Ateizam: bolest ili?
+9
histrion
damfisk
fosforica
zbracun
Gabriel
WEYLAND-YUTANI
Neu
prenosivi Samsung
Melgirl
13 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ateizam: bolest ili?
vrlo zanimljiva postavka!Mihael12 je napisao/la:Ma ti uopce nemas pojma sto je ateizam. Ateizam je "religija" i organizira se poput religije. Ima svoje hramove, to su skole i univerze, ima svoje kulteve i rituale, znanstvene teorije, simbole i uzore.
Ateizam je "religija" bez smisla, cilja i nade.
Interesantno je iskljucivo jedno: vi ateisti se bojite voditi diskusiju o svom svjetonazoru. Medjutim, o religiji se izrazavate u najodvratnijim, najprimitivnijim i najnakaradnijim harangama, koje se vecinskim dijelom onda zavrsavaju sa nekom blasfemijom, zaboravljajuci kod toga, da je 95% stanovnika zemlje religiozno.
Zasto to radite? Zasto misionirate po internetu i u RZ? Iz kojih pobuda? Iz straha?
Onda je vrijeme da se priklonis Paskalovoj opkladi i da pocnes konacno racionalno misliti.
A najbolje bi ti bilo, da uzmes Bibliju i da ju pocnes sa razborom citati!
da pročitao sam biblju u toj jebenoj yugi na službi u JNA kada sam imao viška vremena!
gle
pascalovu opladu sam doživio u diskusiji i prije nego što sam znao da postoji kao filozovsko pitanje,
ne, neću ti sada stavljati linkove o pascavoloj okladi jer mi je ta oklada smiješna!
ako tvoj Bog postoji, svemoguć i pravedan, koji će te smjestiti u raj , život vječni i vječnu sreću, a mene odjebati,
moj ateistički moral je takav, da ne želim život vječni u kojeg bi ušao zbog poltronstva!
DA ŠALIM SE, KADA BI UOPĆE MOGAO ZAMISLITI ŽIVOT VJEĆNI BIO BI PRVI MEĐU VJERNICIMA
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Udaras po tipkovnici kao maxo po "televiziji". Covjece, zar nisi skuzio, da se instaliras u poziciju bozanstva i ti kao da bi odlucivao sto moze biti sto ne, sto ti zelis i sto ne. Nisi u toj poziciji, da odlucis o postojanju vjecnog zivota i vjecne smrti, jer si obicni gresni covjek. Ti si obicni usrani lijencina koji niti zeli racionalno misliti, niti se ozbiljno sukobiti sa stvarnoscu. U doba kvantne fizike vjerovati u materijalizam predstavlja sado-mazohizam "par excellence."tanuki je napisao/la:vrlo zanimljiva postavka!
da pročitao sam biblju u toj jebenoj yugi na službi u JNA kada sam imao viška vremena!
gle
pascalovu opladu sam doživio u diskusiji i prije nego što sam znao da postoji kao filozovsko pitanje,
ne, neću ti sada stavljati linkove o pascavoloj okladi jer mi je ta oklada smiješna!
ako tvoj Bog postoji, svemoguć i pravedan, koji će te smjestiti u raj , život vječni i vječnu sreću, a mene odjebati,
moj ateistički moral je takav, da ne želim život vječni u kojeg bi ušao zbog poltronstva!
DA ŠALIM SE, KADA BI UOPĆE MOGAO ZAMISLITI ŽIVOT VJEĆNI BIO BI PRVI MEĐU VJERNICIMA
Mihael12- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 11.05.2013
Broj postova : 503
Reputacija : 42
Započeo/la tema :
stani malo na loptu mišo!
ti si vjernik i to je ok!
tvoja vjera ti pruža apsolutnio sve pet, zadovoljava tvoje sanje, potrebe ideju i to nitko ne osporava i dakle zašto onda mišo sereš po ateistima?
ja cjenim i poštujem tvoja uvjerenja, ali zašto ti sereš po mojim uvjerenjima
ja dopuštam da ti budeš vjernik da odjebeš u taj svoj jebeni raj, a ti me mrziš zato što ne želim vjerovati u tu debilnu bajkicu!
ne vjerujem u zagrobni život ni u raj ni u pakao!
moja duša u tvom hipotetičnom raju skupa s tobom
jedino ako tamo postoji ultimate fajt da te prebijem ko vola, ako je Bog sudija
ti si vjernik i to je ok!
tvoja vjera ti pruža apsolutnio sve pet, zadovoljava tvoje sanje, potrebe ideju i to nitko ne osporava i dakle zašto onda mišo sereš po ateistima?
ja dopuštam da ti budeš vjernik da odjebeš u taj svoj jebeni raj, a ti me mrziš zato što ne želim vjerovati u tu debilnu bajkicu!
ne vjerujem u zagrobni život ni u raj ni u pakao!
moja duša u tvom hipotetičnom raju skupa s tobom
jedino ako tamo postoji ultimate fajt da te prebijem ko vola, ako je Bog sudija
Započeo/la tema :
Zasto ti "seres" po krscanstvu i njegovim svetinjama?tanuki je napisao/la:
dakle zašto onda mišo sereš po ateistima?
Da li ateisti imaju svoje svetinje po kojima ja onda "serem"?
Meni su tvoje svetinje potpuno tabu, i ja nigdje nisam niti srao niti pljuvao po njima, ali tato ti seres, pljujes i trujes sve sto nosi ime krscanstvo i Bog.
Facit: ti si obicna, ali pokvarena dvorska luda, koja ovdje pod plastem "dobrote" i racionalnosti sije mrznju, zlo i nerazboritost. To je sve!
Započeo/la tema :
a da shvatiš da za mene Bog ne postoji, da ne vjerujem u njega , i da su tvoji vjernici koji su u popisu hrvatske većinom pasivni ateisti!
da već jednom shvatiš da je vjera ili ne vjera u boga individualna stvar!
blasfemija je opravdana!
nametnuta vjera u boga jest zločin najgore vrste,
totalna imbecilija van svakog razuma!
vjera u boga, njegovog sina,bezgrešnu majku, hrpu svetaca i anđela pride je istovjetna religija plemenskog društva, pa se pitam kakav moraš biti retard da vjeruješ u to!
ok, biblija i bajkice jesu tradicija , dio našeg društtva ali moraš biti totalni retard da vjeruješ u to!
mišo; dal ti stvarno vjeruješ u osobnog boga ili nas podjebavaš
blasfemija je opravdana!
vjera u boga, njegovog sina,bezgrešnu majku, hrpu svetaca i anđela pride je istovjetna religija plemenskog društva, pa se pitam kakav moraš biti retard da vjeruješ u to!
ok, biblija i bajkice jesu tradicija , dio našeg društtva ali moraš biti totalni retard da vjeruješ u to!
Započeo/la tema :
To da su u Hrvatskoj tzv. katolici vecinska populacija ukazuje mi i primjer ovoga foruma, gdje pseudokrscani pljuju po Bogu i svom narodu, a placeni su nekadasnji "udbasi".tanuki je napisao/la:a da shvatiš da za mene Bog ne postoji, da ne vjerujem u njega , i da su tvoji vjernici koji su u popisu hrvatske većinom pasivni ateisti!
blasfemija je opravdana!
Imate srecu da Hrvatska nije napravila Lustraciju poslije osamostaljenja. Danas biste zacjelo camili iza svedskih gardina, a nebi se ovdje egzaltirali u blasfemijama i pljucanju po Hrvatima, Hrvatskoj i RKC.
Ja sam katolik i ponosim se svojom religijom i vjerujem da Bog postoji i znanstveno mozemo dokazati, da se radi o osobnom Entitetu. Cak je i povjesno definiran.
To da ti ne vjerujes nije moja stvar, nego tvoja. daleko od toga, da bih te zelio misionirati.
Ali ne zaboravi, da se nalazis u virtualnom prostoru i da pokusavas nekom primitivnom konverzacijom, jer to sto ti pises nema veze sa racionalnom argumentacijom, ocrniti RKC-, krscanstvo i religiju opcenito, a u stvari aludiras na svoju toleranciju, koja se sastoji u netoleranciji po rasnoj i religioznoj osnovi, u krsenju forumskih pravila i civilnih zakona.
Dakle, ti bulaznis i tratis svoje vrijeme na gluposti i sund, umjesto da ga bolje iskoristis.
Započeo/la tema :
Zanimljiv pogled Mišiču mali katolibanski,bog te jebo ako ne vjeruješ u bogeca odma više nisi ni Hrvat pravi jelte!? Gade mi se vjernici koji to isticu budi ali za sebe nemoj ostale zamarat s tim sranjima.Mihael12 je napisao/la:To da su u Hrvatskoj tzv. katolici vecinska populacija ukazuje mi i primjer ovoga foruma, gdje pseudokrscani pljuju po Bogu i svom narodu, a placeni su nekadasnji "udbasi".
Imate srecu da Hrvatska nije napravila Lustraciju poslije osamostaljenja. Danas biste zacjelo camili iza svedskih gardina, a nebi se ovdje egzaltirali u blasfemijama i pljucanju po Hrvatima, Hrvatskoj i RKC.
Ja sam katolik i ponosim se svojom religijom i vjerujem da Bog postoji i znanstveno mozemo dokazati, da se radi o osobnom Entitetu. Cak je i povjesno definiran.
To da ti ne vjerujes nije moja stvar, nego tvoja. daleko od toga, da bih te zelio misionirati.
Ali ne zaboravi, da se nalazis u virtualnom prostoru i da pokusavas nekom primitivnom konverzacijom, jer to sto ti pises nema veze sa racionalnom argumentacijom, ocrniti RKC-, krscanstvo i religiju opcenito, a u stvari aludiras na svoju toleranciju, koja se sastoji u netoleranciji po rasnoj i religioznoj osnovi, u krsenju forumskih pravila i civilnih zakona.
Dakle, ti bulaznis i tratis svoje vrijeme na gluposti i sund, umjesto da ga bolje iskoristis.
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
RKC nemoguće je ocrniti više no što se je kroz povijest ocrnila sama i više no što je pedofilski skandali i malverzacije ocrnjuju danas.Mihael12 je napisao/la:
... ocrniti RKC-, krscanstvo i religiju opcenito ...
Činjenica da je na 1000 svećenika jedan osuđen (ne optužen već osuđen) pedofil (a da RKC godinama nije ni pokušala to spriječiti) govori više nego dovoljno o moralnim vrijednostima unutar crkve kao institucije.
Ako je to hram kakvog želiš - tvoj problem.
Moja je moralna dužnost srati po takvoj instituciji. I po onima koji takvu instituciju podupiru.
To naravno ne znači da serem po kršćanstvu i religiji. Vjerovanje je pravo svakog pojedinca, pa bilo to kršćanstvo, islam ili vjerovanje u Djeda Mraza.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
To da je RKC- ucinila puno pgresnih poteza kroz povijest, i da se u danasnjoj RKC- pojavio moralni smrad i nemoral ne podrazumijeva istovremeno, da je cijela RKC- pokvarena i nemoralna. Koliko dobra je RKC- napravila kroz povijest to se ne moze niti izmjeriti niti ocjeniti, a to vrijedi i dandanas. Da nije bilo RKC- nebi ni tebe bilo danas.histrion je napisao/la: RKC nemoguće je ocrniti više no što se je kroz povijest ocrnila sama i više no što je pedofilski skandali i malverzacije ocrnjuju danas.
Dakle, zasto pausalno sudis svim katolicima, kada kritiziras i napadas RKC hijerarhiju u pojedinim povijesnim periodima, gdje se ona ponasala suprotno nauku Isusa Krista? To nije dopusteno i to nije normalno, a najmanje moralno i pravedno. Ipak u RKC- prevladava dobro, a ne zlo, jer ima toliko divnih i dobrih ljudi u RKC, pa ne vidim razloga da ih sve osudjujes i vrijedjas. Osim toga, krscanska kultura na Zapadu, koja nosi pecat RKC- jest najrazvijenija i najmjerodavnija kultura u svijetu. Toliko kulturnih dobara nam je pruzila i darovala, da se mozemo i moramo ponositi da je to bilo tako. Krscanski nauk je bio inspiracijsko vrelo nase kulture, a pojedini Pape u Rimu, pravi mecene i veliki reformatori drustva. Sve sto nasa napredna kultura danas posjeduje niklo je u okrilju RKC i krscanstva.
Facit: Kritika RKC- hijerarhije i zajednice, ne samo da je dozvoljena, nego cak i pozeljna, kako se nebi ponovili promasaji i zablude iz povijesti. Ali ta kritika mora biti konstruktivna, moralno opravdana i pravedna, a ne iracionalna, pausalna i blasfemicna.
Odkuda mozes tvrditi, da RKC- nije pokusala sprijeciti pedofiliju u svojim redovima? To je neosnovana i zlonamjerna kritika. Naravno da je RKC- to pokusala, ali je mozda bila odvise lasa i nedovoljno precizna i ostra, jer ni civilne vlasti to nisu odvise ozbiljno tretirale, buduci da su uzurpatori iz 68-godine proslog stoljeca pokusali pedofiliju legalizirati, sto je i pedofilnim svecenicima dalo jednu vrstu neosnovane podloge za njihova nedjela i zlocine. pOstoje lijevi krugovi u europskoj politici, koji slijede behavioristicki moral, i koji zele legalizirati pedofiliju... U RKC je doslo do ovih nemilih dogadjaja upravo poradi toga, jer su se mnogi liberalni svecenici poveli tzv. znanstvenim zabludama behaviorista, kako se ljudski nagoni ne moraju sputavati i stavljati pod kontrolu moralnog zakona, savjesti i razuma. To je bio pogubni momenat u liberalizaciji krscanskog nauka i morala, jer behavioristi i materijalisti svih vrsta su ujedno i moralni relativisti i njima je cilj legalizacija tih moralnih poroka.histrion je napisao/la: Činjenica da je na 1000 svećenika jedan osuđen (ne optužen već osuđen) pedofil (a da RKC godinama nije ni pokušala to spriječiti) govori više nego dovoljno o moralnim vrijednostima unutar crkve kao institucije.
Vrlo je dobro, da se RKC- hijerarhija danas zeli rijesiti tih zlotvora i da ih postupno, ali sigurno privodi licu pravde.
Usprkos svim tim moralnim zabludama i teskim grijesima koji su se u zadnje vrijeme manifestirali u RKC-, ipak treba cijelom problemu prijeci trezveno i ocjeniti ga u onoj formi koja mu pripada, tj. izolirano ocjeniti, osuditi i kazniti te pojedince i potjerati ih iz redova u kojima su se sakrivali i grijesili. RKC- ce poslije ove katarze izici ojacana, mozda malo decimirana, ali zacjelo nece vise trpjeti zlocine u svojim redovima, neovisno da li se tu radilo o pedofiliji ili gospodarstvenim nemoralnostima. Ali napadati RKC- kao da bi ona jedina bila izvor i rasadiste pedofilije prelazi granicu dobrog ukusa i upucuje na mrznju toga pojedinca koji agira iz toga aspekta, jer sve statistike u svijetu pokazuju, da je najveci postotak pedofila upravo u pedagoskim zvanjima, sportskim udrugama i policiji.
Nemas ti prava srati niti po kome koji nije moralno ukaljan i kriv, to ti treba biti jasno. Ali, ti kao stari udbas i denuncijant to radis jer mrzis i RKC- i krscanstvo, odnosno svaki oblik religije, jer nisi dovoljno inteligentan da dublje promislis o sebi i svijetu koji te okruzuje. Tvoji nastupi u ovom forumu su ne samo vrhunac debilnosti i mrznje, nego i ignorancije, jer ti si obicna "tabula rasa" kada je u pitanju kultura i znanje. I jedno i drugo naslijedio si od RKC-, kako bi sada cim vise na nju mogao srati i ocrnjivati je. To je osobina starih komunista i udbasa svih boja i cudi, ljudi bez morala i kulture. Kritiziraj ono sto je lose, ali ne ocjenjuj po tim pojedinacnim primjerima cijelu RKC- zajednicu i krscanstvo opcenito. Da nije bilo katolickog krscanstva, gdje bi ti danas bio?histrion je napisao/la: Ako je to hram kakvog želiš - tvoj problem. Moja je moralna dužnost srati po takvoj instituciji. I po onima koji takvu instituciju podupiru.
Da, to upravo to znaci, jer ti ne lucis izmedju dobra i zla u RKC- i krscanstvu opcenito.histrion je napisao/la: To naravno ne znači da serem po kršćanstvu i religiji. Vjerovanje je pravo svakog pojedinca, pa bilo to kršćanstvo, islam ili vjerovanje u Djeda Mraza.
Ako je vjerovanje pravo svakog pojedinca, cemu se onda toliko egzaltiras u neprimjerenim bljuvotinama i mrznji prema svemu sto je katolicko i krscansko? Zar ne vidis, da ti ovdje u svojoj argumentativnoj kontradikciji odajes dojam jednog polupismenog poluidiota, koji uopce ne zna ni gdje je granica kultiviranosti, a kamoli da bi se kultivirano i bez mrznje priopcio javnosti.
Vjera u Boga nije adekvatna vjeri u tvoga boga djeda mraza, jer vi ateisticki komunisti niste nikada bili na visini kulture, znanosti ili morala. To svi ljudi koji znaju citati mogu eruirati i saznati.
Sirenjem svoga nemorala i mrznje, jer ovo sto ti ovdje prakticiras spada pod domenu tih anomalija, ti prakticno stavljas svima do znanja, da tebi uopce niti nije stalo do komuniciranja, a najmanje do racionalnog i svrsishodnog komuniciranja.
Moje teme su kriticki postavljene prema ateistickom svjetonazoru, ali ja te teme zastupam kultivirano i posteno argumentima, a ne lazima kao ti i tvoji konsorti, jer su to vase stare udbaske i komunisticke navike i "odlike"-. Niti jedan od vas se nije mogao upustiti u jednu znanstvenu diskusiju sa mnom o ateizmu i njegovoj podlozi, nego se vi radije preselite u ad hominem tirade i pljuvacinu meni i mome svjetonazoru. Ako u valjanim argumentima objasnis zasto si ateist, onda cete ljudi shvatiti i postivati kao covjeka, a ne kao ateistu, jer ateizam niti ima racionalnu podlogu, niti ce je ikada imati. To je direktni put u ponor beznadja i bezciljnosti, jer u svemu tome ne vidim smisla.
Ako nisi sposoban za diskusiju onda se mani izleta u pustolovine mrznje i netolerancije i pokusaj kroz citanje nesto nauciti, ako vec nisi postao i na ucenje rezistentan, poslije dosljedne ispranosti mozga.
Započeo/la tema :
To ti je rekao švicarski stručnjak za pakiranje čokolade?Mihael12 je napisao/la:
... krscanska kultura na Zapadu, koja nosi pecat RKC- jest najrazvijenija i najmjerodavnija kultura u svijetu...
Započeo/la tema :
Najedanput zanijemi!histrion je napisao/la:To ti je rekao švicarski stručnjak za pakiranje čokolade?
Imao si veliku srecu, da te Lustracija nije zahvatila, jer su glupi Hrvati u maniri velikih krscana zeljeli pomirbu svih generacija i svih protivnika u Hrvatskoj.
Kako se danas moze vidjeti, to im se osvecuje i razbija o glavu. Bez javne osude komunizma i komunistickih zlocina nece u Hrvatskoj biti ni mira ni pomirbe. Aveti komunistickih zloduha i njihovih nasljednih ispranih mozgova, kao moderna mladja Hrvatska, neobecaju nista dobroga ni Hrvatskoj niti Hrvatima. Zemlja u kojoj na papiru ima 90% krscana, a istom vladaju ateisticki komunisti nije preporuka za zivot u njoj.
Započeo/la tema :
I zato si ti stisnuo rep među noge i pobjegao.Mihael12 je napisao/la:
Zemlja u kojoj na papiru ima 90% krscana, a istom vladaju ateisticki komunisti nije preporuka za zivot u njoj.
Jedino što mogu na to reći je: hvala ti, učinio si uslugu milijunima Hrvata.
p.s. - ne moraš se ni vratiti.
Započeo/la tema :
isprani mozak si ti i sva sreća što si lustriran iz hrvatske pa živiš u burgenlandu,
komunizam u hrvatskoj u posljednjih 50 g nije postojao!
hrvatska je od svog nastanka sekularna ( ako ti uopće poimaš što to znači) kao i sve zemlje evropske unije!
problem u hrvatskoj upravo jest što se tvoja katolička crkva mješa u poslove države, pri tome grubo kršeći ustav umjesto da se bavi onim zbog čega i postoj!
duhovnim odgojem svojih vjernika!
apostrofiram SVOJIH, odnosno vjernika koji dolaze u crkvu, koji veruju i poštuju i tradiciju crkve i svoje obitelji, a ne da crkva bezobrazno ulazi u domove svih, putem obrazovanja, javne televizije, javnih ustanova!
ako tvoj bog postoji, svemoguć i prasvedan, sigurno ne može imati naklonosti prema onima koji silom žele natjerati sve da vjeruju u njega
a to se dešavalo i dešava se konstantno !
lustracija kažeš, pa nije li to upravo zločin protiv vjere i boga
komunizam u hrvatskoj u posljednjih 50 g nije postojao!
hrvatska je od svog nastanka sekularna ( ako ti uopće poimaš što to znači) kao i sve zemlje evropske unije!
problem u hrvatskoj upravo jest što se tvoja katolička crkva mješa u poslove države, pri tome grubo kršeći ustav umjesto da se bavi onim zbog čega i postoj!
duhovnim odgojem svojih vjernika!
apostrofiram SVOJIH, odnosno vjernika koji dolaze u crkvu, koji veruju i poštuju i tradiciju crkve i svoje obitelji, a ne da crkva bezobrazno ulazi u domove svih, putem obrazovanja, javne televizije, javnih ustanova!
ako tvoj bog postoji, svemoguć i prasvedan, sigurno ne može imati naklonosti prema onima koji silom žele natjerati sve da vjeruju u njega
a to se dešavalo i dešava se konstantno !
Započeo/la tema :
Ja sam otisao iz komunizma jer sam zelio slobodu i pravdu, a ti si ostao u debilizmi u tako se i danas ponasas.tanuki je napisao/la:isprani mozak si ti i sva sreća što si lustriran iz hrvatske pa živiš u burgenlandu,
Lustracija bi i tebe zahvatila, to i sam znas. Steta da Hrvatska nije napravila ciste racune kada je postala samostalna i neovisna drzava. Svi oni, koji su se ogrijesili o Hrvatsku i hrvatski narod trebali su biti lustrirani i kaznjeni. Na tom fundamentu bi Hrvati stvorili prosperitarnu, perspektivnu i naprednu drzavu, a ne ovu prciju komunista i lopova.
Započeo/la tema :
Ja se uvjek rado vracam u svoju Domovinu, ponekad tuzan nad njezinim bolima i mukama koje tamo dozivim, ali sam uvjek srdacno primljen i rado vidjeni gost, sto se za tebe jugo-nostalgicara i izdajnika nikako ne moze reci. E sada procjeni tko je u boljoj poziciji.histrion je napisao/la:I zato si ti stisnuo rep među noge i pobjegao.
Jedino što mogu na to reći je: hvala ti, učinio si uslugu milijunima Hrvata.
p.s. - ne moraš se ni vratiti.
A da je bilo lustracije i tebe bi zahvatila i potjerala tamo gdje ti je i mjesto.
Započeo/la tema :
gle mišo mislm da brkaš pojmove!Mihael12 je napisao/la:Ja sam otisao iz komunizma jer sam zelio slobodu i pravdu, a ti si ostao u debilizmi u tako se i danas ponasas.
Lustracija bi i tebe zahvatila, to i sam znas. Steta da Hrvatska nije napravila ciste racune kada je postala samostalna i neovisna drzava. Svi oni, koji su se ogrijesili o Hrvatsku i hrvatski narod trebali su biti lustrirani i kaznjeni. Na tom fundamentu bi Hrvati stvorili prosperitarnu, perspektivnu i naprednu drzavu, a ne ovu prciju komunista i lopova.
vjera je nešto individualno i nedodirljivo paće vrlo ljepo,ali vrlo gadno je kada poprimi oblik masovne histerije,
ja sam dobrovoljac i nosioc spomenice sa tiskanim potpisom franje tuđmana, jednom mudaljom u kutiji i karticom sa potpisom jace!
kažeš:
Svi oni, koji su se ogrijesili o Hrvatsku i hrvatski narod trebali su biti lustrirani i kaznjeni.
a kažeš da bi lustracija i mene zahvatila?
po kojoj osnovi?
zato što sam među prvima stao u obranu hrvatske ili zato što ne vjerujem u boga?
nisi ti otišao iz komunizma jer komunizam u hrvatskoj unazad 50 g nije postojao, ti si otišao iz drugih razlooga!
ne znam gdje ti je taj burgerland, ali eto u hercegovini, par sto km od srca hrvatske ti je katolički raj, crkve za popizdit od ljepote,
u crkvama galerije, legende o borbi protiv turaka istovjetne sa legendama u južnoj americi,
uzgajaju pse priznate rase- hrvatski tornjak!
idealno mjesto za tebe!
trebaju te oni srbi tamo koji su stvorili republiku šumsku i žele razjebati bosnu!
a ti bi se tamo osjećao kao riba u vodi
i zajebi više sa politikom! koju duboko povezuješ sa religijom!
ja poštujem tvoje religiozno opredjeljenje, ali ne poštujem tvoj bezobrazluk,po kojem se osjećaš povlaštenim i dominantntnim zbog svoje vjere u Boga!
po ućenju tvog Boga trebao bi biti ponizan, skroman, a ti si totalna suprotnost!
nemoj se truditi mišo da me posereš s odgovorom na moj post!
skuliraj se malo
uđi u interakciju sa svojim bogom, prije nego što napišeš bilo kakvo sranje na ovom forumu
Započeo/la tema :
Dobro ljudi, šta je sad ovo? Isti postovi u više tema je spamanje, A to je kažnjivo.
Mihael, prestani više sa petljanjem religije i politike i slično. To ne ide zajedno.
I drugo, ne spominji više nikakve izdajice hrvatskog naroda, jer, izdajice su oni državljani koji u vrijeme rata nisu bili u Hrvatskoj, nego su podvili rep i otišli van. A koliko vidim, ti se nisi udostojio braniti našu Hrvatsku, a imaš obraza i hrabrosti Hrvatske branitelje nazivat izdajicama. Srami se, takve bi trebalo tretirati kao dezertere i riješiti po kratkom postupku. Tvoja politika da je napad najbolje obrana je toliko kukavička da nema izraza za to.
Ako hoćeš o vjeri, govori samo o vjeri.Već sam te upozoravao, puštao ti da blebećeš nebuloze tamo gdje im nije mjesto, a ti i dalje isto. Nemoj se iznenaditi banu, jer si više puta upozoravan. I ne izigravaj žrtvu, jer si bezočni pokvareni agresor koji vrši svoju agresiju čak i preko foruma.Ovo je sada stvarno zadnje upozorenje. Više strpljenja za tebe nema.
Mihael, prestani više sa petljanjem religije i politike i slično. To ne ide zajedno.
I drugo, ne spominji više nikakve izdajice hrvatskog naroda, jer, izdajice su oni državljani koji u vrijeme rata nisu bili u Hrvatskoj, nego su podvili rep i otišli van. A koliko vidim, ti se nisi udostojio braniti našu Hrvatsku, a imaš obraza i hrabrosti Hrvatske branitelje nazivat izdajicama. Srami se, takve bi trebalo tretirati kao dezertere i riješiti po kratkom postupku. Tvoja politika da je napad najbolje obrana je toliko kukavička da nema izraza za to.
Ako hoćeš o vjeri, govori samo o vjeri.Već sam te upozoravao, puštao ti da blebećeš nebuloze tamo gdje im nije mjesto, a ti i dalje isto. Nemoj se iznenaditi banu, jer si više puta upozoravan. I ne izigravaj žrtvu, jer si bezočni pokvareni agresor koji vrši svoju agresiju čak i preko foruma.Ovo je sada stvarno zadnje upozorenje. Više strpljenja za tebe nema.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
pohvalno za stav osobe koja vjeruje u boga!zbracun je napisao/la:Dobro ljudi, šta je sad ovo? Isti postovi u više tema je spamanje, A to je kažnjivo.
dakle drago mi je što mogu razumjeti i komunicirati sa osobom koja vjeruje u postojanje osobnog boga i uvažavati stavove i poštovati ga maksimalno, kao što i on poštuje mene!
mišo na ovom forumu očito jest uvrijeda za vjernike poput tebe i za nevjernike poput mene!
nebulozno mješanje vjere i politike očito jest patopsihologija koja pere mišu!
Započeo/la tema :
Klanjam se sa štovanjem.zbracun je napisao/la:Dobro ljudi, šta je sad ovo? Isti postovi u više tema je spamanje, A to je kažnjivo.
Započeo/la tema :
ovu temu otvorio je mišo, s očitom vjerom kako je on u pravu!
osobito me veseli što mu se suprotstavio zbracun kao vjernik!
eto mišo je osoba koja se deklarira kao vjernik s uvjerenjem da je njegova istina jedina istina i da ima Boga iza sebe!
naravno za moje poimanje on je smješan i degutantan!
čak da i postoji bog, teško da bi prihvatio mišu!
ali zbracun je osoba vrijedna respekta! u njegovim postovima nema mržnje i vrlo su mi zanimljivi postovi između miše i zbrće, jer obojca su vjernici,
vjeruju u istog boga, ali pri tom se ne slažu!
osobito me veseli što mu se suprotstavio zbracun kao vjernik!
eto mišo je osoba koja se deklarira kao vjernik s uvjerenjem da je njegova istina jedina istina i da ima Boga iza sebe!
naravno za moje poimanje on je smješan i degutantan!
čak da i postoji bog, teško da bi prihvatio mišu!
ali zbracun je osoba vrijedna respekta! u njegovim postovima nema mržnje i vrlo su mi zanimljivi postovi između miše i zbrće, jer obojca su vjernici,
vjeruju u istog boga, ali pri tom se ne slažu!
Započeo/la tema :
Nisi baš u pravu.tanuki je napisao/la:
... jer obojca su vjernici ...
Zbracun je vjernik dok je Mihael12 fanatik.
Zbracun je katolik dok je Mihael12 katoliban.
Započeo/la tema :
pa slažem se,
zbracun je osoba sa kojom se može komunicirati,
vjernik zaslužan poštovanju i s kojom kao ateista mogu komunicirati, po temi vjere, ali mišo je isto tako zanimljiv,
on je isto tako pripadnik iste religije, pa je tim više meni zanimljiviji taj odnos između miše i zbrace!
zbracun kaže da je bio ateist ,pa je postao vjernik i za mene vrlo interesantna postavka, jer ja sam ateist i vrlo me zanima taj preokret da bi ja recimo mogao postati vjernik poput zbracuna, ali izuzetno cjenim njegov stav i vrlo moralne kategorije!
za razliku od njega, mišo je po meni ex raspop! za njega je religija dogma;
za razliku od zbracuna on uopće nije vjernik!
ne opterećuje se sa moralom religije!
on religiju prihvača kao aksiom bez imalo skepseza sebe i za sve ostale!!
da ima vlast, pobio bi sve koji nisu katolici bez srama i ponosio bi se s tim!
kad bi mu neko rakao da je zločinac, u čudu bi se pitao, .zašto
zbracun je osoba sa kojom se može komunicirati,
vjernik zaslužan poštovanju i s kojom kao ateista mogu komunicirati, po temi vjere, ali mišo je isto tako zanimljiv,
on je isto tako pripadnik iste religije, pa je tim više meni zanimljiviji taj odnos između miše i zbrace!
zbracun kaže da je bio ateist ,pa je postao vjernik i za mene vrlo interesantna postavka, jer ja sam ateist i vrlo me zanima taj preokret da bi ja recimo mogao postati vjernik poput zbracuna, ali izuzetno cjenim njegov stav i vrlo moralne kategorije!
za razliku od njega, mišo je po meni ex raspop! za njega je religija dogma;
za razliku od zbracuna on uopće nije vjernik!
ne opterećuje se sa moralom religije!
on religiju prihvača kao aksiom bez imalo skepseza sebe i za sve ostale!!
da ima vlast, pobio bi sve koji nisu katolici bez srama i ponosio bi se s tim!
kad bi mu neko rakao da je zločinac, u čudu bi se pitao, .zašto
Započeo/la tema :
Daj genijalni kretenu skuliraj se vec jednom. Kada si ti kao udbas ganjao Hrvate po Europi i svijetu, ja sam udomljavao i Tudjmana i Budisu i Mintas kod mene i trasirao put slobodnoj Hrvatskoj. Zato mi ne dolazi sa tvojim debilizmima i braniteljima, jer i ti i ovi tvoji polupismeni kreteni niste niti za Hrvatsku niti njezin prosperitet, a najmanje ste se borili za njezinu slobodu.zbracun je napisao/la:Dobro ljudi, šta je sad ovo? Isti postovi u više tema je spamanje, A to je kažnjivo.
Ja sam otisao iz stare Jugoslavije, kada su komunisti rusili Ceskoslovacku i demonstrirali svoje pravo lice. Moglo se isto dogoditi i usranoj tvojoj JUgi. Vi jugonostalgicari i udbasi, najveci ste pokvarenjaci kojih se moze zamisliti.
Meni se ne trebas prijetiti, jer ovaj forum je za mene potpuno nevazan. Maskirao si se krscanskim plastem, kako bi ga u harangi sa tvojim istomisljenicima rusio i blatio. Nemas pojma sto je krscanstvo i krscanska kultura i etos, pa bi bilo vec jednom vrijeme, da se prestanes pretvarati i da se deklariras kao rusitelj krscanstva, kao satanist.
Prorocki tekstovi su puni nagovjestaja o takvim laznim prorocima, debilima i Antikristima, koji ce ustati u terminalnom vremenu i u satanistickoj maniri poceti zavoditi nevine ljude propovijedajuci im nauk, koji godi njihovim usima. Dogmatsko krscanstvo podize zahtjev na posjed ISTINE, pa ako si misljenja da taj dogmatski pristup nije ispravan, onda imas samo dvije alternative:
-prihvatiti dogmu ili
-odbaciti je!
Tertium non datur!
Kada se udbasi i ini komunisti ujedine u napadu na krscanstvo, onda mene to uopce ne zabrinjava, jer ja se takvim mangupima i analfabetima suprostavim istim mjerama koji sami primjenjuju u blacenju krscanskih svetinja i relativiranja apsolutne ISTINE.
Budi bez brige udbaski denuncijantu, tvoja vremena su prosla i tebi je vec davno odzvonilo.
Drzi se ovih budaletina, jer vi pripadate istom kovu ljudi, komunistickim dousnicima i proleterima uma i niste vrijedni da vam se covjek obraca. Neka vam Bog bude milostiv, ali njegovoj pravdi necete izmaci!
Adieu!
Započeo/la tema :
aleluja:lol:
zbraco očekuje se tvoj odgovor!
mišo je eto uvjeren kako svako slovo njegovog napisa odobravju svi tihi posjetielji foruma!
ja sjedim napeto u stolici u očekivanju tvog odgovora!
ali s obzirom da ovaj post nije upućen meni, ne želim dati odgovor!
s obzirom da sam ateista potpuno mi je jasno da me mišo tretira kao životinju, jer eto nisam ni kršten i jebi ga čak sam ateist!
ali eto ti vjeruješ u boga, što je po mojim poimanjima potpuno u redu i nikada se nismo sukobili i srali u svezi s tim.
ali tu imamo mišu, vjernika koji ne zn gdje je,
vjeruje navodno u boga i njegovu pravednost i u njegovo ime bi proveo lustracijuu hrvatskoj!
i mene koji sam bio u prvim redovima u suprotstavljanju hrvatske protiv srpske agresije!
tko je taj mišo uopće?žgdje je bio 90ih godina,a pa da sada može srati po braniteljima hrvatske, pominjati lustraciju?
gdje siti bio frajeru 90 te?
proterali te komunisti p nisi učestvovao u obrai hrvatske1
gadiš mi se smraDU,
POBJEGAOSII SADA SEREŠ O KOMUNISTIMA KOJI NIKADA NISU BILI DOMINANTNI, SEREŠ O KOMUNISTIČKIM ZLOČINIMA za koje nemaš osnove!
tko si ti uopće?
pišeš da si komunistićke zloćine proživio na vlastitom iskustvu (kada si bio balonja)?
pa go on!
opiši ih dokumentiraj!
ili možda dok sam ja jebvao u pragu, tvoj te je čača držao na uzdama, pa nisi mogao doživjeti i proživjeti ljepotu socijalizma ex yu.
pa si sada zavidna pička!
propustio si taj segment i zbog tog su ti sad krivi komunisti?
gdje siti bio mišo u tom periodu komunizma, kada smo za najlon čarape jebavali preljepe pičke u budimpešti?
ti si bio pod stegom svoje religije, pa ti čača nije dao auto i sada to doživljavaš kao komunističke zločine!
ajde skuliraj se malo1
to što si bio sjeban u to vrijeme nije kriv ni tito ni socijalizam, već tvoja porodica!
imao si mogučnost kao i ja , ali si je propustio,
sada sereš za propuštenim mogučnostima i optužuješ svešto se može optužiti!
izdrkaj ga radje i šuti
zbraco očekuje se tvoj odgovor!
mišo je eto uvjeren kako svako slovo njegovog napisa odobravju svi tihi posjetielji foruma!
ja sjedim napeto u stolici u očekivanju tvog odgovora!
ali s obzirom da ovaj post nije upućen meni, ne želim dati odgovor!
s obzirom da sam ateista potpuno mi je jasno da me mišo tretira kao životinju, jer eto nisam ni kršten i jebi ga čak sam ateist!
ali eto ti vjeruješ u boga, što je po mojim poimanjima potpuno u redu i nikada se nismo sukobili i srali u svezi s tim.
ali tu imamo mišu, vjernika koji ne zn gdje je,
vjeruje navodno u boga i njegovu pravednost i u njegovo ime bi proveo lustracijuu hrvatskoj!
i mene koji sam bio u prvim redovima u suprotstavljanju hrvatske protiv srpske agresije!
tko je taj mišo uopće?žgdje je bio 90ih godina,a pa da sada može srati po braniteljima hrvatske, pominjati lustraciju?
gdje siti bio frajeru 90 te?
proterali te komunisti p nisi učestvovao u obrai hrvatske1
gadiš mi se smraDU,
POBJEGAOSII SADA SEREŠ O KOMUNISTIMA KOJI NIKADA NISU BILI DOMINANTNI, SEREŠ O KOMUNISTIČKIM ZLOČINIMA za koje nemaš osnove!
tko si ti uopće?
pišeš da si komunistićke zloćine proživio na vlastitom iskustvu (kada si bio balonja)?
pa go on!
opiši ih dokumentiraj!
ili možda dok sam ja jebvao u pragu, tvoj te je čača držao na uzdama, pa nisi mogao doživjeti i proživjeti ljepotu socijalizma ex yu.
pa si sada zavidna pička!
propustio si taj segment i zbog tog su ti sad krivi komunisti?
gdje siti bio mišo u tom periodu komunizma, kada smo za najlon čarape jebavali preljepe pičke u budimpešti?
ti si bio pod stegom svoje religije, pa ti čača nije dao auto i sada to doživljavaš kao komunističke zločine!
ajde skuliraj se malo1
to što si bio sjeban u to vrijeme nije kriv ni tito ni socijalizam, već tvoja porodica!
imao si mogučnost kao i ja , ali si je propustio,
sada sereš za propuštenim mogučnostima i optužuješ svešto se može optužiti!
izdrkaj ga radje i šuti
Započeo/la tema :
Postoji li nada, da se i Hrvatska jednom i zauvijek rijesi svih petkolonasa, jugonostalgicara, uzurpatora, izdajnika, udbasa i komunista svih vrsta?
retoricko pitanje!
retoricko pitanje!
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Parkinsonova bolest
» Ateizam i ateisti
» Što je to ateizam?
» Pedofilni ateizam u pohodu na krscanski moral....
» "Ateizam je toliko besmislen i odvratan čovječanstvu da nikad nije imao mnogo učitelja."
» Ateizam i ateisti
» Što je to ateizam?
» Pedofilni ateizam u pohodu na krscanski moral....
» "Ateizam je toliko besmislen i odvratan čovječanstvu da nikad nije imao mnogo učitelja."
Stranica 3 / 5.