Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
+47
zbracun
bokaso1
Ly
soprano
smokvica
Purgy
Hell
gio_deluxe
Melinda
minutus
scorpio57
walter
Ive
4 od 1
hogar_grozni
eva kant
evitaa
Amyicha
Hrc@
fosforica
tanuki
daka
sanjich
Iron Man
Mr.Cooly
m
diabolik.
FALKON 2
Dedli Minđa
bittersweet
Mass
Turrican
fernando torres
wjewerica
Little_Thin_Goddess
josari
Prop
Hitman
mala_plava
Shtiriputanac
THUNDER_DINIX
Sinister
WEYLAND-YUTANI
Love
goc
House
Neu
51 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 10 / 20.
Stranica 10 / 20. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Dali ste protiv zakona o pušenju ?
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
pa istina da....
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Gost- Gost
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
FALKON 2 je napisao/la:ovdje se samo govori o diskriminaciji pušača, a nepušače se stalno diskriminira i to je izgleda ok.............. :netak:
ja sam bijo u raznim restoranima i uvijek se nađe biser koji hoće pušiti u dijelu za nepušače "jer voli zapaliti " poslije večere............. a kad mu se kaže da ide u dio za pušače onda se odmah žali da je to diskriminacija...............
Nije to diskriminacija.
Ukoliko bi zabrana pušenja vrijedila u restioranima, pečenjarnicama, slastičarnicama, izbjeglo bi se neželjeno pasivno pušenje nepušača, ali bi se omogućilo i pušačma da puše u ostalim bircevima u koj nebi ulazili nepušači koji to ne žele,
Bit zakona je da se spriječi pasivno pušenje nepušača, a ne zabrana pušenja (trovanja) onih koji to čine svjesno i s namjerom.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
... i da oni smanje pusenje/prestanu pusit
Započeo/la tema :
To se ne more riješiti zabranom.THUNDER_DINIX je napisao/la:... i da oni smanje pusenje/prestanu pusit
Edukacijom, poskupljenjem cigareta, poboljšanjem kvalitete cigareta, ali zabranom pušenja sigurno ne.
Da im je do zdravlja ljudi nebi subvencionirali sadnju duhana.
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:ovdje se samo govori o diskriminaciji pušača, a nepušače se stalno diskriminira i to je izgleda ok.............. :netak:
ja sam bijo u raznim restoranima i uvijek se nađe biser koji hoće pušiti u dijelu za nepušače "jer voli zapaliti " poslije večere............. a kad mu se kaže da ide u dio za pušače onda se odmah žali da je to diskriminacija...............
Na takve se ja ne obazirem. Već sam napomenuo da su pušači poprilično licemjerni ljudi što se toga tiče i tu se malo toga može učiniti.
Ponavljam: zaboli me kita za pušače. I njih je bolila za mene
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
DINIX to nažalost nije cilj zakona,niti je cilj zakona nečije zdravlje,cilj zakona je da
se pušačima zabrani,da se oni uskurče zbog tog i onda namjerno zapali/ko što je FALKON naveo/
i da mu se sreže kaznai njemu i ugostitelju........
se pušačima zabrani,da se oni uskurče zbog tog i onda namjerno zapali/ko što je FALKON naveo/
Gost- Gost
^^I šta je pogrešno svezi toga? Sami ste si krivi.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
pa da, ali vjerovatno ce ih nekolicina prestati pusiti jer nece smit zapalit u kafu :
Započeo/la tema :
quote]
Na takve se ja ne obazirem. Već sam napomenuo da su pušači poprilično licemjerni quote]
Odakle ti taj podatak?
Na takve se ja ne obazirem. Već sam napomenuo da su pušači poprilično licemjerni quote]
Odakle ti taj podatak?
Zadnja promjena: skofik; ned tra 19, 2009 4:02 pm; ukupno mijenjano 1 put.
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
Pa meni se iskreno jebe za pušače...
Jel ih tko sili da puše? Ne.
Jel ih tko sili da puše na javnim mjestima unatoč zabrani? Ne.
O čemu uopće raspravljamo?
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
@skofik znam iz iskustva. Neki jesu, neki nisu, naravno.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
tko je rekao da je nešto pogrešno??Cynic je napisao/la:^^I šta je pogrešno svezi toga? Sami ste si krivi.
tebi kao nepušaču će za godinu dana bit isto jer će taj zakon propast!
i kvačiš se na moje postove iako sam ja jedan od rijetkih pušača
koji sam rekao milion puta da zakon podržavam,
Gost- Gost
slazem se. rep+Cynic je napisao/la:Pa meni se iskreno jebe za pušače...
Započeo/la tema :
Gabrijel je napisao/la:tko je rekao da je nešto pogrešno??
tebi kao nepušaču će za godinu dana bit isto jer će taj zakon propast!
i kvačiš se na moje postove iako sam ja jedan od rijetkih pušača
koji sam rekao milion puta da zakon podržavam,
Kačim se na ovaj post, koji jasno govori kako misliš da je zakon ovdje samo da se sankcionira pušače.
Gabrijel je napisao/la:DINIX to nažalost nije cilj zakona,niti je cilj zakona nečije zdravlje,cilj zakona je da
Ti kao pušač očito ne vidiš dublji smisao zabrane od toga da se sankcionira pušače! Vjerovao ili ne, postoje ljudi kojima je stalo do svojeg jebenog zdravlja, a bilo bi i lijepo kad ne bih sa svakog izlaska došao smrdljiv
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2- Doktor foruma
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Cynic je napisao/la:Pa meni se iskreno jebe za pušače...
Znaš što mene zanima...
Nisam pušač, ne volim cigarete i mrzim kad puše oko mene...
Ali ajmo ovako:
Cigarete škode zdravlju-DOKAZANO!!!!
Cigarete izazivaju ovisnost-DOKAZANO!!!
Cigarete su štetnije po čovjeka od marihuane-DOKAZANO!!!
Cigarete možeš kupiti di oćeš, marihanu ne-ČINJENICA!!!
Pitanje: Kako ono što je štetno po ljude uopće može biti legalno i proizvoditi se uz državnu podršku? Reklamirati se svakodnevno? Uvjeravati mlade da si cool ako pušiš?!?!
Ti ćeš dakako reći da svaki čovjek ima pravo birati hoće li pušiti ili ne, ali ja onda mogu tražiti isto za marihuanu, zar ne? A opet, pušač ne drhti pred zakonom, niti mu prijeti kazna ako zapali na ulici, a mene uvate s travom, najeba san!!!
Nije li licemjerje regulirati pušenje, a brati milijune i milijune od duhanske industrije??? Države navijaju da ljudi puše!!!! Ameri su 70-ih dokazano stavljali ovisničke doze nikotina kako bi se narod navukao!!! Uzimati pare od Tvornice Duhana Rovinj za svoje predizborne kampanje?? Ili je možda ovo samo odluka koju nam nameće Europa??!
A zašto onda ne bi zabranili pušenje uopće??
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
fumam i fumati češ . ne ču ........
nemam neki stav o tome dali treba zabraniti ili ne ..........
pušenje u javnim ustanovama ...........
ali imam o zabrani u ugostiteljskim objektima .............to se nije smijelo dogoditi .........
nego jednostavno dati na izbor ugostieljima da sami izaberu hoče ili biti za pušače ili nepušače .... i to kontrolirati ............. i kažnjavati nepridržavanje ...........
koliko če se ugostiteljskih objekata zatvoriti zbog toga ......... ljudi ostati bez posla .......
koliko stranaca če odustati možda zbog toga dolazak na ljetovanje ...............
jel več u svojim državama nemogu ........ a ovako če im biti doživljaj kao i namo kada sletimo u amsterdam ............ alisa u zemlji čudesa ................
ja sam za legalizaciju do 5g biljne materije nalik na marihuanu ..........
neznam zašto sam to napisao ........ a ne da dobiješ dvije godine zatvora ..................
nemam neki stav o tome dali treba zabraniti ili ne ..........
pušenje u javnim ustanovama ...........
ali imam o zabrani u ugostiteljskim objektima .............to se nije smijelo dogoditi .........
nego jednostavno dati na izbor ugostieljima da sami izaberu hoče ili biti za pušače ili nepušače .... i to kontrolirati ............. i kažnjavati nepridržavanje ...........
koliko če se ugostiteljskih objekata zatvoriti zbog toga ......... ljudi ostati bez posla .......
koliko stranaca če odustati možda zbog toga dolazak na ljetovanje ...............
jel več u svojim državama nemogu ........ a ovako če im biti doživljaj kao i namo kada sletimo u amsterdam ............ alisa u zemlji čudesa ................
ja sam za legalizaciju do 5g biljne materije nalik na marihuanu ..........
neznam zašto sam to napisao ........ a ne da dobiješ dvije godine zatvora ..................
m- Faca foruma
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:Znaš što mene zanima...
Nije li licemjerje regulirati pušenje, a brati milijune i milijune od duhanske industrije??? Države navijaju da ljudi puše!!!! Ameri su 70-ih dokazano stavljali ovisničke doze nikotina kako bi se narod navukao!!! Uzimati pare od Tvornice Duhana Rovinj za svoje predizborne kampanje?? Ili je možda ovo samo odluka koju nam nameće Europa??!
Ovo su pitanja na koja ti nitko ne može dati ogovor, tj. samo je jedan: sve je u novcu, pa čak i po cijeni zdravlja Nažalost, tako je to danas...
prop_ovednik je napisao/la:A zašto onda ne bi zabranili pušenje uopće??
Nitko sretniji od mene zbog toga, ali i pušači su ljudi, ljudi koji imaju svoja prava, zato im se ništa ne treba zabranjivati, samo REGULIRATI njihove štetne navike.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Za to prvo, to je žalosno i jebem ti ovaj svit jer je takav da ga pare okreću, a i zaustavit će ga!!!
A ako možemo regulirati štetne navike pušača, onda možemo primjeniti isto i za marihuanu, a dalje da ne idem, gdje bi nas to dovelo!!
Znaš kakav dojam imam ponekad: Kad bi država zakonski mogla regulirati i okoristiti se od trgovine drogom, ona bi nju odmah legalizirala!!
A ako možemo regulirati štetne navike pušača, onda možemo primjeniti isto i za marihuanu, a dalje da ne idem, gdje bi nas to dovelo!!
Znaš kakav dojam imam ponekad: Kad bi država zakonski mogla regulirati i okoristiti se od trgovine drogom, ona bi nju odmah legalizirala!!
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:Znaš kakav dojam imam ponekad: Kad bi država zakonski mogla regulirati i okoristiti se od trgovine drogom, ona bi nju odmah legalizirala!!
Pa apsolutno točno... al tu smo nemoćni
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Možda... a možda hell pokrene ustanak, pa mu se pridružimo
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:
skoro će .. kao nigdjezemska ........... travulje , šita ko u priči ...............
m- Faca foruma
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:Možda... a možda hell pokrene ustanak, pa mu se pridružimo
Šta ti je? Pa poznavajući Hella, kliknuo bi na delete i obrisao cijeli planet...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Stranica 10 / 20. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Treba li zabraniti pauze za pušenje tijekom radnog vremena?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 10 / 20.