Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
+33
Amyicha
SAS
damfisk
Prop
Teo
RobinUd
Stevo Largo
Purgy
Angie
m
scorpio57
minutus
Shila
Capricornus
evitaa
fosforica
tomtomy
demo
plavooka
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
gio_deluxe
FALKON 2
Mass
tanuki
goc
Love
Sinister
ivanna
House
Neu
Hitman
Optimyst
37 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
Kako prestati?
Upravo sam samog sebe natjerao da prestanem pušiti poslije 12 godina,i držim se,već dva dana nisam zapalio...
Jel tko prestao,ili bar pokušao,i koji je za vas "najlakši način"?
Upravo sam samog sebe natjerao da prestanem pušiti poslije 12 godina,i držim se,već dva dana nisam zapalio...
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Re: Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
nisam nikada niti probo pušit
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
to je i najpametnije
Započeo/la tema :
bravo opty :cooll
ja sam se odviknula od pušenja.prije sam pušila po kutiju na dan,sada zapalim samo poslje jela. nekako mi se zgadilo toliko pušiti. a i štetno je.
a kad sam živčana onda više popušim.
ja sam se odviknula od pušenja.prije sam pušila po kutiju na dan,sada zapalim samo poslje jela. nekako mi se zgadilo toliko pušiti. a i štetno je.
a kad sam živčana onda više popušim.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ali mislim da je to teško onima koji se lako povedu, ja sam i inače takav da uvijek ostajem kod svog mišljenja
Hitman- Manga foruma
Započeo/la tema :
probo i zagrcnou se :D:D nepušim
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ajde javi za 10 dana kako ti ide,možda i sebe natjeram!! :coollOptimyst je napisao/la:Kako prestati?
ivanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 132
Reputacija : 0
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
Pametna odluka,bolje prestani jer uskoro će i kod nas postati aktualna zabrana,koju btw totalno podržavam,da je do mene odavno pušačima ne bi bilo mjesto u kafićima
Ni meni nije jasno kako uopće možeš početi pušiti,ja sam probao,skontao da je bzvz i nisam nastavio...ajde da se navučeš na nešto ukusno/mirisno al cigarete nisu nijedno od tog...
Ni meni nije jasno kako uopće možeš početi pušiti,ja sam probao,skontao da je bzvz i nisam nastavio...ajde da se navučeš na nešto ukusno/mirisno al cigarete nisu nijedno od tog...
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Opty,bravo care!
Ja ne pušim jer mi se neda trošit pare na to i da sva smrdim ko i odječa po dimu :bu:
Ja ne pušim jer mi se neda trošit pare na to i da sva smrdim ko i odječa po dimu :bu:
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
zakon o zabrani pušenja u ugostiteljskim objektima je odgođen. razlog-pokušajte pretpostaviti!!Cynic je napisao/la:Pametna odluka,bolje prestani jer uskoro će i kod nas postati aktualna zabrana,koju btw totalno podržavam,da je do mene odavno pušačima ne bi bilo mjesto u kafićima
ivanna- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Naravno kad je naš pravni sustav ispao iz Pervanovih video klipova,nama bi trebalo 2-3 godine da zabranimo čokolino,kamoli najrašireniji porok...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
slažem se.zakon je odgođen zbog pomanjkanja novca u dp.Cynic je napisao/la:Naravno kad je naš pravni sustav ispao iz Pervanovih video klipova,nama bi trebalo 2-3 godine da zabranimo čokolino,kamoli najrašireniji porok...
ivanna- Nevina dušica
Započeo/la tema :
jbt ovisnost,već mi tisuću puta došlo da zapalim.ne znam ni sam kak uspijevam odoljet...samo se trpam grickalicama,i šta god mi padne pod ruku...
Započeo/la tema :
uzmi par pivica
Hitman- Manga foruma
Započeo/la tema :
ja sam pušio prije, na svu sreću sad me to nit ne zanima
a vi zašto ste uopće počeli pušit, nikakve koristi od uvlačenja dima u sebe i samo novce trošite bespotrebno
a vi zašto ste uopće počeli pušit, nikakve koristi od uvlačenja dima u sebe i samo novce trošite bespotrebno
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Među pušačima sam vidio najveće pizde na svijetu. Njih nije briga što drugima smetaju recimo,ali probaj ih zamoliti da prestanu pa ćeš vidjeti šta će ti reći. Jedva čekam normalan čist zrak u kafiću.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Lako je reči pušaći su ovakviili onakvi! Lako je i donjeti zakone "ZABRANJENO PUŠENJE" ja sam nepušać i 8 godina sam bio u vezi sa ženom koja je pušačica,-pušio sam uz nju, pokušao sam u tome naći uživanje- pokušao sam smanjiti njene dvije kutije- na pušenje sa željom, postao sam majstor za motanje cigareta-ali ona ne puši svjesno, a meni je uvijek mirsao samø nezapaljeni duhan! sex je bio bez pravih poljubaca (imao sam osjećaj kao da ljubim pepellaru), i to je bio veliki razlog raspadu veze!
Teško je da će se zabranama nešto napraviti, ali bitno je da pušenje više nije cool, budući da se neće smjeti pušiti u birtijama! kada pušaći budu potisnuti sa javnih mjesta više neće biti uzor!
Teško je da će se zabranama nešto napraviti, ali bitno je da pušenje više nije cool, budući da se neće smjeti pušiti u birtijama! kada pušaći budu potisnuti sa javnih mjesta više neće biti uzor!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Preporuka svim pušaćima, ako ste ovisnici o nikotinu, nemojte pušiti smeća poput light cigareta, jer popušiti će te ih duplo više- najmanji otrov je nikotin, otrov je u papiru, jer ima aditive da se cigareta ne ugasi, ako baš morate pušiti, radite to sa uživanjem- smotajte cigaretu od dobrog duhana , sa papirom bez aditiva ( cigareta će se ugasiti ako ne pušite)-nemojte da vam pepeljara puši cigaretu!-
ako ste ovisnik i želite prestati, jedino rješenje je drakonsko rješenje, nema smanjivanja i samo uz kavicu!- jednostavno ne- pakao 3 mjeseca, i onda ste veći mrzitelji pušaća od mene
ako ste ovisnik i želite prestati, jedino rješenje je drakonsko rješenje, nema smanjivanja i samo uz kavicu!- jednostavno ne- pakao 3 mjeseca, i onda ste veći mrzitelji pušaća od mene
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ja bi recimo prije oduzeo vozacke svim osobama koje imaju PTSP nego zabranio pusenje na javnim mjestima
Mass- Faca foruma
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ja sam prije pušijo a sad sam nepušač tj zapalim onak radi ali nepušim više i meni nije bijo problem jer sam malo preforsiro sa cigaretama pa malo pluća preforsiro i poslije toga me uopće nije vuklo...........bude da tjedan pušim onda mjesec dva ne tj tak mi svejedno a otkako imam ovu povredu oka i smeta mi dim tako da me to nemuči..........a moraš reći neću više.........to ti je kao kod ljubavi tj kad voliš nekog a vidiš da te pravi budalom onda jednostavno kažeš neću više tako i par dana bude bed al poslije se privikneš i neprivlačite to..............
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
^^svaka čast.
ja sad zapalim par komada dnevno. evo baš sam sad zapalila
ja sad zapalim par komada dnevno. evo baš sam sad zapalila
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
pušim ko turčin.Tanuki je rekao sve kak je svjestan sam toga,ali uvijek ću prestat idući mjesec.
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
nema idući mjesec već danas i to je to............ili ima i lošiji način tj kupi si par kutija malbora i pali jednu za drugom svjesni il nesvjesno i bude ti se zgadilo za cijeli život al to je malo rizično a i jako mučno...........tak sam se ja odviko ali bilo nesvjesno dok nisam pluća spalijo i sad je sve ok...............
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
hahaha,malo extremno.ma ne skupljam volju i kad skupim onda dekretom.nema više i to je to!!
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
sva sreča da nemam problema sa time,jer ne pušim i sva sreča da ne!
probalasam u srednjoj zato da ispadnemo face al me popustilo ubrzo i čak sam imala jednog dečka koji je pljugo,da sam ostala duže sa njim mislim da bi me navuko na cigarete
probalasam u srednjoj zato da ispadnemo face al me popustilo ubrzo i čak sam imala jednog dečka koji je pljugo,da sam ostala duže sa njim mislim da bi me navuko na cigarete
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 7.