Smiješni textovi,članci,citati
+31
JShepard
Angie
The Guardian
Stevo Largo
stitch
Hate
tanuki
shakti
Mr.Cooly
scorpio57
AryMan
Melinda
evitaa
Amyicha
fosforica
Prop
eva kant
stidljiva ljubičica
Ive
THUNDER_DINIX
fernando torres
Shtiriputanac
Hell
Iron Man
House
Hitman
Neu
goc
m
Love
Mass
35 posters
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Smiješni textovi,članci,citati
KONAČNO SAM SHVATILA ZAŠTO IMAM NEKOLIKO KILOGRAMA VIŠE NEGO PRIJE PAR GODINA...
Kako starimo, postajemo sve teži, To je zato što imamo sve više znanja u našim glavama.
Dakle, ja nisam debela, nego inteligentna ! Moj mozak ne može držati svo to znanje u glavi, pa se širi po cijelome tijelu. To je moja priča i ostajem pri tome !
Kako starimo, postajemo sve teži, To je zato što imamo sve više znanja u našim glavama.
Dakle, ja nisam debela, nego inteligentna ! Moj mozak ne može držati svo to znanje u glavi, pa se širi po cijelome tijelu. To je moja priča i ostajem pri tome !
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Po prdežu se čovek poznaje:
Učtiv - prdne i kaže ''pardon''
Džentlmen - pušta damu da prdne prva
Šeprtlja - prducka ceo dan i nikako da prdne
Nestrpljiv - jedva čeka da prdne
Lepo vaspitan - pre nego sto prdne, pita za dozvolu
Muzikalan - prdne i ustanovi u kojem je molu ili duru
Podmukao - prdne da niko ne primeti
Dvoličan - prdne i pita ko je prdnuo
Diskretan - prdne i kaže: ''neka to ostane među nama''
Neoprezan - prdne i usere se
Flegmatičan - svejedno mu je što je prdnuo
Kolegijalan - daje priliku drugima da prdnu pre njega
Pesimista - još nije ni prdnuo, a već misli da će se usrati
Penzioner - kaže da se bolje prdelo za vreme Jugoslavije
Učtiv - prdne i kaže ''pardon''
Džentlmen - pušta damu da prdne prva
Šeprtlja - prducka ceo dan i nikako da prdne
Nestrpljiv - jedva čeka da prdne
Lepo vaspitan - pre nego sto prdne, pita za dozvolu
Muzikalan - prdne i ustanovi u kojem je molu ili duru
Podmukao - prdne da niko ne primeti
Dvoličan - prdne i pita ko je prdnuo
Diskretan - prdne i kaže: ''neka to ostane među nama''
Neoprezan - prdne i usere se
Flegmatičan - svejedno mu je što je prdnuo
Kolegijalan - daje priliku drugima da prdnu pre njega
Pesimista - još nije ni prdnuo, a već misli da će se usrati
Penzioner - kaže da se bolje prdelo za vreme Jugoslavije
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Žene izmjerile vanjski dug u centimetrima: Prosječnom Hrvatu dug je 16,5 cm
Hrvatski je dug narastao do neviđenih razmjera, a ministar Slavko Linić zabrinut je da se narod osjeća - nategnuto.
Hrvatska je ovih dana izdala još jednu 50-godišnju obveznicu u vrijednosti nekoliko milijardi dolara, a vijest je prenio i Reuters, pozivajući se na doušnike iz Vlade.
- Oformio sam tim za krizne situacije, u kojem je čak 52 % žena, i dao im zadatak da osmisle rješenje za hrvatski dug. Jučer sam dobio na stolu nešto čime sam i više nego zadovoljen – zaključio je Linić.
Odlučeno je naime, da se Hrvatski inozemni dug, umjesto u milijunima, od sada mjeri isključivo u centimetrima!
- Ulazimo duboko u ljudsku svijest, gotovo da govorimo o analnom prodiranju projekta „Hrvatski centimetri“. Izmjerile smo da trenutno Hrvatski inozemni dug iznosi 16,5 cm i čim smo ovu informaciju progurale u javnost , vidjele smo da se moral diže– pojasnila je Davorka Grubišić, predsjednica Stručnog tima
Ministar Linić kaže kako su žene ponovno dokazale kako se bolje snalaze kada su brojke u pitanju, a ova mjera će stupiti na snagu na prigodan datum, 14.02 (Valentinovo). Naš dug raste iz dana u dana, pa će se mjerenja morati izvoditi na svakodnevnoj bazi. Linić ne želi gurati ruku u vlastiti džep, pa je odlučeno je da će se za projekt „Hrvatski centimetri“, zagrabiti u neki od fondova Europske Unije. Jedina protivnica ovakvog načina mjerenja duga, za sada je Željka Markić, dok je Severina, kako doznajemo, dug prihvatila objeručke.
Hrvatski je dug narastao do neviđenih razmjera, a ministar Slavko Linić zabrinut je da se narod osjeća - nategnuto.
Hrvatska je ovih dana izdala još jednu 50-godišnju obveznicu u vrijednosti nekoliko milijardi dolara, a vijest je prenio i Reuters, pozivajući se na doušnike iz Vlade.
- Oformio sam tim za krizne situacije, u kojem je čak 52 % žena, i dao im zadatak da osmisle rješenje za hrvatski dug. Jučer sam dobio na stolu nešto čime sam i više nego zadovoljen – zaključio je Linić.
Odlučeno je naime, da se Hrvatski inozemni dug, umjesto u milijunima, od sada mjeri isključivo u centimetrima!
- Ulazimo duboko u ljudsku svijest, gotovo da govorimo o analnom prodiranju projekta „Hrvatski centimetri“. Izmjerile smo da trenutno Hrvatski inozemni dug iznosi 16,5 cm i čim smo ovu informaciju progurale u javnost , vidjele smo da se moral diže– pojasnila je Davorka Grubišić, predsjednica Stručnog tima
Ministar Linić kaže kako su žene ponovno dokazale kako se bolje snalaze kada su brojke u pitanju, a ova mjera će stupiti na snagu na prigodan datum, 14.02 (Valentinovo). Naš dug raste iz dana u dana, pa će se mjerenja morati izvoditi na svakodnevnoj bazi. Linić ne želi gurati ruku u vlastiti džep, pa je odlučeno je da će se za projekt „Hrvatski centimetri“, zagrabiti u neki od fondova Europske Unije. Jedina protivnica ovakvog načina mjerenja duga, za sada je Željka Markić, dok je Severina, kako doznajemo, dug prihvatila objeručke.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
I tako je počela svađa...
1)
Pitao sam svoju ženu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 100kn. Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 265kn. Rekao sam joj da bi joj gajba piva više pomogla da se osjeća lijepom.
2)
Prije par dana sam pitao ženu gde bi voljela da idemo za godišnjicu braka. Rekla je: "Negdje gdje davno nisam bila." Predložio sam joj kuhinju.
3)
Dok sam gledao omiljenu emisiju, žena je sjela kraj mene i pitala: "Što ima na TV-u?" - "Prašine...", rekao sam joj.
4)
Žena mi je pomogla da joj odaberem rođendanski poklon. Rekla je da želi "nesto crveno, što od 0 do 100 dostiže za 3 sekunde." Kupio sam joj vagu.
5)
Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: "Osjecam se užasno; stara sam, debela i grozna. Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj oči još uvijek savršeno funkcioniraju.
6)
Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih je bio pijan, ali nije prestajao da reda čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. "Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno i kad smo se razišli, počeo je piti i od tada nije prestao." Rekao sam: "Tko bi rekao da će toliko dugo slaviti..."
1)
Pitao sam svoju ženu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 100kn. Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 265kn. Rekao sam joj da bi joj gajba piva više pomogla da se osjeća lijepom.
2)
Prije par dana sam pitao ženu gde bi voljela da idemo za godišnjicu braka. Rekla je: "Negdje gdje davno nisam bila." Predložio sam joj kuhinju.
3)
Dok sam gledao omiljenu emisiju, žena je sjela kraj mene i pitala: "Što ima na TV-u?" - "Prašine...", rekao sam joj.
4)
Žena mi je pomogla da joj odaberem rođendanski poklon. Rekla je da želi "nesto crveno, što od 0 do 100 dostiže za 3 sekunde." Kupio sam joj vagu.
5)
Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: "Osjecam se užasno; stara sam, debela i grozna. Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj oči još uvijek savršeno funkcioniraju.
6)
Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih je bio pijan, ali nije prestajao da reda čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. "Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno i kad smo se razišli, počeo je piti i od tada nije prestao." Rekao sam: "Tko bi rekao da će toliko dugo slaviti..."
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
nikolina je napisao/la:
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Bračni par je doživio tešku prometnu nesreću prilikom koje je muževo lice bilo teško unakaženo. Doktor mu je rekao da za plastičnu operaciju ne mogu iskoristiti kožu s ostatka njegovog tijela, jer je bio previše mršav.
Međutim, u bolnici su procijenili da se jedini dio kože koji odgovara nalazi na ženinoj stražnjici. Muž i žena su se dogovorili da neće nikom reći odakle je uzet "materijal" za operaciju, a zamolili su i medicinsko osoblje da sačuvaju njihovu tajnu. Ipak se radilo o veoma osjetljivom pitanju.
Nakon izlaska iz bolnice, ljudi su nisu mogli načuditi njegovom novom licu. Izgledao je ljepše nego ikad. Svi prijatelji i rodbina su hvalili njegovu ljepotu...
Jednog dana kad je muž ostao nasamo sa svojom ženom, i kada su ga preplavile emocije zbog njene žrtve, rekao je:
"Draga moja, želim ti se zahvaliti za sve što si učinila za mene. Kako ti se mogu odužiti?"
"Dragi moj", odgovori žena, "Dovoljno mi je to što svaki put vidim tvoju majku kako te ljubi u obraz..."
Međutim, u bolnici su procijenili da se jedini dio kože koji odgovara nalazi na ženinoj stražnjici. Muž i žena su se dogovorili da neće nikom reći odakle je uzet "materijal" za operaciju, a zamolili su i medicinsko osoblje da sačuvaju njihovu tajnu. Ipak se radilo o veoma osjetljivom pitanju.
Nakon izlaska iz bolnice, ljudi su nisu mogli načuditi njegovom novom licu. Izgledao je ljepše nego ikad. Svi prijatelji i rodbina su hvalili njegovu ljepotu...
Jednog dana kad je muž ostao nasamo sa svojom ženom, i kada su ga preplavile emocije zbog njene žrtve, rekao je:
"Draga moja, želim ti se zahvaliti za sve što si učinila za mene. Kako ti se mogu odužiti?"
"Dragi moj", odgovori žena, "Dovoljno mi je to što svaki put vidim tvoju majku kako te ljubi u obraz..."
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
http://www.24sata.hr/fun-video/dama-nije-mogla-sama-snimili-najgori-pokusaj-tocenja-goriva-376240?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=376240&utm_campaign=24sata+Facebook+status
zato ja odmah zovem djetanika ,da ne završim ovdje
zato ja odmah zovem djetanika ,da ne završim ovdje
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
To tvoj raspored ili...?
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
moj je još i goriIron Man je napisao/la:To tvoj raspored ili...?
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/supruzi-poslao-listu-svih-isprika-koje-je-iskoristila-kako-bi-izbjegla-seks-951475
Zadnja promjena: nikolina; ned srp 20, 2014 7:30 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Žao mi je tvog muža onda
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608