Logori za vrijeme Domovinskog rata
+10
evitaa
Dorian Gray
Porotnica
tanuki
Neukrotivi pastuh
neven
eva kant
BAGIRA
scorpio57
Neu
14 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Logori za vrijeme Domovinskog rata
Pa ti i ne znas odakle su slikeDorian Gray je napisao/la:
ovim je sve rečeno jer slike najbolje pokazuju o kakvim se "sabirnim centrima osnovanim po narodnom pravu" radi.
Inace, ok je . Tacno je da bilo stvari o kojima treba raspraviti na sudu ali ovde vidim slozno kevtanje na pogresno drvo.
Logor sam po sebi nije zlocin vec je naprotiv dostignuce medjunarodnih zakona i konvencija.
Pre toga zarobljenici su bacani u jame..i pravili su sapun od njih po hitler receptu.
BAGIRA- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
BAGIRA je napisao/la:
Ma i tebi je danas dan za zezu ali ja se i dalje pitam sta se radi sa zarobljenicima ako se postuje Medjunarodno pravo i Z. konvencija?
Valjda svako svog zarobljenika vodi kuci pa mu on pere auto i ide u kupovinu ?
Pročitaj ženevske konvencije pa ćeš vidjeti kako se treba postupati sa zarobljenicima.
Dorian Gray- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 279
Reputacija : 4
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Sta vredi i ako ga naucim napamet kad ne mogu da ti objasnim da je kamp upravo u skladu sa Konvencijom.Dorian Gray je napisao/la:
Pročitaj ženevske konvencije pa ćeš vidjeti kako se treba postupati sa zarobljenicima.
Uostalom, pogledaj optuznicu svoje drzave pa ces videti da je 90% ovoga sto se pise na forumu cisto laprdanje
BAGIRA- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
BAGIRA je napisao/la:Sta vredi i ako ga naucim napamet kad ne mogu da ti objasnim da je kamp upravo u skladu sa Konvencijom.Dorian Gray je napisao/la:
Uostalom, pogledaj optuznicu svoje drzave pa ces videti da je 90% ovoga sto se pise na forumu cisto laprdanje
s tim se slažem. sve je laprdanje.
:jastukić:
Dorian Gray- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 279
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
BAGIRA je napisao/la:Ako mislis na fotke sa ovog topica-zeznula si se. Zato sam i trazio da se pored fotki postavi i poreklo , bas zbog nekih domoljuba koji ne vole da razmisljaju.
Logor sam po sebi nije nikakav zlocin. Gde bi inace strpao zarobljenike?
U logor Sremska Mitrovica npr.
(ovo nema veze sa domoljubljem već sa činjenicama)
http://74.125.39.104/search?q=cache:eELj9oxdFxkJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Sremska%2520Mitrovica3.html+LogOR+srijemska+mITROVICA&hl=hr&ct=clnk&cd=2&gl=hr&client=firefox-a
Logor Begejci
http://74.125.39.104/search?q=cache:pwqL1BM8mxEJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Begejci.html+Logor+u+Begejcima&hl=hr&ct=clnk&cd=1&gl=hr&client=firefox-a
Logor u Nišu
http://74.125.39.104/search?q=cache:DTXsBiEKEbcJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Nis.html+Logor+u+Ni%C5%A1u&hl=hr&ct=clnk&cd=9&gl=hr&client=firefox-a
Logor Stajićevo
Ova slikica za koju nisi znao odakle je je također logor Stajićevo
http://209.85.129.132/search?q=cache:wFAIpucoti4J:www.hdlskl.hr/Iskazi/Stajicevo.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
Logor Velepromet
.http://209.85.129.132/search?q=cache:0DmMxAL9DZEJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Velepromet.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=5&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
Logor Ovčara
http://209.85.129.132/search?q=cache:P8ZqBj4th-MJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Ovcara.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=2&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
Logor Aleksinac
http://209.85.129.132/search?q=cache:BFtY_iIxPPIJ:www.hdlskl.hr/Iskazi/Aleksinac.html+site:hdlskl.hr+hrvatsko+dru%C5%A1tvo+logora%C5%A1a+staji%C4%87evo&cd=7&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
BAGIRA je napisao/la:
Logicno je da negde moras da ih smestis i logor/kamp tome sluzi.
Zlocin je ako se u logorima desava nesto sto ne bi trebalo , a ne logor sam po sebi "Porotnice"
Ispod slika su iskazi osoba koje su bile odvedene u te logore .
Nego što je?BAGIRA je napisao/la:Logor sam po sebi nije nikakav zlocin.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.
jasim- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.
Što je pisac htio reći?nemaš komentar na ove logore tvoje srbije.ovo što si napisao je obično izvlačenje.
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.
vidi kako njih dva isto misle
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:jasim je napisao/la:Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.
Što je pisac htio reći?nemaš komentar na ove logore tvoje srbije.ovo što si napisao je obično izvlačenje.
ti bre ne znas da citas covece.Ja nisam rekao da mi nismo imali logore ali zna se za sta su sluzili kod nas a zasta kod vas.
Civili sve govore
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Moj otac je bio 6 mjeseci u logorima u sremskoj mitrovici, nišu i u staićevu. Jako mi je teško gledati ove fotografije koje ste tu postavili i uopce ovu temu i bilo kakvu raspravu o tome.
ema007- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.01.2010
Broj postova : 89
Reputacija : 6
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:jasim je napisao/la:Logor nije zlocin sam po sebi jer je predvidjen za zarobljenike ali postaje zlocin ako se u njemu ti isti zarobljenici muce i ubijaju na najsvirepiji nacin.Jos ako je u pitanju logor za civile i iz njega prezivi samo 2% ljudi onda je svima jasno za sta su napravljeni i cemu su sluzili.
ti bre ne znas da citas covece.Ja nisam rekao da mi nismo imali logore ali zna se za sta su sluzili kod nas a zasta kod vas.
Civili sve govore
molim prevod na Hrvatski
Započeo/la tema :
Evo prevoda,samo ovo i razumes
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:Evo prevoda,samo ovo i razumes
to si naučio i inostranstvu čobane
ČOBAN (tur. oban < perz. šuban, šoban, drugi dio -ban znači stražar), 1. onaj koji čuva stoku na paši; ovčar, pastir, čobanin; 2 onaj koji napasa stoku na nomadski način; 3 pejor. onaj koji se ne zna ponašati; neuglađen, sirov čovjek;
Započeo/la tema :
ČOBAN (tur. oban < perz. šuban, šoban, drugi dio -ban znači stražar), 1. onaj koji čuva stoku na paši; ovčar, pastir, čobanin; 2 onaj koji napasa stoku na nomadski način; 3 pejor. onaj koji se ne zna ponašati; neuglađen, sirov čovjek;
Sve ovo sto si napisao je nedostizno za coveka poput tebe pa ti onda vidi na kojoj si razini covecanstva u 21 veku.Mada kad bolje razmislim ti si jos uvek u drugom svetskom ratu
Sve ovo sto si napisao je nedostizno za coveka poput tebe pa ti onda vidi na kojoj si razini covecanstva u 21 veku.Mada kad bolje razmislim ti si jos uvek u drugom svetskom ratu
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:ČOBAN (tur. oban < perz. šuban, šoban, drugi dio -ban znači stražar), 1. onaj koji čuva stoku na paši; ovčar, pastir, čobanin; 2 onaj koji napasa stoku na nomadski način; 3 pejor. onaj koji se ne zna ponašati; neuglađen, sirov čovjek;
ali ti si to dostigao-čestitam koju medalju želiš
Započeo/la tema :
opet nisi ukapirao.Ajde reci mi kako ili sta da ti ja napisem pa da ti ukapiras ?
sad sam stvarno ubedjen da nemas vise od 10 godina
Moracu da te izbegavam jer nema svrhe spustati se na tvoj nivo nekulture i neobrazovanja.
necu te vise primecivati jer vidim da ti nije mene ne bi te niko ni primetio a vidim i zasto .
Moracu da te izbegavam jer nema svrhe spustati se na tvoj nivo nekulture i neobrazovanja.
necu te vise primecivati jer vidim da ti nije mene ne bi te niko ni primetio a vidim i zasto .
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:opet nisi ukapirao.Ajde reci mi kako ili sta da ti ja napisem pa da ti ukapiras ?
Ne moraš ti meni ništa ukapirati,ja sam tebe nakon 10 postova ukapiro.O kuturi pišeš
di si je ti naučio(inostranstvo) nemoš me izbeći dok god pišeš ono što Karađić
govori u agu-vjerovatno to pratiš jel vidim da prenosiš njegovu obranu kojoj se svi smiju.
Započeo/la tema :
Jedino mi je žao što smo prekulturan narod i držimo do ratnog prava pa nismo otvarali logore i to jer smo konji, kaj misliš koliko bi razmjenili srbskih idiotski zadojenih ideologa za prave hrvatske borce a ne da srbendare pokokaju i bagerima zaravnaju prave borce
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
pustinja je napisao/la:Jedino mi je žao što smo prekulturan narod i držimo do ratnog prava pa nismo otvarali logore i to jer smo konji,.
Imaš PTSP? Ili koji ti je jarac da si tako ratno nastrojen?
Jebo te dečki pa vi zaista niste svi svoji kad čitaov vrijeme raspravljate i divljate oko ratne teme.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Bez odgovora
Zadnja promjena: pustinja; sri oľu 03, 2010 4:27 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Srpska hrabrost:na Vukovaru izgubili gardijsku tenk.brigadu pokrivenu cvijećem
srpskog naroda u beogradu-junačine.Uvijek su gubili ratove npr.bitka na Marici:
Turske snage kojima je zapovijedao rumelijski begler-beg Lala-Šahin bile su četiri puta slabije od srpskih, i uglavnom su se svodile na posadu utvrđenog grada Drenopolja. Halkokondil čak navodi da su snage s kojima je Lala-Šahin napao srpsku vojsku brojale jedva 800 ljudi.Srbi 60.000 vojnika.
srpskog naroda u beogradu-junačine.Uvijek su gubili ratove npr.bitka na Marici:
Turske snage kojima je zapovijedao rumelijski begler-beg Lala-Šahin bile su četiri puta slabije od srpskih, i uglavnom su se svodile na posadu utvrđenog grada Drenopolja. Halkokondil čak navodi da su snage s kojima je Lala-Šahin napao srpsku vojsku brojale jedva 800 ljudi.Srbi 60.000 vojnika.
Započeo/la tema :
Paq to ti je kod srbina normalno, svaku važnu bitku koji popuše oni slave kao pobjedu, vudan ti je to narod. Kad smo ih napokon naguzili na motajici (scorpi ti točno znaš o čemu se radi) rakli su da su se povuklio jer smatraju da nije potrebno niti poželjno stvarati žrtve u RH zbog sukoma sa muslimanima.
bajdvej bio sam na mostu kad ga je galeb raketirao i kad su lune padale po tvojem dvorištu.
bajdvej bio sam na mostu kad ga je galeb raketirao i kad su lune padale po tvojem dvorištu.
Započeo/la tema :
Pricajte vi gluposti koliko vam volja a sta bi drugo kad se zna sa kog ste podneblja.
Da nije bilo Srba vi bi sad ziveli na Himalajima sa mamutima i jetijem
To nam je najveca greska u istoriji.Zasto smo branili hrvatsku od hrvata ? Sta nam je to trebalo ?
Narodna izreka kaze "hrani kuce da te bolje ujede" ?
To nam je najveca greska u istoriji.Zasto smo branili hrvatsku od hrvata ? Sta nam je to trebalo ?
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:Pricajte vi gluposti koliko vam volja a sta bi drugo kad se zna sa kog ste podneblja.
Neu ovo je ok?
Započeo/la tema :
To su gluposti naravno, ali nije uvreda upućena tebi,meni,nekom.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gdje ste bili za vrijeme domovinskog rata?
» Koje su posljedice Domovinskog rata?
» Razdoblje - vrijeme filma - koje vrijeme (razdoblje) je imalo najbolje filmove?
» Vrijeme kad je glazba bila dobra
» Motiv fotografiranja: Nagrizao ih zub vremena....
» Koje su posljedice Domovinskog rata?
» Razdoblje - vrijeme filma - koje vrijeme (razdoblje) je imalo najbolje filmove?
» Vrijeme kad je glazba bila dobra
» Motiv fotografiranja: Nagrizao ih zub vremena....
Stranica 3 / 5.