Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Logori za vrijeme Domovinskog rata

+10
evitaa
Dorian Gray
Porotnica
tanuki
Neukrotivi pastuh
neven
eva kant
BAGIRA
scorpio57
Neu
14 posters

Stranica 3 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty Re: Logori za vrijeme Domovinskog rata

Postaj by BAGIRA pet sij 22, 2010 2:32 pm

Dorian Gray je napisao/la:

ovim je sve rečeno jer slike najbolje pokazuju o kakvim se "sabirnim centrima osnovanim po narodnom pravu" radi.
Pa ti i ne znas odakle su slike smajlić

Inace, ok je . Tacno je da bilo stvari o kojima treba raspraviti na sudu ali ovde vidim slozno kevtanje na pogresno drvo.
Logor sam po sebi nije zlocin vec je naprotiv dostignuce medjunarodnih zakona i konvencija.
Pre toga zarobljenici su bacani u jame..i pravili su sapun od njih po hitler receptu.
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty Re: Logori za vrijeme Domovinskog rata

Postaj by Dorian Gray pet sij 22, 2010 2:32 pm

BAGIRA je napisao/la:
Ma i tebi je danas dan za zezu ali ja se i dalje pitam sta se radi sa zarobljenicima ako se postuje Medjunarodno pravo i Z. konvencija?
Valjda svako svog zarobljenika vodi kuci pa mu on pere auto i ide u kupovinu ?

Pročitaj ženevske konvencije pa ćeš vidjeti kako se treba postupati sa zarobljenicima.
Dorian Gray
Dorian Gray
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 279
Reputacija Reputacija : 4
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA pet sij 22, 2010 2:36 pm

Pročitaj ženevske konvencije pa ćeš vidjeti kako se treba postupati sa zarobljenicima.
Sta vredi i ako ga naucim napamet kad ne mogu da ti objasnim da je kamp upravo u skladu sa Konvencijom.
Uostalom, pogledaj optuznicu svoje drzave pa ces videti da je 90% ovoga sto se pise na forumu cisto laprdanje
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Dorian Gray pet sij 22, 2010 4:34 pm

BAGIRA je napisao/la:

Sta vredi i ako ga naucim napamet kad ne mogu da ti objasnim da je kamp upravo u skladu sa Konvencijom.
Uostalom, pogledaj optuznicu svoje drzave pa ces videti da je 90% ovoga sto se pise na forumu cisto laprdanje

s tim se slažem. sve je laprdanje.

:jastukić:
Dorian Gray
Dorian Gray
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 279
Reputacija Reputacija : 4
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa uto oľu 02, 2010 10:20 am

BAGIRA je napisao/la:Ako mislis na fotke sa ovog topica-zeznula si se. Zato sam i trazio da se pored fotki postavi i poreklo , bas zbog nekih domoljuba koji ne vole da razmisljaju.
Logor sam po sebi nije nikakav zlocin. Gde bi inace strpao zarobljenike?

U logor Sremska Mitrovica npr.
(ovo nema veze sa domoljubljem već sa činjenicama)

Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Sm

http://74.125.39.104/search?q=cache:eELj9oxdFxkJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Sremska%2520Mitrovica3.html+LogOR+srijemska+mITROVICA&hl=hr&ct=clnk&cd=2&gl=hr&client=firefox-a

Logor Begejci
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Begejci

http://74.125.39.104/search?q=cache:pwqL1BM8mxEJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Begejci.html+Logor+u+Begejcima&hl=hr&ct=clnk&cd=1&gl=hr&client=firefox-a

Logor u Nišu
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 60260778

http://74.125.39.104/search?q=cache:DTXsBiEKEbcJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Nis.html+Logor+u+Ni%C5%A1u&hl=hr&ct=clnk&cd=9&gl=hr&client=firefox-a

Logor Stajićevo
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 GetImage

Ova slikica za koju nisi znao odakle je je također logor Stajićevo
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Logor2
http://209.85.129.132/search?q=cache:wFAIpucoti4J:www.hdlskl.hr/Iskazi/Stajicevo.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr

Logor Velepromet
.Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Hangari%20velepromethttp://209.85.129.132/search?q=cache:0DmMxAL9DZEJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Velepromet.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=5&hl=hr&ct=clnk&gl=hr

Logor Ovčara
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Ovcara

http://209.85.129.132/search?q=cache:P8ZqBj4th-MJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Ovcara.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=2&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
Logor Aleksinac
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Gradiska
http://209.85.129.132/search?q=cache:BFtY_iIxPPIJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Aleksinac.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=7&hl=hr&ct=clnk&gl=hr

BAGIRA je napisao/la:
Logicno je da negde moras da ih smestis i logor/kamp tome sluzi.
Zlocin je ako se u logorima desava nesto sto ne bi trebalo , a ne logor sam po sebi "Porotnice"

Ispod slika su iskazi osoba koje su bile odvedene u te logore .

BAGIRA je napisao/la:Logor sam po sebi nije nikakav zlocin.
Nego što je?
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim uto oľu 02, 2010 12:54 pm

Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto oľu 02, 2010 3:06 pm

jasim je napisao/la:Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.

Što je pisac htio reći?nemaš komentar na ove logore tvoje srbije.ovo što si napisao je obično izvlačenje.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto oľu 02, 2010 3:09 pm

jasim je napisao/la:Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.

vidi kako njih dva isto misle cugeri
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim uto oľu 02, 2010 3:17 pm

scorpio57 je napisao/la:

Što je pisac htio reći?nemaš komentar na ove logore tvoje srbije.ovo što si napisao je obično izvlačenje.

ti bre ne znas da citas covece.Ja nisam rekao da mi nismo imali logore ali zna se za sta su sluzili kod nas a zasta kod vas.
Civili sve govore
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by ema007 uto oľu 02, 2010 5:03 pm

Moj otac je bio 6 mjeseci u logorima u sremskoj mitrovici, nišu i u staićevu. Jako mi je teško gledati ove fotografije koje ste tu postavili i uopce ovu temu i bilo kakvu raspravu o tome.

ema007
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 11.01.2010
Broj postova : 89
Reputacija Reputacija : 6
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto oľu 02, 2010 5:48 pm

jasim je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la:

ti bre ne znas da citas covece.Ja nisam rekao da mi nismo imali logore ali zna se za sta su sluzili kod nas a zasta kod vas.
Civili sve govore

molim prevod na Hrvatski kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim uto oľu 02, 2010 5:51 pm

Evo prevoda,samo ovo i razumes ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu

Laughing Laughing Laughing
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto oľu 02, 2010 6:01 pm

jasim je napisao/la:Evo prevoda,samo ovo i razumes ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu ljubi guzu

Laughing Laughing Laughing

to si naučio i inostranstvu čobane

ČOBAN (tur. oban < perz. šuban, šoban, drugi dio -ban znači stražar), 1. onaj koji čuva stoku na paši; ovčar, pastir, čobanin; 2 onaj koji napasa stoku na nomadski način; 3 pejor. onaj koji se ne zna ponašati; neuglađen, sirov čovjek;
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim uto oľu 02, 2010 6:05 pm

ČOBAN (tur. oban < perz. šuban, šoban, drugi dio -ban znači stražar), 1. onaj koji čuva stoku na paši; ovčar, pastir, čobanin; 2 onaj koji napasa stoku na nomadski način; 3 pejor. onaj koji se ne zna ponašati; neuglađen, sirov čovjek;

Sve ovo sto si napisao je nedostizno za coveka poput tebe pa ti onda vidi na kojoj si razini covecanstva u 21 veku.Mada kad bolje razmislim ti si jos uvek u drugom svetskom ratu bbbb
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto oľu 02, 2010 6:08 pm

jasim je napisao/la:ČOBAN (tur. oban < perz. šuban, šoban, drugi dio -ban znači stražar), 1. onaj koji čuva stoku na paši; ovčar, pastir, čobanin; 2 onaj koji napasa stoku na nomadski način; 3 pejor. onaj koji se ne zna ponašati; neuglađen, sirov čovjek;

Sve ovo sto si napisao je nedostizno za coveka poput tebe pa ti onda vidi na kojoj si razini covecanstva u 21 veku.Mada kad bolje razmislim ti si jos uvek u drugom svetskom ratu bbbb

ali ti si to dostigao-čestitam koju medalju želiš Sad
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim uto oľu 02, 2010 6:11 pm

opet nisi ukapirao.Ajde reci mi kako ili sta da ti ja napisem pa da ti ukapiras ?
sad sam stvarno ubedjen da nemas vise od 10 godina bbbb
Moracu da te izbegavam jer nema svrhe spustati se na tvoj nivo nekulture i neobrazovanja.
necu te vise primecivati jer vidim da ti nije mene ne bi te niko ni primetio a vidim i zasto .
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 8:45 am

jasim je napisao/la:opet nisi ukapirao.Ajde reci mi kako ili sta da ti ja napisem pa da ti ukapiras ?
sad sam stvarno ubedjen da nemas vise od 10 godina bbbb
Moracu da te izbegavam jer nema svrhe spustati se na tvoj nivo nekulture i neobrazovanja.
necu te vise primecivati jer vidim da ti nije mene ne bi te niko ni primetio a vidim i zasto .

Ne moraš ti meni ništa ukapirati,ja sam tebe nakon 10 postova ukapiro.O kuturi pišeš
di si je ti naučio(inostranstvo) hihih nemoš me izbeći dok god pišeš ono što Karađić
govori u agu-vjerovatno to pratiš jel vidim da prenosiš njegovu obranu kojoj se svi smiju.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri oľu 03, 2010 4:17 pm

Jedino mi je žao što smo prekulturan narod i držimo do ratnog prava pa nismo otvarali logore i to jer smo konji, kaj misliš koliko bi razmjenili srbskih idiotski zadojenih ideologa za prave hrvatske borce a ne da srbendare pokokaju i bagerima zaravnaju prave borce
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri oľu 03, 2010 4:19 pm

pustinja je napisao/la:Jedino mi je žao što smo prekulturan narod i držimo do ratnog prava pa nismo otvarali logore i to jer smo konji,.

Imaš PTSP? Ili koji ti je jarac da si tako ratno nastrojen?

Jebo te dečki pa vi zaista niste svi svoji kad čitaov vrijeme raspravljate i divljate oko ratne teme.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri oľu 03, 2010 4:25 pm

Bez odgovora

Zadnja promjena: pustinja; sri oľu 03, 2010 4:27 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 4:25 pm

Srpska hrabrost:na Vukovaru izgubili gardijsku tenk.brigadu pokrivenu cvijećem
srpskog naroda u beogradu-junačine.Uvijek su gubili ratove npr.bitka na Marici:
Turske snage kojima je zapovijedao rumelijski begler-beg Lala-Šahin bile su četiri puta slabije od srpskih, i uglavnom su se svodile na posadu utvrđenog grada Drenopolja. Halkokondil čak navodi da su snage s kojima je Lala-Šahin napao srpsku vojsku brojale jedva 800 ljudi.Srbi 60.000 vojnika.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri oľu 03, 2010 5:09 pm

Paq to ti je kod srbina normalno, svaku važnu bitku koji popuše oni slave kao pobjedu, vudan ti je to narod. Kad smo ih napokon naguzili na motajici (scorpi ti točno znaš o čemu se radi) rakli su da su se povuklio jer smatraju da nije potrebno niti poželjno stvarati žrtve u RH zbog sukoma sa muslimanima.
bajdvej bio sam na mostu kad ga je galeb raketirao i kad su lune padale po tvojem dvorištu.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 5:37 pm

Pricajte vi gluposti koliko vam volja a sta bi drugo kad se zna sa kog ste podneblja.
Da nije bilo Srba vi bi sad ziveli na Himalajima sa mamutima i jetijem hihih

To nam je najveca greska u istoriji.Zasto smo branili hrvatsku od hrvata ? Sta nam je to trebalo ?
Narodna izreka kaze "hrani kuce da te bolje ujede" ?
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 5:41 pm

jasim je napisao/la:Pricajte vi gluposti koliko vam volja a sta bi drugo kad se zna sa kog ste podneblja.
Da nije bilo Srba vi bi sad ziveli na Himalajima sa mamutima i jetijem hihih

To nam je najveca greska u istoriji.Zasto smo branili hrvatsku od hrvata ? Sta nam je to trebalo ?
Narodna izreka kaze "hrani kuce da te bolje ujede" ?

Neu ovo je ok?
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri oľu 03, 2010 5:42 pm

To su gluposti naravno, ali nije uvreda upućena tebi,meni,nekom.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Logori za vrijeme Domovinskog rata - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

[Vrh]

- Similar topics