Balkanska Liga
+2
Iron Man
Giovanni Capistrano
6 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 1 / 1.
Balkanska Liga
Balkanska liga je naziv zbog kojeg bi bilo okapanja i prebiranja po starim povijesnim temama.
Ja bih predložio naziv " Liga jugoistočnog kršćanskog zida", budući da su sve zemlje bivše yu
zajedno s Bugarskom i Grčkom brana novoj najezdi islamskog fundamentalizma u evropu
koji se preko Turske, Albanije i Kosova nastoji proširiti potpomognut masonskim ložama i židovskim krupnim kapitalom.
Šiptari i Turci su crna vojska Sotone i AL QAIDE, a u ovom trenuktu su Srbi predziđe kršćanstva kao što smo to bili mi
u vrijeme turskih osvajanja,
Ja bih predložio naziv " Liga jugoistočnog kršćanskog zida", budući da su sve zemlje bivše yu
zajedno s Bugarskom i Grčkom brana novoj najezdi islamskog fundamentalizma u evropu
koji se preko Turske, Albanije i Kosova nastoji proširiti potpomognut masonskim ložama i židovskim krupnim kapitalom.
Šiptari i Turci su crna vojska Sotone i AL QAIDE, a u ovom trenuktu su Srbi predziđe kršćanstva kao što smo to bili mi
Giovanni Capistrano- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 03.10.2013
Broj postova : 15
Reputacija : 7
Godina imam : 79
Započeo/la tema :
Re: Balkanska Liga
Ja bih se baš založio za osnivanje nordijsko-germanskog kupa. Igrali bi klubovi iz Hrvatske, Austrije, Njemačke te oni iz nordijskih zemalja. Mislio sam na Hrvatsku zato što smo mi porijeklom istočni goti.
Godal- Nevina dušica
Broj postova : 213
Reputacija : 25
Godina imam : 78
Započeo/la tema :
Sad baš ne vjerujem da bi nijemci pristali na takvo nešto. Njemačka liga raste iz godine u godinu, ne vjerujem da bi se oni bavili time i igranjem protiv klubova iz Austrije i Hrvatske
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Veću gomilu bolesnog šovinističkog poremećenog suludog sranja nisam vidio otkako sam pročitao jedan prljavi pamflet Hrvatskog Hrasta.Giovanni Capistrano je napisao/la:Balkanska liga je naziv zbog kojeg bi bilo okapanja i prebiranja po starim povijesnim temama.
Dječače, pod hitno potraži stručnu pomoć, dok ne bude prekasno.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Kad bi se formirala regionalna liga na prostoru ex yu, trebalo bi to ovako osmisliti;
1. Prijelazni pehar za pobjednika lige s likovima Tita,članova Bader Meinhofa i Chegevare.,
2 . Kup natjecanje- Titov kup
3. Liga kup- kup Christiana Badera
4. Obilježvanje godišnjice oslobođenja Trsta- igra se super kup prvak lige i pobjednik Titovog kupa.
5. Delagati i suci utakmnica ne smiju biti židovi, niti osobe protiv kojih je podnijeta kaznena prijava radi zločina.
6. Dopušteno je isticanje ustaških, četničkih i islamsko fundamentalističkih simbola. Mup RH je dužan u suradnji s MUP-om BIH osigurati siguran transport vehebija na utakmnice bosanskih ligaša u Hrvatskoj.
7. Zabranjen je ulaz na stadione slugama krupnog kapitala i špijunima NATO-a kao što su Tadić, Todorić, Raić, Tadeschi, Mesić, Josipović.
1. Prijelazni pehar za pobjednika lige s likovima Tita,članova Bader Meinhofa i Chegevare.,
2 . Kup natjecanje- Titov kup
3. Liga kup- kup Christiana Badera
4. Obilježvanje godišnjice oslobođenja Trsta- igra se super kup prvak lige i pobjednik Titovog kupa.
5. Delagati i suci utakmnica ne smiju biti židovi, niti osobe protiv kojih je podnijeta kaznena prijava radi zločina.
6. Dopušteno je isticanje ustaških, četničkih i islamsko fundamentalističkih simbola. Mup RH je dužan u suradnji s MUP-om BIH osigurati siguran transport vehebija na utakmnice bosanskih ligaša u Hrvatskoj.
7. Zabranjen je ulaz na stadione slugama krupnog kapitala i špijunima NATO-a kao što su Tadić, Todorić, Raić, Tadeschi, Mesić, Josipović.
iguala- Nevina dušica
Broj postova : 33
Reputacija : 2
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Iz nekog ne baš posve razjašnjenog razloga, svaki wannabe-navijač osjeća neodoljivu potrebu da iskazuje najodvratnije, najbestijalnije i najgadljivije šovinističke stavove.
Pretpostavljam da je tu riječ o dubokoj nesigurnosti u vlastiti identitet, u kombinaciji sa skromnim obrazovanjem, šta onda rezultira prihvaćanjem ideja koje su naglašeno mrziteljske i agresivne, ne bi li se na taj način prikrila vlastita slabost.
Interesantan fenomen, iako pomalo žalostan.
Pretpostavljam da je tu riječ o dubokoj nesigurnosti u vlastiti identitet, u kombinaciji sa skromnim obrazovanjem, šta onda rezultira prihvaćanjem ideja koje su naglašeno mrziteljske i agresivne, ne bi li se na taj način prikrila vlastita slabost.
Interesantan fenomen, iako pomalo žalostan.
damfisk- Inžinjer foruma
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Imamo već temu o tome.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Vas milicajce iz Dinama nitko nije zvao, Zagreb će predstavljati pravi purgerski klub, NK Građanski tj. FK Partizan.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Zapravo, hoćeš reći da su svi purgeri zapravo četnici/srbi?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:Zapravo, hoćeš reći da su svi purgeri zapravo četnici/srbi?
Tuđman, Bobetko, Bobek...
Partizan, klub čiji su čelnici bili Tuđman i Bobetko, koji je bio jugoslavenskog usmjerenja, koji je imao mnogo više Hrvata u svojoj ekipi nakon rata nego Dinamo, ima pravo proglasiti se nasljednikom Građanskog.
Kralj Aleksandar je osobno osobito simpatizirao Građanski, ali i grad Zagreb općenito zbog činjenice da su Zagreb i Hrvatska bili izvorište jugoslavenske ideje.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
To uopće nije točno.
Ni grad Zagreb, a ni Hrvatska, nisu bili "izvorište jugoslavenske ideje"
Ni grad Zagreb, a ni Hrvatska, nisu bili "izvorište jugoslavenske ideje"
damfisk- Inžinjer foruma