Navijači Dinama: Nećemo ligu sa Srbima!
+4
gio_deluxe
Prop
scorpio57
JOCA
8 posters
:: Sport :: Ostali sportovi :: Navijači
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Navijači Dinama: Nećemo ligu sa Srbima!
Bad Blue Boys na svojoj internet strani poručili da će se protiviti bilo kakvoj ligi u kojoj bi Dinamo igrao protiv srpskih i crnogorskih klubova.
Navijači zagrebačkog Dinama, ozloglašeni Bad Blue Boys, izneli su svoj, očekivani, stav povodom ideje o pokretanju regionalne fudbalske lige, po ugledu na košarkašku.
"Udruženje navijača Dinama ovim putem želi da poruči da NIKADA neće podržati nijedan oblik takmičenja ili regionalnu ligu u kojoj će Dinamo nastupati zajedno sa klubovima iz Srbije,Crne Gore i Republike Srpske. Ovo se naravno ne odnosi na Ligu šampiona ili Ligu Evrope", navodi se u poruci Dinamovaca objavljenom na njihovom sajtu.
Bad Blue Boys, koji su proteklih godina nanosili mnogo štete svom klubu divljanjem po inostranstvu, ali i u Hrvatskoj, poručili su da će se njihovo udruženje i svi njegovi članovi "boriti svim sredstvima protiv takvog takmičenja i nastupa Dinama u njemu".
Očekivano.
To je još jedan pokazatelj da je fudbalska regionalna liga, odnosno reaktiviranje takmičenja u vreme bivše Jugoslavije, daleko.
O toj ideji bilo je reči i na nedavnom sastanku predsednika fudbalskih saveza zemaljka bivše SFRJ, održanom u Ljubljani, a generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković rekao je da je to bio samo neformalni razgovor.
"Dotakli smo se regionalne lige i ništa nismo dogovarali. Predstavnici UEFA nemaju ništa protiv osnivanja takve lige, međutim poterban je konsenzus klubova. u principu, proverili smo jedni kod drugih da li ima jedinstva po tom pitanju," rekao je Laković.
Svako malo u srpskoj i hrvatskoj javnosti povede se priča o regionalnoj ligi. Nedavno je prvi čovek Dinama Zdravko Mamić takođe pominjao tu ideju, a predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić odgovorio je da je prevashodni interes kluba iz Ljkutice Bogdana jačanje srpskog fudbala i da je za regionalnu ligu još rano.
(MONDO)
Mislim da je ovo velika greska i da nam je regionalna liga jedini spas.....
Sta vi mislite ???
Navijači zagrebačkog Dinama, ozloglašeni Bad Blue Boys, izneli su svoj, očekivani, stav povodom ideje o pokretanju regionalne fudbalske lige, po ugledu na košarkašku.
"Udruženje navijača Dinama ovim putem želi da poruči da NIKADA neće podržati nijedan oblik takmičenja ili regionalnu ligu u kojoj će Dinamo nastupati zajedno sa klubovima iz Srbije,Crne Gore i Republike Srpske. Ovo se naravno ne odnosi na Ligu šampiona ili Ligu Evrope", navodi se u poruci Dinamovaca objavljenom na njihovom sajtu.
Bad Blue Boys, koji su proteklih godina nanosili mnogo štete svom klubu divljanjem po inostranstvu, ali i u Hrvatskoj, poručili su da će se njihovo udruženje i svi njegovi članovi "boriti svim sredstvima protiv takvog takmičenja i nastupa Dinama u njemu".
Očekivano.
To je još jedan pokazatelj da je fudbalska regionalna liga, odnosno reaktiviranje takmičenja u vreme bivše Jugoslavije, daleko.
O toj ideji bilo je reči i na nedavnom sastanku predsednika fudbalskih saveza zemaljka bivše SFRJ, održanom u Ljubljani, a generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković rekao je da je to bio samo neformalni razgovor.
"Dotakli smo se regionalne lige i ništa nismo dogovarali. Predstavnici UEFA nemaju ništa protiv osnivanja takve lige, međutim poterban je konsenzus klubova. u principu, proverili smo jedni kod drugih da li ima jedinstva po tom pitanju," rekao je Laković.
Svako malo u srpskoj i hrvatskoj javnosti povede se priča o regionalnoj ligi. Nedavno je prvi čovek Dinama Zdravko Mamić takođe pominjao tu ideju, a predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić odgovorio je da je prevashodni interes kluba iz Ljkutice Bogdana jačanje srpskog fudbala i da je za regionalnu ligu još rano.
(MONDO)
Mislim da je ovo velika greska i da nam je regionalna liga jedini spas.....
Sta vi mislite ???
JOCA- Junior
- Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 598
Reputacija : 33
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Re: Navijači Dinama: Nećemo ligu sa Srbima!
nema od toga ništa pogotovo ovo sa RS.Mamić-taj čovjek jedan dan jedno priča drugi dan drugo.Njega nitko ozbiljno ne shvaća-njemu je samo lova bitna i priča budalaštine.
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Zasto nema nista????
Zar mislis da je dovoljno odigrati 2 jace utakmice tokom cele sezone??Mamic je u pravu a i normalno je da ga interesuje samo novac jer odakle lova kad je gledanost ispod svakog nivoa,navijaci prave sranja i stete klubu.jel mislite da bi neko igrao Evroligu u kosarci da nije bilo NLB lige ????
Nema sanse.....
Zar mislis da je dovoljno odigrati 2 jace utakmice tokom cele sezone??Mamic je u pravu a i normalno je da ga interesuje samo novac jer odakle lova kad je gledanost ispod svakog nivoa,navijaci prave sranja i stete klubu.jel mislite da bi neko igrao Evroligu u kosarci da nije bilo NLB lige ????
Nema sanse.....
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
Pa šta pričaš ti?Evo Cibona je igrala Ligu prvaka prije nego što se je počela NLB liga
Započeo/la tema :
Dejan Savičević oštro se usprotivio osnivanju regionalne lige
Započeo/la tema :
S nogometnog aspekta, takva liga bi bila spas...
Žalosno je samo što sport tu nije na prvom mjestu!
Žalosno je samo što sport tu nije na prvom mjestu!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ali ne za to sto je stekla neki uslov vec za to sto je morao neko sa ovih prostora.scorpio57 je napisao/la:Pa šta pričaš ti?Evo Cibona je igrala Ligu prvaka prije nego što se je počela NLB liga
Koje je to rezultate ostvarila cibona ???
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
Bila 2 puta prvak EU.sada češ napisati to je bila Yuga.Da iz Srbije je tada bila prva petorka.
Započeo/la tema :
Pazi Scorpio,svi se oni sad protive,protivi se i moj Lukic ali svi znaju da je takva liga jedino resenje.ja na derbi Zvezda -Partizan ne idem vec 10 godina jer nema vise drazi,a kad bi dosao Dinamo ili Hajduk,Zeljo,Sarajevo,vardar ..........isao bih bez razmisljanja............
@prop
Za to sto nije,nije bilo ni u kosarci pa je ipak napravljena liga.
Prvi koji su bili za ovu ligu smo mi Srbi ali vi nikako ne prihvatate.
Sada se polako nasi klubovi okrecu formiranju lige sa Makedoncima,Bugarima,Rumunima,Slovencima,Grcima koji su pokazali veliko interesovanje pa se sad pominju Poljaci,cesi,slovaci i turci..........
@prop
Sada se polako nasi klubovi okrecu formiranju lige sa Makedoncima,Bugarima,Rumunima,Slovencima,Grcima koji su pokazali veliko interesovanje pa se sad pominju Poljaci,cesi,slovaci i turci..........
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:Bila 2 puta prvak EU.sada češ napisati to je bila Yuga.Da iz Srbije je tada bila prva petorka.
naravno da necu jer ti to vec znas,ja te pitam koje je rezultate imala cibona od raspada Juge u Evroligi ???
Nikakve.I ne samo Cibona nego niko sa ovih prostora.
A kako je bilo u staroj jugi??
Bosna,Jugoplastika,Cibona,Zvezda,partizan.....ko je to mogao da sanja o bodovima protiv njih?????
Niko Scorpio,niko....
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
Koliko bi love trebalo za osiguranje tekme Dinamo-Zvezda.Pa jbg ti to bi bio rat
navijača.
navijača.
Započeo/la tema :
JOCA je napisao/la:
@prop
Pa Mamić je njen pobornik!
A čini mi se da sam čitao kako su čelnici Zvezde ili Partizani (nisam siguran) isto nisu zainteresirani toliko!
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Pa lepo sam rekao,bili su za,mogu i linkove da postavim da se uverite ali neko vase odbijanje kao da smo mi sugavi je okrenulo osnivanje lige u drugom smeru.Ja pricam o tome da samo vi mozete da izgubite ako se liga napravi sa svima osim sa vama.
Srbija je donela dosta zakona koji sprecavaju nasilje na stadionima.U zadnjih par meseci je uhapseno preko 70 huligana koji su osudjeni na visoke kazne.
Sve se moze kad se hoce.....
Srbija je donela dosta zakona koji sprecavaju nasilje na stadionima.U zadnjih par meseci je uhapseno preko 70 huligana koji su osudjeni na visoke kazne.
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
JOCA je napisao/la:Pa lepo sam rekao,bili su za,mogu i linkove da postavim da se uverite ali neko vase odbijanje kao da smo mi sugavi je okrenulo osnivanje lige u drugom smeru.Ja pricam o tome da samo vi mozete da izgubite ako se liga napravi sa svima osim sa vama.
Čije to "vaše"?
Imamo i mi te iste zakone!
Ja sam već rekao da sam za osnivanje te lige, kao što su i mnogi, isto tako, imaš i mnogo onih koji su protiv toga!
Uvjeren sam da "za" i "protiv" grupa ima u svakoj zemlji koja bi u takvoj ligi trebala sudjelovati!
Započeo/la tema :
ovdje je još uvijek večina protiv , a večina vlada
nažalost u nogometu je još uvijek puuuno politike
nažalost u nogometu je još uvijek puuuno politike
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
podržavam stvaranje ¨jugo¨ lige.
ova je dosadna.
ova je dosadna.
GUSTI- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
i ja isto , nebi toliko trebali lige petice , a možda bi se onda zvalo lige šestice , i tko zna možda netko s ovih prostora zaigra u polufinalu lige prvaka
Započeo/la tema :
Ja znam da je Pixi Stojkovic jos pre 4 godine predlozio da se liga oformi ali je iz Hrvatske stigao odgovor NE!!!
Za to kazem da je steta jer ce se napraviti neka druga liga ali bez vas.
ja bih voleo da i vi ucestvujete.
Gio,zar mislis da kod nas nema politike u sportu ????
Naravno da ima i to mnogo ali kad je sport u stalnoj krizi i kad je doslo vreme da se odigraju 2-3 jace utakmice u sezoni onda politika mora da se povuce a da sport ispliva...
Naravno da ima i to mnogo ali kad je sport u stalnoj krizi i kad je doslo vreme da se odigraju 2-3 jace utakmice u sezoni onda politika mora da se povuce a da sport ispliva...
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
ma jasno ,ali je kurva (politika ) uvijek tu ,čak i kad se odmakne , brzo se vrati
Započeo/la tema :
Ja garantujem da bi kroz par godina nase ekipe bile za respekt svima u evropi.........
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
i ja mislim , samo par godina redovnih kvalitetnih utakmica
Započeo/la tema :
Kvaliteta bi bilo jer takve utakmice bi izvukle maximum iz svakog igraca,pune tribine,naboj,zelja,stari znalci ponovo ukrstaju koplja............ima tu mnogo toga pozitivnog.
bezbednost...........
Pa jel su bile Delije u Zapresicu pa sta se desilo ??? NISTA !!!! Znaci sve moze....
bezbednost...........
Pa jel su bile Delije u Zapresicu pa sta se desilo ??? NISTA !!!! Znaci sve moze....
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
JOCA je napisao/la:Ja znam da je Pixi Stojkovic jos pre 4 godine predlozio da se liga oformi ali je iz Hrvatske stigao odgovor NE!!!
Pa neće ni Crna Gora takvu ligu
Započeo/la tema :
Pa ko pita Crnogorce kad je njihov najjaci klub slabiji od prosecnog u Srbiji ili Hrvatskoj.Zna se ko je bio najbolji u staroj Jugi i da od naseg dogovora sve zavisi a svi ostali bi jedva docekali veruj mi......
JOCA- Junior
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Koji se navijači s kojima najviše "mrze"
» Motiv fotografiranja : Navijaci
» Jesu li za hrvatsku ligu krivi loši treneri?
» Vicevi o Bosanacima, Srbima, Hrvatima.... Nacionalni vicevi
» Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv?
» Motiv fotografiranja : Navijaci
» Jesu li za hrvatsku ligu krivi loši treneri?
» Vicevi o Bosanacima, Srbima, Hrvatima.... Nacionalni vicevi
» Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv?
:: Sport :: Ostali sportovi :: Navijači
Stranica 1 / 3.