Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!

+47
zbracun
bokaso1
Ly
soprano
smokvica
Purgy
Hell
gio_deluxe
Melinda
minutus
scorpio57
walter
Ive
4 od 1
hogar_grozni
eva kant
evitaa
Amyicha
Hrc@
fosforica
tanuki
daka
sanjich
Iron Man
Mr.Cooly
m
diabolik.
FALKON 2
Dedli Minđa
bittersweet
Mass
Turrican
fernando torres
wjewerica
Little_Thin_Goddess
josari
Prop
Hitman
mala_plava
Shtiriputanac
THUNDER_DINIX
Sinister
WEYLAND-YUTANI
Love
goc
House
Neu
51 posters

Stranica 20 / 20. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Go down

Dali ste protiv zakona o pušenju ?

Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 I_vote_lcap56%Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 I_vote_rcap 56% 
[ 9 ]
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 I_vote_lcap44%Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 I_vote_rcap 44% 
[ 7 ]

Ukupno glasova : 16

Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!

Postaj by Ly pet lis 29, 2010 9:54 pm

Protiv zabrane.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty61 / 99961 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!

Postaj by soprano pet lis 29, 2010 9:58 pm

bolje zabrana....cvate šverc
soprano
soprano
Junior
Junior

Registriran/a : 05.10.2010
Broj postova : 588
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 68
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty7 / 9997 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub lis 30, 2010 9:27 am

kod nas je svuda zabrana jedino u mom najdražem kafiću nema te zabrane Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty113 / 999113 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by soprano sub lis 30, 2010 9:57 am

meni i žena brani pušenje,a ovi dvolični govnari koji brane pušenje,puše,a vjerujem da će i popušiti
soprano
soprano
Junior
Junior

Registriran/a : 05.10.2010
Broj postova : 588
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 68
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty7 / 9997 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub lis 30, 2010 11:43 am

to je najbolje oni brane pušenje, a sami puše. zato je meni cool. u bosni se uvede to zabranjeno pušenje, al nitko to ne prakticira. šta je najbolje koda kažu zidovima ne tim vlasnicima lokala kafića itd. a to za ženu, pa ona ti samo želi dobro Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty113 / 999113 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet stu 04, 2011 11:34 pm

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, jer kako devojke da se smuvaju posle sa momcima........? Laughing

Ja sam ne pusac ali nisam za zabranu pisenja u klubovima....... Razumem zavisnost pusaca i ako me nervira i smeta mi dim ispostujem ih........ Inace kad ne mogu vise izadjem napolje da se osvezim.........
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty120 / 999120 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty Pušenje na javnom mjestu!

Postaj by tanuki sub oľu 24, 2012 5:50 am

evo u zagrabu su najavili propise gdje se zabranjuje ispijanje alkholnog pića na javnom mjestu,
nisam siguran što to znaći,
ali otprilike , ako se voziš biciklom uz savu iz ranca izvadiš konzervu pive, pritrčat će organ i opaučiti ti kaznu!
jasno je da iza toga stoji ugostiteljski lobi,
a novi propisi su valjda kompenzacija za zabranu pušenja u lokalima,
sada kad su pušaći izbačeni na ulice ( a i prije) puni su travnjaci opušaka !
naravno ne pomišljam da bi trebalo zabraniti pušenje na javnim mjestima, ali bi trebalo uvesti drakonske kazna za oni koji bacaju opuške ( i žvakače) po javnim površinama!
ako se naši gradovi hoće ugledati u svijetske gradove, onda moraju napraviti uvjete i propise koji se mogu provoditi!
napraviti pušaćka mjesta sa pepeljarama,
a to se kod nas jedino može vidjeti pred robnim centrima ( jer vlasnici su shvatili , da su i pušaći ljudi i neće bacati čikove okolo ,a ko im je ponuđena mogućnost da se ponašaju kulturno)
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty700 / 999700 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun sub oľu 24, 2012 4:51 pm

Ako nitko do sada nije primjetio, sve propise i kazne polako kopiramo od amerikenjaca. To je najdemokratskija zemlja u kojoj nitko nesmije prdnut, a da ne najebe. Polako se uvodi totalna diktatura, ali polako. Da je naglo, ljudi bi se mogli bunit, mogla bi izbit revolucija. Ovako, slegne se prašina od jedne zabrane, onda se uvodi druga. A mi ovce, nismo ni skužili, a ošišani smo do kože (i dublje), nesmijemo se bunit, jer je to sve šta je za sada zabranjeno, u javnost progurano kao sramotno djelo koje treba osuditi. Na taj način dobiju jedan dio kretenskog pučanstva na svoju stranu, a to slaboumno i kretansko pučanstvo ne kuži da će doći na red jednog dana za zabranu i nešto šta je njima važno.
To je stari isprobani sistem "zavadi pa vladaj", a bezgranične budale to ne kuže.
Dakle, sada me zanima šta će bit sljedeće na redu. U jednom romanu, a i u jednom filmu, bila je zabranjena sol, jer šteti zdravlju. Možda je to sljedeće? Vrlo lako svjetska zdravstvena organizacija i to progura uskoro.
Nije to uvedeno zbog ugostiteljskog lobija, nego zbog kontrole ljudi. Na taj način će se polako iskorjeniti svi oni koji imaju svoje mišljenje, hoće živjeti svoj život kako im odgovara, a ne kako im netko drugi određuje.
I mali dodatak na naslov topica, u jednoj zemlji, ne sječam se kojoj, bilo je u novinama, zabrana pušenja ide toliko daleko, da se ne smije pušiti ni u vlastitoj kuči. Policija ima pravo upadati u kuče i stanove i provjeravati dali netko puši, kao da se radi o najgorijim kriminalcima, teroristima.
Pa, ljudi, izvolite, dajte svesrdnu podršku i sljedećoj zabrani koju će donijeti naša demokratska vlada. Uskoro će biti zabranjeno mladim majkama dojiti djecu, jer je dokazano da majčino mlijeko škodi. Kako ćete reagirati na to?
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty3 / 9993 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub oľu 24, 2012 6:34 pm

Je, uveli su zabranu pušenja u lokalima, ali ja nisam još ušao u kafić u kojem se ne puši. Jedino ono ispočetka su se malo držali tog zakona, kasnije su svi pušili svugdje kao i prije.
Čini mi se da u Kanadi ne smiješ nositi u vrećici alkoholno piće ako je boca već otvarana, a kamoli da bi bio na javnom mjestu. Za mene je to malo glupo.
Taj novi zakon o zabrani ispijanja alkoholnih pića na javnim mjestima koji pokušavaju uvesti je, navodno, najviše zbog maloljetnika koji se opijaju u parkićima. A s druge strane imaš umirovljenike kojima je sad zabranjeno popit si koju pivicu uz partiju šaha u parku..
Velika većina zakona ima svoje prednosti i nedostatke, al štaš, nismo mi ti koji ih donosimo, donose ih oni koje smo mi birali. Jebiga
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty200 / 999200 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon oľu 26, 2012 11:53 am

Da, kao fol, ne smije se pušit, a u svakom se puši. Meni to smeta, jer ne pušim, i kad uđem u takav kafić ugušim se u dimu, odmah me drugi dan grlo grebe i bole me pluća. Najrađe bi takvim kafićima inspekciju poslala.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty999 / 999999 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon oľu 26, 2012 1:00 pm

prakasa je pokazala, da zabrane pušenja u kafićima, uopće nisu imale namjere ozdraviti naciju,
već oteti novce ugostiteljima, koji su pro forme uveli dodatne klimatizacije!
budući da sam nepušać, trebao sam valjda s veseljem dočekati te mjere,
ali očigledno je to bila farsa!
totalno su smješne te mjere, kada država debelo puni svoj buđet i na trošarinama i porezima duhanskih proizvoda, kao i na sprdačinama od ovih propisa!
stvarno suosječam se sa pušačima, ali ne kužim zašto su takve ovce?
zašto si sami ne rade cigarete, umjesto ovih precjenjenih na tržištu?
kilo duhana u bosni je sića;
papirići i strojčeki za punjenje manje koštaju od polumjesečnih troškova za konfekcijske cigarete!
ili je možda ipak veća fora staviti na stol kutiju malbora -
da se vidi tko je frajer Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty700 / 999700 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet ruj 27, 2012 8:08 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty999 / 999999 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet ruj 27, 2012 8:10 pm

tanuki je napisao/la:prakasa je pokazala, da zabrane pušenja u kafićima, uopće nisu imale namjere ozdraviti naciju,
već oteti novce ugostiteljima, koji su pro forme uveli dodatne klimatizacije!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty142 / 999142 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by John Kimble čet lis 18, 2012 3:26 pm

Nisam za zabranu, ali ako postoji mogucnost ugostitelji bi trebali odvojiti prostor za pusace i nepusace. Ja sam inace pusac, i kavu ne pijem bez cigarete i ne mogu je pit bez. Ako nemaju mogucnost odvajanja, onda nek se pobrinu za kvalitetno provjetravanje prostora.

John Kimble
Trajno baniran/a

Registriran/a : 17.10.2012
Broj postova : 267
Reputacija Reputacija : 21
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty0 / 9990 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet stu 01, 2012 11:54 am

Pušači s posla prosječno izostaju dva do tri dana više od nepušača, pokazalo je britansko istraživnje po kojem izostanak s posla britanskih pušača košta društvo oko 2,25 milijuna dolara godišnje.

Prema rezultatima istraživanja objavljenima u časopisu Addiction pušači imaju 33 posto veće izglede izostati s posla od nepušača.

Znanstvenici sa sveučilišta Nottingham ističu da utvrđeni financijski gubici zbog izostanka s posla nepušača nisu obuhvatili i gubitke koji su posljedica smanjene produktivnosti zbog čestih 'čik-pauza' ili od šteta od požara izazvanih opušcima.

U okviru istraživanja proučeni su podaci više drugih istraživanja s područja Europe, Australije, Novog Zelanda, SAD-a i Japana od 1960. do 2011. kojima je bilo obuhvaćeno više od 71 tisuću zaposlenika u javnom i privatnom sektoru.

Istraživanje koje je proveo Medicinski fakultet u Bostonu pokazalo je da djeca pušača češće izostaju s nastave od djece nepušača.

Autor: Z.H. / Hina
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty0 / 9990 / 999Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja! - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by britania uto stu 13, 2012 6:29 am

očito su pušači bolji konzumenti čim ih se ugostitelji ne odriču kjutic migic
britania
britania
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.11.2011
Broj postova : 477
Reputacija Reputacija : 40
Godina imam : 51
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto stu 13, 2012 9:56 pm

pa priča ide otprilike ovako,
neki pametnjaković u vladi se domslio kako dodatno popuniti buđet, pa osim bezobraznih poreza na cigarete , genijalac se domislio uzeti i dodatnu lovu na uvjete, a uvjet je bio da kafići naprave klimatizaciju, kako bi dobili odobrenje da se u lokalu smije pussiti, ali eto nitko ih visse ne obvezuje da tu klimatizaciju moraju i uključiti!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica sub stu 24, 2012 6:14 pm

neutralna sam.
ali mi i ne smeta.

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 20 / 20. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

[Vrh]

- Similar topics