Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 20 / 40.
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
a otkud zadovoljstvo, ako to nije prirodoDawor je napisao/la:tanuki je napisao/la:
moraju biti svjesni činjenice da je taj nagon protuprirodan, jer libido upravo ima svrhu produljenje vrste!
Zašto bi taj nagon bio protuprirodan? Vrlo malo sexa u svijetu se odvija zbog produljenja vrste, uglavnom je to zbog zadovoljstva. Tako da prije plana da par ima djecu i nakon što imaju djecu sav sex je protuprirodan (po toj logici). Također po toj logici 99% stvari što ljudi čine je protuprirodno, npr. da jedemo čokoladu, pijemo alkohol itd. To također radimo iz zadovoljstva.tanuki je napisao/la:
da strepite moralisti-
poslije pedera evo i nas golača
Jedva čekam. Bilo bi to zanimljivo vidjeti.
čovijek se pokušava uzdići iznad životinje, pa takoi od seksa i od prehrane pokušava izvući najviše ugode-
spaja umjetnost- muziku-
piće , hranu, seks u jednu divnu harmoniju užitka-
ali svi ti užitci su bazirani na održanjem jedinke i društva!
ne možemo dawore reći da je zadovoljstvo samo sebi svrha!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:Danas sam gledao nedeljom u 2 (misu sam preskočio )
stanković je za gosta imao pedera ( da sam je izjavio da je prihvatljivija riječ peder nego homoseksualac- pa je tako izbacio oružje iz ruku homofoba)
da mladić je užasno inteligentan i elokventan!
recimo, on tvrdi da to nije parada-
već borba za prava jedne skupine ljudi , protest protiv nasilja i fašizma!
bio mi je skroooz simpatićan!
ali spomenuo je nekakve nelogiičnosti-
npr da hetero svaki dan rade paradu-
drže se za ruke, poljube se javno, ne srame se reći da ih zanima osoba suprotnog pola!
da ali dvoje ljudi ne čine paradu-
koliko god da oni imaju prava svoj seksualni nagon, na istospolnu ljubav-
moraju biti svjesni činjenice da je taj nagon protuprirodan, jer libido upravo ima svrhu produljenje vrste!
on pljuje po mom mišljenju da je seks intimna stvar i da nije za četri zida-
već treba izaći iz ormara-
i ja sam gledala nedjeljom u 2, i baš mi se sviđalo..
ne shvaćati tako doslovno, tanuki. mislio je ovim reći da se homoseksualci nemaju razloga sramiti svoje seks. orijentacije i da je njihovo ljudsko pravo javno se moći o tome izjasniti kao što se to svakodnevno izjašnjavaju heterosekualci..
i da, slažem sa ovim šta je dawor napisao.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
barem je prizno da je peder a ne homić
ode milion kunića na čuvanje pedera
ode milion kunića na čuvanje pedera
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
gle eva,
ja se slažem da se ne trebaju sramiti, ali morali bi biti svjesni da to nije prirodno- isto što nije prirodan ni celibat kod onih nakaza koje osuđuju homoseksualizam!
da apsolutno postoji paralela sa nudistima-
naš krščanski odgoj nam nameće okove-
npr- jedna agresivna skupina koja je devijanna u seksu i prirodi, uspjela je nametnuti društvu ideju da je to normalno, a biti gol je apsolutno prirodno,
ali to je zabranjeno i za većinu neprirodno-zašto eva?
ja se slažem da se ne trebaju sramiti, ali morali bi biti svjesni da to nije prirodno- isto što nije prirodan ni celibat kod onih nakaza koje osuđuju homoseksualizam!
da apsolutno postoji paralela sa nudistima-
naš krščanski odgoj nam nameće okove-
npr- jedna agresivna skupina koja je devijanna u seksu i prirodi, uspjela je nametnuti društvu ideju da je to normalno, a biti gol je apsolutno prirodno,
ali to je zabranjeno i za većinu neprirodno-zašto eva?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Dosadni su više. Zar moraju gnjaviti cijelu naciju svojim seksualnim opredjeljenjem? Who cares.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
A koju božju mater seru ti pederi na koje smo zdrobili milion kuna (kolko li je tek otišlo za papu ), imaju 4-5 parada godišnje i koštaju nas najmanje 4 milje kuna ali na stranu to, što rade ostalih 360 dana u godini.
Ajde derpeljupci, neka mi netko odgovori što rade ostalih 360 dana u godini , ne rade ništa, idu na fax, rade na radnim mjestima, šeću se gradom, žive potpuno isti život kao i hetero samo se u svojim stanovima ližu međusobno, dakle jedina je razlika dio koji se ionako odvija u zatvorenom prostoru koji nitko ne vidi.
Parade oni prozivaju borbom za prava a kad pod pratnjom nekoliko tisuća poliajaca i to u okruženju dođu na odredište onda provokativno izvikuju rijeći :pobjeda, pobjedili smo, pa s epitam koga su to oni pobjedili, kome se izruguju dal hetero osobama zato što su kao u oklopnom vozilu došli do cilja, koga su to oni pobjedili ja ne razumijem.
Oni će pobjediti kad će svoju paradu u prisustvu 4 policajca organizirati na nogostupu uz normalno odvijanje života ostalih građana onda mogu govoriti o pobjedi ovak na moj trošak ako i trošak svih poreznih obveznika oni izvikuju rijeći pobjeda.
Dobro je rekao linić to nije parada ponosa nego parada prkosa, čime je pokazao da i među klerom ima ljudi koji pomalo razmišljaju i o nekim drugim stavrima a ne samo o vlastitoj zaradi.
Mene stalno kopka onih 360 dana u godini kad su svi ti homoseksualci obični građani na koje nitko ne obrača pažnju, pa je očito da im parade trebaju za medijsko istupanje vođa i pripadnika koji se žele vidjeti na TV-u a tome u korist govore tih 360 dana kad nema parada.
Ajde derpeljupci, neka mi netko odgovori što rade ostalih 360 dana u godini , ne rade ništa, idu na fax, rade na radnim mjestima, šeću se gradom, žive potpuno isti život kao i hetero samo se u svojim stanovima ližu međusobno, dakle jedina je razlika dio koji se ionako odvija u zatvorenom prostoru koji nitko ne vidi.
Parade oni prozivaju borbom za prava a kad pod pratnjom nekoliko tisuća poliajaca i to u okruženju dođu na odredište onda provokativno izvikuju rijeći :pobjeda, pobjedili smo, pa s epitam koga su to oni pobjedili, kome se izruguju dal hetero osobama zato što su kao u oklopnom vozilu došli do cilja, koga su to oni pobjedili ja ne razumijem.
Oni će pobjediti kad će svoju paradu u prisustvu 4 policajca organizirati na nogostupu uz normalno odvijanje života ostalih građana onda mogu govoriti o pobjedi ovak na moj trošak ako i trošak svih poreznih obveznika oni izvikuju rijeći pobjeda.
Dobro je rekao linić to nije parada ponosa nego parada prkosa, čime je pokazao da i među klerom ima ljudi koji pomalo razmišljaju i o nekim drugim stavrima a ne samo o vlastitoj zaradi.
Mene stalno kopka onih 360 dana u godini kad su svi ti homoseksualci obični građani na koje nitko ne obrača pažnju, pa je očito da im parade trebaju za medijsko istupanje vođa i pripadnika koji se žele vidjeti na TV-u a tome u korist govore tih 360 dana kad nema parada.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
ma bravo..klap klap
zašto bi se nekome izrugivali ako izvikuju pobjedili smo? to je tvoja interpretacija i shvaćanje. ti to doživljavaš kao porugu..
zašto bi se nekome izrugivali ako izvikuju pobjedili smo? to je tvoja interpretacija i shvaćanje. ti to doživljavaš kao porugu..
Započeo/la tema :
malo sam se iznenaadio danas kad sam provrtio filmiče sa subotnje parade , pogotov onaj jedan govor koji je održao pripadnik mutanata .....
toliko mržnje je u tom govoru bilo ......
u govoru čovjeka koji se bori za neka prava , ali prvenstveno za suzbijanje mržnje ..
a možda je tako i kod mene , toliko mi mržnja ide na kiki a opet i meni se neki pojedinci gade , to je valjda taj sindrom žrtve , kad žrtva postaje zlostavljač ........
toliko mržnje je u tom govoru bilo ......
u govoru čovjeka koji se bori za neka prava , ali prvenstveno za suzbijanje mržnje ..
a možda je tako i kod mene , toliko mi mržnja ide na kiki a opet i meni se neki pojedinci gade , to je valjda taj sindrom žrtve , kad žrtva postaje zlostavljač ........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
ovako , razumijem zašto paradiraju , zašto prosvjednuju , što traže ........
podržavam ih u svemu osim u jednom njihovom zahtijevu ....
ali od svih problema koje postoje u Hr , sada če se još mjesec dana pisati o njima , a več se piše mjesec dana ........
znači dva mjeseca če se laprdati o njima , libom me kita za njih ,kao i njih za mene ..............
podržavam ih u svemu osim u jednom njihovom zahtijevu ....
ali od svih problema koje postoje u Hr , sada če se još mjesec dana pisati o njima , a več se piše mjesec dana ........
znači dva mjeseca če se laprdati o njima , libom me kita za njih ,kao i njih za mene ..............
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ne možemo dawore reći da je zadovoljstvo samo sebi svrha!
Ja sam hedonist. Životni cilj mi je da jednog dana živim i uživam i uživam što živim.
A daj Tanuki delfini i neke vrste majmuna se sexsaju iz užitka, kada se netjeraju več to rade iz čistog zadovoljstva.
Dawor- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija : 99
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:ma bravo..klap klap
A jeba ga vrag kad netko uzvikuje da je pobjedio predmjeva se da postoji i poražena strana kojoj se iati taj izruguje, drugo - nisam dobio odgovor kaj ti deripe delaju ostalih 360 dana u godini kad nisu na paradama.
Seru bez veze samo da dobiju medijsku pozornost, tko njih ometa u svakodnevnom životu, kej bi se šteli na klupicama jebati da budu zadovoljni pa to ne radi niti 99,99 % heteroseksualaca a onaj mali postotak je bolestan.
Svašta, tvrdim da je parada bedastoča koje je izmišljena radi provokacije i medijske pozornosti i ništa drugoga, kaj u rvata ima samo 2-3 tisuće pedera kao seksualna orijentacija (kao karakterna oaobina se broji u nekoliko stotina tisuća) ima ih više ali ljudi žive svoje živote i ne zamaraju se paradiranjem i kaj je najbitnije ništa im ne nedostaje čak su ugledni članovi zajednice u kojoj žive.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
A kao i obično - promašuje se bit.
Nije bit u tome je li gay parada ima ili nema smisla, donosi li korist ili ne donosi korist, je li zamišljena kao društveni projekt ili medijska pozornost
Bitno je slijedeće: da svatko ima pravo paradirat, i da nitko nema pravo tući nekog jer je peder/lezba/ovo ili ono.
Sve ostalo je nebitno.
Nije bit u tome je li gay parada ima ili nema smisla, donosi li korist ili ne donosi korist, je li zamišljena kao društveni projekt ili medijska pozornost
Bitno je slijedeće: da svatko ima pravo paradirat, i da nitko nema pravo tući nekog jer je peder/lezba/ovo ili ono.
Sve ostalo je nebitno.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
..da..kratko i jasno...ali naravno takvo što ne prolazi u našoj banana državi...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kako ne prolazi?
Pa je li parada organizirana? Jest. Jesu li najglasniji (i najuočljiviji) napadači na paradu već kaznenopravno obrađeni? Jesu.
Vidiš da funkcionira... Bar nešto
Pa je li parada organizirana? Jest. Jesu li najglasniji (i najuočljiviji) napadači na paradu već kaznenopravno obrađeni? Jesu.
Vidiš da funkcionira... Bar nešto
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
...jedno je organizirati sve na silu, jer budimo realni večina ljudi još razmišlja konzervativno i osuđuje sve ove parade, po meni tek će to sve funkcionirati kada ljudi te vrijednosti iz zakona uzmu kao svoje.
Započeo/la tema :
A šta je to bilo organizirano "na silu"?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pa prajdovi, oni su organizirani, ali su ipak večina građana HR protiv njih... na to sam mislio...
Započeo/la tema :
Pa neka su protiv... i to je pravo - biti protiv parade. Bitno je da nitko fizički ne spriječava paradiranje (a to se, nažalost, dogodilo) i da nitko na vlasti ne onemogućava i ne zabranjuje paradiranje (a to se, hvala bogu , nije dogodilo)
Svatko ima pravo na paradiranje, i svatko ima pravo na protivljenje. Ali - sve mora bit na zakonom dozvoljen i civiliziran način.
Svatko ima pravo na paradiranje, i svatko ima pravo na protivljenje. Ali - sve mora bit na zakonom dozvoljen i civiliziran način.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
..ja bi osobno ipak više volio da vrijednosti slobode za sve, uđu u našu kulturu, kao vrijednosti. Pa da se više niti ne moralo tolko nadovezivati na ustav, nego da je to normalno u ljudskim glavama.
Započeo/la tema :
Ma da, samo to nije nešto šta država (tj. državni aparat, državna vlast...) može postić.
To se postiže dugotrajnim i postupnim educiranjem, suživotom i razumijevanjem... kroz nekoliko generacija. A ne sad odmah, za sat ipo vremena, jer je netko tako rekao.
To se postiže dugotrajnim i postupnim educiranjem, suživotom i razumijevanjem... kroz nekoliko generacija. A ne sad odmah, za sat ipo vremena, jer je netko tako rekao.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
..pa može i državni aparat, jer u njemu stoji i obrazovni sustav. Trebamo u školama učiti na toleranciju, i jednakosti svih, ne samo gay-ljudi, nego i roma, žena, ljudi sa intelektualnim poteškoćama i ljudima s nekim neizlječivim bolestima. Te dobro bi nam došla i dobra socijalna politika, koje u HR niti nema. Usput treba i ušutkati Crkvu, koja je glavni kolovođa pri diskriminaciji svega navedenog, a i ljudi i političari iz EU upravo Crkvu krive za sveopće moralno stanje u zemlji.
Započeo/la tema :
Kako može državni aparat natjerat nekog da ne mrzi?
Da donese zakon u kojem stoji "ne smije se mrzit"? Kako će to nadzirat? Čitat će misli svakome, da vidi koga svak mrzi a koga ne mrzi?
Da donese zakon u kojem stoji "ne smije se mrzit"? Kako će to nadzirat? Čitat će misli svakome, da vidi koga svak mrzi a koga ne mrzi?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
...mržnja dolazi iz neznanja, (more or less) i mržnja će se smanjiti ili ukloniti boljom naobrazbom...
Započeo/la tema :
pustinja je napisao/la:
A jeba ga vrag kad netko uzvikuje da je pobjedio predmjeva se da postoji i poražena strana kojoj se iati taj izruguje, drugo - nisam dobio odgovor kaj ti deripe delaju ostalih 360 dana u godini kad nisu na paradama.
Seru bez veze samo da dobiju medijsku pozornost, tko njih ometa u svakodnevnom životu, kej bi se šteli na klupicama jebati da budu zadovoljni pa to ne radi niti 99,99 % heteroseksualaca a onaj mali postotak je bolestan.
Svašta, tvrdim da je parada bedastoča koje je izmišljena radi provokacije i medijske pozornosti i ništa drugoga, kaj u rvata ima samo 2-3 tisuće pedera kao seksualna orijentacija (kao karakterna oaobina se broji u nekoliko stotina tisuća) ima ih više ali ljudi žive svoje živote i ne zamaraju se paradiranjem i kaj je najbitnije ništa im ne nedostaje čak su ugledni članovi zajednice u kojoj žive.
odakle da ja znam šta oni rade ostalih 360 dana u godini? to uostalom i ne bi trebala biti moja, a ni ičija briga. imaju pravo na svoje živote.
i šta te pobogu smeta ta njihova parada? kao što sam već rekla, mogu shvatiti da ti zasmeta i da ih psuješ ako baš tada moraš onuda proći, a zbog njih ne možeš. ali negirati im to pravo nije nimalo fer.
opet tvrdiš da je to provokacija..zbog čega tebe to provocira, a mene recimo ne?
Zadnja promjena: eva kant; pon lip 20, 2011 4:11 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Hell je napisao/la:...mržnja dolazi iz neznanja, (more or less) i mržnja će se smanjiti ili ukloniti boljom naobrazbom...
pa to sam i rekao - edukacija
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 20 / 40.