Liga Prvaka
+22
JOCA
Stevo Largo
scorpio57
GUSTI
Neu
Ive
franja
Iron Man
m
gio_deluxe
WEYLAND-YUTANI
FALKON 2
goc
Purgy
Sinister
Prop
Mass
interista
tekilinho
Max007
fernando torres
THUNDER_DINIX
26 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Liga Prvaka
Čija?
Koja?
RdM dobio otkaz, tak i tak sam bio protiv njega na klupi, nema tu iskustva, previše izmišlja toplu vodu, obranu je razjebo skroz u ovoj sezoni..
Ne znam...
Ostat će još neko vrijeme upamćen kao, vjerojatno, najuspješniji trener...
Vidim da se po medijima provlači Pep i Rafa.
Prvi ne vjerujem da bi se snašao, drugi je idiot koji će sa Abramovićevim novcima razjebati apsolutno sve.
Koja?
RdM dobio otkaz, tak i tak sam bio protiv njega na klupi, nema tu iskustva, previše izmišlja toplu vodu, obranu je razjebo skroz u ovoj sezoni..
Ne znam...
Ostat će još neko vrijeme upamćen kao, vjerojatno, najuspješniji trener...
Vidim da se po medijima provlači Pep i Rafa.
Prvi ne vjerujem da bi se snašao, drugi je idiot koji će sa Abramovićevim novcima razjebati apsolutno sve.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Forza Juve!!!!!!!!!!
Ne treba ništa više reć.
P.S. E da... umalo zaboravih... Forza Porto!!!!
Ne treba ništa više reć.
P.S. E da... umalo zaboravih... Forza Porto!!!!
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Pep ima trio s kojim bi mogao probati tiku-taku svoju, Hazarda, Oscara i Matu, ali s mog stajališta bi to završilo debaklom, a po onom što smo u Barci vidjeli, Pep i plan B, to ne postoji.
Rafa je, usudio bih se reći, bivši menadžer, njegovo doba je prošlo, nikad više uspijeha ko s Valenciom i Liverpoolom u prvom dijelu mandata.
Juve, pak, se konačno izdiže, Conte je to složio odlično, stavio tri u obranu i teško je to probiti, a vezna linija je moćna, trkački i stvaralački, kakav presing rade, ubitačno.
Fali im jedino još jedna klasa u napadu, koja bi garantirala nekih 25+ golova u sezoni, jer, po meni, Vučinić, njihov najbolji napadač, nije taj, on je više drugi špic, sudjeluje puno u igri, ali nije strijelac. Kad bi oni Falcaa doveli, stavio bi ih u vrh kandidata za titulu.
I da, čini li se to meni, ili su se malo pomaknuli nogometni centri, Englezi, koji su do prije par sezona imali po 2-3 kluba i u polufinalu lige prvaka sad će ostati na Unitedu, te vjerojatno Arsenalu, mada oni nisu sigurni.
Čelzi out, City se oprašta večeras i matematički.
Rafa je, usudio bih se reći, bivši menadžer, njegovo doba je prošlo, nikad više uspijeha ko s Valenciom i Liverpoolom u prvom dijelu mandata.
Juve, pak, se konačno izdiže, Conte je to složio odlično, stavio tri u obranu i teško je to probiti, a vezna linija je moćna, trkački i stvaralački, kakav presing rade, ubitačno.
Fali im jedino još jedna klasa u napadu, koja bi garantirala nekih 25+ golova u sezoni, jer, po meni, Vučinić, njihov najbolji napadač, nije taj, on je više drugi špic, sudjeluje puno u igri, ali nije strijelac. Kad bi oni Falcaa doveli, stavio bi ih u vrh kandidata za titulu.
I da, čini li se to meni, ili su se malo pomaknuli nogometni centri, Englezi, koji su do prije par sezona imali po 2-3 kluba i u polufinalu lige prvaka sad će ostati na Unitedu, te vjerojatno Arsenalu, mada oni nisu sigurni.
Čelzi out, City se oprašta večeras i matematički.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ibro u finalu LP iz penala škaricama zabija gol za pobjedu
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Falcao u Juventusu, to ne da nema šanse, nego je to veći sci-fi od Isaaca Asimova na kvadrat.
Pola Juventusove ekipe zajedno ne košta koliko je za Falcaa spreman platit City.
Zaboravi na to.
Juventusu već 5 ili 6 sezona kronično nedostaje centarfor. A nažalost, ni nova rukovodeća garnitura još uvijek nije se pokazala sposobnom riješit taj problem, premda su jako uspješno otklonili sve ranije neuralgične točke u ekipi - bekove, kreaciju u sredini terena, trenera i stručni stožer...
Sve ono šta su Secco i ekipa pet godina strpljivo i detaljno rušili, uništavali, razbijali, sjebavali Marotta je u svega dvije sezone obnovio, popravio i višestruko unaprijedio.
Sve - osim centarfora. Taj problem (za sada) Marotta ne uspjeva riješit. Međutim, sudeći po Marottinim dosadašnjim uspjesima, osnovano se možet vjerovat da će kroz idući ljetni prijelazni rok i taj problem bit otklonjen na zadovoljavajući način.
Pola Juventusove ekipe zajedno ne košta koliko je za Falcaa spreman platit City.
Zaboravi na to.
Juventusu već 5 ili 6 sezona kronično nedostaje centarfor. A nažalost, ni nova rukovodeća garnitura još uvijek nije se pokazala sposobnom riješit taj problem, premda su jako uspješno otklonili sve ranije neuralgične točke u ekipi - bekove, kreaciju u sredini terena, trenera i stručni stožer...
Sve ono šta su Secco i ekipa pet godina strpljivo i detaljno rušili, uništavali, razbijali, sjebavali Marotta je u svega dvije sezone obnovio, popravio i višestruko unaprijedio.
Sve - osim centarfora. Taj problem (za sada) Marotta ne uspjeva riješit. Međutim, sudeći po Marottinim dosadašnjim uspjesima, osnovano se možet vjerovat da će kroz idući ljetni prijelazni rok i taj problem bit otklonjen na zadovoljavajući način.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dobro si rekao, jedinu veću grešku koju nalazim ovoj upravi potpisivanje je Bendtnera
Započeo/la tema :
Ma greška je nepotpisivanje nekog sposobnijeg.
A Marotta je i sam rekao, čim je ugovor sa danskom letvom potpisan, da Bendtner nije kalibar igrača kakvog su tražili.
A Marotta je i sam rekao, čim je ugovor sa danskom letvom potpisan, da Bendtner nije kalibar igrača kakvog su tražili.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
A šta napravi ovaj Luiz Adriano
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
A čuj... sudac je označio nastavak igre, čovjek ima puno pravo dat gol
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ne kažem da nema pravo ali... crkao fair play
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ne postoji fair play, niti je ikada postojao.
Postoje pravila igre, postoji sudac, i postoji pobjeda.
Sve ostalo je - prazna priča.
Šta bi rekao Vince Lombardi: winning is not everything. Winning is THE ONLY THING.
Postoje pravila igre, postoji sudac, i postoji pobjeda.
Sve ostalo je - prazna priča.
Šta bi rekao Vince Lombardi: winning is not everything. Winning is THE ONLY THING.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ali najjače im je opravdanje da nije on znao tko je tu loptu poslao, da je mislio kako je to napravio danski igrač
Započeo/la tema :
Mah... šta se uopće ima opravdavat...
Je li prekršio neko pravilo igre? Nije. Je li gol regularan? Da.
U čemu je problem? Šta bi se sad tebalo ispričavat i opravdavat za svaki dribling, udarac, prodor, za svaki gol ili šansu za gol?
Nešto poput:
"Ajme, oprosti, izvini, znaš, jako mi je žao šta sam te pretrčao, molim te oprosti mi, neću više nikad... "
Ma daj...
Je li prekršio neko pravilo igre? Nije. Je li gol regularan? Da.
U čemu je problem? Šta bi se sad tebalo ispričavat i opravdavat za svaki dribling, udarac, prodor, za svaki gol ili šansu za gol?
Nešto poput:
"Ajme, oprosti, izvini, znaš, jako mi je žao šta sam te pretrčao, molim te oprosti mi, neću više nikad... "
Ma daj...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
A dobro, moraš priznati da je ono ipak kršenje nekih nepisanih pravila nogometa U tome valjda i je fora, što je nepisano
Mada, stvorila se hajka kao da to nitko nikad nije napravio, napravio je to i jedan Messi kojem se svijet klanja.
Ukratko, kad preskočiš blentave termine koje malo kome dobra donose, na kraju ostaje samo ona o tomu da se mrtvi na kraju broje.
Pobjeda je tu i to je Šahtaru najvažnije.
Mada, stvorila se hajka kao da to nitko nikad nije napravio, napravio je to i jedan Messi kojem se svijet klanja.
Ukratko, kad preskočiš blentave termine koje malo kome dobra donose, na kraju ostaje samo ona o tomu da se mrtvi na kraju broje.
Pobjeda je tu i to je Šahtaru najvažnije.
Započeo/la tema :
U suštini, kad je već napravio što je napravio, triba je biti frajer i reći da ga boli kurac, što se onda ideš i opravdavati.
Započeo/la tema :
Upravo tako.
P.S. Jebeš nepisana pravila. Da ta pravila nešto znače, netko bi ih do sada bio zapisao.
-------
http://www.crofriends.com/viewtopic.forum?t=16624
P.S. Jebeš nepisana pravila. Da ta pravila nešto znače, netko bi ih do sada bio zapisao.
-------
http://www.crofriends.com/viewtopic.forum?t=16624
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Liga Prvaka
» Rukomet - općeniti topic