Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liga Prvaka

+22
JOCA
Stevo Largo
scorpio57
GUSTI
Neu
Ive
franja
Iron Man
m
gio_deluxe
WEYLAND-YUTANI
FALKON 2
goc
Purgy
Sinister
Prop
Mass
interista
tekilinho
Max007
fernando torres
THUNDER_DINIX
26 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 19 / 40. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

Go down

Liga Prvaka - Page 19 Empty Re: Liga Prvaka

Postaj by Stevo Largo uto oľu 30, 2010 9:02 pm

Laughing Laughing
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Liga Prvaka - Page 19 Empty20 / 99920 / 999Liga Prvaka - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto oľu 30, 2010 9:20 pm

THUNDER_DINIX je napisao/la:pa di to gledas

pa ne možeš da ne vidiš takvu rugobu

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Liga Prvaka - Page 19 Empty999 / 999999 / 999Liga Prvaka - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo uto oľu 30, 2010 9:23 pm

ima 10x ružnijih od ole kavica
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto oľu 30, 2010 9:24 pm

ne znam, inače ne gledam te igrače, ali ovog su baš zumirali pa nisam mogla da ga ne vidim i stvarno mi je bio užasan. prenabildan je, i u licu je užasan.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri oľu 31, 2010 7:24 am

Inter/Cska - Arsenal/Barca ja ću navijat za CSKA i Arsenal kavica
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri oľu 31, 2010 9:08 pm

stvarno lijep nogomet večeras, spektakl Liga Prvaka - Page 19 398466

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Liga Prvaka - Page 19 Empty889 / 999889 / 999Liga Prvaka - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri oľu 31, 2010 9:10 pm

jel to 2-2 završilo??? ja odusto od gledanja nakon šta je ibro zabio
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri oľu 31, 2010 9:11 pm

2-2 da

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon tra 05, 2010 4:07 pm

Čudo: Rooney spreman za Bayern?

Britanski dnevnik Telegraph jutros je lansirao vijest kako bi Wayne Rooney mogao zaigrati protiv Bayerna te da do srijede navečer mora uvjeriti Alexa Fergusona da je spreman za nastup.

Teško je znati koliko je istine, a koliko englesko-njemačkog psihološkog rata u vijesti o čudesnom povratku Waynea Rooneyja, no Telegraph ne spada u skupinu iznimno žutih britanskih medija i tabloida kojima je olako pisanje neprovjerenih vijesti svakodnevica.

Kako tvrdi Telegraph, Wayne Rooney je već počeo trenirati na biciklu i spravi za trčanje i bez obzira na prognoze kako će s travnjaka izbivati dva do tri tjedna, odlučan je da se što prije vrati u momčad, pa čak i za utakmicu s Bayernom, bude li to moguće.

Izgledi za takvo što zasad ipak nisu veliki, govori se o 40-postotnoj vjerojatnosti da bi engleski napadač mogao biti spreman za srijedu. Čak da u tome i uspije, teško je vjerovati da bi Alex Ferguson tako ranim povratkom riskirao novu ozljedu i gubitak svog najboljeg igrača na dulje razdoblje, pa čak i propuštanje Svjetskog prvenstva.

Klub i dalje kao službeni datum Rooneyjeva povratka navodi manchesterski derbi 17. travnja, no napredak i volja koje Rooney pokazuje tijekom posljednjih sedam dana daju razloga za optimizam i raniji povratak.

Izvor:sportnet.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto tra 06, 2010 6:52 am

Kontrolirani rizik Moskovljana

Talijanski Inter, klub koji je godinama sinonim za neuspjeh u Europi, nalazi se vrlo blizu plasmanu u polufinale Lige prvaka, po prvi puta nakon 2003. godine. Nerazzurri su u prvom četvrtfinalnom dvoboju svladali moskovski CSKA rezultatom 1:0, a uspiju li i u uzvratu pogoditi mrežu Igora Akinfejeva, šanse ruskog kluba za prolazak dalje bit će svedene na minimum...

Aleksej Berezuckij (CSKA): Svi napadači Intera vrhunski su igrači, Wesley Sneijder pogotovo. Čovjek stvarno igra sjajno u posljednje vrijeme.

Da su napadači Intera prije šest dana pokazali samo malo više sabranosti, pitanje pobjednika ovog dvoboja bilo bi riješeno već na San Siru, a put u Moskvu za Josea Mourinha i njegove igrače predstavljao bi tek izlet kojeg valja odraditi. Ovako, zahvaljujući nepreciznosti u završnici i sjajnom Igoru Akinfejevu na golu Moskovljana, talijanski je prvak na svom stadionu ostao samo na pogotku Diega Milita, tako da bi uzvrat u glavnom gradu Rusije trebao biti itekako zanimljiv. Naravno, i ovih 1:0 lijep je kapital nerazzurra, s obzirom da se taj rezultat već nebrojeno puta pokazao mnogo većim nego što to na papiru često izgleda.

Na tom tragu je i razmišljanje trenera CSKA-a, Leonida Slutskog, koji je svjestan sve delikatnosti zadatka postavljenog pred njegove igrače. "Ako ne zabijemo gol, sigurno nećemo proći dalje, što znači da ćemo morati unijeti puno više rizika i agresivnosti u igri prema naprijed. S druge strane, primljeni gol doveo bi nas u vrlo tešku situaciju, tako da nipošto ne smijemo zapostaviti ni defenzivni dio igre. Dakle, moramo naći pravu ravnotežu između obrane i napada", točku po točku je strateg Moskovljana uoči dvoboja na Lužnikiju objasnio taktiku kod nas poznatu i pod imenom "kontrolirani rizik".

Goran Pandev (Inter): Siguran sam da ćete i u Moskvi vidjeti napadačku igru Intera. U Milanu smo stvorili pregršt prilika, a siguran sam da ćemo i ovdje imati nekoliko izglednih situacija. Ne treba previše ni spominjati što bi nam značio gol u gostima.

Iako mnogi stručnjaci često ističu umjetnu travu na ovom stadionu kao prednost ruskih klubova i reprezentacije, Slutski ne misli da će to biti neki posebno važan faktor: "Pogledajte samo naše ovosezonske rezultate na gostovanjima i u Moskvi, i vidjet ćete da to uopće nije ključno. Ista je stvar i s reprezentacijom Rusije. Mi jednostavno moramo odigrati odličnu utakmicu i nadigrati Inter, a je li trava prirodna ili umjetna - manje je važno."

Šanse domaće momčadi za prolazak dalje mogle bi bitno porasti u slučaju da za Inter ne bude mogao nastupiti Wesley Sneijder, koji je ozlijedio gležanj na zadnjem treningu uoči utakmice. Jose Mourinho rekao je kako će "Nizozemca čekati sve do posljednje minute", dok je samu utakmicu najavio ovim riječima "Imamo dvije mogućnosti - odigrati 0:0 ili zabiti gol koji bi praktički sve riješio. Još nisam načisto kako postaviti igru, ali u svakom slučaju očekujem vrlo težak posao."
Koga nema?

Uzvratni dvoboj u redovima ruske momčadi zbog žutih će kartona sigurno propustiti Aldonjin i Krasić, dok je nastup ozlijeđenog Ćosića još uvijek pod upitnikom. S druge strane, Inter čeka razvoj situacije s Wesleyem Sneijderom, koji je ozlijedio gležanj na posljednjem treningu uoči utakmice.

Između sve sile statističkih podataka prema kojima je Inter "predodređen" za prolaz dalje, Moskovljani su se uoči uzvrata morali suočiti i s onim koji kaže da Jose Mourinho nikad nije poražen u četvrtfinalu Lige prvaka. Portugalski trener se u toj fazi natjecanja našao jednom s Portom (2004.) i dvaput s Portom (2005. i 2007.), i u sva tri slučaja njegove su momčadi prolazile dalje. No, ova statistika Mourinha, kao i činjenica da CSKA nikad nije igrao polufinale Lige prvaka, past će u vodu s prvim zviždukom suca Lannoyja. Nakon njega, Moskovljani će ispred sebe imati gol zaostatka iz prve utakmice i priliku da pred svojim navijačima i ovako sjajan uspjeh u Ligi prvaka učine još sjajnijim.

Liga prvaka, četvrtfinale, uzvrat:

CSKA Moskva - Inter 18.30 h (0:1)

Izvor:sportnet.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto tra 06, 2010 12:25 pm

Kontrolirani rizik Liga Prvaka - Page 19 589485 Liga Prvaka - Page 19 589485 Liga Prvaka - Page 19 589485 Liga Prvaka - Page 19 589485 Liga Prvaka - Page 19 589485

Sjeća se ko Branka Ivankovića Liga Prvaka - Page 19 589485
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Liga Prvaka - Page 19 Empty108 / 999108 / 999Liga Prvaka - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto tra 06, 2010 9:20 pm

Veličanstveni Messi uništio Arsenal!

Liga Prvaka - Page 19 Da1d2e5c70
Fantastični Lionel Messi!Liga Prvaka - Page 19 Fa904da6a5
Nasri (Arsenal) i Busquets (Barca, desno)Liga Prvaka - Page 19 C740df7d90
Sneijder (Inter, lijevo) i DžagoevLiga Prvaka - Page 19 Fc5ebdc8f7
Stanković (Inter) i Honda (CSKA, desno)

Veličanstveni Lionel Messi
je s četiri pogotka u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka
potopio Arsenal na Nou Campu i osigurao Barceloni pobjedu 4:1 i plasman
u polufinale! Polufinale je izborio i talijanski prvak Inter nakon što
je i u uzvratnom susretu pobijedio CSKA s 0:1.

Messi - Arsenal 4:1!

Nogometaši aktualnog europskog prvaka plasirali su se u polufinale nakon što su na domaćem terenu pobijedili Arsenal s 4:1, a=68331&tx_ttnews[backPid]=34&cHash=562de44519] prva utakmica u Londonu je završila neodlučeno, 2:2. Sva četiri pogotka za Barcu postigao je Messi (21., 37., 42., 88.), a strijelac za Arsenal bio je danski napadač Nicklas Bendtner (18.).

Barcelona je očekivano bila nadmoćnija od samog početka susreta, ali prvi su poveli gosti. U 18. minuti hitri Theo Walcott
je poveo kontranapad, te je poslužio Bendtnera, koji je iz drugog
pokušaja loptu pospremio u mrežu. Radost Arsenala trajala je samo tri
minute, jer je u 21. minuti ogleda Lionel Messi s vrha kaznenog
prostora pogodio za izjednačenje.

U 32. minuti Messi je ponovno bio u dobroj prilici, ali je njegov udarac završio pored vrata. Pet minuta kasnije Abidal je
ubacio s lijevog krila, obrana Arsenala izbila je loptu, no samo do
Messija, koji iz neposredne blizine zabio svoj drugi gol. Novu
majstoriju Messi je izveo u 42. minuti, kada je kontranapad Barce
okončao prekrasnim lobom, zabivši u samo 21 minutu tri pogotka!

U drugom poluvremenu domaćin se očekivano zadovoljio kontrolom igre,
a Arsenal je uspio stvoriti tek jednu priliku, kada je u 72. minuti
Bendtner glavom pogodio vratnicu, propustivši priliku učiniti dvoboj
ipak neizvjesnijim. Da je pogodio, još jedan gol Topnicima bi zbog više pogodaka u gostima bio dovoljan za eventualni prolaz.

Točku na i stavio je ipak najbolji nogometaš
današnjice Messi, koji je u 88. minuti propisno izvrtio obranu gostiju,
a potom je kroz noge nemoćnog vratara Almunije pogodio za pobjedu Barce od 4:1.

Hrvatski reprezentativac u redovima Arsenala Eduardo Da Silva u igru je ušao u 73. minuti, ali u tih 15-ak minuta nije bio posebno zapažen, bio je potpuno odsječen u napadu grogirane Wengerove momčadi.

Barcelona će u polufinalu igrati protiv Intera, koji je ranije danas eliminirao moskovski CSKA.

I jedna i druga momčad na Nou Campu bile su oslabljene neigranjem
nekolicine važnih igrača. Katalonci su bili bez standardnih stopera Gerarda Piquea i Carlesa Puyola, koji nisu imali pravo nastupa zbog kartona, a napadač Zlatan Ibrahimović pauzirao je zbog ozljede. Londonska momčad u susret je ušla desetkovana, bez Fabregasa, Aršavina, Van Persiea, Gibbsa, Djouroua, Gallasa i Songa.

Izvor:hrt.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto tra 06, 2010 9:31 pm

messi car. ajmo ManU nek odigra 1:1 Lyon nek dobije i ko sisa

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri tra 07, 2010 1:36 pm

»Crveni vragovi« se najviše boje Olića

Manchester United nije spreman žrtvovati zdravlje svoga najboljeg nogometaša Waynea Rooneya, kako bi se momčad s Old Trafforda dokopala polufinala Lige prvaka. Tjedan dana nakon prve četvrtfinalne utakmice koju je Bayern riješio u svoju korist s 2-1, Rooney, strijelac jedinog pogotka za Engleze, nije se uspio oporaviti unatoč naporima Manchesterove medicinske službe.

»Nisam spreman preuzeti rizik za igrača koji nije potpuno spreman«, kazao je menadžer Uniteda Alex Ferguston.

U medijima su se pojavile špekulacije da bi Rooney ipak mogao zaigrati, ali za njegovu ozljedu ligamenata gležnja nije dovoljan tjedan, već tri tjedna rehabilitacije.
Čekaju nas važni ispiti u Premier ligi, Rooney nam treba za zavšrnicu sezone«, dodao je Ferguson.

U Manchesteru su se poveli za Arsenalovim iskustvom, koji su u Londonu su protiv Barcelone riskirali s »načetim« Cescom Fabregasom, pa se Španjolac dodatno ozlijedio i slomio nogu. Odahnuo je i engleski izbornik Fabio Capello koji i u reprezentaciji računa na učinkovitost strijelca koji je ove sezone postigao već 34 pogotka. U suprotnom bi »tri lava« teško u ozbiljnu borbu za naslov svjetskog prvaka.

Podsjetimo, Unitedu u srijedu treba pobjeda s 1-0 ili pobjeda s dva gola prednosti ako želi nadoknaditi minus iz Münchena (1-2) i izboriti poluzavršnicu elitnog natjecanja.

No, pobijediti Bayern koji na Otok donosi pozitivan rezultat neće biti lagan zadatak. Bavarci su vrlo jaki kada u prvoj utakmici imaju pozitivan rezultat, što su pokazali i u osmini finala protiv Fiorentine. Dodatna je prednost njemačkog sastava i tradicija. Osim poraza u finalu Lige prvaka 1999. godine, Bayern nikad nije izgubio od Manchester Uniteda. Tri puta su Bavarci gostovali na Old Traffordu, gdje su izborili pobjedu i dva remija. Zanimljivo, pobjedu (1-0) su izborili u okršaju kada su iz prve utakmice u Manchester donijeli identičan rezultat kao i ovaj puta.

Za Bayernovu malu prednost pobrinuo se prošlog tjedna naš Ivica Olić. Hrvatski je napadač ove sezone najkorisniji bavarski igrač u Ligi prvaka. Naime, treba izdvojiti četiri situacije koje su na kraju bile ključne za Bayernov plasman u četvrfinale Lige prvaka, a u sve četiri Olić je bio ključna figura. Prvo je svojim golom protiv Maccabija iz Haife bavarski sastav vratio u igru za plasman u osminu finala. Istu je Bayern izborio upravo zahvaljujući Oliću, naš je napadač u presudnoj utakmici kod Juventusa zabio gol i dodao za još jedan.

Potom je protiv Fiorentine u osmini finala u zadnjim minutama dodao za pogodak Miroslava Klosea, koji je Bavarcima donio minimalnu prednost uoči uzvrata. Konačno, presudio je Unitedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici.

U Njemačkoj ga zbog svega toga u međuvremenu zovu »Mister eurokup«, a utjecajni Bild se uoči nastupa u Manchesteru upitao gdje bi Bayern bio bez Olića. U najprodavanijem njemačkom listu imaju i odgovor na to pitanje, koji glasi:
»Sigurno ne pred vratima polufinala Lige prvaka.« Olić će sigurno nastupiti na Old Traffordu, bit će to njegov debi na tom travnjaku.

»Odradili smo tek jedno poluvrijeme, a drugo je u Manchesteru. Iskreno, kada bih mogao birati između naslova u Bundesligi i Ligi prvaka, odabrao bih drugi«, rekao je Olić uoči puta u Manchester.

Dobra je vijest za trenera Louisa van Gaala i povratak Bastiana Schweinsteigera u sastav.

Prednost »lavova« nedostižna za Žirondince?

Nogometaši Bordeauxa u zadnjim su tjednima počeli gubiti tlo pod nogama. Prvo su ostali bez naslova u francuskom Liga kupu, a sada im prijeti i oproštaj od Lige prvaka, natjecanja u kojem su do četvrtfinala igrali vrlo dobro. Štoviše, do poraza protiv Lyona (1-3) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Bordeaux je imao najčvršću obranu, koja je primila svega dva gola. No, Lyon je Žirondincima pokazao limit. »Lavovi« su, nakon što su izbacili Real iz natjecanja, vidjeli svoju priliku za prvi plasman u polufinale i zasad su na najboljem putu prema ostvarenju tog cilja. Pobjeda iz prve utakmice solidna je prednost i realno je Lyon puno bliže prolasku nego što je to Bordeaux. Trener Bordeauxa Laurent Blanc izjavio je uoči dvoboja kako je najvažnije što ranije zabiti gol, a onda pokušati doći do drugoga gola u nastavku. Naime, Žirondinci se uzdaju u pobjedu s 2-0, koja im je potrebna za prolaz. Naravno, žele li do takvog ishoda, važno je ne primiti gol, a to će protiv dosta učinkovitih »lavova« biti teško.
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri tra 07, 2010 8:53 pm

Barca
Inter
Bayern
Lyon

nisu bas neki atraktivni klubovi, osim barce

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri tra 07, 2010 9:01 pm

Kako nisu? Prvak Italije, višestruki prvak Francuske, najtrofejniji klub Švabije??
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri tra 07, 2010 9:49 pm

da Ola nije zabio ono i onaj Rafo dobio crveni ManU bi ih nakraju dobio 5-0... kao sreća prati hrabre... Smile

zato sam sretan kad slabiji dobije tekmu leti

...i da Robben klanjanje
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri tra 07, 2010 9:58 pm

Ne vidim što smatraš pod "slabiji"? Pojasni mi to?
Pa nije Bayern neki provincijski klub u kojem igraju levati i koji se slučajno pojavio na nogometnoj karti ove godine?

Kad ti odlučiš za koga ćeš navijati? Pogledaš prvih pola sata, vidiš ko je slabiji i onda za njega Liga Prvaka - Page 19 91798

Ko moj mali rođak, on navija za one koji trenutno vode, dok je neriješeno, sve mu jedno Liga Prvaka - Page 19 589485
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri tra 07, 2010 10:06 pm

realno su slabiji od Manchestera... slabije igrače, slabije rezerve, slabijeg trenera itd...

najmanje 5 dana prije tekme odlučim za koga ću navijati...

već sam unaprijed odlučio za polufinale Lyon i Inter su moji klubovi .... Very Happy Smile
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX čet tra 08, 2010 10:27 am

Prop je napisao/la:Kako nisu? Prvak Italije, višestruki prvak Francuske, najtrofejniji klub Švabije??
nebitno sto su 1. u ligi, nisu atraktivni

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet tra 08, 2010 10:35 am

Tko nije atraktivan?

Lyon, koji je izbacio Reala? (Makar, po stoti put, bilo bi mi puno draže da je Bordeaux išao dalje, imam dojam da su kvalitetniji)

Inter, koji je izbacio Chelsea? Ako zbog ničeg drugog, Inter je zanimljiv zbog svog trenera.

Bayern, koji se uvijek vraća iz nemogućeg? Koji je došao na krađu do 1/2? Very Happy Ali, zabio je 4 Juventusu, ukupno 4 Unitedu...

A Barcelona... Nadam se da nju nisi smatrao da je neatraktivna. Very Happy

Nego, mene boli oko, a ja neznam od čega!

Laughing
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Liga Prvaka - Page 19 Empty142 / 999142 / 999Liga Prvaka - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet tra 08, 2010 10:44 am

THUNDER_DINIX je napisao/la:
nebitno sto su 1. u ligi, nisu atraktivni

Što je tebi atraktivnost?
Nisi mi jasan, riječ je o odličnim klubovima u kojima igra hrpa odličnih igrača........

I koji igraju dobar nogomet.......

Tako da...
A od kad ti točno pratiš nogomet? Liga Prvaka - Page 19 91798

Purgy - jer pomažeš Evi! Liga Prvaka - Page 19 91798
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet tra 08, 2010 10:49 am

Nije od toga.

Bolilo me od jutra. Neznam zakaj. Very Happy

Sad se bol premjestila malo niže. U trbuh. Sve je to zbog odvratnog Waltera. Laughing

Nego, prop! Kolki je koef. na Bayern za osvajanje, znaš možda? Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet tra 08, 2010 10:55 am

Čini mi se da je oko 9! Liga Prvaka - Page 19 91798
Nisam vidio, al' mi je kolega kladioničar tako reka.....
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet tra 08, 2010 11:03 am

sw3

Znači, za 105 kn, dobijem 900 kn.

Super. Čim dođe u ponudu, idem to igrat! Razz
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 19 / 40. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next