Električna cigareta (e - cigareta)
+23
eva kant
vili
scorpio57
Prop
AryMan
Turrican
minutus
suki
damfisk
m
sunce
diabolik.
britania
zbracun
Iron Man
Mass
RIS_BG
Amyicha
Teo
Hate
tanuki
Purgy
Neu
27 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Električna cigareta (e - cigareta)
E-cigareta je revolucionarni proizvod koji omogućuje pušačima da se na najbezbolniji mogući način riješe štetnog i ozloglašenog pušenja duhanskih proizvoda. Pušenje e-cigarete neusporedivo je zdravije od pušenja duhanske cigarete. Osim toga e-cigareta se može pušiti na mjestima gdje postoji zabrana pušenja duhanskih proizvoda. Pušenje e-cigareta je dozvoljeno zato što one nisu duhanski proizvod, nemaju veze s duhanom i ne izazivaju pasivno pušenje. E-cigareta je zdravija, dozvoljena i štedljivija alternativa.
Naravno da bi bilo najbolje ostaviti se pušenja, ali kako što znate, ne ide to baš lako. Ovo je jedina alternativa, koja omogućuje da pušite zdravije. Naziv e-cigareta je postao uobičajen za novu generaciju cigareta, koje su u svojoj biti elektronički sklop zamišljen kao zamjena za klasičnu cigaretu. Uobičajeni su još nazivi elektronička cigareta, elektronska cigareta ili električna cigareta. Pušenje e-cigarete naziva se e-pušenje.
Korištenjem e-cigarete nećete imati potrebu za pušenjem duhanskih cigareta. Već nakon 15-20 dana osjetit ćete bitne razlike u zdravlju, osjetu mirisa i okusa. Polako tokom vremena nestaju svi simptomi nastali pušenjem duhana. Ukoliko nakon 2-3 tjedna korištenja samo e-cigarete probate duhansku cigaretu, njen okus i miris biti će vam neugodni i izazivati gađenje.
O čemu se radi? Elektronska cigareta izgleda isto ili slično kao i obična cigareta, ali u njoj nema štetnih sastojaka kao što su katran, ugljični monoksid i stotine drugih, već samo nikotin, propilen glikol (ili biljni glicerol) i određena aroma. Kako je tajna uživanja u pušenju upravo u nikotinu, e-cigarete vam omogućuju da se osjećate bolje, izgledate mlađe, budete zdraviji, imate više energije, viši imunitet, nemate simptome koji nastaju zbog pušenja, a i dalje uživate u ritualu pušenja. Kad pušite e-cigaretu udišete paru obogaćenu nikotinom. Dim koji izdišete je u biti para, koja se brzo izgubi u zraku i nije škodljiva za okolinu a ni za Vas.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karakteristike:
- Cijena pušenja ekvivalenta 1 kutije cigareta već od 5 Kn
- Elektronske cigarete su neusporedivo manje štetne za zdravlje - (više o zdravom pušenju)
- Nije duhanski proizvod i unatoč zabrani pušenja, možete pušiti bilo gdje.
- Sličan doživljaj i ugođaj pušenja kao pušenje duhanske cigarete.
- Nema neugodnog mirisa.
- Električna cigareta ne stvara neugodan zadah u ustima.
- Ne postoji rizik od raka pluća.
- Elektronička cigareta nema više od 4000 štetnih sastojaka, kao obična cigareta, samo nikotin.
- Elektronska cigareta nije štetna za ljude u okolini.
- Nema pepela i prašine.
- Nije potreban upaljač.
- Postoji puno proizvoda, koji se razlikuju u cijeni i kvaliteti.
Izvor:e-cigareta.net
@ Jeste li probali?
Naravno da bi bilo najbolje ostaviti se pušenja, ali kako što znate, ne ide to baš lako. Ovo je jedina alternativa, koja omogućuje da pušite zdravije. Naziv e-cigareta je postao uobičajen za novu generaciju cigareta, koje su u svojoj biti elektronički sklop zamišljen kao zamjena za klasičnu cigaretu. Uobičajeni su još nazivi elektronička cigareta, elektronska cigareta ili električna cigareta. Pušenje e-cigarete naziva se e-pušenje.
Korištenjem e-cigarete nećete imati potrebu za pušenjem duhanskih cigareta. Već nakon 15-20 dana osjetit ćete bitne razlike u zdravlju, osjetu mirisa i okusa. Polako tokom vremena nestaju svi simptomi nastali pušenjem duhana. Ukoliko nakon 2-3 tjedna korištenja samo e-cigarete probate duhansku cigaretu, njen okus i miris biti će vam neugodni i izazivati gađenje.
O čemu se radi? Elektronska cigareta izgleda isto ili slično kao i obična cigareta, ali u njoj nema štetnih sastojaka kao što su katran, ugljični monoksid i stotine drugih, već samo nikotin, propilen glikol (ili biljni glicerol) i određena aroma. Kako je tajna uživanja u pušenju upravo u nikotinu, e-cigarete vam omogućuju da se osjećate bolje, izgledate mlađe, budete zdraviji, imate više energije, viši imunitet, nemate simptome koji nastaju zbog pušenja, a i dalje uživate u ritualu pušenja. Kad pušite e-cigaretu udišete paru obogaćenu nikotinom. Dim koji izdišete je u biti para, koja se brzo izgubi u zraku i nije škodljiva za okolinu a ni za Vas.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karakteristike:
- Cijena pušenja ekvivalenta 1 kutije cigareta već od 5 Kn
- Elektronske cigarete su neusporedivo manje štetne za zdravlje - (više o zdravom pušenju)
- Nije duhanski proizvod i unatoč zabrani pušenja, možete pušiti bilo gdje.
- Sličan doživljaj i ugođaj pušenja kao pušenje duhanske cigarete.
- Nema neugodnog mirisa.
- Električna cigareta ne stvara neugodan zadah u ustima.
- Ne postoji rizik od raka pluća.
- Elektronička cigareta nema više od 4000 štetnih sastojaka, kao obična cigareta, samo nikotin.
- Elektronska cigareta nije štetna za ljude u okolini.
- Nema pepela i prašine.
- Nije potreban upaljač.
- Postoji puno proizvoda, koji se razlikuju u cijeni i kvaliteti.
Izvor:e-cigareta.net
@ Jeste li probali?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Električna cigareta (e - cigareta)
Ne.
Neću.
Pa da ostanem bez čuba i zubiju ko onaj blesavi amer.
Super mu je odvikavanje od pušenja.
Sad ni jest nemere, kamoli pušit.
Neću.
Pa da ostanem bez čuba i zubiju ko onaj blesavi amer.
Super mu je odvikavanje od pušenja.
Sad ni jest nemere, kamoli pušit.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Stvarno? Pa što je bilo?
Ječr sam vidjela te cigare u trgovini i sad me zanimalo kakav okus imaju, i probala sam povuć dim i bome su jake, dosta jake, ja sam mislila da nemaju okusa.
U čem je točno kvaka oko pušenja tih cigara?
Jel su štetne il zdrave ili jednake kao obične?
Ječr sam vidjela te cigare u trgovini i sad me zanimalo kakav okus imaju, i probala sam povuć dim i bome su jake, dosta jake, ja sam mislila da nemaju okusa.
U čem je točno kvaka oko pušenja tih cigara?
Jel su štetne il zdrave ili jednake kao obične?
Započeo/la tema :
Mislim da daju nikotin, a kao ne sadrže katran i CO.
Navodno.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Navodno.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Započeo/la tema :
Mislim da je to eksremni slučaj, alii ipak je lsučaj.. Ebiga, treba se okanit pušenja
Započeo/la tema :
totalna glupost!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
si probo?tanuki je napisao/la:totalna glupost!
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Mislim da je to eksremni slučaj, alii ipak je lsučaj.. Ebiga, treba se okanit pušenja
Tako je.
Ja od rođendana ne pušim više ni ne pijem više.
Započeo/la tema :
,Neu je napisao/la:si probo?
zašto bi probao?
da pušim, pušio bi, kada bi mislio da to nije dobro, onda bi prestao, ovo je fora za gikove
Započeo/la tema :
Tako zbori jedan mudri čovo!
Započeo/la tema :
Ma ovo je po meni glupost.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Što sve neće izmislit
Nisam probao niti imam želju
Nisam probao niti imam želju
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
zaštoHate je napisao/la:Ma ovo je po meni glupost.
Započeo/la tema :
E kako sam znala da ćeš to pitat. Nemam odgovora. Jednostavno mi je izum i svrha proizvoda neupotrebljiva.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Započeo/la tema :
vidjela sam to kod jedne žene na folkloru, najgore mi je bilo kad sam htjela zapaliti išli smo tad na nastup. i normalno u busu se ne smije pušiti i jedan čovjek kojeg jako volimo je uzeo od te žene tu cigaru jer se i njemu pušilo onda sam bila ljubomorna voljela bih to imati, al mama mi ne želi to kupiti, a tatu da tražim brjem da bi to bilo zadnje u životu šta sam tražila
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Zdravo svima
Eto kad se malko razmisli,kako se to da unovciti.
Kod nas to ide malo teze,ali na zapadu je to lepa zarada.
Bitna je dobra ideja,a kod nas ih je ponestalo.
Dozvolili smo da nam stranci uturaju svoje proizvode koje prave jeftinino,a nama skupo prodaju.
Predlog ,jedite sto vise voca,kokica,semenki,plivajte i druzite se sto vise sa onima koji ne puse cigare,izbegavajuci drustvo pusaca.I Iznad svega dobra motivacija.Bez nje nema nista.
Eto ja sam nepusac vec nekih 20-ak i vise godina.
Eto kad se malko razmisli,kako se to da unovciti.
Kod nas to ide malo teze,ali na zapadu je to lepa zarada.
Bitna je dobra ideja,a kod nas ih je ponestalo.
Dozvolili smo da nam stranci uturaju svoje proizvode koje prave jeftinino,a nama skupo prodaju.
Predlog ,jedite sto vise voca,kokica,semenki,plivajte i druzite se sto vise sa onima koji ne puse cigare,izbegavajuci drustvo pusaca.I Iznad svega dobra motivacija.Bez nje nema nista.
Eto ja sam nepusac vec nekih 20-ak i vise godina.
RIS_BG- Nevina dušica
- Registriran/a : 19.12.2011
Broj postova : 4
Reputacija : 0
Godina imam : 60
Započeo/la tema :
Ja popušio sve utičnice u sobi..
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
meni je veća fora pušiti lulu!
pušaći lule ne uvlaće dim u pluča
pušaći lule ne uvlaće dim u pluča
Započeo/la tema :
Ja volim trovat pluća. Isključivo svoja
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
samo ti truj
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
e -cigarete, možda zadovoljavaju potrebu pušača za za nikotinom, ali to je kao da ljubitelju pijače ponudite razređeni alkohol, pa umjesto pive 4% umjesto vina 10% umjesto žestice40%, i zdravije je jer nema drugih elemenata koji truju organizam!
naravno karikiram
nije pušenje samo uživanje u nikotinu, kao ni ispijanje kave uživanje u kofeinu,
to je jednostavno, obred, navika i želja da se napravi mali brejk i ukrade dio vremena samo za sebe!
s vremenom to prelazi u svoju suprotnost i tako nastaje ovisnost!
zabrana pušenja u kafičima je totalna blesavoča, prije bi trebalo zabraniti pušenje na ulici!
što se tiče same e-cigarete, prihvatljiva je kao prelazni period ka odvikavanju pušenja, ali za to postoje i one žvake koje su puno jeftinije
naravno karikiram
nije pušenje samo uživanje u nikotinu, kao ni ispijanje kave uživanje u kofeinu,
to je jednostavno, obred, navika i želja da se napravi mali brejk i ukrade dio vremena samo za sebe!
s vremenom to prelazi u svoju suprotnost i tako nastaje ovisnost!
zabrana pušenja u kafičima je totalna blesavoča, prije bi trebalo zabraniti pušenje na ulici!
što se tiče same e-cigarete, prihvatljiva je kao prelazni period ka odvikavanju pušenja, ali za to postoje i one žvake koje su puno jeftinije
Započeo/la tema :
Svojevremeno sam gledal reklamu na TV za te cigarete, i na početku reklame se zainteresiral. Kao nije skupo, ovo ono. Ali, na kraju reklame su rekli da ne košta više od kutije cigareta. Je, istina, ali najskuplje kutije. Tak da u biti se ništa ne ušpara, nego i duplo više potroši ako pušiš jeftinije cigarete, pa pređeš na te električne.
U biti čista propaganda, ogromna zarada uz zavaravanje ljudi.
U biti čista propaganda, ogromna zarada uz zavaravanje ljudi.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
gle, jebno je skupo,
ali ako je prelazni period ka prestanku pušenja, onda i nije!
Započeo/la tema :
plastika u ustima
britania- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 19.11.2011
Broj postova : 477
Reputacija : 40
Godina imam : 51
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:gle, jebno je skupo,
SVejedno je. Jer sigurno nitko neće prestat pušit nakon dva dana. To se može otegnut malo duže. A zapravo je to zamišljeno u početku (neznam kaj vele sada) kao zdrava zamjena za cigarete. Pušenje je upravo i jedan ritual, koji opušta i daje osjećaj da se odmaraš, a prirodno malo nervozniji ljudi, ako gledamo samo sa strane rituala, više neznaju kuda će u tom trenutku sa rukama, sa samim sobom, dolazi do velike nervoze. U biti, tu leži najveći problem kod odvikavanja, tako da bi ta električna cigareta trebala bit trajna zamjena. Naravno, tu je važan i osjećaj povlačenja dima, a ne samo čistog bezmirisnog zraka.
Eto, samo prava zamjena može doći u obzir, a sve ostalo je izmišljeno sranje profitera. Kad bi postavili realnu cijenu (ono, tržišna, je ravno najtežem razbojstvu), troškovi proizvodnje plus zarada za održavanje i unapređenje proizvodnje, plus drugo šta treba da ne nabrajam dalje, cijena bi bila deset puta niža i većina pušaća bi to odmah prihvatila. Ali, imam neki ludi osjećaj da je i to nečije zamaskirano maslo, da se zapravo nebi prestalo pušiti. Vlade koje imaju većinu prihoda od pušaća, veliki šverceri (a to su zapravo u tim krugovima), propagiraju nepušenje a sa druge podržavaju to zavaravanje i ostaju čistog lica.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Poskupljenje cigareta
» Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje
» Prodavanje cigareta maloljetnicima
» Dvogodišnjak puši 2 kutije cigareta dnevno!
» Bi li zastrašujuće pakiranje cigareta odbilo pušače?
» Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje
» Prodavanje cigareta maloljetnicima
» Dvogodišnjak puši 2 kutije cigareta dnevno!
» Bi li zastrašujuće pakiranje cigareta odbilo pušače?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 5.