Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Europska liga

+8
Prop
Mass
tekilinho
THUNDER_DINIX
Purgy
scorpio57
gio_deluxe
Neu
12 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 1 / 5. 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Europska liga Empty Europska liga

Postaj by Neu pet vel 19, 2010 9:23 am

"Dopustili smo im da se vrate"

Claudio Ranieri nakon gostujućeg susreta šesnaestine finala Europske lige nije mogao sakriti nezadovoljstvo porazom od Panathinaikosa...

"Šef" Rome smatra kako je njegova momčad tokom susreta imala "crne rupe" u kojima nisu imali dovoljno koncentracije.

"Imali smo crne periode u kojima su nam protivnici postigli dva pogotka. To je nešto što nam se inače ne događa često. Nismo imali dovoljno pozornosti na terenu. Kada smo vodili trebali smo zatvoriti susret, a umjesto toga mi smo im sami ponudili da se vrate."

Upravo je to bio naputak na odmoru. "U svlačionici sam im rekao da privedu susret kraju, ali nisu bili dovoljno odlučni u tome. Naš cilj idućeg tjedna je jasan - moramo pobijediti."

Izvor:sportnet.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Europska liga Empty999 / 999999 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Europska liga Empty Re: Europska liga

Postaj by Neu pet vel 19, 2010 9:24 am

Rijkaard zadovoljan remijem u Madridu

Frank Rijkaard, trener Galatasaraya, zadovoljan je nakon remija na gostovanju kod Atletico Madrida...

Pogodak koji je turskoj momčadi donio izgledne šanse u uzvratu postigao je u drugome poluvremenu Kader Keita. Domaćini su pobjedu u svojim rukama držali od 23. do 77. minute.

Trener gostujućeg sastava zadovoljan je odrađenim, najviše postignutim rezultatom. "Utakmica je bila jako izjednačena, a rezultat je za nas vrlo dobar. Atletico je kvalitetna momčad i znali smo da su opasni iz protunapada."

"Za domaći susret moramo zadržati ovaj sustav, protivnički su napadači vrlo opasni. Nismo im smjeli dopustiti toliko prilika iz slobodnih udaraca. Jedan od njih koštao nas je pogotka."

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet vel 19, 2010 9:27 am

kakva tekma,šta ovo nije bilo na tv-u?!!
kakvi golovi,nego tko je u romi onaj 24 , što je prošao kroz dvojicu za penal ?i ovaj Vučinić , strašan gol .e moj htv
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Europska liga Empty41 / 99941 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet vel 19, 2010 10:21 am

Prenosila OBN TV
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Europska liga Empty65 / 99965 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet vel 19, 2010 10:22 am

e jbg. ne lovim . moram uzet onaj max tv
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet vel 19, 2010 10:44 am

Nije preko MAX,obična sobna antena slika super.Možda zato šta sam na granici
a taj OBN je ispostava neznam jel RTL ili Nove u BiH.Imaju super program.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet vel 19, 2010 11:08 am

da znam im program jer sam na poslu znao gledat tal. ligu ,ali preko max tv. tu u Zg . nelovim na običnu antenu , repetitor na Sljemenu je prejak
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet vel 19, 2010 1:17 pm

ma onda nemoš ja sam iz sl.broda pa je signal dpobar,imaju TV kuća ko u priči
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 20, 2010 9:15 am

"Nismo igrali loše, naprotiv"

Šahtar Darija Srne poražen je u Londonu od Fulhama 2:1, no uzvrat šesnaestine finala Europske lige bit će u potpunosti otvoren...

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna i njegov Šahtar nastavili su svoj put u Europskoj ligi u Londonu, gdje su u prvoj utakmici šesnaestine finala poraženi rezultatom 2:1. No, naš nogometaš ističe da rezultat nije stvarni pokazatelj odnosa snaga.

"Moramo biti iskreni i priznati da nismo zadovoljni tim porazom. No, nismo igrali loše, naprotiv. Kontrolirali smo susret gotovo svih 90 minuta", objasnio je Srna preko internetskih stranica svog kluba.

"Prvi smo gol primili zbog pogreške u koju nas je natjerao njihov uvodni pritisak. U tih deset minuta stisnuli su nas u vlastiti kazneni prostor", nastavio je.

Pobjednički je pogodak Fulham postigao u drugom poluvremenu, na što Šahtar više nije uspio odgovoriti. "Poslije odmora Fulham se počeo bolje braniti i pažljivije izlaziti iz obrane. Osim Zamorinog gola nisu imali nijedan opasniji udarac prema našem vrataru", kaže Srna.

Ipak, šanse za prolaz dalje itekako postoje: "Vjerujem u svoju ekipu. Imamo dobru priliku osigurati nastavak natjecanja. Pripremimo li se dobro za uzvrat i ponovimo prikazanu igru, proći ćemo".

Izvor:net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto oľu 30, 2010 1:25 pm

Labbadia: "Izvrsna prilika za prolaz"

U HSV-u su ove sezone zacrtali jedan temeljni cilj: igrati finale Europske lige na svom stadionu. No, u Standardu iz Liegea neće samo tako pristati na taj scenarij...

Nordbank Arena u Hamburgu ugostit će krajem sezone dvije najbolje momčadi Europske lige, a u HSV-u se nadaju da će biti u prilici iskoristiti prednost domaćeg terena. Ždrijeb u Nyonu bio im je naklonjen: u četvrtfinalu ih čeka Standard iz Liegea, a u eventualnom polufinalu bolji iz susreta Fulhama i Wolfsburga.

Dominique D'Onofrio, trener Standarda: "Prvotno smo željeli izbjeći njemačke momčadi, ali vidjeli smo da je Anderlecht zabio HSV-u četiri gola i tu čekamo svoju priliku. Nijemci znaju ostaviti dosta prostora i u pokušat ćemo napraviti ključnu razliku u uzvratu na svom stadionu".

S obzirom na preostala imena (Liverpool, Benfica, Valencia i Atletico Madrid) u Hamburgu nisu posebno tužni, iako maksimalno respektiraju Belgijce. "Vrlo su kvalitetna momčad koja se okušala u Ligi prvaka, a izbacili su sjajne ekipe poput Red Bulla i Panathinaikosa", kaže trener Bruno Labbadia.

"Međutim, naš je cilj proći u polufinale i smatram da imamo izvrsnu priliku to i učiniti", dodao je trener našeg reprezentativnog napadača Mladena Petrića.

David Jarolim ističe da je sadržajni ogled s Anderlechtom (3:1 i 3:4) imao pozitivan učinak na hamburškog prvoligaša: "Prolaz protiv Anderlechta nas je napunio novom dozom samopouzdanja".

"Prošle smo sezone izborili polufinale Kupa Uefe i želimo to ponoviti. Naši nas navijači uvijek fantastično bodre i zaslužili su uspjeh", zaključio je Jarolim.

Izvor:net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon tra 05, 2010 4:09 pm

Babel: "Napravio sam glupost"

Rafael Benitez uredno je brojio pogreške švedskog suca na utakmici Benfice i Liverpoola, dok Ryan Babel prihvaća posljedice svog ishitrenog poteza...

Ryan Babel ostavio je svoje suigrače na cjedilu već nakon pola sata igre u Lisabonu, a Benfica je brojčanu nadmoć iskoristila za 0:1 pretvori u 2:1 te na uzvrat četvrtfinala Europske lige u Liverpool ipak ide u rezultatskom plusu.

Nizozemski je nogometaš poslan na prijevremeno tuširanje nakon razmirica s Luisaom. "Sudac mi je objasnio da me isključio zbog dodirivanja njegovog lica. To je to. Zapravo, samo sam htio podržati Torresa nakon grubog Luisaovog prekršaja", komentirao je Babel poslije utakmice.

"Luisao je bio vrlo glasan i gotovo mi se unio u lice te sam ga pokušao rukom odgurnuti kako mi ne bi došao još bliže. Možda je ispalo gore nego što je trebalo, ali bila je to moja pogreška. Naučit ću lekciju i takvo što se više neće ponoviti", objasnio je Liverpoolov veznjak engleskim medijima.

"Crveni je karton možda bio prestroga kazna, ali kad se sve zbroji, napravio sam glupost dotaknuvši mu lice. Žuti bi karton bio dovoljan, no pravila su pravila", zaključio je Ryan Babel.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet tra 29, 2010 8:39 am

Na Otoku odluka o finalistima

Večeras se obje uzvratne utakmice polufinala Europske lige igraju u Engleskoj: u Liverpoolu će domaćin protiv Atletica po treći put zaredom pokušati nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta, dok se Fulham nada produženju svoje europske bajke i oživljavanju HSV-ove noćne more - gledanja domaćeg finala s tribina.

Liverpool - Atletico Madrid

Liverpool nakon gostujućih ogleda s Lilleom i Benficom ponovno u uzvrat ulazi s golom zaostatka. Madridskih 0:1 bit će puno teži rezultat za dostići budući da u momčadi ovaj put nema Fernanda Torresa.

"Ključno je da ostanemo smireni i uvjereni da možemo postići pogodak", kaže Rafael Benitez, koji pokušava fokusirati momčad samo na predstojeći susret. "Ne razmišljam o tome što će biti poslije, moglo bi biti negativno razmišljati predaleko u budućnost. Koncentriramo se samo na ovu utakmicu, ona je iznimno važna za klub i mi želimo biti u finalu."

Osim Torresa, Liverpool će biti i bez braniča Fabia Aurelia i Škrtela, Emiliana Insuu muči bedro i njegov je nastup upitan, dok su posebna briga napadači: Kuijt i Ngog vuku manje ozljede pa je izgledan nastup Ryana Babela.

Atletico je nakon dugo vremena spojio dvije uzastopne pobjede (protiv Liverpoola i Tenerifea u prvenstvu). Dok je prvenstvena kampanja za brzi zaborav, madridska momčad nakon finala domaćeg kupa ima priliku plasirati se u još jednu završnicu.

"Nećemo se zadovoljiti samo tim što smo došli do polufinala. Ovakve prilike ne dolaze svakog tjedna, a dostići dva finala u jednoj sezoni za nas bi bilo fantastično", izjavio je trener Quique Sanchez Flores.

U momčad se nakon suspenzije vraća napadač Sergio Agüero, koji će uz Forlana biti glavna prijetnja Reini. Tiago i Ibrahima Balde nemaju pravo nastupa, dok je Sanchez iz momčadi izostavio braniče Perniu i Ibaneza.

Fulham - HSV

Nešto južnije, u Londonu, Fulham i HSV će na Craven Cottageu nakon siromašnog hamburškog remija (0:0) pokušati doći do rezultata koji vodi natrag na Nordbank Arenu. Njemački je klub u nedjelju nakon teškog poraza od Hoffenheima ostao bez trenera Bruna Labbadije.

"Činjenica je da su došli do ove razine, a s iskustvom i kvalitetom svojih igrača, oni će biti u stanju pružiti vrlo dobru predstavu, tko god bio trener", komentirao je Fulhamov strateg Roy Hodgson činjenicu da će HSV u uzvratu voditi dosadašnji pomoćni trener Ricardo Moniz.

Hodgsonu je najveća glavobolja ozljeda Ahilove tetive Bobbyja Zamore. Konačna odluka o njegovom eventualnom nastupu donijet će se tijekom dana. Osim toga, desni bek Chris Baird je suspendiran, a Okaka i Shorey ne mogu nastupati u Europskoj ligi.

HSV je u nedjelju torpediran u Hoffenheimu s pet komada u mreži, što je glavom platio trener Labbadia. Međutim, Mladen Petrić i ekipa pred sobom imaju samo jedan cilj - finale na svojoj Nordbank Areni koje im je jedina prilika za plasman u Europu.

"To je nevjerojatna motivacija, ali ako se igrači previše opterete, to nije dobro. Moj je zadatak uliti im samopouzdanje", riječi su Ricarda Moniza, privremenog rješenja na klupi njemačkog kluba.

Monizovo vatreno krštenje sigurno neće vidjeti kartonirani Piotr Trochowski, Tunay Torun, koji je u prošli petak na treningu ozlijedio koljeno, a najvjerojatnije ni Dennis Aogo, koji je ostavljen u Njemačkoj na liječenju jer je uhvatio virus.

Europska liga, polufinale, uzvrati:

Liverpool - Atletico Madrid (0:1), 21:05
Fulham - HSV (0:0), 21:05

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet tra 29, 2010 10:01 am

Vrlo vjerojatno će finale biti L'pool- Fulham.
Jer, nemoguće da Englezi ove sezone ne osvoje ništa. Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Europska liga Empty142 / 999142 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 čet tra 29, 2010 12:33 pm

jok-HSV-Liv.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet tra 29, 2010 9:40 pm

Pogodih Fulham.

Sva sreća pa sam igrao samo pobjedu L'poola na kladionici i prolaz Fulhama.
Very Happy

Nego, Italija-Njemačka i Španjolska-Engleska.

Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Europska liga Empty142 / 999142 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet tra 30, 2010 10:35 am

baš mi je šugava ta Euro liga naspam LP

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Europska liga Empty889 / 999889 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho pet tra 30, 2010 8:16 pm

zašto. Pa u ligi prvaka se uvijek zna ko će do polufinala. Ove sezone je malo iznenađenja bilo al u euro ligi je stalno šaroliko i uzbudljivo
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Europska liga Empty19 / 99919 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pon vel 28, 2011 10:45 pm

Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Europska liga Empty200 / 999200 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon vel 28, 2011 10:46 pm

Europska liga 615415
Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485 Europska liga 589485
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Europska liga Empty108 / 999108 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pet oľu 18, 2011 2:21 pm

Europa liga, četvrtfinalni parovi:

Porto – Spartak Moskva

Benfica – PSV

Villarreal – Twente

Braga – Dinamo Kijev

Polufinalni parovi:

Braga / Dinamo Kijev – Benfica / PSV

Porto / Spartak Moskva – Villarreal / Twente

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Europska liga Empty336 / 999336 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pet oľu 18, 2011 2:25 pm

Ajmo PSV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pet oľu 18, 2011 2:26 pm

ajmo Braga!!! kašalj

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Europska liga Empty336 / 999336 / 999Europska liga Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pet oľu 18, 2011 2:30 pm

Kako PSV igra, milina jedna.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet oľu 18, 2011 2:35 pm

nisu opterečeni ...................
m
m