Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters

Stranica 35 / 40. Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by Gost pet lip 01, 2012 11:11 pm

ne mogu vjerovat da ova tema još uvjek aktualna lol
pa da sam sebe ponovim, a vezano na ovaj dio

Imaju ono sasvim dovoljno klubova, klanova,

zar nemaju svi koji paradiraju neke svoje klubove, mjesta za druženje, za dokazivanje...
zar nemaju bajkeri moto klubove, zašto je tako bitno održavanja moto susreta i defilea osim da bi se kurčili koliko muda med nogama imaju?

zar nemaju mladenci svoje sobe, pa zašto je bitno paradirati osim da bi pokazali svjetu da se sad smiju jebat i po božjem i po ljudskim zakonima?

zar nema svaka religija svoje crkve, zašto je bitno nosati komade kamena koji predstavljaju nekoga koga oni obožavaju, osim da bi pozali bogu i narodu da su upravo oni ti koji slave "pravog" svemogućeg?

zar nije maturantima dovoljno u razredima proslaviti maturu, čak i na maturskoj večeri, zašto je bitno jebat mater gradovima, radit budale od sebe posipajući se brašnom, pivom i tak dalje osim da bi dokazali sebi i profesorima da su oni sad ozbiljni ljudi, maturanti?

svi gore navedeni paradiraju radi kurčenja, pokazivanja da su bolji od drugih, gay paradama je glavni cilj izboriti se da budu jednaki pravima kao drugi.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by Mass sub lip 02, 2012 12:04 am

Gabrijel je napisao/la:ne mogu vjerovat da ova tema još uvjek aktualna lol

Uskoro je parada u Splitu pa zato
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty200 / 999200 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 02, 2012 12:15 am

ma da, znam...baš mi žao što neću bit, juče se vratio od tamo
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub lip 02, 2012 4:05 am

Hell je napisao/la:...predrasude i primitivizam....

Slažem se ta parada je čisti ogled primitivizma i izaziva predrasude tamo gdje ih i nema toliko
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sub lip 02, 2012 6:54 am

čisti ogled primitivizma je kad se predmet mržnje proglašava i uzrokom.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell sub lip 02, 2012 8:40 am

pustinja je napisao/la:

Slažem se ta parada je čisti ogled primitivizma i izaziva predrasude tamo gdje ih i nema toliko
te moje rijeći su posvećene mrziteljima gay ljudi i paradama... Lagano je baciti kamen ali za razumjevanje ti ipak treba mozga!
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty497 / 999497 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub lip 02, 2012 9:25 am

Gabrijel je napisao/la:
svi gore navedeni paradiraju radi kurčenja, pokazivanja da su bolji od drugih, gay paradama je glavni cilj izboriti se da budu jednaki pravima kao drugi.

Cekaj Hell, nemoj brkati seksualne orjentacije sa bilo cim drugim gore navedenim..... Njima niko ne brani da paradiraju kao ljudi ali mi je neukusno i ruzno kao seksualna orjentacija.....
Njihov protest bi bio daleko ucinkovitiji na drugi nacin.....

NARAVNO NEBI TIM LJUDIMA NISTA URADIO NAZAO JER SU LJUDI DRUGACIJI BOLESNI ILI KAKO GOD IH KO GLEDA.....

Opet ti kazem sta koga boli kur. sta on radi u intimi.....

A sta cemo o ugrozenosti od te grupe ljudi.....

Ti uskoro neces moci da se zaposlis u nekim profesijama ako nisi peder.... PA JEL NE UGROZAVAJU ONI DRUGE LJUDE.......
(Mozes ti da radis ali nista ozbiljno ako nisi peder u tim profesijama......)

Hell, probaj da shvatis, ako se neko ne slaze sa paradom ne mora da znaci da ih mrzi..... Meni smeta nametanje toga po svaku cenu.....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty120 / 999120 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub lip 02, 2012 9:47 am

A koje su to profesije bokaso?
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty200 / 999200 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub lip 02, 2012 10:06 am

Skoro cela modna industrija i u nekim zemljama gradjevinarstvo ( odnosno projektovanje......)
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty120 / 999120 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub lip 02, 2012 10:17 am

Lupetaš gluposti
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell sub lip 02, 2012 11:20 am

hahaha... Jao bokaso ..tipično nemaš argumenata pa izmišljaš kako da ocrniš skupinu ljudi koja ti se ne sviđa... Gay ljudi su jednaki i međunarodne institucije će nadam se početi malo aktivnije uništavat balkanski primitivizam... svi bi se tukli i uništavali.zlo mi je od morala i tih pravila na koje se ljudi pozivaju...jebeš kršćanske vrijednosti jebeš obitelj.... Ljudi uživajte u prokletom životu i pustite druge da uživaju!!!!!
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty497 / 999497 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sub lip 02, 2012 11:25 am

U Hrvatskoj nisi moga kurca ako nisi član HDZ-a, jel' to ugrožavanje?
Zašto se ne nađemo svi mi, pa da mlatimo svu onu gamad od Šeksa nadalje?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty108 / 999108 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 02, 2012 1:25 pm

bokaso1 je napisao/la:

Cekaj Hell, nemoj brkati seksualne orjentacije sa bilo cim drugim gore navedenim..... Njima niko ne brani da paradiraju kao ljudi ali mi je neukusno i ruzno kao seksualna orjentacija.....
Njihov protest bi bio daleko ucinkovitiji na drugi nacin.....

NARAVNO NEBI TIM LJUDIMA NISTA URADIO NAZAO JER SU LJUDI DRUGACIJI BOLESNI ILI KAKO GOD IH KO GLEDA.....

Opet ti kazem sta koga boli kur. sta on radi u intimi.....

A sta cemo o ugrozenosti od te grupe ljudi.....

Ti uskoro neces moci da se zaposlis u nekim profesijama ako nisi peder.... PA JEL NE UGROZAVAJU ONI DRUGE LJUDE.......
(Mozes ti da radis ali nista ozbiljno ako nisi peder u tim profesijama......)

Hell, probaj da shvatis, ako se neko ne slaze sa paradom ne mora da znaci da ih mrzi..... Meni smeta nametanje toga po svaku cenu.....

ovo je odgovor Hellu kojeg imenuješ ili meni kog si citirao?
bokaso1 je napisao/la:Skoro cela modna industrija i u nekim zemljama gradjevinarstvo ( odnosno projektovanje......)
ne misliš li možda da je ovo licemjerna predrasuda, ne bi li prije rekao da je svatko tko se bavi modom, tko je malo veća faca u modi zbog toga i peder?
meni ova tvoja izjava više liči na to?

Prop je napisao/la:U Hrvatskoj nisi moga kurca ako nisi član HDZ-a, jel' to ugrožavanje?
Zašto se ne nađemo svi mi, pa da mlatimo svu onu gamad od Šeksa nadalje?

neki dan sam prolazio pored tvog mjesta, bar sam vidio znak odnosno putokaz prema tamo
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub lip 02, 2012 1:29 pm

Totalno je glupo misliti da su svi muškarci koji su zaposleni u modnoj industriji pederi. Zašto odvajati modu od npr frizera? Ima puno muških frizera koji rade bolje nego li žene a oženjeni su, imaju djecu i nisu pederi.

Muškarci mogu biti uspješni i dobri u puno stvari, a neke od njih su i moda, frizeraj...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty999 / 999999 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 02, 2012 1:31 pm

stereotip, jebeni stereotip jer većinom ljudi još uvjek ne mogu prihvatiti nekog tko se oblači ili ponaša drugačije od drugih
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub lip 02, 2012 6:59 pm

Ako vlada demokracija i ako večina građana ne želi da im drugi zatvaraju promet, zašto onda gay populacija ustraje na tome, čisti inat iliti prkos, neka paradiraju ali ne na uštrb prava ostalih građana i neka si sami plate osiguranje a ne na teret ostalih građana. Zadnji splitski pride je koštao cca milju kuna za poslove policije a zašto, zato da bi se jedna skupina ljudi pokazala drugoj, ajde zajebite bedastoče u ovo vrijeme krize, kaj ove godine bude preko milje kuna a pitam se za kaj, za nečiju samopromociju.
Neka me zovu i primitivnim ali slike velike skupine ljudi koji kopaju po kontejnerima jer su im krepale firme s jedne strane i povorka za bezveze s druge strane , jednima bi milja kuna pomogla da stave nešto u usta a drugima da ne dobe po ustima, pitam se kome treba dati prednost, bez obzira na tolerantnost, ili da preoblikujem pitanje treba li više tolerirati glad ili homoseksualizam
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 02, 2012 7:28 pm

jedno te isto ko švabo tralala, jednako mi promet ometaju i bajkeri i svatovi i maturanti i crkvene procesije, sa razlikom što ovi drugi nemaju problema da će ih netko gađati ciglamai paradiraju isključivo i samo zbog radi samopromocije, odnosno kurčenja pa im niti ne treba osiguranje odmilju kuna
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Hell sub lip 02, 2012 7:39 pm

..upravo to... govore se kako gay ljudi mogu paradirati, a kada kršćani paradiraju ulicama kada su svatovi, nikom niš...toliko o ravnopravnosti...
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sub lip 02, 2012 7:40 pm

demokracija nije nasilje većine nad manjinama niti zarobljavanje i podčinjavanje manjine. osim toga ovdje ne vlada demokracija nego kleptokracija nasilnih razbojnika. balkanski razbojnici i njihovi potkupljen idiotiziran kadar ne dosegnu ni 20 % pučanstva. tak o nekakvoj većini ne može biti govora.

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Neger2
u hrvatskoj možemo govoriti o raznim grupama odgojenih asocijalnih, dokazano agresivnih psihičkih bolesnika sa izrazitom kriminalnom energijom, kao u nekim afričkim državama u kojima je agresivnost, bijeda i siromaštvo normalan oblik postojanja.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sub lip 02, 2012 11:36 pm

Gabrijel je napisao/la:

neki dan sam prolazio pored tvog mjesta, bar sam vidio znak odnosno putokaz prema tamo

Znak do mog mista, da nisi ti zaluta misa
Moga si skreniti, nek ja nisam doma bija, lako bi ugovorili da te litra vina i kilo mesa sačeka Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 3929217648

pustinja je napisao/la:treba li više tolerirati glad ili homoseksualizam

Ovo je skakanje na stotu granu svih problema ove države.
Što ne bi od temelja i korijena krenuli?
Treba li tolerirati HDZ ili glad?
Treba li tolerirati ovolike plaće u saboru ili glad?
Treba li tolerirati Hep u minusu ili glad?
Treba li tolerirati milijune i bilijune crkvi ili glad?

Odjednom najveći problem gejevi...
Jebote led....
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty108 / 999108 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 03, 2012 2:07 am

Ne vredi da se raspravljamo.... Postujem ja vase misljenej ali ga ne delim.... Vama je mozda ne shvatljivo moje razmisljanje ili previse konzervativno ali ja tako mislim.... To ne znaci da bi im bilo sta nazao uradio....

Po meni nije u opste pitanje poredjenja homoseksualizma sa bilo cim protiv cega se treba buniti niti da li je dobro ili nije.... Pitanje je da li treba paradirati i to oznacavati kao normalno....

Mozda gresim ali
Kriminal je protov zakonit i njega zakon sankcionise pa ga opet ima u svakoj drzavi na svetu.... A zamislite kad ga nebi zakon sankcionisao, da li bi porast kriminala bio ili smanjenje.....

Tako mislim da i sa homoseksualizmom ka pojavom i kao trendom kao necim sto postaje sve normalnije....

Mozda gresim ali meni to nije dobro....

Prope, koji su problem pederi.... Ja tu ne vidim nikakav problem..... Oni su to sto jesu i to je tako , jedino je problem oko toga da li da paradiraju ili ne.... Oko toga se moze polemisati....
A to sto se to postavlja kao veliki problem je drugo pitanje.... Po meni je to skretanje paznje......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja ned lip 03, 2012 6:12 am

Lijepi odgovori a svi ste uspješno izbjegli bit pitanja a to je treba li potrošiti preko milju kuna na osiguranje gay povorke u ovo vrijeme kad je situacija takva kakva je. Prop je pogodio i sa njegovim se slažem ne terba dati 470.000.000 kuna crkvi kad narod u državi jedva krpa kraj s krajem a dosta njih niti to ne uspjeva, neka se crkva malo financira sama ili iz svojeg centra financija, niti HEP u minusu ne b i trebao pokrivati gladni narod već bi par rukovoditelja trebalo otkantati na sud i oduzeti im imovinu isto vrijedi i za HDZ i SDP koji se također financiraju iz proračuna omjesto pametnim ulaganjima članarina svojih pristaša i donacijama PRIVATNIH poduzetnika i slično
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun ned lip 03, 2012 6:23 am

Nikako nebi trebalo trošiti toliki novac koji smo svi mi zaradili. Ima dosta zaštitarskih tvrtki, pa ako zaštitari koje mi plaćamo čuvaju naše političare umjesto policije koja je normalno plaćena za to, neka si sami homoseksualci plate brdo zaštitara. Nije mi pravo šta moj novac odlazi crkvi, ali ovo je već čista ludost i kriminal, da se meni (i drugima) uzima novac da bi tamo neki majmuni paradirali.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty3 / 9993 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 35 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell ned lip 03, 2012 9:23 am

paradu financiraju udruge ne mi građani jer to nije javni skup, nego je to privatna inicijativa udruga
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus ned lip 03, 2012 9:37 am

Hell je napisao/la:paradu financiraju udruge ne mi građani jer to nije javni skup, nego je to privatna inicijativa udruga
... što u slučaju unutarstranačnog izbornog okupljanja sdp nije tako izvjesno
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 35 / 40. Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics