Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
+33
Amyicha
SAS
damfisk
Prop
Teo
RobinUd
Stevo Largo
Purgy
Angie
m
scorpio57
minutus
Shila
Capricornus
evitaa
fosforica
tomtomy
demo
plavooka
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
gio_deluxe
FALKON 2
Mass
tanuki
goc
Love
Sinister
ivanna
House
Neu
Hitman
Optimyst
37 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
Mass je napisao/la:Pušim već godinama i nikad nisam imo problema sa onim jutarnjim kašljanjem ili sa disanjem. I dalje mogu potrčati za loptom jednako kao nepušači. Nikad nisam pokušavao prestati, to mi je jedna od rijetkih stvar u kojima uživam, posebno poslije jela ili uz kavu. I neću da prestanem, baš NEČU
ma i ja nemam tih problema , još , kažem još jel če ziher nastupiti kad tad ....
i ja fumam raznorazna sranja od 7 razreda osnovke .....
i meni je guš zapaliti , nema ti kaj pisati o tome to ti je i tako jasno .......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Mass je napisao/la:Pušim već godinama i nikad nisam imo problema sa onim jutarnjim kašljanjem ili sa disanjem. I dalje mogu potrčati za loptom jednako kao nepušači. Nikad nisam pokušavao prestati, to mi je jedna od rijetkih stvar u kojima uživam, posebno poslije jela ili uz kavu. I neću da prestanem, baš NEČU
Živio govornik! [You must be registered and logged in to see this image.]
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Probaj plavi Samson.
Bez filtera.
Bez filtera.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
ma pušim ja i gora sranja bez filtera ........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Započeo/la tema :
idi te u pimpek .............
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:Priznaj da nosiš žensku obleku [You must be registered and logged in to see this image.]
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Bravo!! Divim ti se, snazi tvojih uvjerenja i dubini tvoje spoznaje.
I ne vjeruj onoj prljavoj antipušačkoj propagandi koja kaže da je pušenje štetno, da duhan ubija a nikotin stvara ovisnost.
To su sve podle laži, neistine i klevete koje šire podlaci, ljubomorni jer nikad neće spoznati užitak koji pruža cigareta.
Nego... Ti sigurno jako rijetko jebeš? Pa i sam si rekao da ti cigarete predstavljaju jednu od rijetkih stvari u životu u kojoj uživaš...
E, da... I svakako se javi za 10 godina, pa nam reci kašlješ li, dišeš li teško i tako to...
Najjača mi je ova balavurdija, nisu ni 30-tu godinu života dočekali a ponašaju se kao da su turbo-iskusni fumaduri sa barem 50 godina teškog pušačkog staža....
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Započeo/la tema :
Ja bi tebi savjetovao da se baviš svojim problemima ponajprije, pa tek onda tuđima.
Započeo/la tema :
A ja bi tebi savjetovao da prestaneš savjetovat, ako i dalje misliš dijelit tako glupe savjete.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
To je bio samo savjet.
Dobronamjeran.
To kaj ga ti nećeš prihvatiti, to je već tvoj problem.
Dobronamjeran.
To kaj ga ti nećeš prihvatiti, to je već tvoj problem.
Započeo/la tema :
Točno, to jest bio savjet.
Ali je u prvom redu bio glup, a tek onda (eventualno) dobronamjeran.
A to šta neću prihvatiti savjet koji je glup nikako nije, i ne može biti, problem.
Ali je u prvom redu bio glup, a tek onda (eventualno) dobronamjeran.
A to šta neću prihvatiti savjet koji je glup nikako nije, i ne može biti, problem.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
Najjača mi je ova balavurdija, nisu ni 30-tu godinu života dočekali a ponašaju se kao da su turbo-iskusni fumaduri sa barem 50 godina teškog pušačkog staža....
Vidi ovog starca što se javlja [You must be registered and logged in to see this image.]
Započeo/la tema :
Pa stariji sam od dotičnog filozofa barem jednu školsku generaciju, a bogami i više.
I jako dobro znam o čemu pričam...
Takav stupidno arogantan stav o duhanu može imat samo balonja koji misli da mu se ništa na svijetu ne može dogodit, i da je on jebeno poseban jedinstven i specijalan.
Been there, done that.
I ne sporim ja da je španjulet veliki gušt. Ne sporim ja da pušač stvarno uživa u svakome dimu i u svakoj cigareti. Ne sporim ja to nipošto, i sam jako jako dobro znam koliko je to dobra stvar.
Ali pričati priče tipa "nemam problema sa kašljanjem, ništa mi ne smeta" može samo i jedino osoba koja ima manje ozbiljnog pušačkog staža nego šta ja imam sati letenja na lovcu Suhoj Su-27.
P.S. Ja nikad nisam letio na Su-27.
I jako dobro znam o čemu pričam...
Takav stupidno arogantan stav o duhanu može imat samo balonja koji misli da mu se ništa na svijetu ne može dogodit, i da je on jebeno poseban jedinstven i specijalan.
Been there, done that.
I ne sporim ja da je španjulet veliki gušt. Ne sporim ja da pušač stvarno uživa u svakome dimu i u svakoj cigareti. Ne sporim ja to nipošto, i sam jako jako dobro znam koliko je to dobra stvar.
Ali pričati priče tipa "nemam problema sa kašljanjem, ništa mi ne smeta" može samo i jedino osoba koja ima manje ozbiljnog pušačkog staža nego šta ja imam sati letenja na lovcu Suhoj Su-27.
P.S. Ja nikad nisam letio na Su-27.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
Recimo, moj stari, koji je odprilike 15 godina stariji od tebe, puši od srednje škole.
Puši plavi Samson bez filtera, sa onim papirićem bez ljepila, i ne kašlje nikad.
Žena na spirometriji mu je rekla da je bas lijepo kaj nije pušač, da ima odlična pluća.
Ali vjerojatno ja lažem, pošto ipak ti sve znas, jel?
Započeo/la tema :
Been there, done that.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Idi u kurac...
Reci ti meni radije, da mi malo zaspamamo, što ja ovo čitam o RNK Split, što ti misliš o tome? [You must be registered and logged in to see this image.]
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:
Recimo, moj stari, koji je odprilike 15 godina stariji od tebe, puši od srednje škole.
Puši plavi Samson bez filtera, sa onim papirićem bez ljepila, i ne kašlje nikad.
Žena na spirometriji mu je rekla da je bas lijepo kaj nije pušač, da ima odlična pluća.
Ali vjerojatno ja lažem, pošto ipak ti sve znas, jel? [You must be registered and logged in to see this image.]
Bah, moj stari od 14-te fumari bili malboro, dvi kutije dnevno minimalno i zdraviji je od mene.
Priroda se jednostavno voli zajebavati s nama.
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Ali pričati priče tipa "nemam problema sa kašljanjem, ništa mi ne smeta" može samo i jedino osoba koja ima manje ozbiljnog pušačkog staža nego šta ja imam sati letenja na lovcu Suhoj Su-27.
A šta sam trebo? Lagati da imam problema sa kašljanjem? Da mi smeta dim? Ne kužim..
Inače, 7 godina aktivno pušim.
Što se tiče tvog posta na prethodnoj stanici, nešto o jebanju, ne sekiraj se za mene i moje (ne)jebanje. Jer, ako to spominješ, očito imaš problem sa nejebicom, a taj problem nećeš riješiti piskaranjem po forumu
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:
Bah, moj stari od 14-te fumari bili malboro, dvi kutije dnevno minimalno i zdraviji je od mene.
Priroda se jednostavno voli zajebavati s nama.
To šta je tvoj stari zdaviji od tebe ne znači baš puno.
Jer, mi ne znamo koliko si ti zdrav. Zar ne?
Purgy je napisao/la:
Ali vjerojatno ja lažem, pošto ipak ti sve znas, jel? [You must be registered and logged in to see this image.]
Mda... i svake godine trči newyorški maraton, iscjepa trinaest kubika drva mjesečno, i svaki dan ide pješice na sedamnaest kat nebodera.
A onda je svizac zamotao čokoladu u omot...
Mass je napisao/la:
A šta sam trebo? Lagati da imam problema sa kašljanjem? Da mi smeta dim? Ne kužim..
Inače, 7 godina aktivno pušim.
Što se tiče tvog posta na prethodnoj stanici, nešto o jebanju, ne sekiraj se za mene i moje (ne)jebanje. Jer, ako to spominješ, očito imaš problem sa nejebicom, a taj problem nećeš riješiti piskaranjem po forumu
Ne, nisi trebao ti ništa lagati. Ali nisi ni trebao o tome pričati kao da si okorjeli pušač sa 50 godina staža - baš kao šta sam i prvi put napisao.
I ne brinem se ja za tvoje (ne)jebanje. Samo pitam...
P.S. Ta taktika obrnute psihologije tipa "kad pričaš o jebanju sigurno ne jebeš" je jednao dječački naivna, kao i tvoje priče o tome da pucaš od zdravlja iako pušiš. I samo dodatno dokazuje da u biti nemaš pojma o čemu pričaš
P.P.S. RNK Split? Paaaa... koliko ja znam - krali su. Nek' idu u zatvor.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
Mda... i svake godine trči newyorški maraton, iscjepa trinaest kubika mjesečno, i svaki dan ide pješice na sedamnaest kat nebodera.
A onda je svizac zamotao čokoladu u omot...
Kakve sad veze ima NY maraton sa kašljanjem?
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
To šta je tvoj stari zdaviji od tebe ne znači baš puno.
Jer, mi ne znamo koliko si ti zdrav. Zar ne? [You must be registered and logged in to see this image.]
Ovo izgleda ko nešto utuživo [You must be registered and logged in to see this image.]
Koliko para po satu tražiš da te unajmim sa tužiš sebe samog? [You must be registered and logged in to see this image.]
Započeo/la tema :
A vidi, šefe... Ti možeš bit teški plućni bolesnik (božemesačuvaj... puj puj puj... nedogodilose), zar ne?
I sad, kad kažeš da je tvoj stari zdraviji od tebe, to onda može značit da su njegova pluća u manje lošijem stanju od tvojih.
Ali to ne znači da je on zdrav, samo znači da je manje bolestan.
Kužiš?
To ti je ono - čovjek koji nema jednu nogu je zdraviji od onog koji nema dvije noge.
Međutim, oni su obojica invalidi.
Je li tako?
P.S. puno ti ja naplaćujem, nemoj mene, nađi nekog drugog jeftinijeg
Apsolutno nikakve.
Niti jedan maraton nema nikakve veze sa kapacitetom pluća i stanjem kardiovaskularnog sustava.
Svi maratonci su okorjeli pušači. Pa čak je i onaj atenski vojnik Filipid, po kojem je maraton dobio ime, pušio 3 kutije dnevno.
I sad, kad kažeš da je tvoj stari zdraviji od tebe, to onda može značit da su njegova pluća u manje lošijem stanju od tvojih.
Ali to ne znači da je on zdrav, samo znači da je manje bolestan.
Kužiš?
To ti je ono - čovjek koji nema jednu nogu je zdraviji od onog koji nema dvije noge.
Međutim, oni su obojica invalidi.
Je li tako?
P.S. puno ti ja naplaćujem, nemoj mene, nađi nekog drugog jeftinijeg
Purgy je napisao/la:
Kakve sad veze ima NY maraton sa kašljanjem?
Apsolutno nikakve.
Niti jedan maraton nema nikakve veze sa kapacitetom pluća i stanjem kardiovaskularnog sustava.
Svi maratonci su okorjeli pušači. Pa čak je i onaj atenski vojnik Filipid, po kojem je maraton dobio ime, pušio 3 kutije dnevno.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Najeba si, Hell me predstavlja pro-bono...
Boj se, boj se [You must be registered and logged in to see this image.]
Boj se, boj se [You must be registered and logged in to see this image.]
Započeo/la tema :
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 5 / 7.