Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostale nogometne vijesti

+17
GUSTI
Ive
WEYLAND-YUTANI
FALKON 2
Dedli Minđa
Prop
THUNDER_DINIX
Iron Man
Sinister
goc
Hitman
House
Purgy
gio_deluxe
Mass
tekilinho
fernando torres
21 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 3 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty Re: Ostale nogometne vijesti

Postaj by Iron Man sri svi 20, 2009 6:27 pm

Ibišević na treningu: Sjajan, sjajan osjećaj

Točno 126 dana nakon teške ozljede koljena nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Hoffenheima koji je obilježio prvi dio sezone u Bundesligi, Vedad Ibišević, ponovno je na travnjaku...

Tijekom zimske stanke na prijateljskoj utakmici protiv HSV-a u La Mangi, Ibišević je zadobio tešku ozljedu prednjih ligamenata desnog koljena, zbog čega je morao rano zaključiti sezonu. Nakon četiri mjeseca agonije i rehabilitacije, strijelac 18 pogodaka iz 17 odigranih utakmica odradio je trening s ostatkom momčadi.

- Sjajan, sjajan osjećaj - prokomentirao je Ibišević koji je trening proveo igrajući nogometnu inačicu tenisa sa sunarodnjakom Sejadom Salihovićem i pomoćnim trenerom Tomislavom Marićem.

Trener momčadi Ralf Rangnick ovako je prokomentirao Ibiševićev povratak treninzima, nakon čega je uslijedio pljesak suigrača:

- Danas pozdravljamo novopridošlog igrača, Vedo je ponovno tu. Prvih desetak minuta osjećao sam se kao početnik, ali je nakon toga sve bilo na svojem mjestu. Drago mi je što sam se vratio - rekao je Ibišević.

- Psihološki je ovaj trening od izuzetne važnosti za njega. Na ljetni će odmor sada otići s pozitivnim mislima i osjećajima - dodao je za kraj trener momčadi.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty336 / 999336 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty Pametna lopta

Postaj by House čet svi 21, 2009 8:46 am

Ostale nogometne vijesti - Page 3 0201007.17

Brazilski odbojkaški savez najavio je uvođenje lopte opremljene elektronskim čipom koji bi olakšao utvrđivanje je li lopta izašla izvan terena. Brazil će testirati loptu na nacionalnom prvenstvu.

Čip će biti povezan s video-sustavom koji će sucu, opremljenom džepnim računalom, pomoći da vidi je li lopta prešla liniju terena ili ne.

"Ali to oduzima previše vremena", izajvio je predsjednik CBV-a Ary Graça koji je više za "svjetleći signal" (oko terena) koji bi javljao je li lopta prešla liniju terena.

CBV je već jednom testirao "inteligentnu loptu" 2006. nakon čega je odustao od jer se nije pokazala pouzdanom.

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty390 / 999390 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX čet svi 21, 2009 9:22 am

mocno

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty889 / 999889 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc čet svi 21, 2009 9:29 am

mislim da to ni ovaj put neće bit pouzdano...
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty62 / 99962 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres čet svi 21, 2009 12:35 pm

Nisu ni oni uvijek žrtve: Sudačka trojka pretukla sportskog direktora

Direktor Matić prvo je dobio zastavicom ispod oka. Potom ga je drugi pomoćni sudac uhvatio oko pasa, a potom u obračun uskače glavni sudac i nogom pogađa direktora
Polufinalni susret Županijskog kupa Mladost - Došk igran u Tribunju nije doživio kraj. Do odmora domaćin je ostvario prednost od 1:0 zgoditkom Škugora u 27. minuti za kojeg su gosti imali primjedbe da je postignut iz zaleđa. Nakon što je glavni sudac odsvirao kraj prvog poluvremena, predstavnik kluba inače sportski direktor Davor Matić, prišao je sucima posebno pomoćnom Luki Škugoru , riječima 'Zašto nam tako sudi'.

Glavni sudac na intervenciju pomoćnog tada isključuje sportskog direktora i predstavnika kluba Davora Matića. Prije početka drugog poluvremena na samom ulazu u igralište predstavnik kluba Matić opet je pitao Škugora zašto je isključen. No, ovaj mu je odgovorio u prisutnosti pisca ovih redaka - marš.

Predstavnik Doška, inače sportski direktor, pošao je prema njemu, a ovaj ga je udario zastavicom ispod oka. Potom u obranu pomoćnom sucu priskače drugi pomoćni sudac Ante Gulin koji hvata Matića oko pasa, a potom u obračun uskače glavni sudac Branko Vrzić i karate udarcem desnom nogom pogađa predstavnika Doška ispod pazuha od čega ovaj gubi dah.

Potom Vrzić još dva puta kopačkom gađa u rebra predstavnika Doška. Vidjevši kako trojka sudaca masakrira njihovog sportskog direktora priskočili su u pomoć, a tada su suci pobjegli u svlačionicu i tamo navodno odsvirali kraj, a zviždaljku nitko nije čuo, a nije je mogao čuti ni delegat susreta koji je za to vrijeme bio 150 metara u udaljenom restoranu i ispijao gemište sa povjerenikom za suce Cipetilom.

Postoji jedna zanimljivost u vezi s pomoćnim sucem Škugorom, on je prije tri godine po Šibeniku i okolici oblijepio svoje osmrtnice na kojima je pisalo i vrijeme pokopa. Skupila se rodbina sa vijencima i cvijećem, a on izlazi iz kuće i viče - jesam vaz za...ba, aprilililili...Predstavnik Doška potražio je pomoć u drniškom Domu zdravlja, ali povrede su vidljive golim okom, a što će utvrditi rendgen saznat ćemo kasnije.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty57 / 99957 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet svi 21, 2009 1:03 pm

Laughing
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet svi 21, 2009 1:14 pm

Suci ih prebili Laughing

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty336 / 999336 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet svi 21, 2009 1:37 pm

Šimunić uvršten u momčad sezone

Ostale nogometne vijesti - Page 3 0386007.17

Hrvatski reprezentativac i branič Herthe Josip Šimunić uvršten je u bundesligašku momčad sezone.

Šimunića je u idealnih 11 uvrstio novinar uglednog portala Goal.com Mathew Burt, a evo i tko su mu suigrači:

Vratar: Robert Enke (Hannover)

Braniči: Philipp Lahm (Bayern), Benedikt Hoewedes (Schalke), Josip Šimunić (Hertha),

Vezni igrači: Sejad Salihović (Hoffenheim), Franck Ribery (Bayern), Renato Augusto (Bayer), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg)

Napadač: Edin Džeko (Wolfsburg), Grafite (Wolfsburg), Mario Gomez (Stuttgart)
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet svi 21, 2009 1:43 pm

Sasvim zasluženo....
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty108 / 999108 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet svi 21, 2009 1:45 pm

Također zasluženo i BIH reprezentativci

Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet svi 21, 2009 1:46 pm

Iron Man je napisao/la:Također zasluženo i BIH reprezentativci

Džeko ponajbolji napadač, Misimović najbolji asistent, Muslimovć je isto bio dobar...
Strašno mi je žao Ibiščevića, koji je to peh da se tako ozljediš dok igraš najbolji football karijere...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty108 / 999108 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet svi 21, 2009 1:48 pm

Da se nije ozlijedio bio bi i Ibišević u najboljih 11. Zabio je 18 golova u 17 utakmica. Nije Muslimović već Salihović Wink

Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet svi 21, 2009 1:51 pm

Iron Man je napisao/la:Da se nije ozlijedio bio bi i Ibišević u najboljih 11. Zabio je 18 golova u 17 utakmica. Nije Muslimović već Salihović Wink

Vezni Hoffenhaima?? Jebiga, slabo pratim Bundesligu Very Happy ...
Svakako bi, ali tako ti je to, njemu se smrklo, Džeki svanulo, sjajan igrač, a što mi se sviđa, ima odličan put, Češka, Njemačka, sad neka još jača liga... Tako bi svi trebali, a ne ovi naši geliptei ko' Kalinić, odma u Chelsea, ma da??!?!?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet svi 21, 2009 1:55 pm

Slažem se, dadne u hrvatskoj ligi petnaestak golova i odmah u Chelsea, neka dadne u Njemačkoj ili Francuskoj koje su objektivno slabije u Ligi petice.

Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet svi 21, 2009 1:59 pm

Slažem se, Njemačka i Francuska su ipak ispod ove tri, to bi trebalo biti normalno, razvoj stepenicu po stepenicu, ali...neznam
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by goc čet svi 21, 2009 3:04 pm

ma di će kalinić u chelsea Laughing
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty62 / 99962 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister čet svi 21, 2009 3:05 pm

Taj treba još kruva papat... nije ni za Twente i Nac Bredu spreman...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc čet svi 21, 2009 3:08 pm

on samo iz penala da gol Laughing
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pet svi 29, 2009 11:44 am

Niko Kovač oprašta se od nogometa

Jedan od najvećih kepatana koje je hrvatska ikada imala definitivno je odlučio. Niko Kovač odlučio je objesiti kopačke o klin i tu će odluku obznaniti danas na prigodnoj press konferenciji u Salzburgu. U siječnju ove godine zahvalio je i Slavenu Biliću te se tiho povukao. Nije želio biti jedan od onih koji preživljavaju, iako nema sumnje da bi izbornik zbog njega pregazio princip o statusu ovisnom onome u klubu.

"Nije bio najbolji, ali je bio posljednji kojeg sam se želio odreći.", rekao je tom prilikom Slaven Bilić.

I s tim je rekao jako puno.

S Nikom Kovačem razgovarali smo početkom svibnja u Salzburgu, dan prije nego što će nakon šest mjeseci klupe, dobiti priliku da zaigra za Red Bull.

"Ugovor traje do ljeta, ali dogovorio sam se s gazdom, on želi da ostanem u klubu. Hoću li biti tu kao igrač ili u nekoj drugoj funkciji, još ćemo vidjeti. Vidi se ipak nije sve u uspjehu; trener je uzeo prvenstvo, ali odlazi na kraju sezone. To je znak da nešto škripi. Iako Co Adriaanse tvrdi da je sve napravio kako treba, to ipak nije tako i mislim da je prilično jasno. Na kraju se vidi, on odlazi, a ja ostajem u ovom klubu.", govorio nam je kapetan o Nizozemcu zbog kojeg se oprostio od hrvatskog dresa.

Nakon Nizozemca, u arenu bikova stigao je - Nizozemac. Hub Stevens želio je zadržati Niku, ali takvom karakteru ne pašu epizodne uloge. Sada će se do kraja posvetiti HNS-ovoj akademiji, sigurno će ostati u nogometu.

"Radije bih ulogu sportskog direktora, nego trenera. Ali kada vidim kakvih sve trenera ima, mogu i to.", rekao je poluozbiljno.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty57 / 99957 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister uto lip 02, 2009 11:30 am

Znate... nas par ovdje koji postamo u nogometu pdf... mogli bi opet uber gol ili nešto tako... ili otvorit topic o tome... golovi za pamćenje...itd.
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Ostale nogometne vijesti - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto lip 02, 2009 11:31 am

Yes, yes, very much yes... Zar je bio uber gol ikada?!?! :shock:
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister uto lip 02, 2009 11:33 am

Jep, propustili smo ga...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto lip 02, 2009 11:36 am

'Bem ti... pa ajmo opet nešto... ajde, otvaraj temu... my first candidate:

Reakcija nakon gola, to se novcem ne može kupiti... clear
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister uto lip 02, 2009 11:42 am

Hahahaha.... nakon tog gola sam sa frenovima ugl. komentirao to "slavlje" nakon što ga je postigao... Laughing jeben gol.... otvorit ću temu... 5532
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by goc uto lip 02, 2009 7:56 pm

Gareth Barry nova akvizicija Cityja
Reprezentacijski veznjak Aston Ville Gareth Barry (28) potpisao je petogodišnji ugovor s Manchester Cityjem, a vrijednost transfera je 12 milijuna funti, objavila je u utorak novinska agencija Reuters
Barry je već nekoliko sezona bio najbolji nogometaš Aston Ville, a prošlog ljeta bio je blizu odlaska u Liverpool u čijim je planovima bio i za sljedeću sezonu.

Barry je prvo zvučno ovoljetno pojačanje Manchester Cityja, koji se nalazi u vlasništvu bogate investicijske kuće iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nakon što su lani doveli Robinha iz madridskog Reala, u međuvremenu su ih odbili Kaka, John Terry i Samuel Eto'o.
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

[Vrh]

- Similar topics

:: Sport :: Nogomet forum