Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay parada - Gay Pride - Drugi dio

+33
Lenica
Hell
igor malteze
minutus
zbracun
damfisk
Gabriel
Mihovil
Jørgen
Spoter-ica
Godal
Krsto
svejedno
sunce
valentino
Noidan Kirot
tanuki
slavonka
nikolina
evitaa
Turrican
m
WEYLAND-YUTANI
Purgy
Amyicha
Hunnerkongen
Narco
fosforica
bokaso1
Mass
Teo
THUNDER_DINIX
pustinja
37 posters

Stranica 5 / 12. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - Drugi dio

Postaj by Gost sub lip 30, 2012 12:28 pm

Hell je napisao/la:.npt. krstila bi dijete bez pol frke, makar dijete ne zna što je to...pf
Neu je napisao/la:u jt, malo vodice mu neće nanijeti štetu
neće, samo će ga obilježiti za cjeli život kao kršćanina/katolika i sva njegova uvjerenja i stavove će se pokušati oboriti rječima "ali ti si kršten, ti si katolik, nemoš bit ateist ako si uveden u evidenciju katoličke crkve kao katolik"
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - Drugi dio

Postaj by Turrican sub lip 30, 2012 2:33 pm

Bez obzira je li nekome startna pozicija katolik, budist, ateist, ili što već, ako nema afinitet prema traženju istine ništa mu neće pomoći (niti odmoći ako ima).

Na primjer pogle koliko ih je kršteno pa su zadnji put na misi bili kad su imali krizmu i nikad više poslije do svadbe i sprovoda. S druge strane znam neke komuniste koji su se pretvorili u "lizače" oltara i za koje se sad zna da svaki dan idu u crkvu. Nema startna religija veze. Nitko nije hendikepiran ako se rodi u ovoj ili onoj (ili ni jednoj) religiji ili sistemu vjerovanja.

Ili imaš afinitet prema traženju istine ili nemaš.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty55 / 99955 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 30, 2012 5:42 pm

znam to i u pravu si, nisam htio reći da toj osobi to određuje životni put, htio sam reći da samim tim postupkom se ljude uvodi kao katolike i samim time ih se ubrojava kao takve u statistiku, što misliš, koliko je stvarno katolika u hrvatskoj? misliš da ih je stvarno 85-90%?
Moš mislit.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sub lip 30, 2012 6:04 pm

Gabrijel je napisao/la:što misliš, koliko je stvarno katolika u hrvatskoj? misliš da ih je stvarno 85-90%?
Moš mislit.
Pa to nije nikakva tajna Very Happy
Ali takve stvari se ne mogu samo tako dokazati, nije da može ići neka inspekcija i nekako testirati ljude (koji niti ne razmišljaju o tome, reći će da jesu i "ajde beži sad imam posla"), a crkva sigurno neće izbacivati one koji nisu redoviti i time si kvariti statistiku. Dapače danas u crkvu cure koje čitaju dolaze u minicama i pripijenim trapericama (srećom svećenik ima haljinu koja skriva eventualne fiziološke reakcije na to Very Happy ) i nitko im ništa neće reći (ako i hoće to je rijetkost) jer vlada mišljenje "bar bog da dolaze, bolje im se ne zamjerati pa da nam još i prestanu dolaziti".

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty55 / 99955 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 30, 2012 6:49 pm

Turrican je napisao/la:
Pa to nije nikakva tajna Very Happy
pa e, upravo o tome govorim,
zbog toga je djete koje je kršteno-obilježeno za cijeli život...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun sub lip 30, 2012 7:22 pm

Traži se dobar haker koji bu izbrisal podatke iz njihovog kompa i prekrstil ih u musliće. Hitno hammer .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty3 / 9993 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sub lip 30, 2012 7:59 pm

Gabrijel je napisao/la:zbog toga je djete koje je kršteno-obilježeno za cijeli život...
kako obilježeno za cijeli život? Nije da se obrezivaju kao kod muslimana. Jedino gdje je obilježeno je u nekoj bazi podataka i knjizi krštenih. Ako hoće može prijeći u drugu vjeru ili uopće ignorirati sve to. Ni na tijelu ni na duši nije obilježeno (osim ako dijete netko nije maltretirao [svećenik, roditelj....] ali to je već druga priča) neznam

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub lip 30, 2012 9:44 pm

obilježeno na način da će u svakoj raspravi vezanoj toga netko si uzeti za pravo da koristi to kao argument da takva je osoba licemjerna, bezobrazna, da ima "figu u džepu" jer je KRŠTEN a sad glumi ateista, govorim oa raspravama ateist vs teist u kojim uglavnom teisti potegnu ad hominem.

jebate, da te neznam već bih te poslao u kuki Very Happy:
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa ned srp 01, 2012 2:28 pm

Gabrijel je napisao/la:obilježeno na način da će u svakoj raspravi vezanoj toga netko si uzeti za pravo da koristi to kao argument da takva je osoba licemjerna, bezobrazna, da ima "figu u džepu" jer je KRŠTEN a sad glumi ateista, govorim oa raspravama ateist vs teist u kojim uglavnom teisti potegnu ad hominem.

jebate, da te neznam već bih te poslao u kuki Very Happy:

To nije nikakav argument.Ljudi se uglavnom krste i primaju Svete sakramente kao djeca.Bez da se sagleda njihova zelja, tako je i logicno da je veliki broj ateista u prijasnjoj fazi zivota bili vjernici, no razlikuju se od ljudi koji su ostali vjernici, po tome sto su uspjeli sagledati stvari kriticnije i iz drugog kuta, i doci do zakljucka kako je prerizicno modelirati svoj zivot prema necemu takvome. Zivot je prevrijedan i prekratak za to.

evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina ned srp 01, 2012 2:29 pm

ko voli neka izvoli......

niti ih osuđujem,a nit ih razumijem
aj žene i nekako razumijem,ali muške nikako kokice
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa ned srp 01, 2012 3:09 pm

nikolina je napisao/la:aj žene i nekako razumijem,ali muške nikako kokice

To sam vec cula, doduse kod muske populacije.Kakva je tebi razlika izmedu gaya i lezbijke?
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja ned srp 01, 2012 4:41 pm

Kaj opet gay aktualnosti
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned srp 01, 2012 6:09 pm

Dal' ja stvarno pišem toliko nerazumljivo?
ili na ovom forumu stvarno čita onako kako kome paše hmm
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican ned srp 01, 2012 6:57 pm

Da, nerazumljivo pišeš, već sam ti mislio reći da izbjegavaš odlaske na polje po najjačem suncu Very Happy Kad sam pročitao nekoliko puta skužio sam na što ciljaš ali pošto smo zašli u debeli offtopic obrisao sam svoj odgovor jer me iskreno daljnja rasprava ne zanima.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa ned srp 01, 2012 7:35 pm

Gabrijel je napisao/la:Dal' ja stvarno pišem toliko nerazumljivo?
ili na ovom forumu stvarno čita onako kako kome paše hmm

Gabrijel javna isprika , za nerazumijevanje i pokusaju ikakve komunikacije Very Happy
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned srp 01, 2012 8:56 pm

Turrican je napisao/la:Da, nerazumljivo pišeš, već sam ti mislio reći da izbjegavaš odlaske na polje po najjačem suncu Very Happy Kad sam pročitao nekoliko puta skužio sam na što ciljaš ali pošto smo zašli u debeli offtopic obrisao sam svoj odgovor jer me iskreno daljnja rasprava ne zanima.
jebiga, što ja tu mogu kad sam samo obična seljačina Sad
evitaa je napisao/la:

Gabrijel javna isprika , za nerazumijevanje i pokusaju ikakve komunikacije Very Happy
meni je žao što ti ne mogu poslat pp
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina ned srp 01, 2012 9:13 pm

evitaa je napisao/la:

To sam vec cula, doduse kod muske populacije.Kakva je tebi razlika izmedu gaya i lezbijke?
Zamisli samo dvije žene i dva muškarca ,pa te pitam šta ti je bolje neulina
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sub kol 25, 2012 7:48 pm

Meni nema nikakve razlike izmedu muskaraca i zena gay populacije.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by slavonka sub oľu 30, 2013 6:25 pm

Gay parade, niti bilo kakve druge parade ne podržavam.
slavonka
slavonka
Junior
Junior

Registriran/a : 04.02.2011
Broj postova : 913
Reputacija Reputacija : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 30, 2013 8:42 pm

nema baš nikakvih problema s tim.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty21 / 99921 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned oľu 31, 2013 12:28 am

Jako sam protiv paradiranja i mislim da je to veoma opasno po drustvo......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty120 / 999120 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell ned oľu 31, 2013 8:22 am

..bil sam prije dosta protiv parada, ali opet ako hetero mogu imati svoju paradu svaki vikend, onda mogu gay ljudi jednom godišnje.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty497 / 999497 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto tra 02, 2013 3:17 pm

Hell, to naprosto nije tacno... ( Dafi bi ti rekao LAZES)...
Hetero imaju paradu ali ne seksualne orjentacije... SAMO HOMOSEKSUALCI IMAJU PARADU SEKSUALNE ORJENTACIJE......

Opet kazem to sto su oni se opredelili za to je njihov izbor i cin ali to sto paradiraju je jako poasno po drustvo u celini.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty120 / 999120 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus uto tra 02, 2013 4:11 pm

kad netko ne vidi što mu je pred nosom i očigledno,
kaže se da od silnih stabala ne vidi šumu.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 02, 2013 4:19 pm

pa i procesije su gay parade ili pogrebi recimo, gdje u koloni iza pokojnika posebno idu žene a posebno muškarci! Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty700 / 999700 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 12. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

[Vrh]

- Similar topics