Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters

Stranica 33 / 40. Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by diabolik. čet svi 10, 2012 6:55 pm

bokaso1 je napisao/la:Ma ljudi prihvatam ja njih ,

Većina ih prihvaća, samo ne žele da im se dosele u komšiluk. Loše deluju na decu. Very Happy
To ti je isto ko i s Ciganima.
Nema nitko ništa protiv njih, samo neka im ne dođu u susjedstvo (vidio si ono u Škabrnji). Loše djeluju na okolinu. Very Happy Very Happy Very Happy
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty74 / 99974 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO

Postaj by bokaso1 čet svi 10, 2012 7:42 pm

Ja nemam tih predrasuda ni prema ciganima , ni prema pederima ali stvarno sam protiv parade i glorifikacije bilo cije intime....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty120 / 999120 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet svi 10, 2012 8:06 pm

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Kissin10

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty999 / 999999 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet svi 10, 2012 8:24 pm

Jeli Neu, ucini mi se da sam te video tamo iza mene na slici....

( hahahahahahaha)
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty120 / 999120 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet svi 10, 2012 8:25 pm

Laughing Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty999 / 999999 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet svi 10, 2012 8:37 pm

Kakva su to lica mlada
sto setaju po sred grada
Svi pevaju nesto sada
ej pa to je Gey paradaaaaa....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus čet svi 10, 2012 10:11 pm

ah, bokasso, pusti ti to razmišljanje što je greška prirode i nastrano. svatko može služiti društvu/vrsti na neki drugi način. ako je netko napravio tucet djece, meni bi to također moglo biti nastrano, prije svega, ako ih može samo hraniti i uzdići uz pomoć društva. plediram da svatko napravi toliko djece, koliko iz vlastite snage može uzdići.
kod mnogih životinja se samo neke iz čopora pare i razmnožavaju, ali svi služe zajedničkom preživljavanju.
možda još nisi primijetio, naziv peder se upotrebljava u hrvatskoj kao psovka. to u dobrom djelu potenciraju popovi, koji su od života kojeg propovijedaju drugima, mnogo udaljeniji nego pederi (to sam sad vrlo blago formulirao.) kad se oni produciraju u javnosti, u mnogo većoj mjeri od pedera, nitko ne izražava nelagodu niti govori o nastranom životu ili svjetonazoru. je li bi ti svom djetetu tumačio da je pop jedno nastrano dezorijentirano biće, koje živi neprirodno i u sukobu sa svojim prirodnim određenjem?
misa imamo li neki postotak za ove perverznjakoviće?
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by HESTIJA__ čet svi 10, 2012 10:25 pm

Ove nase gej parade su i "pomozi boze" kakvu sam ja gledala u Torontu. Ljudi su bili u donjem vesu, zene polugole, muskarci u koznim tangama, vodali su se za ruke djecaci od 18 godina sa starcima od 65, bilo je i demonstriranja sexa...
Dodala bih samo da u Srbiji gej parade nisu zabranjene, nego je zadnja samo odlozena jer policija nije mogla da izadje na kraj sa raznim organizacijama koje su prijetile napadima na nju i na gej ucesnike.
HESTIJA__
HESTIJA__
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 15.04.2012
Broj postova : 229
Reputacija Reputacija : 38
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 11, 2012 12:21 am

KMinutuse, ne komentarisem ja Gej populaciju.... Ja komentarisem njihovo javno demonstriranje , e protiv toga sam..... Protiv bilo cijeg sam javnog seksualnog isticanja a pogotovo protiv bilo koje Filije........

Mada popovi se zene koliko znam i ne zive protiv prirode..... Fratri se ne zene koliko ja znam..... No sve jedno i to mi je poremeceno iz mog ugla slazem se sa tobom..... Mada jedno je odricanje seksa a drugo je sklonost ka istom polu ili nekoj od filija.....

Hes... slazem se sa tobom.... zamisli samo koliko je to bolesno.... Nemam nista protiv toga da se oni i nabijaju na kolac ali u intimi.... Na javnom mestu se ponasaj pristojno,..... Demonstriraj ti protiv bilo kojeg od ljudskoh prava ili ugrozenoszi ali ne i u vezi seksualnosti.....

Nego ako neko moze da mi navede primere iz prirode homoseksualnosti.... Kazu da ih ima dosta....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pet svi 11, 2012 2:35 am

bokaso1 je napisao/la:...
Nego ako neko moze da mi navede primere iz prirode homoseksualnosti.... Kazu da ih ima dosta....
http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=gleichgeschlechtliche+sexpraktiken+bei+tieren

evo, izlistalo je 46.000 rezultata, od kojih su barem 500 relevantni.
gledao sam neki film i čitao o tome, ali ne znam više gdje i kada: od insekata do više razvijenih sisavaca je to svugdje promatrano, a što i kako to rade mravi, (još) se ne zna.
ovdje npr. imamo dvije jutarnje mušice, obadvije muške:

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Insekt003
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 11, 2012 3:25 am

Hvala ti za ovo Minutuse ali meni je ovo jako dikutabilno... Ima cina oponasanja seksa ili imituranja usle nadrazaja ali nie i celog cina..... Pogledaj malo bolje.... onaj nemacki film....

Jenom su pustili dva mlada lava ali ono je samo simulacija seksa.... Tamo je to prozvano seksualni cin.... To sam vise puta video kod kucica kada muski naskacu na muske i zenke na zenke ali nije to seks.....

Ne kazem za Delfine,jer ih ne poznajem dovoljno ili neke hobotnice ili tibe insekte.... Ali mi je i to poprilicno sumnjivo.... kod pingvina meni su isti i moze mi pricati i da mu je to i majaka i baba i deda , svi su isti....

Pomeni je ovo vise stvar necega drugoga.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by britania pet svi 11, 2012 5:45 am

bokaso1 je napisao/la:Ma ljudi prihvatam ja njih , cak i moja draga ima druga koji je gej i odlican je decko.... Stvarno nemam nista protiv njih.... Cak kad niko nije hteo da ih usluzi ja sam ih usluzio u kaficu picem... ali mislim da je to njihova intima i ne treba je javno iznositi....

Oni protestuju zato sto mogu, imaju jak lobi... Zasto to ne radi SM ili zofili ili nekrofili.... Da ne kazem, pedofile jer su bas zesci poremecaj....
Kojeje njima pravo ugrozeno koje oni paradom mogu ispraviti....

intima tipa poljupca i držanja za ruku mi ne smeta, sve više mi je sasvim nepotrebno bez obzira na sexualnu orijentaciju

sve dođe u svoje vrijeme, SMovcima, nekrofilima (zofili ni neznam što su) nije došlo vrijeme.... koliko god je nama trenutno nijov čin nemoralan u biti imaju pravo na svoja prava ako time nikoga ne ugrožavaju
u biti za nekrofile je teško reći da ne ugrožavaju mrtvo tijelo, jel mrtvo tijelo ne može reći "želim te"
britania
britania
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.11.2011
Broj postova : 477
Reputacija Reputacija : 40
Godina imam : 51
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 11, 2012 9:53 am

Britanija, mislim da ti nij edobra logika.... Ugrozavaju oni svi samo na duze staze.... Zato drustvo i tone ka samounistenju.... Oni su samo jedan deo tog ludila.....
Pazi opasnost naj veca od toga je sto to postaje normalno i podstice se da bude nbormalno....

Sa kim se on ljubi i vata i sta radi to je njegovo , samo to ne treba glorifikovati da je IN i da je super.... Nije to, je PSIHICKi poremecaj..... BILO JE, A ONDA SU ga skinuli sa liste oboljenja WHO i odma ga proglase za nirmalno..... Taj poremecaj napreduje kao i svaki drugi ako se ne leci......

Pa sta misli da ovi iz SM ( sto je isto poremecaj) su odma krenuli od bicevanja i bodenja iglama i paljenja.....' NE to evoluira i stalno se pomeraju granice i napreduje.....

Pa o cemu mi pricamo.... Normalno je da volis isti pol...?

Ja te ljude ne mrzim niti ih degradiram niti osudjujem ali sta radi sa poartnerom je njegovo.... Ne prijami ni da gledam da se ljube.... Neka to rade u intimi a sa njima se mogu zezti i pitipice i pricati o cemu oces pa i o seksu ali me ne interesuje dsa gledam....

OPET KAZEM ta parada nema nikakv efekat niti pokazuje nista... PRVI BI ISAO SA NJIMA DA PROTESTVUJU ZBOG BILO KOG DRUGOG RAZLOGA OSIM SEKSUALNIH OPREDELJENJA....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by britania pet svi 11, 2012 10:22 am

pa srećom da skidaju neke stvari sa liste poremećaja, očito je i sama riječ poremećaj vrlo diksutabilna
mogu reći da je poremećaj ako se homoseksualnost javi zbog treutačnog divljanja hormona pa ti se počne sviđati isti spol, ali to je uvjetovana homoseksualnost

britania
britania
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.11.2011
Broj postova : 477
Reputacija Reputacija : 40
Godina imam : 51
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. pet svi 11, 2012 11:53 am

A zašto i poremećeni ne bi smjeli prosvjedovati protiv nepravde koja im se svakodnevno i u svim prilikama nanosi, ako su diskriminirani i slično??
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty74 / 99974 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pet svi 11, 2012 1:19 pm

diabolik. je napisao/la: A zašto i poremećeni ne bi smjeli prosvjedovati protiv nepravde koja im se svakodnevno i u svim prilikama nanosi, ako su diskriminirani i slično??
zato jer su javni prostor prisvojili zlikovci, koji su predmet kritike i koji si uzimaju za pravo određivati ovaj svijet po uzoru na svog ismišljenog boga i po pravilima koja su si također sami izmislili.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pet svi 11, 2012 1:27 pm

bokaso1 je napisao/la:...Pomeni je ovo vise stvar necega drugoga.....
znao sam, ali ti to nisam htio napisati
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Animated-smileys-others-055
inače bi se eventuualno potrudio prevesti koju zanimljivu rečenicu
iz ovog ili onog linka
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 11, 2012 6:58 pm

Minutuse sa ono o zlikovcim ase potpuno slazem.... I moje je misljenje takvo....

Ali i dalje ne mislim da je Homoseksualnost normalna stvar.... Moras da budes necim poremecen ( da li hormonima, bioloski, ili bilo kako drugacije) da bi pozeleo isti pol...... Odstupas od normalnog.... NE znam kako drugacije da nazovem od poremecaja....

Postujem njihov izbor iz bilo kog razloga da je odabran ali kao sto ja njemu nebi nametao moje hetero opredeljenje tako i on meni....

Obratite paznju kad ste toliko uvereni da oni ne uticu na javno mnjenje vec samo izrezavaju svoj stav i pokazuju da su ugrozeni kako kaze ( da ne imenijem)...
Pogledajte porast Homoseksualizma i koliko se on siri.... Narocito medju mladima.....

Homoseksualizam je oduvek postojao ali u nekom procentu zavisi od kulture i zemlje.... Negde vise , negde manje..... Ali ekspanzija pocinje sa seksualnim slobodama narocito 70 godina.....

Opet kazem da tim ljudima treba ostaviti slobodan izbor i nicim ih ne treba diskriminisati kao ljude ali njihovo sksualnbo optredeljenje je njihova licna stvari ne treba ga iznossiti.... Kao i bilo kojeg pravca u seksa.......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by HESTIJA__ pet svi 11, 2012 9:43 pm

Homosexualnost je SZO skinula sa liste poremecaja i mi tu ne mozemo nista uciniti, moramo prihvatiti da je to samo drugo sexualno opredjeljenje. Na kraju krajeva, niko nas ne tjera da se slozimo s tim, ali ne smijemo tuci ljude koji su drugaciji po necemu od nas.
HESTIJA__
HESTIJA__
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 11, 2012 10:26 pm

Naravno , slazem se ne samo da ih ne trebano tuci vec i mnogo sire....

Ja govorim da sa time ne treba paradirati....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by HESTIJA__ sub svi 12, 2012 8:01 am

bokaso1 je napisao/la:Naravno , slazem se ne samo da ih ne trebano tuci vec i mnogo sire....

Ja govorim da sa time ne treba paradirati....
Problem i jeste u paradama a ne u prihvatanju razlicitosti. Vidis, ja koliko ovdje homosexualnih ljudi znam, ne vidim da je i jedan ikad otisao na neku paradu a klinci su mi pricali da su im na prosloj paradi nudili po 30 eura da se setaju s njima. Parade dobijaju politicku konotaciju, ljudi se dijele na "ZA" i "Protiv", dovode se na TV psiholozi, sociolozi, profesori, danima se prica o njoj, stvara se tenzija mjesecima unaprijed. Onda, znas i sam kako to bude u BG kada blokiraju cijeli grad, pa izadju navijaci i sve ostalo sto se desi...razbijanje, rusenje...pa prosla je otkazana kada je policija saznala kako se do tancina isplanirao napad na nju od strane extremnih grupa.
HESTIJA__
HESTIJA__
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub svi 12, 2012 10:24 am

HESTIJA__ je napisao/la:Homosexualnost je SZO skinula sa liste poremecaja i mi tu ne mozemo nista uciniti, moramo prihvatiti da je to samo drugo sexualno opredjeljenje. Na kraju krajeva, niko nas ne tjera da se slozimo s tim, ali ne smijemo tuci ljude koji su drugaciji po necemu od nas.
ne znam što je to SZO?
poznatomi je da je homoseksualizam skinut sa liste bolesti u večini država na svijetu, ali ne kao poremečaj!
poremečaj kao kategorija koja se nikada nije tretirao kao nešto što se treba liječiti poput bolesti!
dakle gluhonjemost je oduvijek poznati poremečaj, ali te osobe nikada nisu bile diskriminirane u socijali!
homoseksualizam je poremečaj i nije bolest, ali je poremečaj!
ne znam što ti je to SZO i kakva je to lista poremečaja spomenute institucije koja nosi tu kraticu,
bilo bi mi apsolutno drago da vidim koji su to poremečaj na listi!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty700 / 999700 / 999Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by HESTIJA__ sub svi 12, 2012 11:08 am

tanuki je napisao/la:
ne znam što je to SZO?
poznatomi je da je homoseksualizam skinut sa liste bolesti u večini država na svijetu, ali ne kao poremečaj!
poremečaj kao kategorija koja se nikada nije tretirao kao nešto što se treba liječiti poput bolesti!
dakle gluhonjemost je oduvijek poznati poremečaj, ali te osobe nikada nisu bile diskriminirane u socijali!
homoseksualizam je poremečaj i nije bolest, ali je poremečaj!
ne znam što ti je to SZO i kakva je to lista poremečaja spomenute institucije koja nosi tu kraticu,
bilo bi mi apsolutno drago da vidim koji su to poremečaj na listi!
Svjetska zdravstvena organizacija. A bio je klasiran kao sexualni poremecaj, organski ili psihicki pa u zavisnosti od toga tako se i lijecio. Homosexulaci su slani kod psihijatra, endokrinologa, urologa, sad ne...Mislim, ja pisem onako kako su nas ucili na faxu, naravno da je sve drugacije od drzave do drzave i koliko se neka drzava prilagodjava SZO.
HESTIJA__
HESTIJA__
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA sub svi 12, 2012 12:12 pm

Priprema zakona o gej brakovima u Hrvatskoj

Tanjug 11.05.2012.

Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO - Page 33 97608-man

Hrvatska vlada pokrenula je inicijativu za pripremu novog zakonskog okvira o istopolnim zajednicama oko koga očekuje dijalog s predstavnicima seksualnih manjina, kao i stručnjacima i javnosti, najavio je premijer Zoran Milanović.

Kako piše "Jutarnji list", po novom zakonu homoseksualni partneri navodno će moći da se venčaju, ali neće moći da usvajaju decu. Ne zna se šta će biti ako jedan partner ima dete, odnosno hoće li drugi partner moći da usvoji to dete.

Prema rečima Milanovića, Hrvatska treba da ide korak napred, po uzoru na najnaprednije države sveta.

- Davanjem jačeg civilnog pravnog uporišta istopolnim zajednicama nikom neće biti oduzeta stečena prava, već je bitno da se određenom krugu ljudi, koji su takođe članovi naše zajednice, da određena veća pravna sigurnost - rekao je Milanović i dodao da se o tome mora javno i transparentno razgovarati, "jer su ljudska prava jednostavno ljudska prava".

Ističući da niko nije homoseksualac da bi nekome napakostio, nego naprosto zato što je takav ili takva, Milanović je rekao da je elementarna društvena pristojnost, da se ljudi drukčije seksualne orijentacije od one većinske prihvate kao nešto normalno.

- Postoje određene socijalne barijere, koje ne treba uklanjati na silu - rekao je Milanović i dodao da treba videti kakve propise donose druge države kao što su katolička Španija ili Portugal, a da se i ne govori o nordijskim državama.

Upravo u zemljama koje je pomenuo Milanović prava istopolnih zajednica su regulisana porodičnim zakonima, brak ima nediskriminišuću definiciju, a shodno tome izjednačena su im sva prava, pa tako i usvajanje dece, piše list
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/priprema-zakona-o-gej-brakovima-u-hrvatskoj/39835.phtml

Neka vam je srecno dragi susjedi, apsolutno vas podrzavam i zelim sto vise tih modernih brakova a na sebe prihvatam odgovornost da zbrinem koju Hrvaticu kjutic migic
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub svi 12, 2012 12:42 pm

e baš sam to htjeela reć. ne mogu vjerovat.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 33 / 40. Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics