Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koji se navijači s kojima najviše "mrze"

+12
evitaa
tekilinho
Angie
Amyicha
gamer boy
m
Prop
House
Purgy
Iron Man
goc
Neu
16 posters

Go down

Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty Koji se navijači s kojima najviše "mrze"

Postaj by Neu sri tra 22, 2009 9:23 pm

npr ja mislim da se najviše mrze dinamovci s hajdukovcima neznam

šta vi mislite?i zašto je to tak?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty999 / 999999 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty Re: Koji se navijači s kojima najviše "mrze"

Postaj by goc sri tra 22, 2009 9:25 pm

navjiše se mrze oni koji navijaju za JEDAN KLUB i oni koji navijaju za DRUGI KLUB

NE OFFTOPIČARI
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty62 / 99962 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty Re: Koji se navijači s kojima najviše "mrze"

Postaj by Iron Man sri tra 22, 2009 9:28 pm

Ima ih dosta takvih u svijetu. Mislim da se najviše mrze navijači Boce Juniorsa i River Platea, to spada u jedan od najvećih derbija na svijetu i mržnja je velika.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty336 / 999336 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc sri tra 22, 2009 9:30 pm

sarminatori i mravojedi se najviše mrze...

jbt obrišem ti prvi post ti i dalje offtopičariš.UPOZORENJE
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty62 / 99962 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri tra 22, 2009 9:30 pm

Delije i Grobari.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty142 / 999142 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sri tra 22, 2009 9:31 pm

Na njih sam zaboravio.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty336 / 999336 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri tra 22, 2009 9:33 pm

Barca- Real?
City- United?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty142 / 999142 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sri tra 22, 2009 9:33 pm

Ma ima ih dosta...

Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by House čet tra 23, 2009 11:22 am

pa mislim Dinamo i Hajduk. i Barca i Man.Utd.

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty390 / 999390 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet tra 23, 2009 11:25 am

Budale s budalama se mrze...
Pravi navijači imaju sportski rivalitet s drugim navijačima...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty108 / 999108 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet tra 23, 2009 11:31 am

Neukrotiva je napisao/la:npr ja mislim da se najviše mrze dinamovci s hajdukovcima neznam

šta vi mislite?i zašto je to tak?

ma ja nemrzim nikoga .......... zašto bih ih mrzio ........ recimo torcidu .........
ja volim svoj klub .............
a nemam ništa protiv hajduka osim što bih volio da bude drugi na tablici ................
ne mrzim ja split , zadar ....... ili bilo koji hrvatski grad ................ ili klub ... hajduk , rijeku ,osijek , pazinku ........
i baš mi je glupo kada jedni drugima svašta viču , skandiraju tokom utakice ...................

htio bih da to bude pozitivno , natjecatenjsko rivalstvo .......
a ne neko negativno ........... kao što je sada ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty14 / 99914 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gamer boy čet kol 27, 2009 1:32 pm

svi se mrze :=U:

gamer boy
Privremeno baniran/a

Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 113
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty0 / 9990 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha čet kol 27, 2009 2:27 pm

svi se mrze hahaha
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty113 / 999113 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Angie ned lis 04, 2009 5:31 pm

zrinjski i velež

ovo je učestalo ovdje......jao kako ću ja ovde priživit :S:
Angie
Angie
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija Reputacija : 296
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty14 / 99914 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho sri lis 07, 2009 6:58 pm

Sevilla-Betis
Lazio-Roma

Strašni navijački neredi budu na ovim utakmicama. Noževi su glavni rekviziti pogotovo kod navijača Lazia
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty19 / 99919 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sri lis 14, 2009 9:11 pm

Ja neznam zašto je ta "mržnja" i nepodnošljivost između navijača.Meni se činida se tu prije radi o želji za izazivanjem nereda i demoliranja,što uopće nije lijepo niti sportski.Bar bi to pravi navijači trebali znati.
Dinamo i Hajduk
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty0 / 9990 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by JOCA sri sij 27, 2010 1:02 am

Mislim da u ovom delu Evrope prednjace DELIJE i glodari i naravno Torcida i BBB

Svi ostali su mi na drugoj strani........
JOCA
JOCA
Junior
Junior

Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 598
Reputacija Reputacija : 33
Godina imam : 50
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by King Size pet tra 02, 2010 12:02 am

Sve je smesno prema ciganima i grobarima.
Ja sam grobar i sto je zanimljivo,sve sto sam stariji,sve vise mrzim cigane.To je neki stepen mrznje koji ne moze da se opise recima.
Zaista bih bio bombas samoubica,kad bi mi neko ponudio i usunjao bih im se na sever.
A vec sam u poodmaklim godinama i bivsi prosvetni radnik.Naravno,ovo ne bih smeo javno reci,bilo bi me sramota,ali ovde ipak zelim da otovorim srce i kazem ono sto jeste.
King Size
King Size
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 29.01.2010
Broj postova : 9
Godina imam : 62
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by King Size pet tra 02, 2010 12:03 am

A ono delije im je smislio i lansirao Arkan i to ime ni jedan pravi grobar,a ni ciganin nece prevaliti preko usta.
King Size
King Size
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 29.01.2010
Broj postova : 9
Godina imam : 62
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet tra 02, 2010 6:43 am

King , može pitanje ?
vidim godine i navijačku skupinu , pa eto imam potrebu da te pitam nešto .
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty41 / 99941 / 999Koji se navijači s kojima najviše "mrze" Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Little_foxy_Lady sri lip 16, 2010 3:34 pm

U Srbiji sto posto...ma kakvi sto...milion posto mrze se Zvezdasi i Partizanovci...
A oba tima su smotana...xP...u fudbalu....A bogme u kosarci...partizan je... plese
Little_foxy_Lady
Little_foxy_Lady
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 04.04.2010
Broj postova : 110
Reputacija Reputacija : 79
Godina imam : 31
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics