Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolička Crkva

+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters

Stranica 40 / 40. Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Go down

Katolička Crkva - Page 40 Empty Re: Katolička Crkva

Postaj by minutus ned oľu 20, 2011 12:37 pm

fosforica je napisao/la:pa samo ga ignorirajte.
njemu i nije ideja raspravljati...njemu je ideja spamati...čisto da se piše.
to nam je već prije mnogo stranica izravno dao na znanje. ne mora nas ometati radost (ponos) djeteta da je napravilo osobito veliku gomilicu. predodžba da premetanjem fraza manipulira tobože inteligentnim (ne da tobože manipulira) ljudima i iz toga crpi svoj osjećaj superiornosti, je dio vatrometa koji u rh promatramo već 20 godina.

gledajmo dakle kako se rakete ispucavaju u nebo, rascvjetaju buketi zvjezdica u svim bojama i oblicima i uživajmo u trenutku tišine kad je zadnja raketa ispucana. slijedeći dan ćemo šutnuti rastrgane ostatke raketa s nogom u stranu i ići za svojim stvarnim poslom. tako smo to imali s velikim vatrometnim tijelima poput izgorjelog krivoustog, njegovim generalima, dužnosnicima, pomoćnicima i nasljednicima. lančić praskalica makarkaj za dječji rođendan, ne može nas oštetiti. tako i ne smeta ako neke od njegovih postova uzmemo za povod sami se unijeti kao praskalica. što si pri tom umišljamo, naša je stvar. meni je ipak zabavnije gledati kako se netko koprca izmišljajući novu figuru ili bespomoćno ponavlja prethodnu, od 2 strane "dijaloga" a la: ti si spamer - ne ti - lažeš - nije istina - ti lažeš…

pozitivan aspekt igre je suočavanje s frazama s kojima ćemo se još kasnije u životu sresti - tada pripremljeni jer smo o tome već razmišljali i znamo koja argumentacija može kuda voditi.

Katolička Crkva - Page 40 Smiley_emoticons_kirche
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 40 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj ned oľu 20, 2011 1:27 pm

minutus je napisao/la:
fosforica je napisao/la:pa samo ga ignorirajte.
njemu i nije ideja raspravljati...njemu je ideja spamati...čisto da se piše.
to nam je već prije mnogo stranica izravno dao na znanje. ne mora nas ometati radost (ponos) djeteta da je napravilo osobito veliku gomilicu. predodžba da premetanjem fraza manipulira tobože inteligentnim (ne da tobože manipulira) ljudima i iz toga crpi svoj osjećaj superiornosti, je dio vatrometa koji u rh promatramo već 20 godina.

gledajmo dakle kako se rakete ispucavaju u nebo, rascvjetaju buketi zvjezdica u svim bojama i oblicima i uživajmo u trenutku tišine kad je zadnja raketa ispucana. slijedeći dan ćemo šutnuti rastrgane ostatke raketa s nogom u stranu i ići za svojim stvarnim poslom. tako smo to imali s velikim vatrometnim tijelima poput izgorjelog krivoustog, njegovim generalima, dužnosnicima, pomoćnicima i nasljednicima. lančić praskalica makarkaj za dječji rođendan, ne može nas oštetiti. tako i ne smeta ako neke od njegovih postova uzmemo za povod sami se unijeti kao praskalica. što si pri tom umišljamo, naša je stvar. meni je ipak zabavnije gledati kako se netko koprca izmišljajući novu figuru ili bespomoćno ponavlja prethodnu, od 2 strane "dijaloga" a la: ti si spamer - ne ti - lažeš - nije istina - ti lažeš…

pozitivan aspekt igre je suočavanje s frazama s kojima ćemo se još kasnije u životu sresti - tada pripremljeni jer smo o tome već razmišljali i znamo koja argumentacija može kuda voditi.

Katolička Crkva - Page 40 Smiley_emoticons_kirche

minutuse , nisam HDZ-ovac ne , bi se iznenadio kad bi znao moj stav o crkvi

ja vas uopće ne kužim , o kakvom vi spamu pričate a , nema ovdje spama jer se striktno držim teme ne , i samo minutuse da se razumijemo nisi me impresionirao svojim PRESERAVANJEM , da puno pišeš a ne kažeš ništa , to ti je inače svojstveno političarima , nigdje ne odgovaraš na pitanje , DIREKTNO nego odgovaraš u frazama koje su dvojake

opet ti kažem ne BLEJI ovca ČOBANU jer je čoban razumije nego BLEJI da nije u NJOJ , takav si ti ovco jedna Very Happy

samo zašto mi se čini da vređam OVCE kad tebe nazivam ovcom ne

inače , ti si meni TRAGIKOMEDIJA

Zadnja promjena: makaj; ned oľu 20, 2011 1:30 pm; ukupno mijenjano 1 put.
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj ned oľu 20, 2011 1:29 pm

Neu je napisao/la: Very Happy da ali samo dok nema nikoga je mir

kao i na ovoj temi , mir je dok ekipa raspravlja s USKLAĐENIM mišljenjima , ako kažeš nešto kontra onda si DIVLJAK i BUDALA znaš , meni baš super , mislim da bi ekipa uskoro mogla i IZGORIT Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus ned oľu 20, 2011 4:41 pm

makaj je napisao/la:minutuse , nisam HDZ-ovac ne , bi se iznenadio kad bi znao moj stav o crkvi

ja vas uopće ne kužim , o kakvom vi spamu pričate a , nema ovdje spama jer se striktno držim teme ne , i samo minutuse da se razumijemo nisi me impresionirao svojim PRESERAVANJEM , da puno pišeš a ne kažeš ništa , to ti je inače svojstveno političarima , nigdje ne odgovaraš na pitanje , DIREKTNO nego odgovaraš u frazama koje su dvojake

opet ti kažem ne BLEJI ovca ČOBANU jer je čoban razumije nego BLEJI da nije u NJOJ , takav si ti ovco jedna Very Happy

nisam ja nikad ni tvrdio da si hdzovca niti sam ikad nagađao o tvom stavu prema crkvi.

ja sam samo govorio o tvojim djetinjastim frazama i zabunama o djelovanju, svojstvima i zaslugama crkve. ako si punio stranice s namjerom napuniti ih, sigurno je to nekakav spam. to do sada nisam tako definirao, ali kad to već spominješ, pristajem i na ovakvu procjenu.
pa kad ne kužiš ni ono što sam komentiraš, prirodno da ne kužiš ni što drugi na to odgovaraju.
citiraš neki moj post, a ispod njega postaviš pitanje koje upravo u tom postu preduhitrim i isključim. tako bi ti morao nanovo copy-pastati isti post kao odgovor, koji, kako si naveo, ne možeš razumjeti.

dobar savjet da proživiš još nekoliko godina, pročitaš po koju knjigu ili članak iz svjetske štampe, pa tada još jednom pokušaš neke stvari razumjeti, također ne prihvaćaš. s obzirom da te ne mogu poslati doma niti privesti radnoj terapiji, ne znam kako bi ti mogao pomoći. nisi prvi user kojeg moram tako razočarati. već sam na drugim mjestima naglasio moju želju pomoći, ali za to mi nedostaje stručno znanje (defektologa) koje bi za neke trebalo. jegiba, nobody is perfect. nemoj se žalostiti zbog toga, ni ja mnoge stvari ne razumijem – a ne znamo nikoga tko sve razumije. s tim se može lako živjeti i ne mora se svakom i svugdje dati na znanje.

uživaj dalje, a ja ću biti tako slobodan i pokušat ću ti nadalje pomoći, ako steknem dojam da je to možda moguće. također se zahvaljujem na pokušajima meni pomoći i s ovim optimističkim redovima pozdravljam te šic papa
do slijedeće (nadam se) plodne izmjene.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj ned oľu 20, 2011 4:47 pm

minutus je napisao/la:
makaj je napisao/la:minutuse , nisam HDZ-ovac ne , bi se iznenadio kad bi znao moj stav o crkvi

nisam ja nikad ni tvrdio da si hdzovca niti sam ikad nagađao o tvom stavu prema crkvi.

ja sam samo govorio o tvojim djetinjastim frazama i zabunama o djelovanju, svojstvima i zaslugama crkve. ako si punio stranice s namjerom napuniti ih, sigurno je to nekakav spam. to do sada nisam tako definirao, ali kad to već spominješ, pristajem i na ovakvu procjenu.
pa kad ne kužiš ni ono što sam komentiraš, prirodno da ne kužiš ni što drugi na to odgovaraju.
citiraš neki moj post, a ispod njega postaviš pitanje koje upravo u tom postu preduhitrim i isključim. tako bi ti morao nanovo copy-pastati isti post kao odgovor, koji, kako si naveo, ne možeš razumjeti.

dobar savjet da proživiš još nekoliko godina, pročitaš po koju knjigu ili članak iz svjetske štampe, pa tada još jednom pokušaš neke stvari razumjeti, također ne prihvaćaš. s obzirom da te ne mogu poslati doma niti privesti radnoj terapiji, ne znam kako bi ti mogao pomoći. nisi prvi user kojeg moram tako razočarati. već sam na drugim mjestima naglasio moju želju pomoći, ali za to mi nedostaje stručno znanje (defektologa) koje bi za neke trebalo. jegiba, nobody is perfect. nemoj se žalostiti zbog toga, ni ja mnoge stvari ne razumijem – a ne znamo nikoga tko sve razumije. s tim se može lako živjeti i ne mora se svakom i svugdje dati na znanje.

uživaj dalje, a ja ću biti tako slobodan i pokušat ću ti nadalje pomoći, ako steknem dojam da je to možda moguće. također se zahvaljujem na pokušajima meni pomoći i s ovim optimističkim redovima pozdravljam te šic papa
do slijedeće (nadam se) plodne izmjene.

isuse bože i LAZARE blesavog li da ne kažem DOSADNOG i nepismenog diskutanta , ahhahaah , kažem tragikomedija od diskutanta

kome ti minutuse možeš pomoć a , kad je ovca pomogla čobanu ,budi pametan , odi si malo pročitaj t+realne stvari a ja ti savjetujem da se poslužiš i s pincetom jer do sad mi ne ODGOVORI na PITANJE , evo ga ponovno za tvoj intelekt

DALI JE OTVARANJE ŠKOLA OD STRANE CRKVE DOBRO ILI ZLO DJELO

Very Happy Very Happy Very Happy što je tu nejasno tako KAPITALNOM UMU belj belj
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Dawor ned oľu 20, 2011 5:48 pm

Na to tvoje pitanje su ti več svi odgovorili i to je jedino o čemu pišeš već deset stranica a qurčiš se kao da si napisao bestseler i uz tvoje već mnogo puta prežvakano pitanje samo vrijeđaš. Tako da nevidim što si tako ponosan. Takva glupa pitanja se mogu uzeti iz bilo kojeg primjera, vjerujem da je i Ivo Sanader učinio barem jednu dobru stvar. Nevidim zašto smatraš da si uopće kompetentan nešto više pisati kada imaš jedno pitanje i bezobrazluk. kavica

A sada me slobodno izvrijeđaj jer znam da je to jedino što imaš. papa
Dawor
Dawor
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija Reputacija : 99
Godina imam : 42
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus ned oľu 20, 2011 5:49 pm

za tebe iznimno još jednom (3.x), da potvrdim svoju dobru volju: kad seljak timari svoje svinje, timari svinje, a ne čini dobro djelo. čak ako svinji prija, ipak nije dobro djelo.
Katolička Crkva - Page 40 18
a ovdje desert:
dobro djelo bi bilo da vegetarijanac svinji donese klopu i od tog čina ništa ne očekuje. no ima i boljeg od dobrih djela, ali to u ovom životu nećeš shvatiti: ako ne čini ništa, čini najbolje moguće; ako ne smeta prirodan tok (bolji si ne može izmisliti), neće pogriješiti

minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pon oľu 21, 2011 7:34 am

Dawor je napisao/la:Na to tvoje pitanje su ti več svi odgovorili i to je jedino o čemu pišeš već deset stranica a qurčiš se kao da si napisao bestseler i uz tvoje već mnogo puta prežvakano pitanje samo vrijeđaš. Tako da nevidim što si tako ponosan. Takva glupa pitanja se mogu uzeti iz bilo kojeg primjera, vjerujem da je i Ivo Sanader učinio barem jednu dobru stvar. Nevidim zašto smatraš da si uopće kompetentan nešto više pisati kada imaš jedno pitanje i bezobrazluk. kavica

AHHAHAHA pa odgovori prijatelju , osobito na tako glupo a jednostavno pitanje ti NEMAŠ ODGOVORA ili ga neznaš poklapanje poklapanje
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pon oľu 21, 2011 7:39 am

minutus je napisao/la:za tebe iznimno još jednom (3.x), da potvrdim svoju dobru volju: kad seljak timari svoje svinje, timari svinje, a ne čini dobro djelo. čak ako svinji prija, ipak nije dobro djelo.
Katolička Crkva - Page 40 18
a ovdje desert:
dobro djelo bi bilo da vegetarijanac svinji donese klopu i od tog čina ništa ne očekuje. no ima i boljeg od dobrih djela, ali to u ovom životu nećeš shvatiti: ako ne čini ništa, čini najbolje moguće; ako ne smeta prirodan tok (bolji si ne može izmisliti), neće pogriješiti

koje usporedbe bog te mazo , sad te opet pitam , što ima KC od recimo doniranja love za JAVNU KUHINJU , kolje vjernike a , koji si ti isprazni mozak majko božja , nevjerojatno koliko gluposti može izić iz glave jednog tako DUBOKOUMNOG TIPA , teza da kupuju život u raju je isto zanimljiva , gledajmo to očima korisnika tog dobra

minutuse beskrajno si blesav , znaš ono , BEZVREMENSKI ... nisam se nadao tome od tebe , znaš ,, vidim da non stop spominješ KNJIGE i čitanje , e pa vidiš , ČITAT a ne shvaćat ili čitat gluposti ti ne unapređuje intelekt , ne minutuse
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Dawor pon oľu 21, 2011 4:17 pm

makaj je napisao/la:
AHHAHAHA pa odgovori prijatelju , osobito na tako glupo a jednostavno pitanje ti NEMAŠ ODGOVORA ili ga neznaš poklapanje poklapanje

Već sam ti odgovorio, kao i svi ostali. kiša

Dawor je napisao/la:Bravo Makaj, ti si taj koji nema kapacitet mozga da vidi širu sliku nego kao konj sa onim štitnicima pored očiju samo gledaš prema naprijed u jednu točku i vučeš na svoju stranu.

Da, crkva čini dobra djela. Čini ih zato što više nemože terorom zadržati svoje stado na okupu. Ipak pomažu nekome, kao i Bono Vox koji organizira koncert da bi mi mali ljudi kupili ulaznicu ili telefonski donirali koju kunu. Dok taj Isti Bono Vox ima 3 milijarde kuna u dionicama Facebooka, ali on čini dobro djelo kada donira milijun i zove nas da doniramo, a kada bi prodao dionice Facebooka nebi živio ništa lošije, niti bio to osjetio. Ali da ON ČINI DOBRO DJELO, baš kao i crkva kada pomaže.

Mislim da si to želio čuti, jer samo taj djelić vidiš. Crkva čini dobra djela. Sad idi wc negdje drugdje, jer nam je več dosta tvojeg vrijeđanja.

Dawor
Dawor
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436
Reputacija Reputacija : 99
Godina imam : 42
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon oľu 21, 2011 4:32 pm

Dawor je napisao/la:Na to tvoje pitanje su ti več svi odgovorili i to je jedino o čemu pišeš već deset stranica a qurčiš se kao da si napisao bestseler i uz tvoje već mnogo puta prežvakano pitanje samo vrijeđaš. Tako da nevidim što si tako ponosan. Takva glupa pitanja se mogu uzeti iz bilo kojeg primjera, vjerujem da je i Ivo Sanader učinio barem jednu dobru stvar. Nevidim zašto smatraš da si uopće kompetentan nešto više pisati kada imaš jedno pitanje i bezobrazluk. kavica

e sada se našao pravi

Laughing

makaj piše i lupeta zaista svašta,ali čitam postove čovjek piše ono šta misli
ja ga podržavam u dosta postova-osim onih uvrijedljivih.Svi ste ga sada napali
kao čopor bjesnih pesa...da je više ljudi uključeno na ovu temu i da ga podržavaju
imam otisak da bi se njima priklonili,Gab.fos su prejaki zajedno za njega i još vas par upane ko sa neba...dakle sada ću je i ja uključioti malo žešće na ovu temu-daj ne spominji Sanadera hammer
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 40 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pon oľu 21, 2011 7:46 pm

Dawor je napisao/la:
makaj je napisao/la:

Već sam ti odgovorio, kao i svi ostali. kiša

Dawor je napisao/la:Bravo Makaj, ti si taj koji nema kapacitet mozga da vidi širu sliku nego kao konj sa onim štitnicima pored očiju samo gledaš prema naprijed u jednu točku i vučeš na svoju stranu.

Da, crkva čini dobra djela. Čini ih zato što više nemože terorom zadržati svoje stado na okupu. Ipak pomažu nekome, kao i Bono Vox koji organizira koncert da bi mi mali ljudi kupili ulaznicu ili telefonski donirali koju kunu. Dok taj Isti Bono Vox ima 3 milijarde kuna u dionicama Facebooka, ali on čini dobro djelo kada donira milijun i zove nas da doniramo, a kada bi prodao dionice Facebooka nebi živio ništa lošije, niti bio to osjetio. Ali da ON ČINI DOBRO DJELO, baš kao i crkva kada pomaže.

Mislim da si to želio čuti, jer samo taj djelić vidiš. Crkva čini dobra djela. Sad idi wc negdje drugdje, jer nam je več dosta tvojeg vrijeđanja.

ma jadan moj , e pa vidiš ČINI I ZLA DJELA jer je zla institucija Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pon oľu 21, 2011 7:53 pm

scorpio57 je napisao/la:

e sada se našao pravi

Laughing

makaj piše i lupeta zaista svašta,ali čitam postove čovjek piše ono šta misli
ja ga podržavam u dosta postova-osim onih uvrijedljivih.Svi ste ga sada napali
kao čopor bjesnih pesa...da je više ljudi uključeno na ovu temu i da ga podržavaju
imam otisak da bi se njima priklonili,Gab.fos su prejaki zajedno za njega i još vas par upane ko sa neba...dakle sada ću je i ja uključioti malo žešće na ovu temu-daj ne spominji Sanadera hammer

scorpio , iskreno , jebe mi se za temu , razumiješ , branim dobro djelo crkve , da je netko slučajno pisao o dobrim , isključivo dobrim djelima vidio bi odmah kakva bi tad bila moja teza ne , što se tiče foforice i gabrijela zajedno , znaš , teško se borit s nekim s kojim djeliš slične stavove , inače jedva čekam da me dotična gospoda zajedno pozovu na debatu , 2 na 1 , + minutus zajedno s njima , bilo bi zanimljivo i iskreno da ti kažem bio bi to izazov za mene , njih troje

istina je da je ovaj forum usporen , kako da kažem , nema dovoljan broj diskutanata na njemu , ja obožavam diskutirat dok sam zagrijan a ne vraćat se na temu svaka 3-4 sata , odgovorit za 5 sec, bez razmišljanja i opet čekat dan da dobijem odgovore , koji kurac im toliko treba da odgovore a tako su veliki INTELEKT
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon oľu 21, 2011 8:03 pm

Fos je jaka,Gab je dobar-zajedno su jači,no neću sada ali me zanima zašta ti piči neko-,min.vjerovatno poznaš ima dobrih stvari ali komplicira...tako i ovo o KC mi je već navrh glave.Godinama pišem jedno te isto i uvijek netko izleti sa sa svojim nakaradnim(za mene)stavovima tako da sam izgubio volju se svađati-Fos lupa svoj ateizam a jasno joj je da neće nikoga preobratiti
znači đabe lupam po tipkovnici-opet napominjem da je broj katolika u svijetu porastao za 1,3%

smanjio sam ti malo- jer je nepravedno po meni dodijeljen glavauzid
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 40 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pon oľu 21, 2011 8:12 pm

ne želim komentirat ni jednog diskutanta na forumu dok on nije nazočan , to mi je bzvz , inače volim ljude koji su pametni ili misle da su pametni , uzvišeni .... a ja budala seljak , KRETEN im se klanjam Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down