Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 36 / 40.
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
jedino je problem oko toga da li da paradiraju ili ne.... Oko toga se moze polemisati....
Zašto bi se trebalo polemisati? Mogu li to raditi po temeljima zakona i demokracije? Mogu. Imaju li to pravo? Imaju.
Polemisanje gotovo.
koji su problem pederi
bokaso1 je napisao/la:
Ti uskoro neces moci da se zaposlis u nekim profesijama ako nisi peder.... PA JEL NE UGROZAVAJU ONI DRUGE LJUDE.......
(Mozes ti da radis ali nista ozbiljno ako nisi peder u tim profesijama......)
Skačeš sam na sebe, prvo su ti problem jer te ugrožavaju, sad nisu...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Pa prope, nemoj ga zajebavat, njemu su pederi problem jer ga ugrožavaju na način da kad vidi hrpu muških golih guza kako paradiraju dođe mu želja da u jednu guzu uleti
naš dragi bokaso,
muškarca želi jebati glasno
naš dragi bokaso,
muškarca želi jebati glasno
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Dobar je boki, kad je o zajebanciji riječ.
Ali na mnogim ozbiljnim temama on i ja smo nebo i zemlja u stavovima...
Ali na mnogim ozbiljnim temama on i ja smo nebo i zemlja u stavovima...
Započeo/la tema :
nisam zaluto, prolazio od splita za rijeku, a jebiga kad se nigdje ne javljašProp je napisao/la:Znak do mog mista, da nisi ti zaluta
Moga si skreniti, nek ja nisam doma bija, lako bi ugovorili da te litra vina i kilo mesa sačeka
lakše je ignorirati odgovor već ga pročitat i prihvatit, je'tak?pustinja je napisao/la:Lijepi odgovori a svi ste uspješno izbjegli bit pitanja a to je treba li potrošiti preko milju kuna na osiguranje gay povorke u ovo vrijeme kad je situacija takva kakva je.
Gost- Gost
Javlja se on, ovdi, svaki dan.
Kao da ne znaš da on ne može bez nas.
Kao da ne znaš da on ne može bez nas.
Započeo/la tema :
ne govorim o forum(ima)u već privatno gdje/kad sam ga trebao
Gost- Gost
pustinja je napisao/la:Lijepi odgovori a svi ste uspješno izbjegli bit pitanja a to je treba li potrošiti preko milju kuna na osiguranje gay povorke u ovo vrijeme kad je situacija takva kakva je.
I tko je zapravo 'kriv' što se toliki novci troše za osiguranje? Pederi ili ovi drugi koji im žele zlo?
Uostalom, sve se to da srediti tako da ih policija osigura, policija, koja svakako dobija plaću za svoj (ne)rad, samo kad bi se malo drugačije organizirali, tj. kad bi ih imao tko pregrupirati, nisu uopće potrebni dodatni radni sati, samo malo organizacije..
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
upravo takoMass je napisao/la:
I tko je zapravo 'kriv' što se toliki novci troše za osiguranje? Pederi ili ovi drugi koji im žele zlo?
Uostalom, sve se to da srediti tako da ih policija osigura, policija, koja svakako dobija plaću za svoj (ne)rad, samo kad bi se malo drugačije organizirali, tj. kad bi ih imao tko pregrupirati, nisu uopće potrebni dodatni radni sati, samo malo organizacije..
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:ne govorim o forum(ima)u već privatno gdje/kad sam ga trebao
Ja sam ti ko kiša za poljoprivrednike, padam samo kad štetu nanosim, kad me trebaš onda me nema
Započeo/la tema :
Prope, mozda me nisi razumeo ili se mozda nisam dobro izrazio..... Kazem da kako oni tvrde da su ugrozeni, diskriminisani i slicno , pa i oni diskrimunisu i ugrozavaju kad mogu i gde mogu.... Nije im to razlog za paradu.....
ja ih gledam kao ljude a sta rade u intimi me ne zanima, jer me odbija..... Samo kazem da nije stvar za paradiranje i javno iznosenje.... I sa tim delom se ne slazem.....
Neu, jel ti to brines o mojoj guzi ili koga guzim.....?
ja ih gledam kao ljude a sta rade u intimi me ne zanima, jer me odbija..... Samo kazem da nije stvar za paradiranje i javno iznosenje.... I sa tim delom se ne slazem.....
Neu, jel ti to brines o mojoj guzi ili koga guzim.....?
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
a daj reci koga oni ugrožavaju i diskriminiraju.
od kuda ti to?
možda znaš dva tri slučaja?
ja ne znam ni jedan.
izvoli!
od kuda ti to?
možda znaš dva tri slučaja?
ja ne znam ni jedan.
izvoli!
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Pa Minutuse, generalizacija pedera je glupa kao i svaka generalizacija.... Upoznavao sam neke pedere ( sto kroz posao , sto privatno) i za mnoge mogu reci da su sasvim normalni i obicni ljudi...... Ali je bilo iskompleksiranih koji lece svoje komplekse kad imaju mogucnost..... To rade svi iskompleksirani ljudi ali ne samo pederi ali njihov komplekse je sto su fminizirani......
Od moje drage jedan drug ili drugarica je peder i stvarno je sasvim pristojan i ok momak.... I ima sasvim normalan pogled na svet..... Svoju intimu zadrzava za sebi slicne i ne eksponira se javno....
I ako je ok momak i ima svoj frizerski salon on zaposljava samo pedere..... A koliko sam skapirao iz price da to rade svi ti njegovi (sa kojima se on druzi.....)...
Ako si peder mnoga su ti vrata otvorene jer te oni guraju.... Ja sam se zaprepastio kada mi je pricao koje covek kombinacije ima.....
Imam jos nekoliko prica ali nisu za javnost..... Uglavnom moje misljenje je da oni su prilocno zatvorena grupacija koja se drzi homogeno i guraju jedni druge.....
Zato mislim da diskriminisu ostale kad imaju mogucnosti.....
Ne zameram im ja to u tom smislu vec ne moraju protestvovati zbog toga zbog cega kazu kad i oni to rade kad imaju mogucnost.........
Od moje drage jedan drug ili drugarica je peder i stvarno je sasvim pristojan i ok momak.... I ima sasvim normalan pogled na svet..... Svoju intimu zadrzava za sebi slicne i ne eksponira se javno....
I ako je ok momak i ima svoj frizerski salon on zaposljava samo pedere..... A koliko sam skapirao iz price da to rade svi ti njegovi (sa kojima se on druzi.....)...
Ako si peder mnoga su ti vrata otvorene jer te oni guraju.... Ja sam se zaprepastio kada mi je pricao koje covek kombinacije ima.....
Imam jos nekoliko prica ali nisu za javnost..... Uglavnom moje misljenje je da oni su prilocno zatvorena grupacija koja se drzi homogeno i guraju jedni druge.....
Zato mislim da diskriminisu ostale kad imaju mogucnosti.....
Ne zameram im ja to u tom smislu vec ne moraju protestvovati zbog toga zbog cega kazu kad i oni to rade kad imaju mogucnost.........
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
ako homoseksualni frizer zapošljava samo homoseksualce, ne vidim u tome nikakvu diskriminaciju. (da sam peder, i ja bi tako postupao, jer me ovi kao normalni ugrožavaju; da sam arhitektica, i ja bi zaposlio samo žene, jer mi normalni muškarci sline kao pubertirajući huligani) imamo i mnogih drugih poduzeća koja zapošljavaju samo žene ili samo muškarce. zapošljavanje žena po kvoti je također diskriminacija i osim toga zaglupljivanje.
olako i bez osnove si jednu grupu za nešto krivio, kao što se ovdje u rh olako krivi srbe, cigane, slovence ili pedofile ili bilo koju drugu skupinu za bilošta.
to je u hrvatskoj postao obrazac pučkog obrazovanja i oblikovanja, usporedivo dresiranju oštrih pasa. pa kad zatreba organiziraju se i autobusi (pozz od rojisa) koji istovare rulju - recimo na splitsku rivu ili alku ili gdjegod zatreba "dešavanje naroda". tak se tetoše i specijalni odredi bad blue boysa ili mladeži hdz, kad na žarištima zatreba kraval ili paljenje ferala.
indikativno imamo snimku (radio 101) državnog pedagoga čire blaževića:
ja sam katolik, jebo vam bog mater.
olako i bez osnove si jednu grupu za nešto krivio, kao što se ovdje u rh olako krivi srbe, cigane, slovence ili pedofile ili bilo koju drugu skupinu za bilošta.
to je u hrvatskoj postao obrazac pučkog obrazovanja i oblikovanja, usporedivo dresiranju oštrih pasa. pa kad zatreba organiziraju se i autobusi (pozz od rojisa) koji istovare rulju - recimo na splitsku rivu ili alku ili gdjegod zatreba "dešavanje naroda". tak se tetoše i specijalni odredi bad blue boysa ili mladeži hdz, kad na žarištima zatreba kraval ili paljenje ferala.
indikativno imamo snimku (radio 101) državnog pedagoga čire blaževića:
ja sam katolik, jebo vam bog mater.
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Tisuće ljudi na Rivi protiv nasilja nad gej ekipom
Pomisao da se negdje na svijetu okupilo na tisuće, pazi, na tisuće ljudi da bi spriječili paradiranje zla, najljepša je moguća vijest koju sam pročitala u zadnjih godinu dana. Pogotovo kad se na to gleda iz perspektive splitske Rive.
Mama me je zvala Mimoza. To zato što sam imala čudan običaj rasplakati se na svaku, kako je ona to znala reći, "glupost". E sad, ne znam mogu li se ulične demonstracije i prosvjedi također nazvati glupošću, ali je činjenica da sam se neki dan nenadano (opet) razmimozila pročitavši na jednom portalu članak s podnaslovom: "Tisuće antifašista u njemačkom gradu Hamburgu okupilo se na demonstracijama protiv neonacističkog marša kako bi im blokirali prolaz i spriječili njihovu paradu na ulicama grada."
I mada je članak bio opremljen fotografijama sukoba, vatre, dima, tučnjave s policijom, dakle nasilja, a ne fotografijama cvijeća, proljeća, ljubavnih zagrljaja i filmskih rastanaka, ovo moje mimozasto srce je zatreperilo i dok si rek'o Hamburg, ja sam već šmrcala i brisala suze. Naime, pomisao da se negdje na svijetu okupilo na tisuće, pazi, na tisuće ljudi da bi spriječili paradiranje zla, najljepša je moguća vijest koju sam pročitala u zadnjih godinu dana. Pogotovo kad se na ulice Hamburga gleda iz perspektive splitske Rive.
Nije Split Hamburg
Kad bi Split bio Hamburg, ja bih vjerojatno uskoro imala priliku potvrditi svoj status cmoljećeg cvjetića, pa bi me na nekom od portala rasplakao naslov tipa "Na tisuće ljudi okupilo se danas na splitskoj Rivi da bi spriječilo nasilje nad gej paradom." Ali ne, Split nije Hamburg.
No, dobro, ne želim pričati o splitskoj gej paradi. Ljudima je dosta već, predozirani su. Sve što se imalo o tome reći, reklo se. I oni koji su "za" i oni koji su "protiv". Ono o čemu želim pričati, to je ono malo dobrote.
Više i ne znam koliko sam puta u životu čula ono: "Lako ti je čovjeka rasplakati, ali puno ga je teže nasmijati." Proširila bih ovu tvrdnju i rekla: "Lako ti je čovjeka rasplakati zlom, ali neprocjenjivo je rasplakati ga dobrim." Plakanje na scene užasa, rata, nasilja, prirodnih katastrofa, siromašnih i gladnih, normalna je ljudska reakcija, prirodni impuls. Uglavnom.
Srce nenaviklo na dobrotu
Međutim, plakanje pred prizorima dobrote ima jednu sasvim drugu dimenziju. Ono u sebi sadrži dozu iznenađenja koje intenzivira ionako snažnu emociju. Čovjek ima osjećaj da mu se srce rasprskava, nenaviknuto na dobro, na ljudsko, na Božje. Plakanje zbog dobra ravno je maloj smrti na koju smo još manje spremni od one prave, biološke smrti. I ne samo to, nego kad se rasplačemo zbog dobrote, još se i sramimo. Kao da je reagiranje na dobrotu ilegalno. Kao da je manje društveno prihvatljivo od plakanja na zlo. Bojimo se podsmijeha, strepimo da ćemo biti proglašeni mimozama, a dobro koje nas je rasplakalo, bit će, naravno, proglašeno patetikom.
Postoji i još jedna vrsta srama pred dobrim. To je ono kad ti nečija dobrota ukaže na činjenicu da ti, koji sebe smatraš oličenjem tolerancije, otvorenosti uma i plemenitosti, u stvari patiš od predrasuda i da si, u određenim situacijama, manji i ništavniji od onoga koga si osuđivao. Nikad neću zaboraviti dan kad je meni netko pokazao kako sam ustvari mala.
Poštivati drugačijeg
Moj muž je bio vjernik, ja ateist, muž je htio krstiti našeg sina, koji je tada imao pet godina, a meni je taj čin bio toliko nevažan da sam bez problema pristala. Otišla sam kod lokalnog svećenika, koji me je doslovno ucijenio: "Krštenje? Može, ali pod uvjetom da dijete, kad krene u školu, pohađa satove vjeronauka." Podivljala sam, a sve moje predrasude o svećenicima i crkvi su samozadovoljno skandirale: "Eto, eto, pa što se drugo od jednog svećenika i moglo očekivati!"
Ima i dobrih svećenika
Muž, obiteljski i tradicionalno povezan s crkvom, ne budi lud, otišao kod drugog svećenika, u drugu župu, a ovaj rekao: "Nema problema, krstit ćemo dijete." Nije postavljao nikakve uvjete. Ajd', ima i među njima normalnih, razveselih se. To je najviše i najpozitivnije što sam ja mogla uopće misliti o nekom svećeniku. Da je normalan. Osvanuo je i taj dan, ja nekako izdržala obred, eto, zbog muža, jer sam jako tolerantna i općenito govoreći osoba bez predrasuda, jel'te. Čim je sve to završilo, iz crkve sam izletjela k'o odapeta strijela. Međutim, svećenik je krenuo za mnom i zadržao me.
"Oprostite, gospođo. Samo trenutak."
Pomislila sam, s dosadom: "O, bože, sad će me krenuti daviti kako moram dijete odgajati u katoličkom duhu i bla, bla, bla... Što mi je ovo trebalo?"
"Ovako... Ja znam da vi niste vjernica. Ali to nije važno. Ne morate vi razumjeti mene i moju vjeru, niti ja moram razumjeti vas i vaše nevjerovanje. Htio sam vam reći, ako vam ikad bude jako teško u životu, vrata moje crkve su vam otvorena. Nekad čovjek ne može sam, znate. Bio on vjernik ili ne. Pa, eto."
Pa, eto. Okrenuo se i otišao, a ja sam ostala posramljena. Suze su krenule onako kako krenu kad nas zaskoči nečija dobrota. Iskreno, naglo, kao plimni val. Plakala sam tako stojeći pred crkvom i skoro mrzila čovjeka koji me je podsjetio kako možemo podcijeniti ljude koje ne razumijemo. Kako možemo biti mali kad mislimo da smo najveći, plemeniti, pravedni.
Daleko je Hamburg
Što se tiče Splita, mogu biti mirna. Nije to Hamburg. Vjerojatno nikakvih iznenađenja neće biti. Nitko me neće rasplakati dobrotom i neće biti opasnosti da još jednom utvrdim svoj status "mimoze". I neće se okupiti na tisuće građana da brane nečije ustavno pravo na mirno okupljanje, šetnju, prosvjed.
Na jednoj strani će biti kolona onih drugačijih, nama "normalnima" nerazumljivih. Na drugoj strani će biti oni plemeniti, oni pravedni. Kamenja kojima će gađati kolonu bit će projektili njihove dobrote, njihove vjere, njihove časti. Tako bar oni misle. Da sam vjernica, rekla bih im da je svaki taj kamen koji bace ustvari bumerang. Možda bi stvari bile drugačije kad bi bacači kamenja prošli kroz vrata one crkve koja će za mene uvijek biti otvorena. Tu bi na sva svoja pitanja, sumnje i bijes od jednog malog, a velikog čovjeka, dobili sasvim jednostavan odgovor:
"Nekad čovjek ne može sam, znate. Bio on gej ili ne."
Izvor: net.hr
Pomisao da se negdje na svijetu okupilo na tisuće, pazi, na tisuće ljudi da bi spriječili paradiranje zla, najljepša je moguća vijest koju sam pročitala u zadnjih godinu dana. Pogotovo kad se na to gleda iz perspektive splitske Rive.
Mama me je zvala Mimoza. To zato što sam imala čudan običaj rasplakati se na svaku, kako je ona to znala reći, "glupost". E sad, ne znam mogu li se ulične demonstracije i prosvjedi također nazvati glupošću, ali je činjenica da sam se neki dan nenadano (opet) razmimozila pročitavši na jednom portalu članak s podnaslovom: "Tisuće antifašista u njemačkom gradu Hamburgu okupilo se na demonstracijama protiv neonacističkog marša kako bi im blokirali prolaz i spriječili njihovu paradu na ulicama grada."
I mada je članak bio opremljen fotografijama sukoba, vatre, dima, tučnjave s policijom, dakle nasilja, a ne fotografijama cvijeća, proljeća, ljubavnih zagrljaja i filmskih rastanaka, ovo moje mimozasto srce je zatreperilo i dok si rek'o Hamburg, ja sam već šmrcala i brisala suze. Naime, pomisao da se negdje na svijetu okupilo na tisuće, pazi, na tisuće ljudi da bi spriječili paradiranje zla, najljepša je moguća vijest koju sam pročitala u zadnjih godinu dana. Pogotovo kad se na ulice Hamburga gleda iz perspektive splitske Rive.
Nije Split Hamburg
Kad bi Split bio Hamburg, ja bih vjerojatno uskoro imala priliku potvrditi svoj status cmoljećeg cvjetića, pa bi me na nekom od portala rasplakao naslov tipa "Na tisuće ljudi okupilo se danas na splitskoj Rivi da bi spriječilo nasilje nad gej paradom." Ali ne, Split nije Hamburg.
No, dobro, ne želim pričati o splitskoj gej paradi. Ljudima je dosta već, predozirani su. Sve što se imalo o tome reći, reklo se. I oni koji su "za" i oni koji su "protiv". Ono o čemu želim pričati, to je ono malo dobrote.
Više i ne znam koliko sam puta u životu čula ono: "Lako ti je čovjeka rasplakati, ali puno ga je teže nasmijati." Proširila bih ovu tvrdnju i rekla: "Lako ti je čovjeka rasplakati zlom, ali neprocjenjivo je rasplakati ga dobrim." Plakanje na scene užasa, rata, nasilja, prirodnih katastrofa, siromašnih i gladnih, normalna je ljudska reakcija, prirodni impuls. Uglavnom.
Srce nenaviklo na dobrotu
Međutim, plakanje pred prizorima dobrote ima jednu sasvim drugu dimenziju. Ono u sebi sadrži dozu iznenađenja koje intenzivira ionako snažnu emociju. Čovjek ima osjećaj da mu se srce rasprskava, nenaviknuto na dobro, na ljudsko, na Božje. Plakanje zbog dobra ravno je maloj smrti na koju smo još manje spremni od one prave, biološke smrti. I ne samo to, nego kad se rasplačemo zbog dobrote, još se i sramimo. Kao da je reagiranje na dobrotu ilegalno. Kao da je manje društveno prihvatljivo od plakanja na zlo. Bojimo se podsmijeha, strepimo da ćemo biti proglašeni mimozama, a dobro koje nas je rasplakalo, bit će, naravno, proglašeno patetikom.
Postoji i još jedna vrsta srama pred dobrim. To je ono kad ti nečija dobrota ukaže na činjenicu da ti, koji sebe smatraš oličenjem tolerancije, otvorenosti uma i plemenitosti, u stvari patiš od predrasuda i da si, u određenim situacijama, manji i ništavniji od onoga koga si osuđivao. Nikad neću zaboraviti dan kad je meni netko pokazao kako sam ustvari mala.
Poštivati drugačijeg
Moj muž je bio vjernik, ja ateist, muž je htio krstiti našeg sina, koji je tada imao pet godina, a meni je taj čin bio toliko nevažan da sam bez problema pristala. Otišla sam kod lokalnog svećenika, koji me je doslovno ucijenio: "Krštenje? Može, ali pod uvjetom da dijete, kad krene u školu, pohađa satove vjeronauka." Podivljala sam, a sve moje predrasude o svećenicima i crkvi su samozadovoljno skandirale: "Eto, eto, pa što se drugo od jednog svećenika i moglo očekivati!"
Ima i dobrih svećenika
Muž, obiteljski i tradicionalno povezan s crkvom, ne budi lud, otišao kod drugog svećenika, u drugu župu, a ovaj rekao: "Nema problema, krstit ćemo dijete." Nije postavljao nikakve uvjete. Ajd', ima i među njima normalnih, razveselih se. To je najviše i najpozitivnije što sam ja mogla uopće misliti o nekom svećeniku. Da je normalan. Osvanuo je i taj dan, ja nekako izdržala obred, eto, zbog muža, jer sam jako tolerantna i općenito govoreći osoba bez predrasuda, jel'te. Čim je sve to završilo, iz crkve sam izletjela k'o odapeta strijela. Međutim, svećenik je krenuo za mnom i zadržao me.
"Oprostite, gospođo. Samo trenutak."
Pomislila sam, s dosadom: "O, bože, sad će me krenuti daviti kako moram dijete odgajati u katoličkom duhu i bla, bla, bla... Što mi je ovo trebalo?"
"Ovako... Ja znam da vi niste vjernica. Ali to nije važno. Ne morate vi razumjeti mene i moju vjeru, niti ja moram razumjeti vas i vaše nevjerovanje. Htio sam vam reći, ako vam ikad bude jako teško u životu, vrata moje crkve su vam otvorena. Nekad čovjek ne može sam, znate. Bio on vjernik ili ne. Pa, eto."
Pa, eto. Okrenuo se i otišao, a ja sam ostala posramljena. Suze su krenule onako kako krenu kad nas zaskoči nečija dobrota. Iskreno, naglo, kao plimni val. Plakala sam tako stojeći pred crkvom i skoro mrzila čovjeka koji me je podsjetio kako možemo podcijeniti ljude koje ne razumijemo. Kako možemo biti mali kad mislimo da smo najveći, plemeniti, pravedni.
Daleko je Hamburg
Što se tiče Splita, mogu biti mirna. Nije to Hamburg. Vjerojatno nikakvih iznenađenja neće biti. Nitko me neće rasplakati dobrotom i neće biti opasnosti da još jednom utvrdim svoj status "mimoze". I neće se okupiti na tisuće građana da brane nečije ustavno pravo na mirno okupljanje, šetnju, prosvjed.
Na jednoj strani će biti kolona onih drugačijih, nama "normalnima" nerazumljivih. Na drugoj strani će biti oni plemeniti, oni pravedni. Kamenja kojima će gađati kolonu bit će projektili njihove dobrote, njihove vjere, njihove časti. Tako bar oni misle. Da sam vjernica, rekla bih im da je svaki taj kamen koji bace ustvari bumerang. Možda bi stvari bile drugačije kad bi bacači kamenja prošli kroz vrata one crkve koja će za mene uvijek biti otvorena. Tu bi na sva svoja pitanja, sumnje i bijes od jednog malog, a velikog čovjeka, dobili sasvim jednostavan odgovor:
"Nekad čovjek ne može sam, znate. Bio on gej ili ne."
Izvor: net.hr
Započeo/la tema :
spretan pop. to je kršćanska dobrota.
niti nudim niti garantiram pomoć nekom kome ne treba.
jednostavno pomognem kad vidim da treba
i uopće ne govorim o nekakvoj vjeri.
niti nudim niti garantiram pomoć nekom kome ne treba.
jednostavno pomognem kad vidim da treba
i uopće ne govorim o nekakvoj vjeri.
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
homoseksualci su gay ..........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Ja znam samo da nije ok po mom misljenju da se sepure po cesti i izvikuju kojekakve parole, pa po tome svaka skupina koja je drugacija bi trebala jednom u godini imati svoju neku paradu a to su kretenizmi. A nis ajmo fino, jedan dan punkici, jedan dan metalci, jedan dan skinsi, jedan dan reperi, pa jedan dan romi, pa jedan dan zatvorenici (jebiga, ipak su drugaciji od drugih) , jedan dan dalmatinci po zagrebu, jedan dan zagrepcani po splitu, jedan dan street raceri jer jebiga, ne mogu se ganjat okolo da ne budu kaznjeni, jedan dan bajkeri, jedan dan homoseksualci, jedan dan politicari, jedan dan sefovi, jedan dan obicni radnici, jedan dan zene, jedan dan muskarci, jedan dan fetisisti, jedan dan swingeri , jedan dan transeksualci, jedan dan sponzoruse, jedan dan bogatasi ITD ITD ITD ITD , pa po tome bi svaki dan u godini imali neku skupinu koja je drugacija na cesti sa svojom paradom, i naravno fino bi drzava trosila milione na osiguranje. Traze svoja prava, neka traze, nemam nista protiv, al za to postoje sudstva itd a ne ovako . Pa po tome bi svi koji dobiju kaznu trebali fino na ulice i parada protiv kazni po cestama, biciklisti takodjer itd itd itd, Sad kada mi opet bude zena trudna (planiram jos uvijek) cu skupit oceve trudnica i paradirati cemo jer imamo trudne zene, mislim idiotizmi totalno !!!
Gost- Gost
ja sam lezba. Jesam li gej?
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ne nisi ........
to mi je malo smešno i mislim da se vodila ta resprava , kao mrzim pedere ali eto drkam na lezice ....
smešno , jadno , kaj reči .....
to mi je malo smešno i mislim da se vodila ta resprava , kao mrzim pedere ali eto drkam na lezice ....
smešno , jadno , kaj reči .....
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
o čemu ti pričaš i gdje ti živiš jebote?spaljo je napisao/la:Ja znam samo da nije ok po mom misljenju da se sepure po cesti i izvikuju kojekakve parole, pa po tome svaka skupina koja je drugacija bi trebala jednom u godini imati svoju neku paradu a to su kretenizmi. A nis ajmo fino, jedan dan punkici, jedan dan metalci, jedan dan skinsi, jedan dan reperi, pa jedan dan romi, pa jedan dan zatvorenici (jebiga, ipak su drugaciji od drugih) , jedan dan dalmatinci po zagrebu, jedan dan zagrepcani po splitu, jedan dan street raceri jer jebiga, ne mogu se ganjat okolo da ne budu kaznjeni, jedan dan bajkeri, jedan dan homoseksualci, jedan dan politicari, jedan dan sefovi, jedan dan obicni radnici, jedan dan zene, jedan dan muskarci, jedan dan fetisisti, jedan dan swingeri , jedan dan transeksualci, jedan dan sponzoruse, jedan dan bogatasi ITD ITD ITD ITD , pa po tome bi svaki dan u godini imali neku skupinu koja je drugacija na cesti sa svojom paradom, i naravno fino bi drzava trosila milione na osiguranje. Traze svoja prava, neka traze, nemam nista protiv, al za to postoje sudstva itd a ne ovako . Pa po tome bi svi koji dobiju kaznu trebali fino na ulice i parada protiv kazni po cestama, biciklisti takodjer itd itd itd, Sad kada mi opet bude zena trudna (planiram jos uvijek) cu skupit oceve trudnica i paradirati cemo jer imamo trudne zene, mislim idiotizmi totalno !!!
punkići, skinsi, reperi, metalci...koja su njima prava ugrožena?
romi kad bi se usudili prosvjedovat bi bio javni linč kao za vrijeme segregacije nad crncima
zatvorenici...to je toligo glupa i djetinjasta izjava da neću ni komentirati, dalmatinci po zagrebu i suprotno-na što ti liče bbb i torcida?
street raceri, em je ilegalno, em je opasno, a zato su i napravili udruge i okupljanja,
ako nisi znao postoji street race gdje je to potpuno zaštićeno i dozvoljeno pa bi se moglo nazvati i više već paradom,
bajkeri..BAJKERI??? šta da ti velim na ovo? pa svali vikend prek cjelog ljeta imaš bar po 3-4 motorijade diljem države.
žene su paradirale i prosvjedovale dok nisu dobile svoja prava, inače odatle potječe dan žena, 8.mart
za ove sve ostale...koja prava su im oduzeta?
ne ubrajam tu radnike, naravno da ti ljudi su ugroženi koji god ne dobija plaću,
ali pitanje je da ak radnici prosvjeduju..tko njih ugrožava za vrijeme prosvjeda?
žao mi je al moram ti reć da si nadrobio nevjerojatnu gomilu gluposti koja veze s mozgom nema.
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:o čemu ti pričaš i gdje ti živiš jebote?
punkići, skinsi, reperi, metalci...koja su njima prava ugrožena?
nema.
Malo je pretjerao u nabrajanju za paradiranje.
Ali na jedno mi je palo napamet. Zar nisu pretukli Luku Ritz zato što je bio panker ili metalac. Šta li već. Neko od njih izjavio je da Luka se čudno oblačio ?
Mislim da je bilo puno napada na pankere, metalce...
Gost- Gost
želiš reći sretni (gay)marko je napisao/la:homoseksualci su gay ..........
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
da, u pravu si...isprika za to,zrine89 je napisao/la:
Malo je pretjerao u nabrajanju za paradiranje.
Ali na jedno mi je palo napamet. Zar nisu pretukli Luku Ritz zato što je bio panker ili metalac. Šta li već. Neko od njih izjavio je da Luka se čudno oblačio ?
Mislim da je bilo puno napada na pankere, metalce...
ali jednako tako su pretukli klinca u vinkovcima zato što je...iz andrijaševaca.
ovo vezano Luke...tu su uglavnom rječi o grupacijama koje je stavio da svi bi trebali paradirati, znači i ti koji su ubili luku bi trebali paradirati jer eto, ugrožena su im prava.
Gost- Gost
Ma nema šta se ti ispričavati.
Ali hoću reči ti pankeri, metalci imaju svoj stil oblačenja, duge kose, crne majica,hlače.
I oni su na meti huligana. Mal mal pa ih neko premlati, pretuče.
Au klinac, nemoj tako rogonjo, onda ću i ja zatražit prava i paradirati zbog toga što sam dobio žuti karton.
Ali hoću reči ti pankeri, metalci imaju svoj stil oblačenja, duge kose, crne majica,hlače.
I oni su na meti huligana. Mal mal pa ih neko premlati, pretuče.
Au klinac, nemoj tako rogonjo, onda ću i ja zatražit prava i paradirati zbog toga što sam dobio žuti karton.
Gost- Gost
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 36 / 40.