Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 14 / 40.
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
@ tanuki
a ništa, onda i dalje budite licemjerni katolici koji teoretski promovoriju ljubav, a u praksi ispoljavaju svu svoju mržnju. jedan tjedan pričaju o dobroti i ljubavi prema bližnjem svome, a već drugi tjedan te iste bližnje mlate.
a ništa, onda i dalje budite licemjerni katolici koji teoretski promovoriju ljubav, a u praksi ispoljavaju svu svoju mržnju. jedan tjedan pričaju o dobroti i ljubavi prema bližnjem svome, a već drugi tjedan te iste bližnje mlate.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
ej ali tanuki nije vjernik ..........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:
na dnevniku baš i nema nasilja,šta se tiće filmova ok
nasilje je sastavni dio društva i odrastanja(u školama malt.starijih)
bilo je toga i prije biti će i u buduće iako sam protiv toga,no odrastao sam u okolini
u kojoj sam se morao izboriti za poziciju....ali žvalenje dva muškarca
je totalno neprirodno
he he..na dnevniku itekako ima nasilja, i to onog realnog. samo nam je to već normalno gledati, jer kako ti kažeš, to je sastavni dio društva.
za filmove možeš djeci i objasniti da se radi o nečem imaginarnom, plodu nečije mašte, ali šta ćeš objasniti djetetu kad gleda dnevnik? e sine, to ti je realnost. isto tako i postojanje homoseksualaca u društvu je realnost i ne treba zatvarati na to oči.
Započeo/la tema :
marko je napisao/la:ej ali tanuki nije vjernik ..........
ma znam, al je dio te sredine.
Započeo/la tema :
daj se eva malo skulirajeva kant je napisao/la:@ tanuki
tvoji stavovi jesu ok,
ali pokušaj malo razumijeti-
poštuj ljude koji imaju stav-
npr mene, koji ne poštujem gay parade, ali isto tako bi učestvovao u njima poput tomića!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
pa i poštujem ljude koji imaju stav, ali ne i licemjere koji ne poštuju gay parade, ali bi učestvovali u njima iz nekog recimo hira.
više poštujem one koje ne bi nikada sudjelovali u njima, ali iskreno poštuju tuđe pravo da drugi paradiraju.
više poštujem one koje ne bi nikada sudjelovali u njima, ali iskreno poštuju tuđe pravo da drugi paradiraju.
Započeo/la tema :
ok eva, ali odmaknula si se od bazičnog problema-eva kant je napisao/la:pa i poštujem ljude koji imaju stav, ali ne i licemjere koji ne poštuju gay parade, ali bi učestvovali u njima iz nekog recimo hira.
ti meni zamjeraš što sam protiv usvajanja djeteta, homo parovima!
ti imaš nekakvu drugu teoriju-
dali je možeš objasniti ?
Započeo/la tema :
i što se tiče bilo kakvih parada, ja sam uvijek dijametrano suprotan-
a da podržao sam tomića i njegovu hrabrost, koju podržavam-
ja nisam ni priblžno toliko hrabar-
neznam , da je split moj grad, kako bi reagirao, ali vjerojatno ne poput tomića, ili još vjerojatnje da bi se pravio lud, da takva parada uopće ne postoji!
a da podržao sam tomića i njegovu hrabrost, koju podržavam-
ja nisam ni priblžno toliko hrabar-
neznam , da je split moj grad, kako bi reagirao, ali vjerojatno ne poput tomića, ili još vjerojatnje da bi se pravio lud, da takva parada uopće ne postoji!
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:marko je napisao/la:ej ali tanuki nije vjernik ..........
ma znam, al je dio te sredine.
daj se skuliraj
ma znam , ali ja sa nekaj drugo htio reči tim postom , ali nema veze .......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
da ja sam totalna kukavica-
nisam imao hrabrosti doći ni na miting, na cvietnom trgu, protiv posjeta pape RH
jer zaaanimljivije mije blo oići na planinu u gorskom kotaru!
uostalom, što bi to značilo da sam i došao?
ne 30 prosvjednika, već 31
nisam imao hrabrosti doći ni na miting, na cvietnom trgu, protiv posjeta pape RH
jer zaaanimljivije mije blo oići na planinu u gorskom kotaru!
uostalom, što bi to značilo da sam i došao?
ne 30 prosvjednika, već 31
Započeo/la tema :
ok eva,ali daj mi objasniu čemu je bit tih parada-eva kant je napisao/la:marko je napisao/la:ej ali tanuki nije vjernik ..........
ma znam, al je homoseksualizam dio naše sredine.
hmoseksualizam je činjenica koja postoji!
što se traži i dokazuje na tim paradama?
Započeo/la tema :
Bit parade je upravo u - paradiranju.
Naime, ustav ove zemlje dozvoljava svakome da paradira. To se zove "pravo na okupljanje" i "pravo na javno izražavanje mišljenja"
Ta prava ima SVATKO - bio on peder, heteroseksualac, komunist, katolik, pravoslavac, Srbin, Hrvat, Uzbekistanac, Klingonac ili Star Trek fanatik.
Ako pederi žele paradirat - neka paradiraju. Treba (ponavljam: treba) im se omogućit da paradiraju. Svi mi trebamo zaštitit njihovo pravo da paradiraju. Jer ako svi mi sada ne zaštitimo njihovo pravo da paradiraju, tko će onda sutra zaštiti naše pravo da paradiramo zbog nečeg šta je nama bitno?
Sviđalo se to nama ili ne, pederi postoje. Pederi žele paradirat, na to imaju pravo, i svatko onaj tko misli da može gađat kamenjem čovjeka ili ženu koja paradira - taj je najobičnije smeće, i treba ga strpat u zatvor.
Ne sviđa ti se pederska parada? Organiziraj anti-pedersku paradu, nitko ti ne brani. Ali nećeš fizički napadat na pedera, samo zato šta ti ide na živce. Onog momenta kad fizički nasrneš na nekog jer ti se ne sviša ono šta on jest ili nije - tog momenta postaješ najobičniji kriminalac, šljam, dno dna. I treba te zatvorit. Tu svaka rasprava prestaje.
Naime, ustav ove zemlje dozvoljava svakome da paradira. To se zove "pravo na okupljanje" i "pravo na javno izražavanje mišljenja"
Ta prava ima SVATKO - bio on peder, heteroseksualac, komunist, katolik, pravoslavac, Srbin, Hrvat, Uzbekistanac, Klingonac ili Star Trek fanatik.
Ako pederi žele paradirat - neka paradiraju. Treba (ponavljam: treba) im se omogućit da paradiraju. Svi mi trebamo zaštitit njihovo pravo da paradiraju. Jer ako svi mi sada ne zaštitimo njihovo pravo da paradiraju, tko će onda sutra zaštiti naše pravo da paradiramo zbog nečeg šta je nama bitno?
Sviđalo se to nama ili ne, pederi postoje. Pederi žele paradirat, na to imaju pravo, i svatko onaj tko misli da može gađat kamenjem čovjeka ili ženu koja paradira - taj je najobičnije smeće, i treba ga strpat u zatvor.
Ne sviđa ti se pederska parada? Organiziraj anti-pedersku paradu, nitko ti ne brani. Ali nećeš fizički napadat na pedera, samo zato šta ti ide na živce. Onog momenta kad fizički nasrneš na nekog jer ti se ne sviša ono šta on jest ili nije - tog momenta postaješ najobičniji kriminalac, šljam, dno dna. I treba te zatvorit. Tu svaka rasprava prestaje.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
e pa nečemo se vređati
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ok eva, ali odmaknula si se od bazičnog problema-
ne zamjeram ja tebi ništa. ja samo hoću reći kako ti nemaš baš neki jasan stav.
ti prvo kažeš kako prirodno homo parovi ne mogu imati djecu, ali isto tako ne mogu ih imati ni svi hetero parovi. pa se onda liječe godinama ili pokušavaju posvojiti dijete. ne podržavaš stav crkve o umjetnoj oplodnji, ali podržavaš stav društva da se homićima ne daje pravo na posvajanje djece. biološka sposobnost postati roditelj ne znači automatski i biti roditelj u pravom smislu te riječi. da je to tako po nekom automatizmu tada ne bi imali napuštenu, zlostavljanu i nevoljenu djecu.
onda malo pribjegavaš nekakvom kvazi argumentu kako nije sazrijelo vrijeme za to. a kad misliš da će sazrijeti i kako? čekajući i ne poduzimajući ništa? tako će se nešto promijeniti?
sumnjam.
parade služe, ako ništa drugo, da pokažu svijetu kako neke sredine mogu biti primitivne. i to iste one sredine koje za sebe misle da su urbane, tolerantne i svijetske.
Započeo/la tema :
čekaj sada tanuki piše post u stihu na dvije strane ....
pedere teba liječiti .........
pedere teba liječiti .........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
gle eva,eva kant je napisao/la:tanuki je napisao/la:
ti prvo kažeš kako prirodno homo parovi ne mogu imati djecu, ali isto tako ne mogu ih imati ni svi hetero parovi. pa se onda liječe godinama ili pokušavaju posvojiti dijete. ne podržavaš stav crkve o umjetnoj oplodnji, ali podržavaš stav društva da se homićima ne daje pravo na posvajanje djece. biološka sposobnost postati roditelj ne znači automatski i biti roditelj u pravom smislu te riječi. da je to tako po nekom automatizmu tada ne bi imali napuštenu, zlostavljanu i nevoljenu djecu.
onda malo pribjegavaš nekakvom kvazi argumentu kako nije sazrijelo vrijeme za to. a kad misliš da će sazrijeti i kako? čekajući i ne poduzimajući ništa? tako će se nešto promijeniti?
sumnjam.
parade služe, ako ništa drugo, da pokažu svijetu kako neke sredine mogu biti primitivne. i to iste one sredine koje za sebe misle da su urbane, tolerantne i svijetske.
tebe doživljavam kao pametnu ženu,ali pišeš previše gluposti!
u tvom gradu vjerojatno nitko više ne trza na gay paradu,
kao što nitko više ne trza ni u zagrebu!
tebi se diže kosa na glavi, kada netko kaže, da je seks intimna stvar, i nije joj mjesto na paradama i ulicama!
da eva i nudizam je intimna stvar, a dali bi nudisti trebali goli šetati u paradama po gradovima!
objasni eva šo hoće ti ljudi,
kakva prava traže zbog sebe, a koja već nemaju
ok , slažem se da su idioti napravili incident,
ali pokušavam razumijeti,
da nije bilo idiota, da je parada protekla u apsolutnom miru,
što ti ljudi žele dokazati?
koja je tvoja ideja i misao eva-?
nemoralno društvo koje će se jebati i kotiti djecu, a moralni gey parovi će ih usvajati?
na jednoj strani monogamni provi , traže umjetnu oplodnju u zemlji u kojoj ti živiš,
jer zakoni RH to ne dopuštajuvumjetnu oplodnju i usvajanje djeteta je izuzetno koplicirani proces,
a ti zastupaš tezu da bi bilo potpuno ok, da se dopusti jednoj homoseksualnoj vezi, da usvoji dijete!
da eva ja vjerujem da je ponašanje čovijka uvjetovano prirodom,
da je monogamija prirodna!
pa čak ako je tu u pitanju istospolna veza!
ali moral je vezan uz kategoriju društvenog ponašanja!
makoliko se npr, dva muškarca mogu voljeti u savršenoj mongamnoj vezi, oni moraju biti svijesni socijalnog statusa-
usvajanje djeteta u sociološkom okruženju , bilo bi kobno za dijete!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
tebi se diže kosa na glavi, kada netko kaže, da je seks intimna stvar, i nije joj mjesto na paradama i ulicama!
kako je to intimna stvar , pa neki do u detalje sami seksualni čin objave , opišu na forumu ......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Dawor je napisao/la:tanuki je napisao/la:
jednostavno ne podržavam ideju da istospolne osobe ulaze u brak i imaju mogučnost usvajanje djece, jer to za mene nije prirodno-
Nije prirodno ali po tome nije prirodno niti biti samohrani roditelj a eto i toga ima. Bolje dve mame ili dva tate nego mama i tata koji su kreteni. Jer svaki debil može napraviti dijete i većinom najveći kreteni imaju najviše djece, dok su uvijeti za posvojiti strogi.makaj je napisao/la:meni je bzvz dokazivat svoju seksualnu orjentaciju paradirajući po ulici
Neradi se o dokazivanju već o senzibiliranju društva da je to normalno i izjednavajući prava sa heterosexualnim zajednicama. I da normalno je, ako nešto postoji na cijelom svijetu kako u ljudskom tako i životinjskom svijetu u brojkama koje imaju šest nula onda je normalno.
koja prava nemaju , koja prava su im zakinuta ...., znaš da i pedofilija postoji u životinjskom svijetu a i broj pedofila nije zanemariv , jel to normalno ,
nemoj se sad odmah umislit da imam nešto protiv gay populacije , niti najmanje , kažem bmk za njih a vjerujem tako i njih za mene
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:tanuki je napisao/la:
sumnjam.
S jednim djelom tvog posta bih se i složio , ali pitanje roditeljstva .... to mi je ipak zanimljivo , dal znači možda da bi roditelji trebali prolazit neki test sposobnosti da zadrže dijete ili ... kužiš , možemo i s te strane gledat na roditeljstvo , na što bi ličio ovaj svijet
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
a na što ti aludiraš?marko je napisao/la:tanuki je napisao/la:
kako je to intimna stvar , pa neki do u detalje sami seksualni čin objave , opišu na forumu ......
jeis ili lud ili blesav-
ja se ne sramim svoje seksualnosti,
sve što sam napisao su sječanja meni izuzetno draga!
da napisao sam, ali samo za pamčenje sebi i raspekmezim se kada to ponovo pročitam!
dali je to moja agresija na forum, na društvo?
daj markec reci što te je zasmetalo!to što nikada nečeš biti jebač poput mene,
ti nema šamse da se poševiš sa svojom partnericom u autobusu,
to što se nkada nisi "krstio" auto sa seksom, svaki komad svog namještaja,
ti si jednostavno aut
ja sa svojih 56 g još uvijek užvam u seksu,
moja 8 g mlađa partnerica uživa u meni i ja u njoj-
a za tvoje pojmove, mi smo starci!
ali mrkec, ti si mlad,
ovo je tvoje vrijeme!
nemoj jebati u mraku i samo u krevetu!
poliži markec, uživaj kad partnerica sqvirta,
uvali joj se u međunožje, uživaj u njenim mirisima!
JEBI NJU A NE MENE !
Započeo/la tema :
jel ti još uvjek tajne službe RH brišu postove ...........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
ja te pitam fino, zaključio si da je seks intimna stvar i da joj nije mjesto ne ulici , na paradama , samim time , konstatirao si da joj nije mjesto u javnosti , pa te lijepo pitam žašto si ti to napravio ,,,,
ili ne vredi za tebe kaj i za druge ......
ili pišeeš jedno a delaš nekaj sasvim drugo ......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
ne, markec pederi mi brišu postove!"marko je napisao/la:
jel ti još uvjek tajne službe RH brišu postove ...........
a t se guraš!
Započeo/la tema :
a di su tajne službe , agenti katoličke crkve .........
koja si ti munjoza jebote život .....
čekaj malo nisi odgovorio na pitanje , znači zaključio si da je seks intima koju ne bi treblo iznositi na ulici , to podrazumjeva da se ne bi trebalo iznositi u javnost , pa čekaj oni ne bi smjeli , ne bi trebali ali ti sa svojim porno pričicama iz kreveta si dobrodošao u javnost .....
ne razmem ali zaključio si da sa debil pa eto ne kužim ......
daj objasni ....
oni ne bi smjeli a ti eto smiješ , pače to je poželjno kao neka seksualna edukacija .....
bar si tako pokušao jednom priliko obajsniti ....
hah hah hahh hah ahhah a
koja si ti munjoza jebote život .....
čekaj malo nisi odgovorio na pitanje , znači zaključio si da je seks intima koju ne bi treblo iznositi na ulici , to podrazumjeva da se ne bi trebalo iznositi u javnost , pa čekaj oni ne bi smjeli , ne bi trebali ali ti sa svojim porno pričicama iz kreveta si dobrodošao u javnost .....
ne razmem ali zaključio si da sa debil pa eto ne kužim ......
daj objasni ....
oni ne bi smjeli a ti eto smiješ , pače to je poželjno kao neka seksualna edukacija .....
bar si tako pokušao jednom priliko obajsniti ....
hah hah hahh hah ahhah a
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
a gle markec,ja sam u vastitoj samoanlzi zaljučo da jesam homofob i ne ponosim se s tim,marko je napisao/la:ja te pitam fino, zaključio si da je seks intimna stvar i da joj nije mjesto ne ulici , na paradama , samim time , konstatirao si da joj nije mjesto u javnosti , pa te lijepo pitam žašto si ti to napravio ,,,,
ali čoviijek treba prvo spoznati sam sebe, da bi spoznao druge-
da definitivno ja jesam homofob, ali istovremeno pokušavam razumijeti
nikada mi na pamet nebi pala ideja da na nekog baicm kamen!
nikada nebi mogo mrziti nekog zbog njegovih stavova ili seksualnog opredejennja!
al markec kod tebe nij isti slučaj!
Započeo/la tema :
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 14 / 40.