Ostale nogometne vijesti
+17
GUSTI
Ive
WEYLAND-YUTANI
FALKON 2
Dedli Minđa
Prop
THUNDER_DINIX
Iron Man
Sinister
goc
Hitman
House
Purgy
gio_deluxe
Mass
tekilinho
fernando torres
21 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 8 / 10.
Stranica 8 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ostale nogometne vijesti
u Barci je? nisam ga bas vidio
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pa je, al ne igra baš puno u prvoj postavi... a kad je bio u Arsenalu je bio gotovo uvijek u prvoj... zato i je nezadovoljan... al jbg ipak je u Barceloni jača konkurencija nego u Arsenalu...
Ive- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
pa kad je kreten. mogao je igrati 1. sastav cijelo vrijeme, a sad pere veš u barci
Započeo/la tema :
Marca: Blažević želi pobijediti Španjolsku!
Španjolski sportski dnevnik Marca prenosi novosti iz tabora reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči kvalifikacijskog dvoboja za Svjetsko prvenstvo protiv ''furije'' u Zenici u srijedu…
Španjolska je s maksimalnim učinkom u petoj skupini, odnosno devet pobjeda u devet nastupa, osigurala izravni plasman na Mundijal, dok je Bosna i Hercegovina pod izborničkom palicom Ćire Blaževića osigurala drugo mjesto i dodatne kvalifikacije uz dosadašnji učinak od šest pobjeda, jednog remija i dva poraza. Posljednju pobjedu Ćirini ''Zmajevi'' ostvarili su prošlu subotu u Tallinu, svladavši Estoniju s 2-0. Tim uspjehom su i osigurali drugo mjesto u skupini.
BWIN.com: BiH 3.80 X 3.40 Španjolska 1.90Registracija
Utakmica u srijedu bit će, dakle, lišena neizvjesnosti oko plasmana na Svjetsko prvenstvo. No, to ne znači da u redovima selekcije BiH neće biti važna…
"Nema opuštanja! U Zenici će u srijedu istrčati najbolja moguća momčad. Utakmica protiv Španjolske bit će odličan ispit uoči našeg doigravanja, jer su Španjolci jedna od najjačih svjetskih reprezentacija" – prenosi Marca Blaževićeve riječi, uz dodatak da ''Ćiro želi pobijediti Španjolsku''...
Izostat će Hajdukov Senijad Ibričić zbog žutih kartona, a Blažević će umjesto njega uvrstiti Miralema Pjanića.
- Neka pokaže sav svoj talent – poručuje Ćiro.
A Pjanić, 19-godišnji veznjak francuskog Lyona, objašnjava kakvo je bilo ozračje u momčadi uoči utakmice protiv Estonije.
- Imali smo samo jedan cilj – pobijediti! Nismo si smjeli dopustiti da o plasmanu u play-off odlučujemo protiv Španjolske, koja je najjača reprezentacija na svijetu! No, u Estoniji smo pokazali svoju kvalitetu, te sada možemo uživati u srazu sa Španjolskom – izjavio je Pjanić, te dodao:
- Bosna i Hercegovina može bez straha igrati protiv bilo kojeg suparnika u dodatnim kvalifikacijama. Ipak, kada bi mogao birati, volio bih da izbjegnemo Francusku.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Navijači prijete nogometašima Rivera
Nogometaši River Plate primili su u utorak nekoliko prijetećih telefonskih poziva od navijača ljutitih na igru i rezultate koje postižu igrači njihova omiljenog kluba u argentinskom nogometnom prvenstvu...
Nakon prijetnji odmah su raskinuli ugovore s tamošnjim mobilnim operaterom koji ih opskrbljuje i odbili pričati s novinarima za koje vjeruju da su navijačima dali brojeve njihova telefona.
“Znamo kada ti supruga ide u kupovinu” i “pratimo kretnje tvoje obitelji” samo su neke od prijetećih poruka koje su zaprimili.
Poraz 3-1 od Independientea bila je kap koja je prelila čašu navijačkog strpljenja, a River gurnula na 16. mjesto ljestvice koja broji dvadeset klubova. Bio je to tek prvi poraz Rivera u domaćim ogledima protiv ovoga kluba u 13 posljednjih godina, a koliko je bijeda popularne momčadi iz Buenos Airesa dovoljno govori podatak da su iz osam utakmica Aperture sakupili tek pet bodova.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Ronaldo: Messi zavrjeđuje Zlatnu loptu
Krilni napadač Real Madrida i aktualni vlasnik nagrade Zlatna lopta, Cristiano Ronaldo, pretpostavlja da će ga na mjestu najboljeg nogometaša europskih liga koju dodijeljuje France Football, zamijeniti Barcelonin Argentinac Lionel Messi...
- Messi je svakako favorit broj jedan. Zašto i ne bi bio? Osvoji li nagradu, bit će to u potpunosti zasluženo - kaže Portugalac, koji se potrudio objasniti svoje riječi:
- Prednost pred ostalima imaju nogometaši Barcelone. Za osvajanje ove nagrade moraju se nizati trofeji, kao oni u prvenstvu ili Ligi prvaka. A, upravo su to Barcelonini nogometaši i učinili, pa zato i mislim da bi netko od njih mogao doći do nagrade.
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
i ja sam za Messia
Započeo/la tema :
ja sam za Gerrarda
tekilinho- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
prije bi Ibrahimovic bio nego Gerard. Zlatan se bome vratio u formu
Započeo/la tema :
Strachan: Vratit ću Middlesborough u Premier ligu
Škotski nogometni stručnjak Gordon Strachan (52) veseli se novom izazovu u karijeri, preuzimanju trenerske klupe engleskog drugoligaša Middlesbrougha...
Strachan je bio bez posla od kraja prošle sezone kada je napustio kormilo Celtica nakon četverogodišnjeg trenerskog mandata u klubu s Parkheada u kojem je zeleno-bijelima donio šest trofeja, uključujući tri uzastopna naslova škotskog prvaka (2006-2008).
U Middlesbroughu je naslijedio Garetha Southgatea, te je potpisao četverogodišnji ugovor.
- Dolazak ovdje novi je izazov za mene. Za početak želim reći da ne moram biti ovdje i da me nitko na to ne prisiljava. Ovdje sam jer to želim. Kada sam napuštao Celtic rekao sam svim sebi bliskim ljudima da će mi biti užasno teško pronaći takvo zadovoljstvo u radu i uzbuđenje kakvo sam imao u Celticu. Zato sam se odlučio na nešto posve drugačije i mislim da ovdje imam priliku uspjeti. Moj cilj je afirmirati mlade igrače, pomoći klubu da napreduje i naravno povratak u Premier ligu – rekao je novi trener trenutno (nakon 14 odigranih kola) četvrtoplasirane momčadi engleske druge lige.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
ste vidili sta je Sivonjić napravio?
Započeo/la tema :
Da, hahhah ja sam umro od smijeha..
Cijeli svijet se tome smije hahha
Cijeli svijet se tome smije hahha
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
koji bolesnik
Započeo/la tema :
isusssee ja bi se obesio da se ne sramotim pred cijelim svijetom
Gost- Gost
Larsson završio karijeru sa suzama u očima
Legendarni napadač niza europskih velikana i švedske nogometne reprezentacije, Henrik Larsson odigrao je svoju posljednju profesionalnu utakmicu i suznih očiju proglasio mirovinu...
Više od 300 golova u karijeri u kojoj je igrao za Högaborgs, Helsingborg, Feyenoord, Celtic, Barcelonu i Manchester United postigao je 38-godišnji napadač koji je konačno “zbogom” rekao u 2-0 porazu Helsingborga od Djurgardena u srijedu navečer.
Larsson je bio i vitalan dio švedske izabrane vrste za koju je nastupio 106 puta (37 golova), te joj pomogao da se na Svjetskom prvenstvu 1994. godine okiti brončanom medaljom. Ipak, godine su odradile svoje, a Larsson zauvijek otišao u nogometnu povijest ispraćen ovacijama helsingborškog stadiona kojeg je promatrao suznih očiju.
- Dotakne vas sva ova ljubav. Inače sam “cool” tip, a sada osjećam kako mi suze naviru. Velika je stvar završiti karijeru na svom igralištu, a moja je upravo došla kraju - kazao je Larrson koji se među profesionalce otisnuo u dresu Högaborgsa sada već davne 1998. godine.
- Šteta je umiroviti se porazom, ali ne može sve u životu biti baš onako kako biste sami poželjeli - dodao je nogometaš čiji su dres s brojem 17 u klubu odlučili umiroviti u njegovu čast.
- Divna je to gesta kluba. Taj dres nitko nikada više neće nositi zbog čega sam počašćen.
- Preda mnom je sada praznina koju ću nekako morati upotpuniti. Imao sam tu sreću da sam kroz karijeru zaradio dovoljno novca, pa ne moram panično tražiti posao, ali nešto ću morati po tom pitanju napraviti. Ne mogu se nadalje kroz život samo prešetavati - zaključio je Larsson uz čije se ime već vežu neke ponude za preuzimanjem trenerskog posla.
Sada već bivši Larssonov klub Helsingborg sezonu će zaključiti gostovanjem kod trećeplasiranog Elfsborga. Posljednje je to kolo švedskog nogometnog prvenstva u kojem će se sve utakmice odigrati prvog dana studenoga.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
njega vec dugo nisam vidio da igra
Započeo/la tema :
Pa zato jer je igrao u Helsinborgu ove posljednje mjesece svoje karijere.. a sumnjam da netko od nas prati taj klub...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
kontam, sad sam tek vidio
Započeo/la tema :
Evo dobrih vijesti za Ćiru i BIH...
Ronaldo propušta utakmice protiv BiH
Ronaldo propušta utakmice protiv BiH
Liječnički testovi u Amsterdamu pokazali su da je pred krilnim napadačem Real Madrida i portugalske reprezentacije, Cristianom Ronaldom, daljnja dvotjedna pauza...
Potvrdio je to “kraljevski klub” putem službenih internetskih stranica nakon što je Portugalca pregledao tamošnji liječnik Van Dijk, kod kojeg je u ljeto 2008. godine Portugalac već bio na operativnom zahvatu desnoga gležnja.
Ronaldo je isto mjesto ozlijedio u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea (30. rujna), te je potom 10. listopada u utakmici portugalske nogometne reprezentacije protiv Mađarske dodatno pogoršao ozljedu.
Inače, Portugalski nogometni savez u četvrtak je demantirao očito točnu prognozu španjolskog sportskog dnevnika Marce koja je pisala da će Ronaldo propustiti dokvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku.
Portugal će 14. studenog odigrati prvu utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u Lisabonu, a uzvrat u Zenici četiri dana kasnije. Kako sada stvari stoje bez najskupljeg svjetskog nogometaša.
“Bude li potrebna operacija, Ronaldo će pauzirati i do tri mjeseca”, nadodala je Marca u vijesti o Portugalčevu stanju.
- Čak i Marca može pogriješiti. Ronaldo želi igrati, pridružit će se momčadi i pregledat će ga liječničko osoblje. Situacija je pod kontrolom, a i naš izbornik je u kontaktu s Realovim trenerom, samim igračem i liječničkom službom kluba - kazao je Gilberto Madail, prvi čovjek portugalskog nogometa u četvrtak.
Izjava na Realovoj web stranici kaže da će Ronaldo "nastaviti tretman započet u Madridu, te će ga kroz 15 dana ponovno pregledati dr. Van Dijk".
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
sad kad ih Bosna okrene
Započeo/la tema :
Šošo, Cernat, Tomić i Trebotić uz alkohol i narodnjake u Sokolu 'slavili' Hajdukov gostujući bod
Vlasnik menadžerske agencije 'Pharos sport' Siniša Šošo nakon remija Hajduka u Čakovcu odveo je trojicu svojih i Hajdukovih igrača u zagrebačku noć, doznaje Nogometni magazin.
Šošo je usred noći viđen u zagrebačkom Sokolu sa Hajdukovim igračem na posudbi u Rudešu Dinkom Trebotićem, zatim pričuvnim vratarom Hajduka Vjekoslavom Tomićem i preskupim Florianom Cernatom.
Dio Hajdukovih navijača iz Zagreba je nakon razočaravajućeg remija bio šokiran kada je po povratku iz Čakovca ured noći naletio na Hajdukove igrače u narodnjačkom klubu Sokol.
Na pitanje ljutitih navijača hoće li Hajduk ikoga pobijediti, pripiti Cernat je uz pijuckanje viski-kole odriješito dobacio: "A valjda budemo nekoga".
Daljnju prepirku prekinuli su zaštitari kluba, pa su Hajdukovci prevođeni svojim menadžerom u miru nastavili 'slaviti' gostujući bod.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Pjanić i Ćiro: Sjajno je što imamo hrvatsku podršku, oduševljeni smo
I dok našu reprezentaciju očekuje prijeteljski dvoboj s Lihtenštajnom, reprezentacija BiH priprema se za prvu utakmicu s Portugalom u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na SP u Južnu Afriku, i to u Hrvatskoj. Okupljanje je bilo u zagrebačkom hotelu Westin. Ćiro je sam objasnio zašto...
- Ja sam, kao uostalom i većina trenera, dosta praznovjeran. Ovdje sam dolazio s Dinamom slavne '82. godine kada smo osvojili naslov prvaka Jugoslavije, odavdje smo krenuli u pohod na svjestsku broncu 1998. godine, i zato sam odavdje htio krenuti u operaciju 'Portugal'.
Dok su redom stizali gotovo svi bosansko-hercegovački reprezantativci Ćiro je izražavao zadovoljstvo zdravstvenim biltenom svoje momčadi. Vikend, naime, nije donio nikakve nesretne vijesti (koje su često znale pratiti našu reprezentaciju) o ozljedama u zadnji tren.
- Drhatao sam cijeli vikend dok su moji momci igrali u svojim momčadima, jer mi imamo zaista mali kadar, no na sreću nije bilo nikakvih ozljeda i spremni idemo u Portugal.
Kakva očekivanja prate odlazak u Portugal za kojeg najvjerojatnije neće igrati C. Ronaldo, iako ga je izbornik Queiroz pozvao?
- Mislim da Ronaldo neće igrati i da ga je izbornik pozvao iz psihološkog aspekta jer je bitno da je on tamo. Mi idemo tamo pružiti partiju najbolju do sada, a da možemo jako dobro igrati pokazali smo u kvalifiakcijama - zaključio je Ćiro kojeg nismo mogli a da ne pitamo da prokomentira očitu naklonost hrvatske javnost spram njegovoj momčadi:
- Došlo je to preokreta i jako sam sretan zbog toga. Do sada su mi vikali 'Ćiro, pederu', a sada navijaju za mene i kada vodim drugu reprezentaciju.
O velikoj podrški Hrvata spram reprezentaciji susjedne države progovorio je i Miralem Pjanić, 19-godišnji veznjak Lyona i jedan od najboljih mladih igrača Europe:
- Sretan sam zbog toga! To je zaista lijepo, ali po meni i naravno jer bi i mi navijali za Hrvatsku da je situacija obrnuta. Što je bilo, bilo je i vrijeme je da se ostavi u prošlosti, te da se svi zajedno okrenemo budućnosti - vrlo je mudro zborio mladić koji je još jučer sudjelovao (postigavši jedan pogodak) u nevjerojatnom remiju njegovog Lyona s Marseilleom rezultatom 5:5.
Na upit očekuje li nastup u prvih 11, kazao je:
- Ja sam spreman, standardan sam u Lyonu i to je moj dio. Sve ostalo je na izbornik da odluči, ali ja uvijek očekujem najbolje.
Ime hotela Westin velikim slovima bit će upamćen u pamćenju Ermina Zeca, sjajnog napadača Šibenika koji je po prvi puta pozvan u reprezentaciju svoje zemlje.
- Presretan sam i ponosan što sam pozvan i što sam ovdje. Konkurencija je strašna s obzirom da glavne napadačke role pripadaju Edinu Džeki i Vedadu Ibiševiću, a to je još napadač i napadačkih veznih. No, spreman sam zaigrati - kazao je Zec koji se osvrnuo na sinoćnji 'potop' u Maksimiru:
- Očekivali smo da će nas Dinamo napasti od početka, no nismo uspjeli izdržati. Jednostavno su bili bolji od nas.
Zec je tako opet osjetio maksimirski travnjak, travnjak na kojem bi mogao zaigrati jednog dana mnogo češće...
- Naravno da mi godi Dinamovo interes, no nikakavih kontakata nije bilo. Ipak, bi radije otišao u inozemstvo odakle dolaze mnogi kontakti.
BiH reprezentacija otputovala je prema Novom Vinodolskom gdje će biti do petka kada će s Krka otputovati do Sarajeva od kuda će za Lisabon.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Preminuli Enke izvršio samoubojstvo?
Robert Enke, 32-godišnji vratar Hannovera i njemačke nogometne reprezentacije, preminuo je u utorak, objavio je predsjednik Hannovera Martin Kind…
- Policija me nazvala i obavijestila da je Rober Enke preminuo. Vijest o njegovoj smrti primio sam oko 19.35 sati - izjavio je za Bild predsjednik Hannovera Martin Kind.
Iako još nema službene potvrde, Morgenpost Online sugerira da je Enke izvršio samoubojstvo, te da se bacio pod vlak u malom gradiću Neustadtu u 18.25 sati, kako je spomenutoj web stranici prenijeo glasnogovornik policije u Hannoveru. Još nema službene potvrde da je njemački vratar izvršio samoubojstvo...
Robert Enke i njegova supruga Teresa izgubili su prije dvije godine kćerku Laru koja je preminula kao dvogodišnjakinja zbog srčanih problema prilikom rođenja. Par je nedavno posvojio djevojčicu, ali navodi iz njemačkih medija sugeriraju da se Enke nikada nije oporavio od gubitka kćeri, te da je bio nestabilna i depresivna osoba nakon obiteljske tragedije.
- Očekujete mnoge stvari u životu, ali ne i ovako nešto. Ne znam kako i zašto se ovo dogodilo, ali vjerujem da Enkeova smrt nema nikakve veze s nogometom - izjavio je Martin Kind za dpa.
Enke je karijeru počeo u Carl Zeiss Jeni, a prvi profesionalni nastup upisao je u drugoj ligi 11.studenog 1995. godine, baš protiv svog zadnjeg kluba Hannovera. Bio je član Borussije iz Mönchengladbacha, Benfice, Barcelone, Fenerbahçea i Tenerifa, a od srpnja 2004. godine branio je za Hannover.
Bio je član njemačke U-21 reprezentacije, dok je za seniorsku reprezentaciju debitirao 28. ožujka 2007. godine u prijateljskoj utakmici protiv Danske.Prikupio je osam nastupa za njemačku A vrstu.
Ove godine figurirao je kao prvi vratar reprezentacije, a zbog rijetke bakterijske infekcije propustio je posljednje utakmice ''elfa'' u kvalifikacijama za SP: protiv Azerbajdžana u Hannoveru, protiv Rusije u Moskvi i Finske u Hamburgu.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Kineska liga se gasi na godinu dana?
Iako je sve jasnije kako više nema profesionalnog sportskog natjecanja koje nije kontaminirano kladioničarskim aferama, Kinezi su pretjerali. Skandali se objavljuju gotovo na dnevnoj bazi, vlasti raspravljaju i o prekidu natjecanja u nogometnoj ligi.
Kako kineski nogometni savez ne poduzima gotovo ništa u sprječavanju nabujalih afera, slučaj je preuzela kineska policija. Kao epicentar namještaljki spominje se kontroverzni poduzetnik Wang Po, koji je u sportskoj karijeri vodio više nogometnih klubova i , smatra policija, ispleo korupcijsku mrežu.
Navijači su ogorčeni, a ispitano je više od stotinu osoba, među kojima još nema igrača. Nikakvih službenih zaključaka još nema, no sve glasnije odjekuje ideja da se liga suspendira na jednu sezonu kako bi se situacija raščistila i kako bi se postavili novi temelji za poštenije natjecanje.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Džeko postao ambasador UNICEF-a
Napadač Wolfsburga i nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko (23) imenovan je za ambasadora UNICEF-a, međunarodnog fonda za djecu...
Ovo priznanje Džeko je dobio povodom obilježavanja 20-godišnjice Konvencije o pravima djeteta u ponedjeljak.
- Konvencija je promijenila položaj djece, unaprijedila dostupnost osnovnih socijalnih usluga, kao što su zdravstvo, obrazovanje i socijalna zaštita. Također je unaprijedila rodnu ravnopravnost i artikulirala dječje sudjelovanje u donošenju odluka kao osnovno pravo – rekla je Florence Bauer, UNICEF-ova predstavnica u BiH.
Džeko je tako postao prvi UNICEF-ov ambasador iz Bosne i Hercegovine i tako se pridružio brojnim uglednim imenima iz svijeta sporta kojima je ukazana ova čast poput Davida Beckhama, Kenenise Bekelea, Francesca Tottija, Paola Maldinija i našeg Slavena Bilića...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Stranica 8 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Automoto vijesti i komentari
» Košarka - općeniti topic
» Nogometne igre na web-u
» Osnivanje regionalne nogometne lige?