih stavova u svezi leza i pedera ...
kaj ja znam ..........
kaj crkva misli o tome , a kaj da je to boleština , nemoralno , neprihvatljivo , trebali bi oni krenuti od svojeg prljavog veša , prvo kod sebe naraviti reda , a oni stavno delaju pizdarije koje se na žalost ne kažnjavaju , neki a neki ne ....
ali kaj za kc je i bajaga neprihvatljiv tak da .......
to je bio jedan smješan članak u svezi gostovanja bajage u puli ili gdje več , par dana prije uskrsa ,pa se javio neki katolički svečenik , kako je došao srbin provocirati za najsvetiji katolički praznik ....
nebuloze
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ma ti si jedan običan gej...
Započeo/la tema :
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:[
gle eva,
tebe doživljavam kao pametnu ženu,ali pišeš previše gluposti!
u tvom gradu vjerojatno nitko više ne trza na gay paradu,
kao što nitko više ne trza ni u zagrebu!
tebi se diže kosa na glavi, kada netko kaže, da je seks intimna stvar, i nije joj mjesto na paradama i ulicama!
da eva i nudizam je intimna stvar, a dali bi nudisti trebali goli šetati u paradama po gradovima!
objasni eva šo hoće ti ljudi,
kakva prava traže zbog sebe, a koja već nemaju
ok , slažem se da su idioti napravili incident,
ali pokušavam razumijeti,
da nije bilo idiota, da je parada protekla u apsolutnom miru,
što ti ljudi žele dokazati?
koja je tvoja ideja i misao eva-?
nemoralno društvo koje će se jebati i kotiti djecu, a moralni gey parovi će ih usvajati?
na jednoj strani monogamni provi , traže umjetnu oplodnju u zemlji u kojoj ti živiš,
jer zakoni RH to ne dopuštajuvumjetnu oplodnju i usvajanje djeteta je izuzetno koplicirani proces,
a ti zastupaš tezu da bi bilo potpuno ok, da se dopusti jednoj homoseksualnoj vezi, da usvoji dijete!
da eva ja vjerujem da je ponašanje čovijka uvjetovano prirodom,
da je monogamija prirodna!
pa čak ako je tu u pitanju istospolna veza!
ali moral je vezan uz kategoriju društvenog ponašanja!
makoliko se npr, dva muškarca mogu voljeti u savršenoj mongamnoj vezi, oni moraju biti svijesni socijalnog statusa-
usvajanje djeteta u sociološkom okruženju , bilo bi kobno za dijete!
znaš šta tanuki, ili počni pisati smisleno ili jednostavno odustani od diskutiranja. razmisli prvo šta si pročitao i onda šta hoćeš u svojem postu reći. ovo ti je jedan veliki bučkuriš.
meni se ne diže kosa na glavi kad netko kaže da je seks intimna stvar, meni se kosa diže na glavi od onih koji kažu da ih ne zanima šta netko radi među svoja 4 zida, ali ih itekako zanima ako ti isti pokušavaju ostvariti neka svoja prava.
homoseksualci traže da ih se ne diskriminira. zar je to tako teško shvatiti?
traže da imaju sva prava koja imaju i hetero parovi. traže pravo na svoje ljudsko dostojanstvo bez obzira na svoje seksualno oprijedjeljenje.
e sad, mislim da je bokaso u jednom postu spomenuo kako on ne bi za nikoga znao koje je seks. orijentacije, a da to taj netko sam ne spomene. to je istina, ali ispada da se homoseksualci moraju skrivati jer se još uvijek događa da ako poslodavac npr. sazna za nečije homo sklonosti, odmah mu se prijeti otkazom, ismijava ga se u radnoj sredini, a može zbog toga i biti pretučen.
eto, traže da budu prihvaćeni u društvu i da ih se zbog svojeg opredijeljenja ne diskriminira.
osim toga, i vatrogasci imaju neki svoj dan u godini, svaka župa, selo, grad ima neki svoj dan kada si priredi neku feštu, pa šta ne bi mogla i gay populacija slaviti svoju različitost?
gdje je problem, tanuki?
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:
S jednim djelom tvog posta bih se i složio , ali pitanje roditeljstva .... to mi je ipak zanimljivo , dal znači možda da bi roditelji trebali prolazit neki test sposobnosti da zadrže dijete ili ... kužiš , možemo i s te strane gledat na roditeljstvo , na što bi ličio ovaj svijet
pa na neki način ga i svi roditelji prolaze..onima koji nisu sposobni brinuti na adekvatan način o svojoj djeci, socijalna služba reagira i oduzima im ih. ili misliš da nitko neće reagirati ako neka narkomanka zaboravlja nahraniti svoje dijete ili ga se na bilo koji način zanemaruje?
Započeo/la tema :
Što se tog roditeljstva tiče, jedini argument onima koji su protiv gay roditelja jest taj da će se djetetu rugati u školi i vani.
Pa naravno da će mu se rugati kad su ta djeca tako odgojena od strane svojih normalnih roditelja.
Svaka šuša more jebati i ispustiti sperme, nažalost.
Pa naravno da će mu se rugati kad su ta djeca tako odgojena od strane svojih normalnih roditelja.
Svaka šuša more jebati i ispustiti sperme, nažalost.
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:Što se tog roditeljstva tiče, jedini argument onima koji su protiv gay roditelja jest taj da će se djetetu rugati u školi i vani.
Pa naravno da će mu se rugati kad su ta djeca tako odgojena od strane svojih normalnih roditelja.Svaka šuša more jebati i ispustiti sperme, nažalost.
je djeca se izruguju i poradi naočala , frizure , cipelica
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Upravo zato što ih mame uče da su jadni oni koji nemaju novu obleku, a tate ih uče da oni koji nisu za Antu Pavelića i Boga, nisu vrijedni života.
Baš me zanima kakvo mišljenje Bog ima o Anti Paveliću?
Baš me zanima kakvo mišljenje Bog ima o Anti Paveliću?
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Dawor je napisao/la:...
Već sam to napisao negdje. Taj dan pretvorit u tjedan, dovući 100 000 turista koji će potrošit 10 milijuna eura i svi zadovoljni.
Ja nemam ništa protiv te ideje - ukoliko ćeš to činit u tvom gradu.
Jer, iskreno, mjesec dana pederisanja po ulicama mog grada nije nešto čemu se ja veselim.
Da ne govorim o činjenici da pederi NISU jedini turisti, i da će mjesec dana pederisanja privuć pedere ali će definitivno odbit sve one koji peder nisu. A takvih je, vjerovao ili ne, većina.
Nemam ništa protiv jer moj grad je mrtav, nema posla, nema industrije, nema turizma, neka dođu svi.
scorpio57 je napisao/la:neka se oni vole hebu ,ližu al je to moraju gledati djeca kako se lezbijke i homići po ulici žvale.
To je stvar kulture a ne homosexualizma, smatram da je nekulturno kada si i dečko i cura uvaljuju jezik na ulici kao si vade krajnike.
eva kant je napisao/la:a jel moraju djeca gledati neko nasilje, recimo na dnevniku? isto ne moraju, ali mnogim roditeljima ne pada na pamet da tada djeci pokrivaju oči. to im je sasvim prihvatljivo, za razliku od žvaljenja homića na cesti.
rep+
makaj je napisao/la:Dawor je napisao/la:
Neradi se o dokazivanju već o senzibiliranju društva da je to normalno i izjednavajući prava sa heterosexualnim zajednicama. I da normalno je, ako nešto postoji na cijelom svijetu kako u ljudskom tako i životinjskom svijetu u brojkama koje imaju šest nula onda je normalno.
koja prava nemaju , koja prava su im zakinuta ...., znaš da i pedofilija postoji u životinjskom svijetu a i broj pedofila nije zanemariv , jel to normalno ,
nemoj se sad odmah umislit da imam nešto protiv gay populacije , niti najmanje , kažem bmk za njih a vjerujem tako i njih za mene
Nemaju ista prava, znam jer ja i djevojka smo htjeli proglasiti izvanbračnu zajednicu ali pravno gledano nebi imali ista prava kao bračna zajednica. A gay populacija nemože stupiti u brak, ni izvan bračnu zajednicu (mislim).
A pedofilija nije normalna, nanošenje bilo kakve fizičke i psihičke boli nije normalno. Ali gay par ili gay gangbang su sve suglasne osobe koje to žele.
- normalno i prihvatljivo
nenormalno i neprihvatljivo
Neu gdje su gay smajlići?
Dawor- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija : 99
Započeo/la tema :
da eva, vjerojano si čula za vladimra devidea, koji je umro ove godine!eva kant je napisao/la:tanuki je napisao/la:[
gle eva,
tebe doživljavam kao pametnu ženu,ali pišeš previše gluposti!
u tvom gradu vjerojatno nitko više ne trza na gay paradu,
kao što nitko više ne trza ni u zagrebu!
tebi se diže kosa na glavi, kada netko kaže, da je seks intimna stvar, i nije joj mjesto na paradama i ulicama!
da eva i nudizam je intimna stvar, a dali bi nudisti trebali goli šetati u paradama po gradovima!
objasni eva šo hoće ti ljudi,
kakva prava traže zbog sebe, a koja već nemaju
ok , slažem se da su idioti napravili incident,
ali pokušavam razumijeti,
da nije bilo idiota, da je parada protekla u apsolutnom miru,
što ti ljudi žele dokazati?
koja je tvoja ideja i misao eva-?
nemoralno društvo koje će se jebati i kotiti djecu, a moralni gey parovi će ih usvajati?
na jednoj strani monogamni provi , traže umjetnu oplodnju u zemlji u kojoj ti živiš,
jer zakoni RH to ne dopuštajuvumjetnu oplodnju i usvajanje djeteta je izuzetno koplicirani proces,
a ti zastupaš tezu da bi bilo potpuno ok, da se dopusti jednoj homoseksualnoj vezi, da usvoji dijete!
da eva ja vjerujem da je ponašanje čovijka uvjetovano prirodom,
da je monogamija prirodna!
pa čak ako je tu u pitanju istospolna veza!
ali moral je vezan uz kategoriju društvenog ponašanja!
makoliko se npr, dva muškarca mogu voljeti u savršenoj mongamnoj vezi, oni moraju biti svijesni socijalnog statusa-
usvajanje djeteta u sociološkom okruženju , bilo bi kobno za dijete!
znaš šta tanuki, ili počni pisati smisleno ili jednostavno odustani od diskutiranja. razmisli prvo šta si pročitao i onda šta hoćeš u svojem postu reći. ovo ti je jedan veliki bučkuriš.
meni se ne diže kosa na glavi kad netko kaže da je seks intimna stvar, meni se kosa diže na glavi od onih koji kažu da ih ne zanima šta netko radi među svoja 4 zida, ali ih itekako zanima ako ti isti pokušavaju ostvariti neka svoja prava.
homoseksualci traže da ih se ne diskriminira. zar je to tako teško shvatiti?
traže da imaju sva prava koja imaju i hetero parovi. traže pravo na svoje ljudsko dostojanstvo bez obzira na svoje seksualno oprijedjeljenje.
e sad, mislim da je bokaso u jednom postu spomenuo kako on ne bi za nikoga znao koje je seks. orijentacije, a da to taj netko sam ne spomene. to je istina, ali ispada da se homoseksualci moraju skrivati jer se još uvijek događa da ako poslodavac npr. sazna za nečije homo sklonosti, odmah mu se prijeti otkazom, ismijava ga se u radnoj sredini, a može zbog toga i biti pretučen.
eto, traže da budu prihvaćeni u društvu i da ih se zbog svojeg opredijeljenja ne diskriminira.
osim toga, i vatrogasci imaju neki svoj dan u godini, svaka župa, selo, grad ima neki svoj dan kada si priredi neku feštu, pa šta ne bi mogla i gay populacija slaviti svoju različitost?
gdje je problem, tanuki?
tj humanist je isptičao jednu priču
jedan čovijek. matematičar i genijalac, probio je njemački šifrarnik i spasio tisuće života,,
ali jebi ga i on je peder i to nije skrivao-
bez obzira na svoje zasluge-na spaaašavanje tisuća života, on je bio homoseksualac,a odašnji zakoni engleske su ga prisilili da bira, hoće li biti kastriran ili će se podvrći hormonskoj terapji,naravno, izabrao je hormonsku terapiju
tuža priča, čovijek koji je spasio tisuča života,na kraju je izvršio suicid! da sada pderi pešu po gradovima, jedva čekaju da im netko spiči kamen u glavu,, ali to nije dobro!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
i da eva,ma koliko se tebi ne sviđalo , ali podržavam pustinju!
i religija i seksualno opredjeljenje je intmna stvar, i nema joj mjesta na ulcama!
i religija i seksualno opredjeljenje je intmna stvar, i nema joj mjesta na ulcama!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
tuža priča, čovijek koji je spasio tisuča života,na kraju je izvršio suicid! da sada pderi pešu po gradovima, jedva čekaju da im netko spiči kamen u glavu,, ali to nije dobro!
krasan zaključak tanuki (da, ovo je ironija), ali me ne čudi. tvoje su misli zbrčakane pa ne mogu ni zaključci biti puno bolji.
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:i da eva,ma koliko se tebi ne sviđalo , ali podržavam pustinju!
ali ima mjesta na forumu.
Započeo/la tema :
[quote="Dawor"][quote="damfisk"]
Bi li nam mogao ovdje malo pojasnit - kako se to točno "proglašava izvan-bračna zajednica"? Gdje? Tko provodi taj postupak proglašavanja? Kako se taj postupak pokreće?
Također, nije točno to šta pišeš. Naime, izvanbračna zajednica je, pravno gledajući, izjednačena sa brakom. Tako ti stoji u sada važećem Obiteljskom zakonu.
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/306171.html
Pa tako, primjerice, članovi izvanbračne zajednici imaju pravo na uzdržavanje pod istim uvjetima kao i bračni drugovi, djeca rođena izvan braka zakonom su izjednačena sa djecom rođenom u braku, a sve odredbe o imovinskim odnosima u braku primjenjuju se i na izvanbračnu zajednicu (čl. 258 Obiteljskog zakona)
Prema tome - izvanbračna zajednica je, pravno gledajući, izjednačena sa brakom.
I na kraju, jedan dobronamjeran savjet: drugi put se prvo malo informiraj, pa onda kreni s piskaranjem.
Dawor je napisao/la:...
Nemaju ista prava, znam jer ja i djevojka smo htjeli proglasiti izvanbračnu zajednicu ali pravno gledano nebi imali ista prava kao bračna zajednica. A gay populacija nemože stupiti u brak, ni izvan bračnu zajednicu (mislim).
A pedofilija nije normalna, nanošenje bilo kakve fizičke i psihičke boli nije normalno. Ali gay par ili gay gangbang su sve suglasne osobe koje to žele.
Bi li nam mogao ovdje malo pojasnit - kako se to točno "proglašava izvan-bračna zajednica"? Gdje? Tko provodi taj postupak proglašavanja? Kako se taj postupak pokreće?
Također, nije točno to šta pišeš. Naime, izvanbračna zajednica je, pravno gledajući, izjednačena sa brakom. Tako ti stoji u sada važećem Obiteljskom zakonu.
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/306171.html
Pa tako, primjerice, članovi izvanbračne zajednici imaju pravo na uzdržavanje pod istim uvjetima kao i bračni drugovi, djeca rođena izvan braka zakonom su izjednačena sa djecom rođenom u braku, a sve odredbe o imovinskim odnosima u braku primjenjuju se i na izvanbračnu zajednicu (čl. 258 Obiteljskog zakona)
Prema tome - izvanbračna zajednica je, pravno gledajući, izjednačena sa brakom.
I na kraju, jedan dobronamjeran savjet: drugi put se prvo malo informiraj, pa onda kreni s piskaranjem.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Neznam, neznam i neznam su odgovori na tvoja pitanja. Ali trenutno kemijam da se dočepam neke nekretnine i nije izjednačena izvanbračna sa bračnom jer ako želim da i ona bude upisana na nekretninu onda bi ja morao darovati svojoj izvanbračnoj supruzi dio kuće i ona bi morala platiti porez na to a kao supruga nemora. To sigurno znam, tak da nije isto.
Dawor- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija : 99
Započeo/la tema :
Čekaj malo, čekaj malo... Ma šta to ona kao supruga ne mora? Šta to točno, nisam te baš najbolje razumio?
Daj pojasni to malo, jer mi se čini da si opet provalio glupost.
Daj pojasni to malo, jer mi se čini da si opet provalio glupost.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
jesu moje misli zbrčkane,eva kant je napisao/la:tanuki je napisao/la:
krasan zaključak tanuki (da, ovo je ironija), ali me ne čudi. tvoje su misli zbrčakane pa ne mogu ni zaključci biti puno bolji.
u pravu si, ali nebi mi palo na pamet baciti kamen
u vlastitoj samoanalizi priznajem da jesam homofob, ali sto puta manji od države i političara!
Započeo/la tema :
pedere treba kastrirat
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ne treba ih kastrirati nego zabraniti te parade,ova je bila toćno
tempirana jer se znalo kako će završiti,moglo je biti i 4 000 policajaca
isto bi bilo
tempirana jer se znalo kako će završiti,moglo je biti i 4 000 policajaca
isto bi bilo
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Zašto je bila tempirana?
Započeo/la tema :
Dawor je napisao/la:Neznam, neznam i neznam su odgovori na tvoja pitanja. Ali trenutno kemijam da se dočepam neke nekretnine i nije izjednačena izvanbračna sa bračnom jer ako želim da i ona bude upisana na nekretninu onda bi ja morao darovati svojoj izvanbračnoj supruzi dio kuće i ona bi morala platiti porez na to a kao supruga nemora. To sigurno znam, tak da nije isto.
izvanbračna zajednica i je izjednačeva za bračnom, tako i stoji u OB-u...(znam ga napamet)..u svim pogledima od prava djece, imovine, nasljeđivanju i sl, jedini je problem kod izvanbračnih zajednica je u tome, kada ona zapravo počinje? ..brak počinje sklapanjem, ali izvanbračna ne...
..usput .,..pitam se budem li doživio Nizozemski model kod nas..da imamo svoju red light četvrt... .... mene briga za gay, sve dok ne ugrožavaju moju slobodu, treba legalizirati prostituciju, i kolko vidim tam i osobe sa posebnim potrebama se sexaju i to s potporom države....
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 15 / 40.