HDZ
+30
Zločesti Ivek
Neu
WEYLAND-YUTANI
koraba
m
Godal
zbracun
pametnom dosta
URIEL
makaj
damfisk
Turrican
Optimyst
Teo
Hunnerkongen
Prop
Mass
pustinja
scorpio57
Amante
Ecstasy
eva kant
walter
Neukrotivi pastuh
evitaa
Mr.Cooly
FALKON 2
Hell
tanuki
goc
34 posters
Stranica 9 / 12.
Stranica 9 / 12. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: HDZ
pa to njeno je bila metafora za manju količinu..ništa drugo..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
i samim time podložno raznim manipulacijama koje su se i dogodile, znači...da se ne ponavljam
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
pa iskreno sumnjam da bi itko išao analizirati, interpretirati i dovodio u pitanje te riječi da ih je izgovorio bilo koji drugi nutricionist.
Započeo/la tema :
Gabriel je napisao/la:i samim time podložno raznim manipulacijama koje su se i dogodile, znači...da se ne ponavljam
Da jevto izjavila gospođa Sanader to bi bilovto štovsi naveo već
Ali pošto je to izjava gospođe Milanović ti nisi kompetentan davati komentare na to jer si HDZ-ac
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ja jesam i prije nego sam saznao da je to ona.eva kant je napisao/la:pa iskreno sumnjam da bi itko išao analizirati, interpretirati i dovodio u pitanje te riječi da ih je izgovorio bilo koji drugi nutricionist.
ja sam se na vrime ogradio od politikeFALKON 2 je napisao/la:
Da jevto izjavila gospođa Sanader to bi bilovto štovsi naveo već
Ali pošto je to izjava gospođe Milanović ti nisi kompetentan davati komentare na to jer si HDZ-ac
Započeo/la tema :
Gabriel je napisao/la:
ja jesam i prije nego sam saznao da je to ona.
pa mene čudi da nisi iz prve shvatio smisao tih tanjih šnita..
Započeo/la tema :
Svejedno si nekompetentni HDZ-ac
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
pa nisam niti iz sto prve, meni je ta izjava još uvjek glupa i više mi djeluje kao prodavanje magle neko kao nutricionistički savjeteva kant je napisao/la:pa mene čudi da nisi iz prve shvatio smisao tih tanjih šnita..
pa mene čudi da nisi iz prve shvatio smisao tih tanjih šnita..
nema veze, izaću iz stranke kad uđe markićkaFALKON 2 je napisao/la:Svejedno si nekompetentni HDZ-ac
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:milanovićeva supruga je nutricionist i kad je to izjavila gostovala je u jednoj emisiji o zdravoj prehrani, i bila je riječ o crnom kruhu koji je skuplji, ali zato zdraviji i više hranjiv nego bijeli. nije ona ništa loše ni mislila, ni rekla, ali je trebala znati da će se njene riječi kao premijerove supruge, od strane zaglupljene, ogorčene nacije tumačiti na razne načine.
milanović je loš političar u smislu da je katastrofalan u komunikaciji, prepun gafova i čini mi se ne baš empatičan, ali bolje i to nego da je lopov poput sanadera.
Teška ti je malo ova riječ u ovom kontekstu. Činjenica jest da velika većina naroda u Hrvatskoj živi loše (dobar dio van svake razine dostojanstva) i mada se, naravno, ne može očekivati da će političari živiti loše ipak bi morali imati društvenu odgovornost da svojim postupcima, djelima i riječima pokažu određene simpatije prema narodu (a takvu odgovornost ima i premijerova žena, jebatiga...).
Ovaj slučaj ima dosta sličnosti s ovim, ako mene pitaš:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/korupcija-ili-samo-neukus-vrdoljakova-supruga-pohvalila-se-ledo-skrinjom-u-dnevnom-boravku-/743863.aspx
U oba slučaja je riječ o stvarima koje se ne bi ni primjetile da gospodarsko i moralno stanje nije takvo kakvo jest. Ali kad su usta gladna, a djeca postaju ekonomska računica razumljivo je da će se narod lako uhvatiti za populističke naslove (što ovo jest) i zato je teško opaliti takav opis onima koji žive van pristojnih normi.
Naravno, kad sam sve to rekao, hrvati jesu jako glup narod.
Moguće najgluplji narod ikad viđen. Stranka u naslovu teme je, primjerice, jedan od najboljih dokaza tomu.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Upravo tako prop, lako je pričati iz uređene države i kada su usta sita ... a u RH dođeš zaraditi koji euro nek se nađe i opet nazad ... ali onome tko živi ovdje , tko viđa sve i svašta i to uživo a ne preko medija ... e to je sasvim drugačija pjesma ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:Upravo tako prop, lako je pričati iz uređene države i kada su usta sita ... a u RH dođeš zaraditi koji euro nek se nađe i opet nazad ... ali onome tko živi ovdje , tko viđa sve i svašta i to uživo a ne preko medija ... e to je sasvim drugačija pjesma ...
I to je sad krut pogled. Ako ćemo iskreno, sigurno Eva može razumnije sagledati neke stvari od nas koji smo više afektirani ovom gospodarskom situacijom i beskonačnom birokracijom. Svakako činjenica da ne živi 365 dana u Hrvatskoj ne znači kako nema pravo komentirati, niti njene komentare to diskreditira na neki način.
I ja sebi uzmem za pravo da komentiram američku vanjsku politiku i pri tome ne mislim da nešto krivo govorim. A Amerike vidio samo u filmovima i na slici.
Započeo/la tema :
zanimljivo je meni, a nije da branim hdz, kako su baš oni za sve krivi...i dok nam ovi gule kožu sa leđa, otimaju kruh iz ruku i još se u medijima podjebavaju sa gladnim narodom, dok guraju vjeronauk u sekularne škole i to ne samo u predmetu vjeronauka već i u ostalima...vama je i dalje kriv hdz za sve...a ja kao član iste stranke nebih trebao biti kompetentan govoriti o tome...zanimljivo.
Započeo/la tema :
Čuj to stoji, ali kada ta ista eva odluči uzeti sebi za pravo i određivati tko ima pravo komentirati koju stranku i tko ne ... to joj oduzima kredibilitet ...
Svaktko ima pravo komentirati, i to je poželjno ali ne i sugovornike nazivati glupim i nepismenim jer se ne slaže sa stavovima .
Ja kuham i znam kuhati ali definitivno neću niti jednu ženu ili kuhara učiti kako da kuha jer eto moj ukus je bolji od njegovog ... jer o ukusima se ne raspravlja pa tako i u svemu drugome.
Osobe koje su medisjki izložene na bilo koji način, a pogotovo kada se radi o vladajućoj politici bi trebali paziti šta pričaju, pogotovo kod nas jer smo mi kao narod jako plahi i burno reagiramo na sve ... a kada se uzme u obzir situacija kakva jeste jasno je i zašto su se građani zakvačili za gospođu Milanović, a šećer na kraju je to bila izjava njezinog muža da u RH nema gladi ...
Svaktko ima pravo komentirati, i to je poželjno ali ne i sugovornike nazivati glupim i nepismenim jer se ne slaže sa stavovima .
Ja kuham i znam kuhati ali definitivno neću niti jednu ženu ili kuhara učiti kako da kuha jer eto moj ukus je bolji od njegovog ... jer o ukusima se ne raspravlja pa tako i u svemu drugome.
Osobe koje su medisjki izložene na bilo koji način, a pogotovo kada se radi o vladajućoj politici bi trebali paziti šta pričaju, pogotovo kod nas jer smo mi kao narod jako plahi i burno reagiramo na sve ... a kada se uzme u obzir situacija kakva jeste jasno je i zašto su se građani zakvačili za gospođu Milanović, a šećer na kraju je to bila izjava njezinog muža da u RH nema gladi ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Gabriel je napisao/la:zanimljivo je meni, a nije da branim hdz, kako su baš oni za sve krivi...i dok nam ovi gule kožu sa leđa, otimaju kruh iz ruku i još se u medijima podjebavaju sa gladnim narodom, dok guraju vjeronauk u sekularne škole i to ne samo u predmetu vjeronauka već i u ostalima...vama je i dalje kriv hdz za sve...a ja kao član iste stranke nebih trebao biti kompetentan govoriti o tome...zanimljivo.
Odnsi se ovo na moje komentare? Mislim da se ne odnosi, jer nisam komentirao u ovom tonu ništa , ali moram pitati, kad si već ispod mene pisao Na temelju donjeg Falkijevog posta moram zaključiti kako su ovo neke stare teme, meni manje poznate rasprave...
Kad si već otvorio temu mogu ja reći koju i na to: HDZ zasigurno snosi više krivice od svih drugih stranaka za stanje ove države danas, pa makar promil. Ako ništa, oni su bili ti koji su u trenutcima kad nam je moglo biti dobro (jer svaka država nakon rata ima para i mogućnosti, stari zakoni ekonomije) napravili prvu veliku pljačku. Na to se nastavio kasnije SDP mutnim prodajama u doba Račana, pa opet došao Sanader, kraj predstečajne nagodbe...
Ukratko, teški su lopine svi, ali nisam ja za podilu odgovornosti podjednako, nije pošteno ni kad se voda u zgradi plaća paušalno dok susjed troši 10 kubika vode, a ja 3.
That being said, meni se gadi kompletna politička struktura ove države, a ponajviše (redosljedom gađenja) HDZ, SDP, HNS, HSP (i sve njegove inačice), Laburisti, pa tako dalje. Gađenje prema Severu i takvima je druga priča.
I kad to velim ja kao ja ni mrtav ne bi dao podršku i jednoj od navedenih stranaka niti bi bio član iti jedne. Ići tražiti pojedinačnu odgovornost svakog člana nije bit ove teme (jer svaka rasprava prestaje kad se kaže: ajmo se spustiti na temeljnu razinu pojedinca. U tom pogledu ogroman broj Hrvata je kiksao, jer mi građani smo dozvolili ovu pljačku koja se danas dešava).
Uglavnom, ukratko pokušavam reći ono što udugo mislim, pa su greške u mojim riječima uvik moguće.
FALKON 2 je napisao/la:Čuj to stoji, ali kada ta ista eva odluči uzeti sebi za pravo i određivati tko ima pravo komentirati koju stranku i tko ne ... to joj oduzima kredibilitet ...
Dobro sad, kako sam gore Gabriju napisa ti očito povlačiš druge argumente koji su nastali u nekim vašim prijašnjim raspravama. U to se neb štel mešat jer nemam to pravo, na kraju krajeva. O određenoj temi mogu dati samo svoj sud.
Započeo/la tema :
ne tvrdim ja da hdz nije kriv, niti da je manje kriv za stanje države, a kriv je upravo zato što su duže bili na vlasti, ovi danas nisu napravili ništa, idu istom dobro utabanom stazom hdz-a...i što će se sad dogodit na sljedećim izborima?
pobjedit će hdz jer su ovi naobećavali brda i doline a odradili ništa od obećanog, nezaposlenost i dalje raste, besparica, ovrhe, glad... da li su jednako krivi neznam, da li su krivi svi-jesu definitivno
pobjedit će hdz jer su ovi naobećavali brda i doline a odradili ništa od obećanog, nezaposlenost i dalje raste, besparica, ovrhe, glad... da li su jednako krivi neznam, da li su krivi svi-jesu definitivno
Započeo/la tema :
Pa kad su već svi krivi onda se možemo složiti da ni za koga od njih opravdanja nema?
Započeo/la tema :
zar sam ja opravdavao nekoga?
Započeo/la tema :
Zar sam ja to rekao? Samo sam nastavio razgovor
Rekao bi drug tanuki, dinamika...
Rekao bi drug tanuki, dinamika...
Započeo/la tema :
ne, samo želim da bude jasno.
naravno da nema opravdanja, kao ni nama ostalima koji smo uglavnom junaci onlajn revolucije.
naravno da nema opravdanja, kao ni nama ostalima koji smo uglavnom junaci onlajn revolucije.
Započeo/la tema :
Gabriel je napisao/la:ne tvrdim ja da hdz nije kriv, niti da je manje kriv za stanje države, a kriv je upravo zato što su duže bili na vlasti, ovi danas nisu napravili ništa, idu istom dobro utabanom stazom hdz-a...i što će se sad dogodit na sljedećim izborima?
Dakle, ti želiš reć da je SDP kriv šta je HDZ krao dok je bio na vlasti i šta će opet doći na vlast i krasti?
Drugim riječima, da nema SDP-a onda ni HDZ ne bi krao, pa je time SDP kriv za HDZ-ove krađe?
Vrhunaravno...
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Započeo/la tema :
molim????????
Započeo/la tema :
S vremena na vrijeme navratim na Forum, zanima me sta se tu dogadja...
O temi:
Sve negativno, sto god se pisalo o organizaciji zvanoj "HDZ", samo je vrh ledene sante. Povijest ce mozda jednom pokazati svu tragediju, koju je ta zlocinacka organizacija ucinila ovom narodu, ovoj drzavi. Rijetko koja drzava se moze "pohvaliti" time, da u zatvorima ima toliko "prominencije" (premijer, ministri), kao sto ima nasa.
Ne bih sad o pojedinacnim primjerima pljacke, svatko sigurno ima iz svojeg okruzenja nekakav primjer. I ja Imam kojekakvih prica. Svakako je simptomaticno da se u ratno i poslijeratno doba, iz ministarstava novac nosio u vrecama. Ne figurativno, ne nikakvi dinari, nego dolari i marke. Zato je "jadni" Zagorec, tek pijun u igri. Bilo je puno vecih i jacih igraca...
O politickoj situaciji:
Sasvim je jasna sablona, po kojoj funkcionira politicki zivot. Stetu, koju je HDZ napravio u poslijeratnim godinama, ne bi izdrzala ni Svicarska. Zato, tko god dosao na vlast, nema nikakvih sansi napraviti nekakav vidljivi ekonomski pomak. Zbog toga ne treba biti previse mudar u predvidjanju, da ova sadasnja Vlada nema buducnosti. Ljude treba razumjeti, ljudi zele raditi i (dobro) zivjeti.
Mi, kao mala zemlja, kao "mali igrac", ni u EU necemo dobro proci. "Veliki igraci" iz EU-Fondova dijele lovu najprije sebi. Kako i ne bi, s jedne strane je jedna Spanjolska, Portugal, Grcka... Koje imaju stopu nezaposlenosti preko 30%, s druge strane, nasi bivsi predstavnici u pregovorima za ulazak u EU, bili su hrpa diletanata (kriterij je bio "zna se"), koji su samo potpisivali predocene materijale. Uglavnom nisu imali pojma, sta potpisuju.
Nije lako u nekoliko recenica analizirati jednu "partiju". No, mozemo poceti od toga, da s jedne strane pokusamo nabrojiti pozitivne, a s druge negativne strane, nesrece zvane HDZ.
O temi:
Sve negativno, sto god se pisalo o organizaciji zvanoj "HDZ", samo je vrh ledene sante. Povijest ce mozda jednom pokazati svu tragediju, koju je ta zlocinacka organizacija ucinila ovom narodu, ovoj drzavi. Rijetko koja drzava se moze "pohvaliti" time, da u zatvorima ima toliko "prominencije" (premijer, ministri), kao sto ima nasa.
Ne bih sad o pojedinacnim primjerima pljacke, svatko sigurno ima iz svojeg okruzenja nekakav primjer. I ja Imam kojekakvih prica. Svakako je simptomaticno da se u ratno i poslijeratno doba, iz ministarstava novac nosio u vrecama. Ne figurativno, ne nikakvi dinari, nego dolari i marke. Zato je "jadni" Zagorec, tek pijun u igri. Bilo je puno vecih i jacih igraca...
O politickoj situaciji:
Sasvim je jasna sablona, po kojoj funkcionira politicki zivot. Stetu, koju je HDZ napravio u poslijeratnim godinama, ne bi izdrzala ni Svicarska. Zato, tko god dosao na vlast, nema nikakvih sansi napraviti nekakav vidljivi ekonomski pomak. Zbog toga ne treba biti previse mudar u predvidjanju, da ova sadasnja Vlada nema buducnosti. Ljude treba razumjeti, ljudi zele raditi i (dobro) zivjeti.
Mi, kao mala zemlja, kao "mali igrac", ni u EU necemo dobro proci. "Veliki igraci" iz EU-Fondova dijele lovu najprije sebi. Kako i ne bi, s jedne strane je jedna Spanjolska, Portugal, Grcka... Koje imaju stopu nezaposlenosti preko 30%, s druge strane, nasi bivsi predstavnici u pregovorima za ulazak u EU, bili su hrpa diletanata (kriterij je bio "zna se"), koji su samo potpisivali predocene materijale. Uglavnom nisu imali pojma, sta potpisuju.
Nije lako u nekoliko recenica analizirati jednu "partiju". No, mozemo poceti od toga, da s jedne strane pokusamo nabrojiti pozitivne, a s druge negativne strane, nesrece zvane HDZ.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Druže, lipo te viditi povremeno. Da te pozdravim ovako, kad drugačije ne ide