Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by eva kant pon ruj 14, 2009 7:57 pm

Ive je napisao/la:Zašto heteroseksualci nemaju svoj dan?
jer oni svoju seksualnost mogu svaki dan ispoljavati. njih se ne osuđuje zbog svoje orijentacije, ne mlati i ne pljuje.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty92 / 99992 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 7:58 pm

"gnjavim" da ti ukažem na dvostruka mjerila.

a crkva je jedna od glavnih aktera u promicanju homofobije.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty21 / 99921 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. pon ruj 14, 2009 7:58 pm

eva kant je napisao/la:skofik, iznenadio si me. pozitivno, naravno.
rep+

Visoko ti hvala! :=U:
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty74 / 99974 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:00 pm

eva kant je napisao/la:jer oni svoju seksualnost mogu svaki dan ispoljavati. njih se ne osuđuje zbog svoje orijentacije, ne mlati i ne pljuje.

Kako misliš ispoljavati?

Pa nije kulturno ni da se heteroseksualci drpaju na sred trga još pogotovo ako se skupe njih 1000.. neukusno isto kao i to...

Mlati se i heteroseksualce, samo zbog nekih drugih razloga. Primitivci uvijek imaju razloga, a za to kao što sam već rekao postoje organi reda i mira.

Btw niste mi odgovorili na onaj primjer sa govnom. Možda je malo pretjeran primjer, ali mislim da se shvaća poanta. Što mislite o tome?
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty111 / 999111 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon ruj 14, 2009 8:04 pm

valjda bi ti trebalo biti jasno da je parada simbolika kojom homoseksualci ispoljavaju borbu za svoja prava i dostojanstvo. i ja podržavam takve akcije.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty92 / 99992 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 8:05 pm

dvoje odraslih ljudi mogu raditi što god žele, dok god nije na tuđu štetu.

danas na ulice izlaze, učenici, radnici, popovi, feministice...svatko tko nešto želi reci.
ja nemam ništa protiv da parada pod duginim bojama paradira jednom godišnje kroz grad.

a ne bi mi palo na pamet da baš idem tamo sa idejom da ih kamenujem.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty21 / 99921 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. pon ruj 14, 2009 8:06 pm

Ive je napisao/la:

Aha, struka pod utjecajem društva koje sve prihvaća. Bez ikakvih medicinskih dokaza da to je ili nije poremećaj. Ipak nemamo još tolika znanja u medicini.

Uostalom mislim da je to prvenstveno mentalni poremećaj, a ne fizički :

Upravo je medicina skinula homoseksualnost s liste bolesti,iliti poremećaja.
Čini mi se neka međunarodna ustanova u Skandinaviji.
Neznam točno. To ti nije moje područje, no ako te zanima rekla ti bu Ancksunamun. Ona je liječnica i transrodna, pa se i najbolje kuži vu te stvari. :smajlić:
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty74 / 99974 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:06 pm

fosforica je napisao/la:dvoje odraslih ljudi mogu raditi što god žele, dok god nije na tuđu štetu.

danas na ulice izlaze, učenici, radnici, popovi, feministice...svatko tko nešto želi reci.
ja nemam ništa protiv da parada pod duginim bojama paradira jednom godišnje kroz grad.

Znači da se skupi 100 jedača govana trebamo i njima dopustiti javna okupljanja? hammer

Ako Ancksunamun uzimate kao mjerodavnu za takve stvari e pa onda stvarno. Njoj je normalno i jedenje govana, pišanje po muškarcima i sl. stvari.

Zadnja promjena: Ive; pon ruj 14, 2009 8:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty111 / 999111 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. pon ruj 14, 2009 8:07 pm

Ive je napisao/la:Znači da se skupi 100 jedača govana trebamo i njima dopustiti javna okupljanja? hammer

Kaj bi ti sad ukidal Sabor?
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:09 pm

Mislio sam na ove koje fizički jedu govna :=U: Jer vjerovali ili ne, ima i takvih. No to još uvijek nije postalo normalno. Ali uskoro će i to, kako je krenulo.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon ruj 14, 2009 8:13 pm

Ive je napisao/la:
Uostalom mislim da je to prvenstveno mentalni poremećaj, a ne fizički :=U: A mislim da o ljudskom mozgu ipak još neznamo toliko da bi znali što se to dogodi u njemu. :=U:

Već znam što slijedi ,reć ćete da sam primitivac :smajlić:

To si dobro rekao... još skoro pa ništa ne znamo o ljudskom mozgu... S te strane, homoseksualizam bi mogla ispasti savršeno normalna stvar!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty108 / 999108 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 8:16 pm

okupljaju se i oni koji jedu tijelu kristovo...pa te to ne smeta Laughing

danas ima gomila što kakvih perverzija i bilo bi lijepo da se zadrže u 4 zida.
a biti hetero ili homo nije stvar perzverzija, već sexualne orijentacije.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 8:17 pm

skofik je napisao/la:
Ive je napisao/la:Znači da se skupi 100 jedača govana trebamo i njima dopustiti javna okupljanja? hammer

Kaj bi ti sad ukidal Sabor?

vriiiišt hh

i od mene jedan rep hihih
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:20 pm

Kakve veze ima tijelo Kristovo sa ovim? To mi je isto onome kad dinamo izgubi utakmicu pa dinamovac kaže 'nije ni hajduk bolji' ili obrnuto. Totalno nema veze s temom, sad raspravljamo o homoseksualcima a ne o Crkvi o kojoj ti cijelo vrijeme pričaš.

I koja je razlika između homoseksualaca koji jedan drugog šilje u šupak i ovih koji jedu govna u toku seksualnog odnosa? Meni je to dvoje jednako odvratno. A za obje stvari bi se 'moglo' reći da su dio seksualnosti pojedinca..

Po čemu je onda jedenje govana nenormalno a homoseksualizam normalan? Zato jer su nam tako prenijeli mediji i homoseksualci koji paradiraju? :=U:
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon ruj 14, 2009 8:22 pm

Hoćeš reći da samo homoseksualci jedu govna?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty108 / 999108 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:24 pm

LOL

Na koju foru si to sad shvatio?

Ne, nisam to rekao. Govorim o bilo kome tko jede govna u seksualnom odnosu, bio hetero ili homo.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 8:25 pm

upravo sam ti objasnila da je homo, hetero ili biseksualnost stvar seksualne orijentacije.

razne igrice i perverzije mogu prakticirati svi od gore navedenih.

a ako raspravljamo o homo..zašto spominješ jedače govana.
da nije opet hajduk bio bolji?
Laughing
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:27 pm

Pa spominjem zato jer ima veze sa seksualnošću, u seksu jedu govna, ima i takvih. :=U: Isto kao što ima i onih što guraju svojeg onog tamo di im nije mjesto i koji se javno okupljaju. Mogu i gurat u drvo ili u neku cijev (po mogućnosti čim užu :=U:) ali eto to nije normalno.

Samo želim karikirati kako je danas sve normalno i svima se dopuštaju javna okupljanja.

Ima tu svakakvih drugih stvari osim nenormalnih seksualnih orijentacija ali nećemo o tome u ovoj temi, tu je riječ o peškićima.

Zadnja promjena: Ive; pon ruj 14, 2009 8:32 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon ruj 14, 2009 8:29 pm

Loša ti usporedba....i karikiranje Laughing
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 8:35 pm

a osim toga...sve su češća Queer okupljanja
tamo možeš naci i voskoljupce i igloprobadače i svašta nešto Very Happy
a ako se jako potrudiš možda načas ugledaš i govnojedače... Wink
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon ruj 14, 2009 8:36 pm

Aha, pa to i potvrđuje ono što cijelo vrijeme govorim, da je danas sve normalno. Naravno da ne bi trebalo dozvolit okupljanja ni igloprobadačima i sl. pizdarije. Ali ne, onda ne bi bili "cool".

Baš smo se fino raspravili, zabavio sam se više od sat vremena. :=U:

I evo za kraj malo humora hihih hihih

:
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon ruj 14, 2009 9:09 pm

trebalo bi biti normalno prihvatiti različitosti...
zato i gay parada.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pon ruj 14, 2009 10:54 pm

ja sam protiv parada, ne protiv Homo, Bi, Trans...itd
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty497 / 999497 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri ruj 16, 2009 3:03 pm

Ive je napisao/la:Pa spominjem zato jer ima veze sa seksualnošću, u seksu jedu govna, ima i takvih. :=U: Isto kao što ima i onih što guraju svojeg onog tamo di im nije mjesto i koji se javno okupljaju. Mogu i gurat u drvo ili u neku cijev (po mogućnosti čim užu :=U:) ali eto to nije normalno.

Samo želim karikirati kako je danas sve normalno i svima se dopuštaju javna okupljanja.

Ima tu svakakvih drugih stvari osim nenormalnih seksualnih orijentacija ali nećemo o tome u ovoj temi, tu je riječ o peškićima.

kes potpuno si u pravu i + od mene!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty700 / 999700 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ancksunamun sub ruj 19, 2009 8:21 am

Ive je napisao/la:Ja sam definitivno protiv tih parada. Nisam protiv pedera, svatko neka u svojoj privatnosti radi što hoće, ali protiv javnog isticanja i nametanja jesam. Zašto heteroseksualci ne rade parade? Čemu te gay parade uopće služe? Osim da nameću drugim ljudima tu njihovu nastranost? Mislim, jednostavno ne razumijem što pederi time žele postić. Ali da se mene pita definitivno ne bi dopustio javna okupljanja u tu svrhu.

Gay pride nije javno nametanje i isticanje..gay pride, je povorka ponosa..povorka koja ukazuje da smo tu, da postojimo..da smo normalni ljudi kao i drugi..da imamo pravo na osnovna ljudska prava,život, egzinstneciju, posao, ljubav..

Heterosexualci ne rade parade, jer ne trebaju..drže se za ruke na cesti bez straha..ne dolaze u strahu na posao da će dobiti otkaz zbog svoje orjentacije..ne odlazi sa strahom vani, da će ih netko verbalno i fizički napasti..

Da se zabrane okupljana u svrhu borbe za temeljne ljudska prava, to se zove diskriminacija, ugnjetavanje, diktatura..

Ive je napisao/la:kao ti netko može "nametnutni" da budeš nastran?

Fosforica pa šta ti misliš da se netko rodi kao gay? Oprosti, ali ja to ne vjerujem. Ja mislim da tu svakako utjecaj ima i društvo. A kako ima sve više parada ima i sve više gay-eva. Pred 30-40 i više god. nije se skoro ni znalo šta je to pa nije toga ni bilo. A danas je to skoro pa 'u modi'.

To ti smatraš nastranošću, ali medicinski ne ubraja se u nastranosti niti bilo kakve sexualne devijacije..

Da, vjeruj!1postoji niz znanstvenih studija od eminentnih svjetskih stručnjaka..koje govore da je sexualna orjentacija urođena, a sexualno ponašanje promjenjivo..to su dva različita pojma..
kako društvo može utjecati na tvoju orjentaciju..mislis da si u društvu sa homo osobama, odgojan, da bi posato gay?
Ja mislim da ne bi..
Gay osoba je bilo od davnina..od starih Grka..a na Lezbosu da ne pričam..Ne radi se o modi..niti ima kakve veze..što misliš da sam Ja kao dijete od 5 godina u vrtiću poljubila djevojčicu u lice i rekla da se želim za nju udati jer je to bilo u modi i bila sam svjesna tada što znači moda..?

Ive je napisao/la:Ma neznam... evo recimo jedan tu dolje susjed iz ulice... negdje do svoje 21-22 godine bio je hetero, normalno imao cure i sve... i tako negdje oko 25 je odlučio kao da je on gejić odjednom... mislim neznam što se to čovjeku dogodi, ali ja mislim da tu ipak ima i psiha jako puno utjecaja... jer ako su mu prije cure bile normalna stvar otkud sad odjednom to da je gejić...

A što se tiče ovih okupljanja... ti peškići ili su glupi ili neznam šta, jer ne kužim kako ne shvaćaju da samo dobivaju batine na tim paradama, a nikakva veća prava zbog toga neće dobiti.

Uostalom koja to oni prava nemaju pa bi ih trebali dobiti? Šta hoće da im se dozvoli da odgajaju i djecu? Pa kakav odgoj to dijete može dobiti ako recimo živi sa dva muškarca? Njemu će normalna bračna zajednica biti zajednica dva muškarca, a ne zajednica muškarca i žene... Za 100 godina pola stanovništa bi bili pederi :crkavam:

p.s hahahha sad sam skužio da je neukrotiva stavila da se pede- prepravlja u gejić hammer hammer

Tvoj susjed je skrivao svoje porive dubuko u sebi, svoje unutarnje borbe...nije vjerovao što mu se događa...pokušavao je zatomiti svoje osjećaje, biti kao ostali..a kad to nije išlo..i kad je shvatio da tako neće moći, počeo je živjeti ono što osjeća i ono što je..o tome se radi, a ne o tome da je posato gejić odjedanput..

Postoji toliko gay zajednica..djeca su heterosexualna većinom i to ti je dokaz da to nema veze s okruzenjem u kojem žive..ako nije tako, kako onda objašnjavaš da se iz hetero brakova rađaju homo i bi djeca...

ponovo ti pišem..da se paradom borimo za svoja prava..eto to se pokušava dobiti..a na paradi su ti pederi i lezbijke, ali i hero queer osobe..

Nitko nikome ne nameće da ešto smatra normalnim ili nenormalnim, niti provodi propagandu..cilj su ljudska prava..mene ne zanima hoćeš me ti ili netko drugi smatrati normalnom ili nenormalnom..ali želim mirno hodati ulicom bez da mi se dovikuje, da me se fizički napada, da mogu pozdraviti svoju curu polupcem kad je vidim, bez da me netko gađa s pivskom bocom

skofik je napisao/la:Sila ih je natjerala da se "propagiraju".
Da su prihvaćeni u društvu kako dolikuje ljudskom biću, nebi imali razloga za propagiranje.

Zašto bi društvo sve moralo prihvaćati? Kad bi prihvaćali svaku ljudsku glupost koja naiđe, gdje bismo stigli. A ovim paradiranjima samo izazivaju još veće gađenje ljudi i još k tome znaju bit i izmlaćeni koji put. Šta ne bi bilo bolje da žive svoj privatni život kao i svi mi i ništa im nebi falilo. Zakonski imaju prava kao i svi mi jer svi smo mi jednako ljudi. Osim naravno nemaju pravo na djecu.

Danas je stvarno došlo vrijeme kada čim ne prihvaćaš nešto odmah si zaostao i primitivac. Što je žalosno. Ipak bi trebale postojati neke vrijednosti.[/quote]

Bravo skofik

Ive, nemamo mi nikakva prava zakonska..od kuda ti to..nemamo pravo na imovinu životnog druga, nakon njegove ili njene smrti, nemamo pravo na brak, na djecu..o čemu ti onda pričaš..o kakvim pravima

Pa nemoraš ti nikoga niti drugi nekoga prihvatiti..to je tvoj izbor..ali svoje ne prihvaćanje ne pokazujte verbalnom i fizičkom agresijom..agresivci i jesu primitivni..pa ovo 21.stoljeće..ne rješavaju se stvari lomačom i toljagom..Koje su to vrijednosti..koje društvo nameće? premlaćivanje gay osoba..krasnih li vrijednosti

Ive je napisao/la:Nisam znao za ovo. No ako dobro vidim, to je procesija ispred Crkve, institucije za propagiranje vjere. Ako nije onda i to osuđujem. Iako ima razlike između procesije i gay parade, jer procesija je simbol vjere koji ne vidim kako može utjecati na ljudski život negativno. A ako ljudi normalno prihvaćaju vjeru ne vidim ništa loše u tome. Neki ne vjeruju u Boga, nego vjeruju da ima nešto što je iznad nas i čemu se obraćamo kad nam je teško. Nema ničeg lošeg u tome i vjeri. To je nešto imaginarno što nam ne može naštetiti. I trebalo bi propagirati i ljudske vrijednosti zajedno s tim.

Naravno da gay parada ne nameće da se moraš prašiti u dupe, ali njome se postiže da narod to polako počinje shvaćati i više to nije nešto nenormalno. I zato sve više ovih modnih mačaka i sl. debila počinje to uvoditi u 'modu'. Jer sto puta ponovljena laž je istina,jelda? Kad ti netko nešto kaže 500 puta više neznaš što je istina što laž.

Naravno da se mišljenja mogu mijenjati, ali oko nekih stvari imam jako čvrste stavove i teško da ih netko može promijeniti. Neznam kakav bi taj sugovornik morao bit da me u to uvjeri. Meni jednostavno homoseksualizam nije normalna pojava nego poremećaj i uvijek će bit.

Najveća zla u povjesti radilaje crkva..od spaljivanja vještica do crkvene inkvizicije..
onaj svećenik koji promiče homoobiju i na oltaru priča o homo kao nešto što je zlo..nije zaslužio nositi svećeničku halja..sramota je za crkvu i narod koji okuplja..
a reci ti meni da li bi poštivao svećenika i dolazio mu u crkvu na misu da znaš da je gay? misliš da ih među njima nema..ima, ima i više nego što se misli..
skofik je napisao/la:
Ive je napisao/la:

Zašto bi društvo sve moralo prihvaćati? Kad bi prihvaćali svaku ljudsku glupost koja naiđe, gdje bismo stigli. A ovim paradiranjima samo izazivaju još veće gađenje ljudi i još k tome znaju bit i izmlaćeni koji put. Šta ne bi bilo bolje da žive svoj privatni život kao i svi mi i ništa im nebi falilo. Zakonski imaju prava kao i svi mi jer svi smo mi jednako ljudi. Osim naravno nemaju pravo na djecu.

.

Najbolje bi ih bilo strpati v konc-logore. Ne?

Oni ništa drugo niti ne traže da žive svoj privatni život kao i svi ostali, no čim netko sazna da ima susjeda pedera, ili lezbijku, odma bi mu šakom iz glave išli pederluk izbijat, a do trenutka kad nisu znali da je dotični peder/lezba, on je bil baš fin dečec/pucka.

Zašto ljudi odmah gledaju čovjeka drugim očima čim saznaju da je drukčiji?
Nekog nepoznatog bi radi toga ubili, ali šta bi učinili sa svojim bratom, sestrom, sinom, ili kćeri?

Ive je napisao/la:
skofik je napisao/la:
Ive je napisao/la:

.

Najbolje bi ih bilo strpati v konc-logore. Ne?

Oni ništa drugo niti ne traže da žive svoj privatni život kao i svi ostali, no čim netko sazna da ima susjeda pedera, ili lezbijku, odma bi mu šakom iz glave išli pederluk izbijat, a do trenutka kad nisu znali da je dotični peder/lezba, on je bil baš fin dečec/pucka.

Zašto ljudi odmah gledaju čovjeka drugim očima čim saznaju da je drukčiji?
Nekog nepoznatog bi radi toga ubili, ali šta bi učinili sa svojim bratom, sestrom, sinom, ili kćeri?

Nije istina da žele svoj privatni život normalno živjeti, jer da žele, nebi se javno isticali i time sami sebi radili probleme.

Nije istina, imamo i mi u ulici susjeda homoseksualca kao što sam već spomenuo i nitko ga ne osuđuje, zašto bi. Čovjek može živjeti svoj privatni život kako hoće. Naravno da ima budala koji će ga zato ić mlatit jer je gejić, ali ić će te netko mlatit i radi 100 drugih razloga, zato tu postoje organi reda i mira.

Pa meni da je sestra/brat homoseksualac/ka prihvatio bih to, iako mi ne bi bilo drago naravno. A isto tako prihvaćam bilo čiju seksualnu orijentaciju, ali ne i propagandu seksualne orijentacije.

skofik je napisao/la:
Ive je napisao/la:Meni jednostavno homoseksualizam nije normalna pojava nego poremećaj i uvijek će bit.

Imaš dvostruke kriterije i stajališta..sada ne prihvaćaš i to ti je poremećaj..a da ti je netko u obitelji onda bi prihvaćao..svašta

Struka tvrdi suprotno.

Aha, struka pod utjecajem društva koje sve prihvaća. Bez ikakvih medicinskih dokaza da to je ili nije poremećaj. Ipak nemamo još tolika znanja u medicini.

Uostalom mislim da je to prvenstveno mentalni poremećaj, a ne fizički :=U: A mislim da o ljudskom mozgu ipak još neznamo toliko da bi znali što se to dogodi u njemu. :=U:

Već znam što slijedi ,reć ćete da sam primitivac :smajlić:

O je već stvarno sada izvan svake pameti..od kud tebi da nema dokaza..pa postoji niz medicinskih studija..pošaljem ti sve ako želiš..nije to napisao mesar , već stručnjaci koji se bave takcvim stvarima cijeli život..provode studije na temelju praćenja populacije i istraživanja..
nigdje nije navedeno kao poremećaj već jedna od normalnih sex.varijacija..

eva kant je napisao/la:
Ive je napisao/la:Ja sam definitivno protiv tih parada. Nisam protiv pedera, svatko neka u svojoj privatnosti radi što hoće, ali protiv javnog isticanja i nametanja jesam. Zašto heteroseksualci ne rade parade? Čemu te gay parade uopće služe? Osim da nameću drugim ljudima tu njihovu nastranost? Mislim, jednostavno ne razumijem što pederi time žele postić. Ali da se mene pita definitivno ne bi dopustio javna okupljanja u tu svrhu.
opet ponavljam, gay pride ne služi da bi se drugima nametao homoseksualizam ili za provociranje heteroseksualaca, kao što neki ovdje misle. to je dan kad homoseksualci mogu biti ponosni na sebe i svoju seksualnost, dan kada se ne moraju skrivati od svijeta.

bravo
skofik je napisao/la:
Ive je napisao/la: Čovjek može živjeti svoj privatni život kako hoće. Naravno da ima budala koji će ga zato ić mlatit jer je gejić, ali ić će te netko mlatit i radi 100 drugih razloga, zato tu postoje organi reda i mira.

.

Ne možeš živjet normalan život ako se bojiš.
Sam kažeš da ima budala koji će nekog mlatit samo zato što je gejić i to je žalosno, no još je žalosnije što mu niti organi reda u ovakvim slučajevima neće pružiti adekvatnu zaštitu.
Ljudi drukčije seksualne orjentacije su kod nas (ali ne samo kod nas) ljudi drugog reda.
To je apsolutno neprihvatljivo u jednome civiliziranome društvu i to im daje pravo da javno, na paradi iskažu svoje nezadovoljstvo istim.

bravo

fosforica je napisao/la:da, ako laž dovoljno često ponoviš, pogotovo kada zaboraviš da su te izvrnute vrijednosti nastale na još izvrnutijim, a da je sva "svetost"vjere građena na najbizarnije i najbrutalnije načine, onda ne čudi kako ti u crkvi i religiji - ne vidiš ništa loše Very Happy
laž je dovoljno puta ponovljena.

kao i da je homoseksualizam bolest.

prihvatili ste klerofašiste i nakon svega, kao nešto normalno, čak štoviše, djecu nam uče što je to "moralno" (zato danas i imamo trinestgodišnjake koji bi tukli homoseksualce)..onda vas najmanje treba sablazniti što se neko praši u dupe.

Što toliko gnjaviš s Crkvom? Crkva nema veze s mojim mišljenjem.

Danas stvarno sve normalno, još malo pa će i okupljanje ljudi koji jebu životinje na trgu bit normalno, pa neka razmijenjuju mišljenja i sličice koje su slikali dok su jebali kravu ili ovcu.

Koja je razlika između homoseksualca i čovjeka koji mrda kravu? Ako recimo njega krava privlači, je li onda i to normalno? Treba li društvo prihvatiti da je normalno jebati kravu ili ovcu onda ?

Životinje ne mogu sudjelovati svjesno u sex. činu sa čovjekom..jer nisu na njegovoj mentalnoj razini..i ova usporedba nema veze s ničim..jedno je zlostavljanje, a drugo slobodna volja za sex.čin

a ti napravi dan ugroženih heteroseksualaca i ...paradiraj Very Happy[/quote]

Ok, možda nisam dao najsretniji primjer.

Ali evo recimo , ako odrasao čovjek jede govna od drugog odraslog čovjeka i to mu je privlačno, da li je onda to normalno i da li to društvo treba prihvatiti kao normalno? hammer

Ne treba nam takav dan, ja živim svoj privatni život i ne interesira me to da drugi znaju kako ja živim.[/quote]

stvarno ne znam kakve veze govna imaju s paradom..jedno su sexualni fetishi a drugo je sex.orjentacija
eva kant je napisao/la:
jer oni svoju seksualnost mogu svaki dan ispoljavati. njih se ne osuđuje zbog svoje orijentacije, ne mlati i ne pljuje.
bravo
Ive je napisao/la:
eva kant je napisao/la:

Kako misliš ispoljavati?

Pa nije kulturno ni da se heteroseksualci drpaju na sred trga još pogotovo ako se skupe njih 1000.. neukusno isto kao i to...

Mlati se i heteroseksualce, samo zbog nekih drugih razloga. Primitivci uvijek imaju razloga, a za to kao što sam već rekao postoje organi reda i mira.

Btw niste mi odgovorili na onaj primjer sa govnom. Možda je malo pretjeran primjer, ali mislim da se shvaća poanta. Što mislite o tome?

Ne shvaćam čemu tolika mržnja, ponižavanje i vrijeđanje

eva kant je napisao/la:valjda bi ti trebalo biti jasno da je parada simbolika kojom homoseksualci ispoljavaju borbu za svoja prava i dostojanstvo. i ja podržavam takve akcije.
bravo repova sam ti dala tebi i skofiju za godinu dana
Ive je napisao/la:
fosforica je napisao/la:dvoje odraslih ljudi mogu raditi što god žele, dok god nije na tuđu štetu.

Znači da se skupi 100 jedača govana trebamo i njima dopustiti javna okupljanja? hammer

Ako Ancksunamun uzimate kao mjerodavnu za takve stvari e pa onda stvarno. Njoj je normalno i jedenje govana, pišanje po muškarcima i sl. stvari.

Ancksunamun je mjerodavnija od tebe sigurno..i strukom i iskustvom i aktivnostima u istraživanjima i praćenjem populacije LGBTQ..naši forumi imaju i kutak u kojem su psiholozi, psihijatri..čitavo savjetovalište..pa molim te da se suzdržih od ovakvo niskih komentara..

Ive je napisao/la:Kakve veze ima tijelo Kristovo sa ovim? To mi je isto onome kad dinamo izgubi utakmicu pa dinamovac kaže 'nije ni hajduk bolji' ili obrnuto. Totalno nema veze s temom, sad raspravljamo o homoseksualcima a ne o Crkvi o kojoj ti cijelo vrijeme pričaš.

I koja je razlika između homoseksualaca koji jedan drugog šilje u šupak i ovih koji jedu govna u toku seksualnog odnosa? Meni je to dvoje jednako odvratno. A za obje stvari bi se 'moglo' reći da su dio seksualnosti pojedinca..

Po čemu je onda jedenje govana nenormalno a homoseksualizam normalan? Zato jer su nam tako prenijeli mediji i homoseksualci koji paradiraju? :=U:
Wink gore gore gore gore gore :smajlić:

Što više reći na sve ovo...ima li smisla se pozivati na homofobiju, ne educiranost, primitivizam, agresiju..mislim da nema..nadam se da će svi ovakvi progledati i gledati sve ljude kao jednake..gledati u njihovu nutrinu, osobnost, dobrotu..a ne u njihov krevet ili ormar..

I za kraj jedan spot..već sam ga negdje stavila..molim da ga pogledate svi, pa ako i već jeste..i onda mi recite da je gay pride propaganda..

Ancksunamun
Ancksunamun
Junior
Junior

Registriran/a : 31.01.2009
Broj postova : 668
Reputacija Reputacija : 39
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics