Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 27 / 40.
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
Ta pustite ljude nek se voleJU
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
pa normalno da lijeva više šokira mamu im pedersku, ovu djecu bar mozes nahranit, iz pedercina nemos cijev izvuc
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
a i ti si naso stavljat slike
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
http://www.livescience.com/18132-intelligence-social-conservatism-racism.html
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:da ali ako to rade u 4 zida, nikad neće naći potencijalnog novog geja
mislio sam na seks kako je bila spomenula forumašica da to neka rade u 4 zida, to nerade ni heteroseksualci
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Sve bi ja njih poslal na Mars, pa nek tam paradiraju sebi i marsovcima. Ili nek šute i puste pošteni narod na miru, a ne da se hvale svojom nastranošću. Kak je krenulo, na kraju bu se morali normalni skrivat, jer bu ih proglasili nastranima.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
SAS oprosti jos nisam upoznala dobro ljude na forumu pa neznam jel ti imas dijete, ali ako i nemas daj mi molim te reci kako bi ti objasnio svom klincu zakaj se dvoje muskaraca ili zena ljube, pipkaju ili seksaju vani?
jel bi im rekao da je to normalno ili?
jel bi im rekao da je to normalno ili?
jena- Nevina dušica
- Registriran/a : 03.02.2012
Broj postova : 32
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
A kako da mu objasnim ako se muško i žensko seksa vanka?
To ti je, kćeri, normalno, i ti ćeš kad odrasteš ovako nasred Splitske rive širiti noge
To ti je, kćeri, normalno, i ti ćeš kad odrasteš ovako nasred Splitske rive širiti noge
Započeo/la tema :
da shvacam da seks na javnom mjestu jednostavno nemozes objasnit u oba slucaja, ali drpanje ili ljubljenje dvoje muskih ili zenskih?
mali klinci kopiraju sve kaj vide i ajd zamisli dodes po svog klinca u vrtic a on se ljubi sa muskim/zenskim mislim da bi umrla od srama :
jena- Nevina dušica
Započeo/la tema :
To je, ako mene pitaš, a forum je, pa valjda nije ni bitno kriv način gledanja na stvari.
Jedno dite je gledalo Pokemone, ima tome dosta, i zaključilo da može letiti ko Pikachu ili koji već leti i skočilo sa 10 kata.
Posljedice jasne.
Hoćemo zabriniti Pokemone jer dica to kopiraju?
Odgovornost roditelja jest ta da djetetu pojasni neke stvari, jer tvoju situaciju možemo prenijeti na milijun drugih primjera.
Što ako tvoj klinac vidi mamu kako se šminka za neki party i ode u vrtić i našminka se?
Što ako klinac vidi kako Van Damme mlati zlikovce i namlati nekoga u vrtiću?
Tko je tu zakazao zapravo?
Kad moje dite vidi dvoje muških kako se ljubi i pita me što je to fino ću mu pojasniti da je riječ o dvoje ljudi koji se vole i koji na taj način iskazuju svoju ljubav i kako je ljubljenje među njima najnormalnija stvar i kako će se i on, kad odraste, zaljubiti u nekoga i ljubiti se s sa tom osobom.
I što ćemo sad ako moj sin odraste i shvati da voli muške?
Da ga upucam?
Pederluk nije nikakav problem ovog društva, niti je ikad bio.
Glad, siromaštvo, lopovluk, ima ih sasvim dovoljno i ne trebaju nam ovi izmišljeni problemi.
Jedno dite je gledalo Pokemone, ima tome dosta, i zaključilo da može letiti ko Pikachu ili koji već leti i skočilo sa 10 kata.
Posljedice jasne.
Odgovornost roditelja jest ta da djetetu pojasni neke stvari, jer tvoju situaciju možemo prenijeti na milijun drugih primjera.
Što ako tvoj klinac vidi mamu kako se šminka za neki party i ode u vrtić i našminka se?
Kad moje dite vidi dvoje muških kako se ljubi i pita me što je to fino ću mu pojasniti da je riječ o dvoje ljudi koji se vole i koji na taj način iskazuju svoju ljubav i kako je ljubljenje među njima najnormalnija stvar i kako će se i on, kad odraste, zaljubiti u nekoga i ljubiti se s sa tom osobom.
Da ga upucam?
Glad, siromaštvo, lopovluk, ima ih sasvim dovoljno i ne trebaju nam ovi izmišljeni problemi.
Započeo/la tema :
ne slažem se-Prop je napisao/la:To je, ako mene pitaš, a forum je, pa valjda nije ni bitno kriv način gledanja na stvari.
Posljedice jasne.
Da ga upucam?
izmjena intimnosti na javnom mjestu je stvar nekulture-
za mene je nekulturno i kada netko javno piša, sere, jede sendvić ili puši!
nije problematika u tome dali će djete nekga kopirati, već je problem u normama ponašanja!
slažem se da pederluk nije problem ovog društva,
ali problem je kada određena skupina počne nametati svoje stavove kao iskljućivo ispravne-
pa tako dobivamo ekscese zelenih koji uništavaju tuđe vlasništvo-
(bunde), pa vegetarijance koji bi svima zabranili konzumaciju mesa jer poradi toga se ubijaju životinje... i da ne nabrajam dalje!
gaj populacija je oduvijek prisutna u društvu, nekada uz više nekada uz manje tolerancije!
ali parade i egzibicionizam meni su neprihvatljivi od bilo koje skupine, uključujući i gay!!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Prop oče reči da su takvo homoseksualno ponašanje vidjeli doma i samo prenijeli u svoje stavove.
ZAKLJUČAK: ZABRANITI po bilo koju cijenu da homoseksualci imaju mogučnost posvojenja djece
ZAKLJUČAK: ZABRANITI po bilo koju cijenu da homoseksualci imaju mogučnost posvojenja djece
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
pustinja je napisao/la:Prop oče reči da su takvo homoseksualno ponašanje vidjeli doma i samo prenijeli u svoje stavove.
homoseksualizam nije stanje podložno kopiranju,
nije zarazno,a za pretpostaviti je da je genetski nasljedno,
a što se tiće posvajanja, to je moralna odgovornost i velika odluka pojedinca bez obzira na njegovu seksualnu orijentaciju!
usvojiti dijete je odgovoran čin, a ne trenutni hir!
hmoseksualac koji se odlući posvojiti dijete, vjerojatno ima jak materinski nagon-
ali mora pretpostaviti da je djete hetero ( barem takova je većina),ne sumnjam da bi homo posvojitelj bio dobar roditelj,
paće vjerujem da bi dao život za to dijete,
ali dozvolit će te da se meni sa strana ipak rađa sumnja!
teško je razdvojiti stvarni roditeljski instinkt, od blefa!
Započeo/la tema :
Prop naravno da se to moze gledati kroz svakave primjere ali upravo sam pitala ovdje jer naziv teme sam govori da je ovo prikladna tema za to pitanje.
Ja iskreno neznam kaj bi rekla i kako bi pojasnila djetetu da je to za mene bolesno i gnjusno, zato zelim cuti vasa misljenja
Mozda cete imat predrasude i misliti da sam konzervativna ali meni nije normalno biti homo i nisu mi normalne gay parade i takve stvari, ali Boze moj to je samo moje misljenje.
To kaj se ja ne slazem da je normalno, to ne znaci da ja ne postujem i tude misljenje
Ja iskreno neznam kaj bi rekla i kako bi pojasnila djetetu da je to za mene bolesno i gnjusno, zato zelim cuti vasa misljenja
Mozda cete imat predrasude i misliti da sam konzervativna ali meni nije normalno biti homo i nisu mi normalne gay parade i takve stvari, ali Boze moj to je samo moje misljenje.
To kaj se ja ne slazem da je normalno, to ne znaci da ja ne postujem i tude misljenje
jena- Nevina dušica
Započeo/la tema :
tvoje mišljenje je ispravno,jena je napisao/la:Prop naravno da se to moze gledati kroz svakave primjere ali upravo sam pitala ovdje jer naziv teme sam govori da je ovo prikladna tema za to pitanje.
dopustivo je za tebe da je bolesno i gnjusno,
ali činjenica je da od postank društva postoji taj oblik seksualne izopačenosti,
tu nema ničeg gnjusnog, ako se te osobe nalaze bez prisile i bez osude!
stara grčka je bila primjer!
dakle homoseksualizam je činjenica koja postoji i koja se ne može ukinuti, dakle treba je prihvatiti-
problem se pojavljuje kada se u izmišljene institucije- poput braka - gura i ta populacija!
po meni bi trebao ukinuti brak, kao službenu instituciju, jer to je samo preuzeto iz crkvenih institucija, pa tako ni homoseksualci nebi imali pravo zahtjevati brak!
brak je ionako institucionalizirani ugovor između dvije osobe, pa se tako i priznaje i "divlji" brak, ako dvije osobe žive zajedno neznam u nekom periodu- (mislim 3 g)
ako dva muškarca ili dvje žene svoju vezu hoće učvrstiti, imaju pravnu mogučnost i nevidim razlog zašto bi im se trebao legalizirati građanski brak!
odnosno, kao što rekoh ja sam za ukiudanje institucije građanskog braka-
tko želi u brak, nek ide u crkveni brak, a sekularno, neka to bude ugovor između dvoje ljudi, bez obzira istospolni ili različitog spola!
ali to već postoji, zar ne
Započeo/la tema :
Ja bi svom djetetu lijepo objasnio da nije normalno kad vidi 2 muškarca (ili žene) kako se ljube ali da ne treba na osnovu toga suditi o tim ljudim i nazivati ih svakakvim imenima niti imati bilo kakve predrasude prema tim ljudima dok ih ne uopzna
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
kao prvo ti još nemaš djecu, a ja imam dvoje tvojih godina,Mass je napisao/la:Ja bi svom djetetu lijepo objasnio da nije normalno kad vidi 2 muškarca (ili žene) kako se ljube ali da ne treba na osnovu toga suditi o tim ljudim i nazivati ih svakakvim imenima niti imati bilo kakve predrasude prema tim ljudima dok ih ne uopzna
i bila su samnom na nudističkoj plaži, i prošli su fazu srama, i vjerovali su u boga koji im je nametnut , a kada su poćela pitanja ( to nije bilo sa 12g već sa 15-16)
i djeca su jednostavno ljudi koja traže logične odgovore,i pameta su više nego što mi mslimo!
mi jednostavno nemamo pravo nametati svojoj djeci svje stavove, već im ponuditi- a njihovo je pravo što će izabrati!
dakle moj sin je 100% ateist, a kći mi je otprilike kao i neu
Započeo/la tema :
U slučaju koji sam napisao sam mislio na malo dijete, do 8 godina koje ne zna ni odakle smrdi kad prdne a ne na tinejđere koji već počinju izgrađivati vlastite stavove i razmišljanja. To se zove kućni odgoj, tvoje je da ga odgojiš onako kako misliš da je ispravno (ponavljam, to se odnosi na djecu koja su mala), jer, nećeš ti 18-ogodišnjaku objašnjavati zašto se u parkiću 2 muškarca ljube. Al opet, gotovo nikad ne viđam 2 muškarca da se javno ljube
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Tanuki da istina je.
Zivio ti sa boljom polovicom vise od 5+ (ja mislim da je 5 ali nije ni bitno) onda se smatra kao da si u braku, znaci samo se nema taj papir,i u slucaju smrti druga osoba ima pravo na 1/3 imovine ili ostavine unatoc tome kaj nisu papirnato vjencani. Ovo mislim na sklapanje braka samo kod maticara, dok crkveno je druga stvar.
Ja bi isto uvela samo da se moze vjencat i kod maticara i crkveno, jer recimo ja sam imala ponudu udat se za nekog hercegovca samo kod maticara i rastali bi se za dva tjedna a za to bi dobila 5000 eurica. Na to naravno nisam pristala i nikad nebi jer moj brak je moja svetinja!!!
Brak se danas pre olako shvaca nazalost!!
sad sam malo skrenula sa teme, ispricavam se
Mass ovo kaj si napisao, mislim da bi tako i ja rekla svom klincu
Zivio ti sa boljom polovicom vise od 5+ (ja mislim da je 5 ali nije ni bitno) onda se smatra kao da si u braku, znaci samo se nema taj papir,i u slucaju smrti druga osoba ima pravo na 1/3 imovine ili ostavine unatoc tome kaj nisu papirnato vjencani. Ovo mislim na sklapanje braka samo kod maticara, dok crkveno je druga stvar.
Ja bi isto uvela samo da se moze vjencat i kod maticara i crkveno, jer recimo ja sam imala ponudu udat se za nekog hercegovca samo kod maticara i rastali bi se za dva tjedna a za to bi dobila 5000 eurica. Na to naravno nisam pristala i nikad nebi jer moj brak je moja svetinja!!!
Brak se danas pre olako shvaca nazalost!!
sad sam malo skrenula sa teme, ispricavam se
Mass je napisao/la:Ja bi svom djetetu lijepo objasnio da nije normalno kad vidi 2 muškarca (ili žene) kako se ljube ali da ne treba na osnovu toga suditi o tim ljudim i nazivati ih svakakvim imenima niti imati bilo kakve predrasude prema tim ljudima dok ih ne uopzna
Mass ovo kaj si napisao, mislim da bi tako i ja rekla svom klincu
jena- Nevina dušica
Započeo/la tema :
da znaš što je to dijete onda bi znao da ne postoje granice,Mass je napisao/la:U slučaju koji sam napisao sam mislio na malo dijete, do 8 godina koje ne zna ni odakle smrdi kad prdne a ne na tinejđere koji već počinju izgrađivati vlastite stavove i razmišljanja. To se zove kućni odgoj, tvoje je da ga odgojiš onako kako misliš da je ispravno (ponavljam, to se odnosi na djecu koja su mala), jer, nećeš ti 18-ogodišnjaku objašnjavati zašto se u parkiću 2 muškarca ljube. Al opet, gotovo nikad ne viđam 2 muškarca da se javno ljube
malo dijete od kada počne govoriti ima toliko bisera mudrosti, da ćeš to shvatiti jedom kada postaneš otac!
Započeo/la tema :
To što nemam svoju djecu ne znači da ne znam kako mala djeca funkcioniraju. Bio sam (i još sam) 'prisutan' u odgoju 2 djeteta, sestre i nećakinje tako da znam kako funkcioniraju
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
izmjena intimnosti na javnom mjestu je stvar nekulture-
za mene je nekulturno i kada netko javno piša, sere, jede sendvić ili puši!
nije problematika u tome dali će djete nekga kopirati, već je problem u normama ponašanja!
slažem se da pederluk nije problem ovog društva,
ali problem je kada određena skupina počne nametati svoje stavove kao iskljućivo ispravne-
pa tako dobivamo ekscese zelenih koji uništavaju tuđe vlasništvo-
(bunde), pa vegetarijance koji bi svima zabranili konzumaciju mesa jer poradi toga se ubijaju životinje... i da ne nabrajam dalje!
gaj populacija je oduvijek prisutna u društvu, nekada uz više nekada uz manje tolerancije!
ali parade i egzibicionizam meni su neprihvatljivi od bilo koje skupine, uključujući i gay!!
Gle, to što je nekultura tebi ili meni ne znači da je zabranjeno, pa ako se mogu žvaliti i držati za rukice momak i cura onda se mogu tako i momak i momak.
Onda dalje...
Svatko ima pravo propagirati svoje stavove dok to radi u društveno zadanim gabaritima i ako ti zakon nešto dozvoljava ti to radiš, u čemu je sad problem?
To što zeleni uništavaju nešto je ilegalno, kao i terorizam i lopovluk i tako bliže i tako dalje...
pustinja je napisao/la:Prop oče reči da su takvo homoseksualno ponašanje vidjeli doma i samo prenijeli u svoje stavove.
Kako su ga vidjeli doma, daj mi to pojasni?
Moj tata ne voli gejeve i od kada ga znam govori da ih sve triba mlatiti i na Goli Otok slati.
A vidi mene...
Jebeš te fore....
jena je napisao/la:Prop naravno da se to moze gledati kroz svakave primjere ali upravo sam pitala ovdje jer naziv teme sam govori da je ovo prikladna tema za to pitanje.
Pa gle, tvoje je odgojiti svoje djete na način koji ti smatraš najboljim.
Pa ti njemu slobodno reci da je to bolesno, gnjusno i da te ljude izbjegava.
Započeo/la tema :
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 27 / 40.