HDZ
+30
Zločesti Ivek
Neu
WEYLAND-YUTANI
koraba
m
Godal
zbracun
pametnom dosta
URIEL
makaj
damfisk
Turrican
Optimyst
Teo
Hunnerkongen
Prop
Mass
pustinja
scorpio57
Amante
Ecstasy
eva kant
walter
Neukrotivi pastuh
evitaa
Mr.Cooly
FALKON 2
Hell
tanuki
goc
34 posters
Stranica 8 / 12.
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: HDZ
Pa zato se to i zvoe "hotel" Remetinec ... sve ponate osobe i političari idu tamo na odmor ...
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Koliko milijuna treba maznut da bi se išlo tamo odmarat
Zločesti Ivek- CroFriends premium Ivek
- Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Zločesti Ivek je napisao/la:Koliko milijuna treba maznut da bi se išlo tamo odmarat
Ma mi kakve smo sreće ponestalo bi im mjesta tamo dok bi uspjeli maznuti i prvi milion ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
HDZ treba zabraniti ali i SDP jer su isti!
prištavi milanović govori da u hrvatskoj nema gladi, a njegova spruga kaže:
režite tanje kriške,
politička elita u Hrvatskoj je definitivno degenerirala!
prištavi milanović govori da u hrvatskoj nema gladi, a njegova spruga kaže:
režite tanje kriške,
politička elita u Hrvatskoj je definitivno degenerirala!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
milanovićeva supruga je nutricionist i kad je to izjavila gostovala je u jednoj emisiji o zdravoj prehrani, i bila je riječ o crnom kruhu koji je skuplji, ali zato zdraviji i više hranjiv nego bijeli. nije ona ništa loše ni mislila, ni rekla, ali je trebala znati da će se njene riječi kao premijerove supruge, od strane zaglupljene, ogorčene nacije tumačiti na razne načine.
milanović je loš političar u smislu da je katastrofalan u komunikaciji, prepun gafova i čini mi se ne baš empatičan, ali bolje i to nego da je lopov poput sanadera.
milanović je loš političar u smislu da je katastrofalan u komunikaciji, prepun gafova i čini mi se ne baš empatičan, ali bolje i to nego da je lopov poput sanadera.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
apsolutno se slažem!eva kant je napisao/la:milanovićeva supruga je nutricionist i kad je to izjavila gostovala je u jednoj emisiji o zdravoj prehrani, i bila je riječ o crnom kruhu koji je skuplji, ali zato zdraviji i više hranjiv nego bijeli. nije ona ništa loše ni mislila, ni rekla, ali je trebala znati da će se njene riječi kao premijerove supruge, od strane zaglupljene, ogorčene nacije tumačiti na razne načine.
ali činjenica jest da nema dodira sa stvarnošću,
njegov ne odlazak u Beograd kao protest je blago rečeno glup!
Započeo/la tema :
i što joj je onda uopće značilo to da se reže na tanje šnite?
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
da je zdravije jesti crni kruh, iako je skuplji, i ako ga režeš na tanje šnite s kojima ćeš se zasiti isto kao da pojedeš duplo više bijelog, potrošit ćeš isti iznos novca.
šta ti nije jasno, gabri?
Započeo/la tema :
pa upravo to što sam i pitao, dakle izjava je totalno glupa.
u jednako riječi (ukoliko je toliko lijena da joj je teško pričati puno) mogla je reći
"Zato je zasitniji nego bijeli pa ga manje pojedete i izađe na isto!" čista rečenica bez mogućnosti pogrešnog shvaćanja, izvlačenjem iz konteksta, prevrtanja, izvrtanja...i tak dalje.
potpuno je nebitno isticati tko je to rekao, problem je u gluposti izjave i dvosmislenosti iste.
u jednako riječi (ukoliko je toliko lijena da joj je teško pričati puno) mogla je reći
"Zato je zasitniji nego bijeli pa ga manje pojedete i izađe na isto!" čista rečenica bez mogućnosti pogrešnog shvaćanja, izvlačenjem iz konteksta, prevrtanja, izvrtanja...i tak dalje.
potpuno je nebitno isticati tko je to rekao, problem je u gluposti izjave i dvosmislenosti iste.
Započeo/la tema :
Novinarstvo se svodi na izvlačenje riječi iz konteksta i stvaranje drame... jbg treba se nekako zaradit
Započeo/la tema :
Milanovićeva supruga je jednako glupa i bahata kao i njezin muž, dobro da nije rekla da jedemo zdravo i jedemo salatu i biti će nam olje a i raznih sastojaka se može nabrati po livadama i bude jeftinije (dok i za to ne smislu naplatiti kartu za branje), ali pitao bi ja nju i njezinog mužda kakve bi šnjite rezala da radi posao koji ja radim , koji rade dobar dio građana Hrvatske? Da vidi šta je to fizički rad i kako se onda trebaš hraniti,dali sa debljim ili tanuimšnjitama (nebitno kojeg kruga) a da bi se osiguralo takvim debilima i lijenčinama kruh kao što je ona i njezin muž...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
ja već 5 godina ne kupujem kruh,eva kant je napisao/la:da je zdravije jesti crni kruh, iako je skuplji, i ako ga režeš na tanje šnite s kojima ćeš se zasiti isto kao da pojedeš duplo više bijelog, potrošit ćeš isti iznos novca.
nisam jošu toj ekipi da bih rekao kako sam gladan kruha, jer kada ga se zaželim sam si ga ispečem, ali premjerova supruga bi ipak trebala biti opreznija u svojim izjavama,
neka ona sebi reže tanje kriške, ali da ne laprda!
Započeo/la tema :
Hoće se HDZ ljutit pošto pišemo o SDP-ovcima
Možda bi trebali malo više o njihovim kriminalnim radnjama
Možda bi trebali malo više o njihovim kriminalnim radnjama
Započeo/la tema :
Gabriel je napisao/la:pa upravo to što sam i pitao, dakle izjava je totalno glupa.
pa vidi, kao što je rekao ivek, novinarstvo se svelo na izvlačenje riječi iz konteksta.
koliko sam ja shvatila, ona je rekla da bi bilo bolje jesti crni kruh, na što joj je voditeljica valjda rekla da je crni skuplji, a narod siromašan, pa je ona izjavila da se taj crni kruh da rezati na tanje šnite ili tako nekako.
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:
pa vidi, kao što je rekao ivek, novinarstvo se svelo na izvlačenje riječi iz konteksta.
koliko sam ja shvatila, ona je rekla da bi bilo bolje jesti crni kruh, na što joj je voditeljica valjda rekla da je crni skuplji, a narod siromašan, pa je ona izjavila da se taj crni kruh da rezati na tanje šnite ili tako nekako.
mislim da je bilo nešto kao zdraviji je u manjim količinama ili tako nešto
Započeo/la tema :
pa to je glupa izjava u bilo kojem kontekstu osim da joj je novinarka rekla da debela šnite ne stane u toster.eva kant je napisao/la:
Započeo/la tema :
pa zašto bi bila glupa izjava? izjava ko izjava..da ju je rekao bilo koji drugi nutricionist smisao bi bio shvaćen, ali se njoj zamjeraju te riječi jer je premijerova supruga..uglavnom, bezveze..
Započeo/la tema :
glupa je zato što debljina šnite kruha sa sitošću nema apsolutno nikakve veze, niti sa cjenom kruha, sa ničim osim sa debljinom šnite kruha, čisto mi puca mauna da li je to izjavila premijerova žena, premijer sam ili moj komšija, izjava je glupa.
Započeo/la tema :
kako nema veze? iste količine crnog i bijelog kruha nemaju istu nutricionističku vrijednost, crni je zasitniji, hranjiviji (i zdraviji). u tome i jeste poanta.
Započeo/la tema :
dobro, ajde mi objasni razliku između jedne šnite koja je debela 2 cm od koje se ja osobno ne mogu najesti i dvije šnite debele po 1 centimetar...misliš da ću od njih dvije biti sit? govorimo o crnom, dakle jednakom kruhu.
Započeo/la tema :
Jednostavno nema nikakve veze, osim mozda ako sjedis u uredu kao direktor drzavnog poduzeca ... Ali kod građana koji rade fizickibtu nema nikakve veze i izjava je direktno izrugivanje istim ... A to sto je govorila kao nutricionista znaci jos manje jer trebala bi i razmialjati sta prica ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Gabriel je napisao/la:dobro, ajde mi objasni razliku između jedne šnite koja je debela 2 cm od koje se ja osobno ne mogu najesti i dvije šnite debele po 1 centimetar...misliš da ću od njih dvije biti sit? govorimo o crnom, dakle jednakom kruhu.
Jednostavno dokaz da građane smatraju idijotima ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
ae
Započeo/la tema :
pa u tome nema razlike, ali ima razlike u nutritivnoj vrijednosti između crnog i bijelog kruha.Gabriel je napisao/la:dobro, ajde mi objasni razliku između jedne šnite koja je debela 2 cm od koje se ja osobno ne mogu najesti i dvije šnite debele po 1 centimetar...misliš da ću od njih dvije biti sit? govorimo o crnom, dakle jednakom kruhu.
ako ti je potrebno npr. pola kile bijelog kruha da se zasitiš, koji košta recimo 5 kuna, crnoga će ti biti dovoljno upola manje pa ako pola kile košta i 10 kuna, ti ćeš zadovoljiti svoju glad za iste novce, jer ćeš biti sit s manjom količinom ili tanjim šnitama...
Započeo/la tema :
to je nešto drugo o čemu ti pričaš i kako sam i rekao, mogla je jednostavno reći da crnog kruha se troši/jede manje...i to bi bilo ok, ovako, izjava takva kakva jest...nema veze sa ničim, jer opet koliko god i kako god shvaćala, ako je potrebno 250 grama crnog kruha da se najedeš sasvim je svejedno da li ga nasjeko na šnite od 1 cm debljine...ili ga prorezao samo kroz pola, količina je ista, izjava je glupa
Započeo/la tema :
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Stranica 8 / 12.