Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
+47
zbracun
bokaso1
Ly
soprano
smokvica
Purgy
Hell
gio_deluxe
Melinda
minutus
scorpio57
walter
Ive
4 od 1
hogar_grozni
eva kant
evitaa
Amyicha
Hrc@
fosforica
tanuki
daka
sanjich
Iron Man
Mr.Cooly
m
diabolik.
FALKON 2
Dedli Minđa
bittersweet
Mass
Turrican
fernando torres
wjewerica
Little_Thin_Goddess
josari
Prop
Hitman
mala_plava
Shtiriputanac
THUNDER_DINIX
Sinister
WEYLAND-YUTANI
Love
goc
House
Neu
51 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 2 / 20.
Stranica 2 / 20. • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Dali ste protiv zakona o pušenju ?
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
tako mi svejedno :afro:
josari- Junior
- Registriran/a : 31.03.2009
Broj postova : 639
Reputacija : 24
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
Hitman1 je napisao/la:moja?
Neeee, nego ta da zabrane pušenje u kafićima...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
meni baš drago, nema veze što i ja zapalim nekad....kad dođem iz birca smrdim kao sto pepeljara, a mogu mislit kako je koma ljudima koji uopće ne puše.....a oči mi još 2 dana suze i budu crvene...
Little_Thin_Goddess- Nevina dušica
- Registriran/a : 09.01.2009
Broj postova : 99
Reputacija : 14
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
^^ slazem se..
prop-zasto?
prop-zasto?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Jel' pušenje legalno? JEST!!
Jel' svaki čovjek ima pravo birati, pri otvaranju kafića, hoće li primati pušače ili nepušače?? IMA!!
Jel' svatko ima pravo izbora u koji će kafić sjesti, koji neće? IMA!!!
Odakle onda ikome pravo da brani pušenje, tobože zbog zdravlja nepušača?????
To je licemjerluk, jer ako pušenje dokazano škodi zdravlju, ajmo ga zabraniti!!!!!
No, naravno, tako bi ostali bez milijuna i milijuna koji se obrću...
Jel' svaki čovjek ima pravo birati, pri otvaranju kafića, hoće li primati pušače ili nepušače?? IMA!!
Jel' svatko ima pravo izbora u koji će kafić sjesti, koji neće? IMA!!!
Odakle onda ikome pravo da brani pušenje, tobože zbog zdravlja nepušača?????
To je licemjerluk, jer ako pušenje dokazano škodi zdravlju, ajmo ga zabraniti!!!!!
No, naravno, tako bi ostali bez milijuna i milijuna koji se obrću...
Započeo/la tema :
^^slažem se definitivno
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ali ima li pušač pravo praktički tjerati nepušače da udišu dim cigareta?
Shtiriputanac- Junior
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija : 65
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Rep+ za ovo Propovjednik...
Mene samo pila jer nasi ugostitelji pizde oko te odluke, kao past ce im promet i to sve skupa, a ne zele se potruditi i uloziti u svoj objekt da naprave izolirane prostorije za pusace i za nepusace. Recimo, kako sam na novu bila u Njemackoj, lijepo su to gore rijesili, u par kafica u kojima sam bila su imali odvojeno prostor za pusace sa ventilacijom i kliznim vratima koje lijepo konobarotvori kad ulazi. Tako dim nije smetao nepusacima, a mi pusaci smo imali izbor dal cemo se davit u vlastitom dimu ili necemo
Mene samo pila jer nasi ugostitelji pizde oko te odluke, kao past ce im promet i to sve skupa, a ne zele se potruditi i uloziti u svoj objekt da naprave izolirane prostorije za pusace i za nepusace. Recimo, kako sam na novu bila u Njemackoj, lijepo su to gore rijesili, u par kafica u kojima sam bila su imali odvojeno prostor za pusace sa ventilacijom i kliznim vratima koje lijepo konobarotvori kad ulazi. Tako dim nije smetao nepusacima, a mi pusaci smo imali izbor dal cemo se davit u vlastitom dimu ili necemo
wjewerica- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 1120
Reputacija : 77
Započeo/la tema :
wjewerica i prop rep+
Gost- Gost
Shtiriputanac je napisao/la:Ali ima li pušač pravo praktički tjerati nepušače da udišu dim cigareta?
postoji prostor za pušače i za nepušače
Započeo/la tema :
Neu postoji,ali je žalosno i sramotno od ugostitelja na koji su to način odradili......
Gost- Gost
Shtiriputanac je napisao/la:Ali ima li pušač pravo praktički tjerati nepušače da udišu dim cigareta?
Naravno da ne, ali taj izbor mu je dat onog trenutka kad je pušenje legalizirano!! Meni pušenje osobno nije drago, to je ovisnost o kojoj nitko ne vodi računa, jer donosi svima lipe pare. Pa dokazano je da su sedamdesetih godina američke tvornice duhana namjerno stavljale ovisničke doze nikotina, kako bi se ljudi navukli. A sada tu glume glumu, kao, stalo im je do nečijeg zdravlja!!!!!!
Slažem se s wjevom, svaki lokal, javna ustanova bi trebala osigurati prostor za pušače i nepušače, jer ovo ipak baca na diskriminaciju, pa makar i iz, ajmo to tako reći, pravih razloga!!!
Zadnja promjena: prop_ovednik; sub tra 18, 2009 10:48 am; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
da,jer taj prostor za nepušače je isti kao i za pušače ,nema zida nikakvog
Započeo/la tema :
ma nema doslovno ničega,bio sam u jednoj piceriji nedavno,sjednem za stol vidim ljudi puše,ja izvadim cigare međutim leti konobarica kaoPA ŠTA RADITE;OVDJE ZABRANJENO PUŠENJE,
ja gledam nju,gledam ove što puše i pitam tko je od nas lud,veli ona; pa za onim redom stolova je dozvoljeno,za ovim je zabranjeno......i šta reć na to???
ja gledam nju,gledam ove što puše i pitam tko je od nas lud,veli ona; pa za onim redom stolova je dozvoljeno,za ovim je zabranjeno......i šta reć na to???
Gost- Gost
^^iam tog i kod nas...to je teško sranje. jebeš takvu "prostoriju" za nepišaće ako nije odvojena zidom
Započeo/la tema :
Da, slažem se, trebale bi biti posebne, odvojene prostorije za pušače i nepušače, ali dok se to ne sredi tako onda neka bude zabranjeno pušenje u kafićima. Ako pušač želi pušiti, može to raditi bilo gdje drugdje gdje ne smeta drugima. Ja sam nepušač, ali vikendom praktički pasivno popušim cijelu kutiju cigareta, ako ne i dvije.
Podržavam slobodu izbora, to svakako, ali sve dok ona ne utječe na slobodu izbora drugih. Praktički, nepušači kojih ima puno više moraju patiti zbog nekolicine pušača jer im se neda izaći van na 2-3 minute i zapaliti kad već moraju.
Podržavam slobodu izbora, to svakako, ali sve dok ona ne utječe na slobodu izbora drugih. Praktički, nepušači kojih ima puno više moraju patiti zbog nekolicine pušača jer im se neda izaći van na 2-3 minute i zapaliti kad već moraju.
Shtiriputanac- Junior
Započeo/la tema :
Zato što su ti natpisi, prostor za pušače/nepušače postavljeni tamo samo pro forme, čisto da se zadovolje neki propisi, da inspekcija bude happy kad dođe i to je to!!!
Započeo/la tema :
štiri sasvim je ok to što ti kažeš,ja sam pušač nekih 19-20 godina ali to potpuno
podržavam,i u pravu si,međutim ovdje je u ovoj situaciji nažalost nemoguća sloboda
izbora koja ne utječe na drugu stranu.....netko uvjek gubi.......
podržavam,i u pravu si,međutim ovdje je u ovoj situaciji nažalost nemoguća sloboda
izbora koja ne utječe na drugu stranu.....netko uvjek gubi.......
Gost- Gost
Još jedna mogućnost je da se odredi određeni broj kafića u svakom gradu koji će bit namjenjen za pušače. Naravno, tamo bi trebala biti i skuplja pijača jer bi inače onda uvjek svi išli tamo.
Shtiriputanac- Junior
Započeo/la tema :
a jeba ga ti sad,kud se trujem,tu mi nedaš da se družim sa nepušačima.....
i još da skuplje plaćam piće..........
šta to nije diskriminacija????
Gost- Gost
Shtiriputanac je napisao/la:Da, slažem se, trebale bi biti posebne, odvojene prostorije za pušače i nepušače, ali dok se to ne sredi tako onda neka bude zabranjeno pušenje u kafićima. Ako pušač želi pušiti, može to raditi bilo gdje drugdje gdje ne smeta drugima. Ja sam nepušač, ali vikendom praktički pasivno popušim cijelu kutiju cigareta, ako ne i dvije.
Jesi ikad bio u kafani i stol do tebe neke kokoške uvate vikati glasno van svake pameti i pila te to u mozak i ludiš?? I onda ih pristojno zamoliš, ako može malo tiše?! (I onda ti one kažu da odjebeš , ti njima da su sponzo.... uff, odlutah )... Glasno pričanje nije nelegalno, stvar je kulture. Kao što bi trebalo biti i stvar kulture da upitaš društvo oko sebe "Jel' vam smeta ko' zapalim?" PRIJE nego li ju zapališ (a ne, dragi xy, poslije :netak:). Zabrana pušenja meni apsolutno godi sa strane zdravlja, ali me apsolutno nervira kao jedna licemjerna odluka!!!!!!!! Više štete i veću ovisnost stvara nikotin nego li marihuana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A opet, ovo je legalno, a na drugu stranu se provodi hajka!!!!!
Započeo/la tema :
a jebemu.. ako su to već morali uvest i još su tako dugo odgađali onda su mogli pričekat do 1.6.
moje mišljenje je da će se taj zakon ukinut već iduće godine jer će kafići propadat.. ovako im baš ne cvjetaju ruža a tek onda...
prop - rep +
moje mišljenje je da će se taj zakon ukinut već iduće godine jer će kafići propadat.. ovako im baš ne cvjetaju ruža a tek onda...
prop - rep +
fernando torres- Junior
Broj postova : 984
Reputacija : 19
Započeo/la tema :
Gabrijel je napisao/la:a jeba ga ti sad,kud se trujem,tu mi nedaš da se družim sa nepušačima.....
i tebi rep +...
sad mi sinulo... nakon što će promet naglo pasti, logično je da će i cjene rasti da se probaju spasiti...
pa dragi nepušači.. pitam vas... dal vam je draže plačati cjne kekve jesu za kavu, pivo... i da je pušenje dozvoljeno
ili plačati 3-5 kn skuplje i da pušenje nije dozvoljeno...
fernando torres- Junior
Broj postova : 984
Reputacija : 19
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 20. • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» Treba li zabraniti pauze za pušenje tijekom radnog vremena?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 2 / 20.