Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
+24
FALKON 2
Gabriel
rider331
Nemo
eva kant
RobinUd
damfisk
zbracun
Mihovil
histrion
nikolina
The Guardian
juricamatacic
walter
Weekend_Warrior
m
Dawor
Iron Man
Hunnerkongen
tomtomy
Biker
Mass
tanuki
Neu
28 posters
Stranica 2 / 13.
Stranica 2 / 13. • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
Re: Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
marko je napisao/la:walter je napisao/la:Kazna je preblaga, svaki daljnji komentar je suvišan ako se izgubi život, djeteta, roditelja i sl...treba poraditi na sebi i zaključiti je li to ispravno ili ne...
šta to , o čemu ti ...............
o kruškama i jabukama..ako ne razumiješ poruku žao mi je ako imaš vozački položen, a k tome još možda i automobil...svijest o ispravnosti nekog postupka stanuje u nama samima, roditeljskim odgojem kao prvom stepenicom, moralom itd
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Re: Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
žao ti je ako ne razumijem poruku ako imam vozački položen a ktome još i auto ,,,,,,,
wtf ???????????????
o čemu ti , napisao si gore da je kazna preblaga , ok slažem se ....
ali ovo mi je dolje nejasno t......
treba poraditi na sebi i zaključiti dali je to ispravno ili ne .
eh pa ja te pitam kaj to , visoka kazna , brza vožnja , o čemu ti .........
wtf ???????????????
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
marko je napisao/la:žao ti je ako ne razumijem poruku ako imam vozački položen a ktome još i auto ,,,,,,,
wtf ???????????????
sada se sadi mrkva i peršin...a babe kažu ponediljkom je najbolje sijati krastavce i to popodne
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Po nekima je najbolje metak u glavu prekršitelju.Najdraži su mi kreteni koji pozivaju na to, a samo voze ajme majko.Misle kad balave po cesti da su sigurni,zapravo su bombe za volanom.
Weekend_Warrior- Nevina dušica
- Registriran/a : 27.02.2011
Broj postova : 203
Reputacija : 74
Godina imam : 46
Započeo/la tema :
Nije, 50 000 kn i oduzimanje vozačke na dvije godine.
juricamatacic- Nevina dušica
- Registriran/a : 16.09.2011
Broj postova : 11
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ma mogu oni pisati kazne koliko hoce, ali naplata tih kazni im bas i ne uspjeva
Sa ovim se djelomicno slazem. Imamo dobre auto-ceste na kojim bi se moglo sigurno voziti vecim brzinama od trenutnih ogranicenja, auti su dovoljno sigurni da to dopustaju. Ali imamo i jebene neodgojene kretene na cestama koji se prestrojavaju bez zmigavaca, koji autoput od zagreba do splita odvoze u ljevoj jebenoj traci sa "sigurnih" 120 km/h. Di je jebena policja da onda takvom kretenu napise 10000 kuna kazne?? Nije nista bolji od nekoga ko vozi 250 km/h. Pa kreteni koji u kruznim tokovima koriste samo vanjsku traku, pa idioti koji skrecu bez zmigavaca i oduzimaju ljudima prednost i time ih ubijaju?? brzina nije najveci problem. BRZINA NE UBIJA
Weekend_Warrior je napisao/la:U nas je to divljanje, a u njemačkoj normalna stvar.U njih polaznici u autoškoli voze 200 km/h.Valjalo bi tako i kod nas odrediti dionice gdje se može voziti bez ograničenja da se ljudi ispušu.
Sa ovim se djelomicno slazem. Imamo dobre auto-ceste na kojim bi se moglo sigurno voziti vecim brzinama od trenutnih ogranicenja, auti su dovoljno sigurni da to dopustaju. Ali imamo i jebene neodgojene kretene na cestama koji se prestrojavaju bez zmigavaca, koji autoput od zagreba do splita odvoze u ljevoj jebenoj traci sa "sigurnih" 120 km/h. Di je jebena policja da onda takvom kretenu napise 10000 kuna kazne?? Nije nista bolji od nekoga ko vozi 250 km/h. Pa kreteni koji u kruznim tokovima koriste samo vanjsku traku, pa idioti koji skrecu bez zmigavaca i oduzimaju ljudima prednost i time ih ubijaju?? brzina nije najveci problem. BRZINA NE UBIJA
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
Ili treba biti veća? Možda manja? Vaš stav...
Izvor ankete:net.hr
Previše je to.
Gost- Gost
za vožnju na autocesti ok je ta cifra...Neu je napisao/la:Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
Ili treba biti veća? Možda manja? Vaš stav...
Izvor ankete:net.hr
ali ovima što divljaju po selu/gradu i lokalnim cestama njima bi lupila trostruku kaznu ii naravno vozačku uzela na doživotno,pa neka se misle ...
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Slažem se sto posto.
Gost- Gost
Na praznoj cesti - previše ..... u gužvi - premalo.
U Maseratiju - previše .... u staroj Alfi - premalo.
A sad ... kako to napisati u zakonu?
U Maseratiju - previše .... u staroj Alfi - premalo.
A sad ... kako to napisati u zakonu?
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Jednostavno.....na onim semaforima se ovisno o stanju u prometu može mijenjati dozvoljena brzina.
A za ispravnost auta postoji TP, svake godine.....
A za ispravnost auta postoji TP, svake godine.....
Gost- Gost
Možda da Linić izda neki cjenik prema marki auta
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Je li kazna od 6.700 kuna za divljanje po autocesti brzinom od 246 km/h dovoljna?
Na autocesti treba uvesti samo jednu kaznu - onu za sporu voznju, a za brzu ukinuti
(osim kad je snijeg/led/kisa/smanjena vidljivost)
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Mihovil je napisao/la:
Na autocesti treba uvesti samo jednu kaznu - onu za sporu voznju ...
Zaboravio si naisati dvije riječi.
Na autocesti treba uvesti samo jednu kaznu - onu za sporu voznju lijevom trakom.
Započeo/la tema :
Suglasan. Kad kampiraju tamo sa 129,99......
Započeo/la tema :
Mihovil je napisao/la:Suglasan. Kad kampiraju tamo sa 129,99......
Kampiram i ja na lijevoj traci ... 129,99 maksimalna je brzina Land Rovera na MT gumama. Ali se maknem čim vidim da je netko iza mene.
U Delti vozim samo u lijevoj ... nikad manje od 159,99.
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Ovaj izraz "divljanje" je idiotizam. Šta se mene tiče, nebi trebalo bit ograničenja. Tko ima dobar auto i dobar je vozač, neka se vozi koliko hoće. Opasni su loši vozači u bilo kakvom autu, a kad takav vozi brzo, a nezna šta mu auto može, još bi se i moglo nazvat divljanjem. Za lošeg vozača je divljanje i 80 km na sat. Naprimjer, Niko Pulić je bio uhvaćen i kažnjen pri brzini od 190 u autu od 600 konja, šta je isto nazvano "divljanjem". Za njega je to turistička vožnja, i potpuno sigurna. Ali, kada na autoput izađe vozač koji se pri 80 ne usudi pogledat u retrovizor, nego kaže ženi da pogleda nazad dali netko dolazi, pa tek onda ide preteći neko sporo vozilo, onda je divljanje i tih 80 na sat.
Uglavnom, dobar vozač može voziti brzo i sigurno, pa neka se takve pusti na miru. A ako se vidi da netko vozi sporo ili brzo, a nije siguran, nek se njega makne ili kazni.
Uglavnom, dobar vozač može voziti brzo i sigurno, pa neka se takve pusti na miru. A ako se vidi da netko vozi sporo ili brzo, a nije siguran, nek se njega makne ili kazni.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
potpuno se sažem!zbracun je napisao/la:Ovaj izraz "divljanje" je idiotizam. Šta se mene tiče, nebi trebalo bit ograničenja. Tko ima dobar auto i dobar je vozač, neka se vozi koliko hoće. Opasni su loši vozači u bilo kakvom autu, a kad takav vozi brzo, a nezna šta mu auto može, još bi se i moglo nazvat divljanjem. Za lošeg vozača je divljanje i 80 km na sat. Naprimjer, Niko Pulić je bio uhvaćen i kažnjen pri brzini od 190 u autu od 600 konja, šta je isto nazvano "divljanjem". Za njega je to turistička vožnja, i potpuno sigurna. Ali, kada na autoput izađe vozač koji se pri 80 ne usudi pogledat u retrovizor, nego kaže ženi da pogleda nazad dali netko dolazi, pa tek onda ide preteći neko sporo vozilo, onda je divljanje i tih 80 na sat.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Eto svi se slazemo.
Tko ce pokrenut referendum ?
Tko ce pokrenut referendum ?
Započeo/la tema :
A tko će procjenjivat koji je vozač "dobar" pa ima pravo vozit brzo? Ti, zbračun?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Niko Pulić posjeduje prikladne kvalitete za procjenu.
Započeo/la tema :
Možda da ga MUP angažira kao stručnog procjenitelja?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:A tko će procjenjivat koji je vozač "dobar" pa ima pravo vozit brzo? Ti, zbračun?
Inače, ovi policijski lovci neko vrijeme voze iza nekog auta prije nego ga zaustave. Svaki policajac bi trebao bit osposobljen da prepozna kakva je vožnja, držanje i ponašanje vozača za volanom. U biti, upravo držanje vozača najbolje pokazuje kakav je vozač. Ako je policajac sposoban samo očitavat brojke na uređaju, a nezna procjenit vožnju i vozača, onda nebi smio raditi na tom mjestu.
Kad već pitaš, odgovor je "da". Ja, kao i još dosta drugih, vrlo lako procjenim kakav je netko vozač, bez obzira u kakvom autu se vozi. Nagledao sam se svakakvih vozača i njihovih vožnji. Mene nije lako impresionirat, ali nekim vozačima i vozačicama mogu odat priznanje. A neke bi isti čas isključio trajno iz prometa.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Pa to te ja pitam... jebeš jednakost građana pred zakonom.
Tebe treba pitat kakav je tko vozač i kakva prava treba imat odn. nemat. Ono šta ti kažeš je bitno, ko jebe zakon, pravila, ustav i te pizdarije...
Tebe treba pitat kakav je tko vozač i kakva prava treba imat odn. nemat. Ono šta ti kažeš je bitno, ko jebe zakon, pravila, ustav i te pizdarije...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 13. • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Navijačko divljanje
» Silovanje - kazna
» 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi
» Porez na cigarete 3,6 kuna po kutiji