Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay parada - Gay Pride - Drugi dio

+33
Lenica
Hell
igor malteze
minutus
zbracun
damfisk
Gabriel
Mihovil
Jørgen
Spoter-ica
Godal
Krsto
svejedno
sunce
valentino
Noidan Kirot
tanuki
slavonka
nikolina
evitaa
Turrican
m
WEYLAND-YUTANI
Purgy
Amyicha
Hunnerkongen
Narco
fosforica
bokaso1
Mass
Teo
THUNDER_DINIX
pustinja
37 posters

Stranica 6 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - Drugi dio

Postaj by Teo uto tra 02, 2013 5:24 pm

tanuki je napisao/la:pa i procesije su gay parade ili pogrebi recimo, gdje u koloni iza pokojnika posebno idu žene a posebno muškarci! Laughing

vidiš kod nas nije takav običaj na sprovodima; kod nas na sprovodu prvo idu članovi obitelji pokojnika, zatim dalja rodbina pa prijatelji mješano
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty Re: Gay parada - Gay Pride - Drugi dio

Postaj by Hunnerkongen uto tra 02, 2013 5:33 pm

Boli me kuki za njihove parade, al im ne donose nikakvu korist samo puno štete i to malo nekog dostojanstva kojeg imaju upropaste paradiranjem u kojekakvim kostimima po cesti.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty39 / 99939 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 02, 2013 5:44 pm

Teo je napisao/la:

vidiš kod nas nije takav običaj na sprovodima; kod nas na sprovodu prvo idu članovi obitelji pokojnika, zatim dalja rodbina pa prijatelji mješano
kod kojih vas?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto tra 02, 2013 5:47 pm

tanuki je napisao/la:
kod kojih vas?
kod nas, u mjestu gdje živim
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 02, 2013 5:54 pm

ne može to imati veze sa mjestom već s religijom, ako je katolički obred,.onda pokojnik, rodbina, muškarci, pa žene,
mislim da je isto u pravoslavnom obredu sahrane, jedino u protestanstkom obredu je ovo što si naveo,
dakle nema veze sa čakovcem već sa religijom Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto tra 02, 2013 5:59 pm

tanuki je napisao/la:ne može to imati veze sa mjestom već s religijom, ako je katolički obred,.onda pokojnik, rodbina, muškarci, pa žene,
mislim da je isto u pravoslavnom obredu sahrane, jedino u protestanstkom obredu je ovo što si naveo,
dakle nema veze sa čakovcem već sa religijom Wink

Oprost,i ali ja sam bio i na katoličkom sprovodu, ateističkom, protestanskom i svugdje je bilo isto što se povorke tiče, jedino na muslimanskom i židovskom sprovodu nisam bio. Govorim za svoje mjesto, u nekim selima ipak ima razlike to sam primjetio.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI uto tra 02, 2013 6:15 pm

Zatucani,primitivni katolibanski narod koji ne poštuje sebe a kamoli druge..
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty133 / 999133 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 02, 2013 6:22 pm

ili ti nisi obračao pažnju,
ne vjerujem da katolički obred sprovoda može biti toliko različit u čakovcu za razliku od osijeka ili bjelovara!
eto mom prijatelju ateisti je umrla majka katolkinja i sprovod je bio po katoličkom obredu, moj prijatelj ateista je umro tri dana poslije i sahranjen tjedan dana poslje-
bio je kremiran po vlastitoj želji, ali nije očekivao da će umrjeti pa su mu urnu položili u porodičnu grobnicu sa deset puta više učesnika nego što je bilo na pogrebu njegove majke i većina su se kao ovce razdvoili na muškarce i žene!
a imao je želju da mu se pepeo razbaca po velebitu i dio baci u more, ali eto urna mu je položena u grobnicu i da bi se izvadila potrebne su procedure za exhumacijom pa se ta njegova želja neće ostvariti

poučen s tim iskustvom, saznao sam da ne postoji zakonska odredba po kojoj se urna treba položiti pod zemlju, pa će moj pepeo biti razbacan bilo gdje bez parada i obreda koje mrzim ,
a i iskreno mi se jebe što će biti sa mojim tijelom kada me ne bude,
samo ne želim da moja djeca ne moraju plaćati komunalne pristojbe groblja, da osjećaju potrebe obilaženja nekog mjesta na kojem sam završio zato što osjećaju za to nametnutu potrebu!
zar nije bolje da obiđu neka mjesta na kojima smo bili zajedno i evociraju uspomene?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto tra 02, 2013 8:48 pm

tanuki je napisao/la:ili ti nisi obračao pažnju,
ne vjerujem da katolički obred sprovoda može biti toliko različit u Čakovcu za razliku od osijeka ili bjelovara!
Dođi u Čakovec na sprovod pa ti obrati pažnju, nije to jedina sredina u kojoj je to tako. Očigledno svako mjesto ima svoje običaje u pogrebnim procesijama. Meni je ionako svejedno kako će se odvijati sprovod.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 02, 2013 9:00 pm

ne, ti samo nisi obratio pažnju,
u čakovc ne mogu doći na sprovod, jer nemam nikog u čakovcu ali sa svojih 58 godina bio sam prisutan na mnogo sprovada, a ti sa svojih 35 g na koliko katoličkih sprovoda si učestvovao ? 1, 2 ili ni jedan,
dali si uopće bio fokusiran da to primjetiš?ja ne tvrdim da sam u pravu, ali odgovor bi mogli dati odgovor ostali forumaši koji jesu 80% katolici kao i hrvatska država!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto tra 02, 2013 9:09 pm

tanuki je napisao/la:ne, ti samo nisi obratio pažnju,
u čakovc ne mogu doći na sprovod, jer nemam nikog u čakovcu ali sa svojih 58 godina bio sam prisutan na mnogo sprovada, a ti sa svojih 35 g na koliko katoličkih sprovoda si učestvovao ? 1, 2 ili ni jedan,
dali si uopće bio fokusiran da to primjetiš?ja ne tvrdim da sam u pravu, ali odgovor bi mogli dati odgovor ostali forumaši koji jesu 80% katolici kao i hrvatska država!

Ako ne tvrdiš da nisi u pravu onda nemoj meni govoriti da ne obraćam pažnju kao da si ti sa mnom bio na svim tim sprovodima. Ja i dalje tvrdim da postoje različiti običaj isto kao i kod vjenčanja, ndgdje moraš paltiti ples s maladenkom, negdje moraš platiti kiticu koju nosiš na odjelu, negdje svadbe traju po dva dana.... sve osvisi o ljudima i sredini te njihovim običajima, ne postoji pisano pravilo.

A sad se vratimo na gay pride ionako smo skrenuli s teme.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by slavonka uto tra 02, 2013 9:11 pm

Hunnerkongen je napisao/la:Boli me kuki za njihove parade, al im ne donose nikakvu korist samo puno štete i to malo nekog dostojanstva kojeg imaju upropaste paradiranjem u kojekakvim kostimima po cesti.

Upravo tako.
slavonka
slavonka
Junior
Junior

Registriran/a : 04.02.2011
Broj postova : 913
Reputacija Reputacija : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto tra 02, 2013 9:19 pm

Hunnerkongen je napisao/la:Boli me kuki za njihove parade, al im ne donose nikakvu korist samo puno štete i to malo nekog dostojanstva kojeg imaju upropaste paradiranjem u kojekakvim kostimima po cesti.

Slažem se, ali kako god takvim privlačenjem pažnje medija i incidentima samo si stvaraju reklamu kako su ugroženi. Da nema incidenata i sve prolazi mirno medijima ne bi bili interesantni.

Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sri tra 03, 2013 1:07 am

tipično katoličko licemjerje novorvacke škole. Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Engel6 da raja napadne neku povorku, u kojoj sami sudjeluju, bi teo i kameradi imali drukčiju retoriku. bi bilo bolje da razmisle o vlastitom dostojanstvu, kostimima, niškoristi i - kad dobiju po nosu - o reklami kako su ugroženi.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Noidan Kirot sri tra 03, 2013 2:09 am

Teo je napisao/la:

Slažem se, ali kako god takvim privlačenjem pažnje medija i incidentima samo si stvaraju reklamu kako su ugroženi. Da nema incidenata i sve prolazi mirno medijima ne bi bili interesantni.

Oni jesu ugroženi. Da nisu, ne bi ni paradirali.
Ne žele oni biti interesantni nego ravnopravni.

Noidan Kirot
Trajno baniran/a

Registriran/a : 22.12.2009
Broj postova : 392
Reputacija Reputacija : 73
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri tra 03, 2013 5:07 am

frombr je napisao/la:

Oni jesu ugroženi. Da nisu, ne bi ni paradirali.
Ne žele oni biti interesantni nego ravnopravni.

I invalidima su uskraćena mnoga prava koja im po zakonu pripadaju pa možemo reći da su ugroženi pa ne paradiraju svake godine, a ako i to učine nekim prosvjedom mediji tome baš ne pridodaju mnogo pozornosti kao Gay pridovima.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by slavonka sri tra 03, 2013 9:16 am

Mediji traže atraktivne vijesti i skandale, a gay parade im to uglavnom daju.
Invalidi nisu interesantni.
slavonka
slavonka
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Noidan Kirot sri tra 03, 2013 9:23 am

Teo je napisao/la:

I invalidima su uskraćena mnoga prava koja im po zakonu pripadaju pa možemo reći da su ugroženi pa ne paradiraju svake godine, a ako i to učine nekim prosvjedom mediji tome baš ne pridodaju mnogo pozornosti kao Gay pridovima.

1. "Uskraćena mnoga prava" nije isto što i "ugrožen opstanak". Invalide nitko ne progoni niti zlostavlja.

2. Gay populacija je najmanje kriva za to u što su se pretvorile gay parade i, sudeći po atmosferi na par gay foruma, većina njih nije za parade kao vid protesta niti u njima želi sudjelovati.

Noidan Kirot
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri tra 03, 2013 9:56 am

1. "Uskraćena mnoga prava" nije isto što i "ugrožen opstanak". Invalide nitko ne progoni niti zlostavlja.
ni homoseksualce nitko ne progoni i ne zlostavlja bar ne u zemljama zapadnog svijeta pa paradiraju (pojedine slučajeve neću izdvajati jer ima i pojedinaca koji zlostavljaju i invalide, stare i nemoćne....)

2. Gay populacija je najmanje kriva za to u što su se pretvorile gay parade i, sudeći po atmosferi na par gay foruma, većina njih nije za parade kao vid protesta niti u njima želi sudjelovati
šteta što to ne izjave javno putem medija da su protiv takvog vida protesta, da javnos čuje da su LGBT udruge te koje to organiziraju, a ne svi koji se delkariraju gay, bi...
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Noidan Kirot sri tra 03, 2013 10:12 am

Teo je napisao/la:
ni homoseksualce nitko ne progoni i ne zlostavlja bar ne u zemljama zapadnog svijeta pa paradiraju (pojedine slučajeve neću izdvajati jer ima i pojedinaca koji zlostavljaju i invalide, stare i nemoćne....)

šteta što to ne izjave javno putem medija da su protiv takvog vida protesta, da javnos čuje da su LGBT udruge te koje to organiziraju, a ne svi koji se delkariraju gay, bi...

Da, homoseksualci su progonjeni i zlostavljani, posebno u manjim mjestima.

Slažem se s tobom da ima i ljudi koji zlostavljaju, pa i ubijaju heteroseksualce (puni su ih zatvori). No ovdje ne pričamo o tome.

Gay pride ima za cilj skretanje pozornosti na težak položaj homoseksualne skupine u društvu. U skandinavskim zemljama gdje homoseksualci nisu ugroženi odavno se ne održavaju jer nema razloga ni potrebe za tim.
Što mnogi u gay prideu vide biznis i laku lovu, pa se manifestacija preobrati u svoju suprotnost, za to je najmanje kriva gay populacija

Noidan Kirot
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sri tra 03, 2013 11:03 am

slavonka je napisao/la:Mediji traže atraktivne vijesti i skandale, a gay parade im to uglavnom daju.
Invalidi nisu interesantni.
pa to su tvoji mediji, ti si njihova dobra nezahvalna mušterija.
daj, pričaj nešto o invalidima! Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 00003662
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by slavonka sri tra 03, 2013 7:20 pm

Tko kaže da sam ja medijska mušterija uopće??
Moj post je bio samo odgovor na prethodni, čitaj malo, minutus.
slavonka
slavonka
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sri tra 03, 2013 7:40 pm

bokaso1 je napisao/la:Hell, to naprosto nije tacno... ( Dafi bi ti rekao LAZES)...
Hetero imaju paradu ali ne seksualne orjentacije... SAMO HOMOSEKSUALCI IMAJU PARADU SEKSUALNE ORJENTACIJE......

Opet kazem to sto su oni se opredelili za to je njihov izbor i cin ali to sto paradiraju je jako poasno po drustvo u celini.....

Ma zar?
A svadbe su što?
Heteroseksualni parovi krše javni red i mir u povorkama, često proizvodeci buku trbuljenjem, ne bi li cjela relacija od kuće do kuće...od kuće do crkve i od crkve do restorana ...znali da su se njih dvoje vjenčali. I tako gotovo svaki vikend.

Drštvo, posebno primitivno društvo, je opasno samo po sebi.
Takvi skacu na bilo kakve različitosti..

To je kao da kažeš da riječki (brazilski...ovakvi...onakvi) karneval donosi više štete, jer parade upropaste raznimi kostimima po cesti...
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty21 / 99921 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri tra 03, 2013 8:19 pm

Ček, paradirati okolo u sado mazo odjeći i voditi svog partnera na lancu ili biti odjeven kao najveći drag queen u svemiru i tražiti neka prava, razumjevanje i ravnopravnost? Pa nakon takvih kadrova i oni kojima se gay populacija nije svidjela što da misle?

Govorim to jer sam vidio takve gay parade u zapadnom svijetu na koji se tako jako pozivamo, a ne na ovu našu kvazi paradu.

A kao drugo, zna se da je naše društvo konzervativno i zatucano pa ajmo paradirat da ljudima otvorimo oči. Pa di im je pamet? Daju samo materijal za osuđivanje i još više gađenja.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty39 / 99939 / 999Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sri tra 03, 2013 8:53 pm

slavonka je napisao/la:Tko kaže da sam ja medijska mušterija uopće??
Moj post je bio samo odgovor na prethodni, čitaj malo, minutus.
o, pardonček, ispričavam se. Gay parada - Gay Pride - Drugi dio - Page 6 176x132.pm1.bgFFFFFF

i teo-u također. ali od njega ne bi htio ništa čitati o invalidima. tako duboko u mulju se sad ne bi trebao kretati. on ima dosta briga sa sobom i svojim evanđeljem. Very Happy

kiša jebate, kaj sam zločest
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

[Vrh]

- Similar topics